Partyflock
 
Recensies · mei 2015
­ Nederland
Vorig jaar is houselegende Frankie Knuckles helaas op veel te jonge leeftijd overleden. Als eerbetoon aan deze legende heeft Defected onlangs een uit twee cd's bestaande compilatie uitgebracht boordevol met legendarische producties van Frankie Knuckles gereleased.
Er zijn zat ongepolijste diamantjes te vinden binnen de muziekwereld. Je moet alleen weten waar te zoeken. Één van deze groeibriljantjes heeft nu zijn eerste album afgeleverd op het Dark Descent Label. Doomcore in z'n puurste vorm, laat dat maar over aan Starving Insect.
Revealed Recordings bestaat alweer vijf jaar en dat moet gevierd worden!
Het moment waar we op gewacht hebben, de 'Masterpiece' compilatie van Armand van Helden, een ware legende in de housescene.
Karin Park kennen we voornamelijk van haar vocale inbreng bij Maya Jane Coles' 'Everything'. De Zweedse heeft inmiddels haar vijfde album uit, getiteld 'Apocalypse Pop'. En wat een verdomd goed album is het geworden!
Jordan Suckley's Damaged Recordings is een van de jonge en stevigere trancelabels dat zich snel heeft geworteld in de trancescene. Het label's eerste compilatie wil dat geluid laten horen en vroeg eveneens versterking in de vorm van de Schotse hardtrance held Mark Sherry.
Een frisse nieuwe editie van de trance reeks van Ministry Of Sound. Wij presenteren u de 'rollercoaster ride' genaamd Trance Nation – Simon Patterson.
Re-Up - Nelcorpo
zondag 17 mei 2015
Het Italiaanse duo Re-Up heeft dit jaar de technowereld mogen verblijden met het album getiteld 'Nelcorpo'. Dit album is in gemixte vorm op cd verschenen en luisterende naar het album is het lastig stil te blijven zitten.
Lake People is een alias van Martin Enke. In 2003 bracht hij zijn eerste producties uit en anno 2015 heeft hij onder zijn alias Lake People zijn eerste melodieuze techhouse album uitgebracht die de titel 'Purposely Uncertain Field' meegekregen heeft.
1996 – 2015, van de Hemkade naar de Brabanthallen, 37 cd's en een ontelbare hoeveelheid shirtjes en vlaggen verder. Masters of Hardcore mag zijn 20ste verjaardag vieren. Niet met een 'Best of 20 Years', maar gewoon met het beste wat het eigen label momenteel te bieden heeft.
Zoo Brazil mag zich rekenen tot de betere house artiesten die Zweden heeft voortgebracht. Met zijn Songs For Clubs compilatie is John Andersson beland bij het derde deel. Laten we eens beluisteren of John net zoals zijn landgenoot Zlatan Ibrahimovic een hattrick kan scoren.
Bambounou - Centrum
zaterdag 9 mei 2015
Bambounou is een Franse producer die bekend staat om zijn experimentele productie. Onlangs is zijn tweede studioalbum verschenen boordevol met experimentele house en breaks.
Onbekend maakt vaak onbemind. Echter niet altijd terecht. Deze keer mogen we een kijkje nemen in de Nederlandse keuken van het Kurrupt Recordings Hard label. Zet je oma op de trein en stuur je ouders naar de overburen, want het gaat los!
Na zijn Dog Blood alter ego met Boys Noize wist Skrillex opnieuw iemand te strikken voor een collab. Ditmaal werkte Sonny samen met goede vriend Diplo wat resulteerde in het debuutalbum van Jack Ü.
Het Mysteryland van Duitsland heet "Nature One" en mag dit jaar zijn 20ste verjaardag vieren. En waarom zou je dat niet doen met een compilatie die die 20 jaar probeert samen te vatten?
Slam! Hardstyle Volume 8
zondag 3 mei 2015
Het nieuwste deel in de hardstyle verzamelaar van Slam!FM. Eens kijken wat deel 8 voor ons in petto heeft.
A Date With Dinka
vrijdag 1 mei 2015
'A Date With Dinka', wie wil dat nu niet? Eén van de mooiste vrouwen in de dj scene en ze heeft ook nog een neus voor vette platen. De ideale vrouw toch..?
House Masters - Frankie Knuckles30 mei 2015
Starving Insect - The Great Nothing29 mei 2015
Revealed Recordings - 5 Year Anniversary28 mei 2015
Masterpiece – Armand van Helden26 mei 2015
Karin Park – Apocalypse Pop22 mei 2015
Damaged Records Volume One - Mixed by Jordan Suckley & Mark Sherry20 mei 2015
Trance Nation – Mixed by Simon Patterson19 mei 2015
Re-Up - Nelcorpo17 mei 2015
Lake People - Purposely Uncertain Field15 mei 2015
Masters of Hardcore Chapter – 20 Years of Rebellion13 mei 2015
Zoo Brazil - Songs For Clubs 311 mei 2015
Bambounou - Centrum9 mei 2015
Kurrupt Recordings Hard presents - The Dutch Connection Album8 mei 2015
Skrillex & Diplo present: Jack Ü7 mei 2015
Nature One - Best of 20 Years5 mei 2015
Slam! Hardstyle Volume 83 mei 2015
A Date With Dinka1 mei 2015