Partyflock
 
Recensies · november 2011
­ Nederland
FabricLive 60 - Brodinski
maandag 28 november 2011
Op de nieuwste FabricLive compilatie laat de Franse DJ/producer Brodinski horen dat zijn platentas meer lekkers bevat dan enkel house en techno...
Anchorsong - Chapters
maandag 28 november 2011
2011 was weer een vruchtbaar jaar voor Tru Thoughts. Zo bracht het vanuit Brighton (UK) opererende label sterke albums uit van Omar (reissue met bonus tracks), Mark de Clive-Lowe, Zed Bias (aka Maddslinky), Benji Boko, Beta Hector, Lanu en Quantic ('best of' conceptalbum). Maar, 2011 is nog niet afgelopen. Eind november verschijnt het debuutalbum van de getalenteerde producer en multi-instrumentalist Anchorsong.
The Fear Ratio - Light Box
donderdag 24 november 2011
De techno veteranen James Ruskin en Mark Broom zijn al jarenlang goede vrienden, maar besloten pas niet eens zo lang geleden om samen de studio in te duiken. Ze wilden zich tezamen gaan richten op een wat diepere en meer experimentele sound. Zo ontstond de formatie The Fear Ratio en onder deze naam brachten ze onlangs hun debuutalbum 'Light Box' uit.
Cosmic Gate - Wake Your Mind
donderdag 24 november 2011
De mannen die geen introductie meer nodig hebben, Nic Chagall en Bossi, beter bekend als Cosmic Gate. Hun nieuwste wapenfeit genaamd "Wake Your Mind" is klaar om de wereld te veroveren. Je komt er maar op één manier achter hoe dat klinkt…
Sublieme tracks, veel afwisseling, een eigen sound en twee mixen die ieder hun eigen verhaal vertellen. Dat is Streamlined 2011 van Leon Bolier in een notendop. Meer weten over deze ijzersterke dubbelaar? Lees dan deze recensie!
Buraka Som Sistema - Komba
maandag 21 november 2011
Het Portugese Buraka Som Sistema levert op haar tweede album wederom een mix af tussen kuduro, hiphop, fidget house en dubstep. Klik hier om te lezen hoe dat klinkt...
Bijna geen enkele producer heeft afgelopen vijf a zes jaar zoveel remix aanvragen gekregen als Matt Edwards, beter bekend als Radio Slave. Vele dj's konden niet om de remixen van Radio Slave heen. Onlangs is er een uit drie cd's bestaande compilatie uitgebracht waarop remixen van Radio Slave uit de periode 2006 tot en met 2010 gecompileerd zijn.
Marcel Dettmann - Conducted
zaterdag 19 november 2011
Nog niet zo lang geleden bespraken we al Marcel Fengler's meest recente mix-compilatie en nu is het de beurt aan Marcel Dettmann, één van de andere residents van de roemruchte Berghain club in Berlijn.
Zangeres Connie Mitchell en producer Black Angus McDonald, vormen samen Sneaky Sound System en presenteren ons hun derde album, genaamd "From Here To Anywhere."
Enhanced 100 - Mixed by Will Holland
maandag 14 november 2011
Ter ere van de honderste release van het label verscheen zojuist deze jubileumdubbelaar van Enhanced Recordings. Met één cd samengesteld door de fans en één vol verse remixen biedt kopman Will Holland een interessante verzamelaar niet alleen voor de fans van Enhanced, maar zeker ook voor iedere trancefan out there.
Hardstyle The Ultimate Collection, beukende hardstyle gemixt door de Beat Providers.
De nog altijd gestaag doordenderende "In Trance We Trust" serie presenteert het inmiddels 18de deel in successie. Voor deze hagelnieuwe episode wordt het stokje doorgegeven aan de Nijmeegse DJ/Producer Marc Simz.
Emika - Emika
woensdag 9 november 2011
Af en toe krijgen we wel eens releases toegestuurd van artiesten die bij ons niet gelijk een belletje doen rinkelen. Dit was ook het geval bij Emika en haar gelijknamige debuutalbum, dat we gelukkig wél aan een luisterbeurt onderworpen hebben!
Marco V, samenwerkend met Benjamin Kuijten, is typisch zo'n dj/producer die geen introductie meer nodig heeft. Met vele klassiekers op zijn naam, heeft hij zijn steentje meer dan bijgedragen aan de huidige dominantie van Nederland in de DJ Mag Top 100. 'Marco V presents The Art Of Volume 2' is zijn nieuwste wapenfeit.
De tweede editie van Nikki Beach In The House is een feit. Zwoele house beats gemixt op twee cd's door Defected maffioso ATFC en Nikki Beach resident Roman Rosati.
Balance 020 - Deetron
maandag 7 november 2011
Balance staat al jarenlang bekend als één van de hoogst aangeschreven compilatieseries. Onder andere Joris Voorn, James Holden, Will Saul en Timo Maas hebben al een editie mogen samenstellen. De nieuwste Editie is gecompileerd en gemixt door de techno grootheid Deetron.
Hardcore To The Bone Volume XVI
zaterdag 5 november 2011
Hardcore To The Bone is er weer. Nummer zestien intussen al. Neophyte en Panic mixten als vanouds de twee cd's en dit werd 1 oktober dan ook stevig gevierd. Zekerheden moeten er zijn in het leven en hardcore liefhebbers (van de mainstream soort in ieder geval) kunnen altijd prat gaan op nieuwe Hardcore To The Bone releases op Rotterdam records.
Earthquake - Ignored & Provoked
donderdag 3 november 2011
Eind augustus daverde Bochum op zijn grondvesten. Earthquake toonde immers wie het allemaal wilde weten dat hardcore nog steeds leeft en dat al de rest beeft. Het anthem van dit jaar, "Ignored & Provoked" was van de handen van Triax, D-Ceptor en Newstyler, kinderen aan huis bij Underground House Movement. Het mag dan ook absoluut geen verbazing zijn dat deze heren ook het album in elkaar mochten mixen.
Watergate 09 - Tiefschwarz
donderdag 3 november 2011
Tiefschwarz, bestaande uit de broertjes Ali en Basti Schwarz, brengen al sinds 1997 gezamenlijk muziek op de markt. De heren draaien geregeld in de Berlijnse club Watergate en daarom hebben de heren onlangs de nieuwste editie van de Watergate serie samen mogen stellen.
Universal Religion laat het unieke gevoel van een Armin van Buuren-set in de Space op Ibiza overal uit de speakers knallen. Chapter 5 is uit en surprise surprise, dit keer bestaat de release uit 2 live mixen van de nummer 1 trance DJ.
FabricLive 60 - Brodinski28 nov 2011
Anchorsong - Chapters28 nov 2011
The Fear Ratio - Light Box24 nov 2011
Cosmic Gate - Wake Your Mind24 nov 2011
Leon Bolier - Streamlined 2011: Tunis21 nov 2011
Buraka Som Sistema - Komba21 nov 2011
Radio Slave - Works 'Selected Remixes 2006 - 2010'19 nov 2011
Marcel Dettmann - Conducted19 nov 2011
Sneaky Sound System – From Here To Anywhere19 nov 2011
Enhanced 100 - Mixed by Will Holland14 nov 2011
Hardstyle The Ultimate Collection 2011 Vol. 312 nov 2011
In Trance We Trust 18 – Mixed by Marc Simz9 nov 2011
Emika - Emika9 nov 2011
Marco V presents The Art Of Volume 27 nov 2011
Nikki Beach In The House – Mixed by ATFC & Roman Rosati7 nov 2011
Balance 020 - Deetron7 nov 2011
Hardcore To The Bone Volume XVI5 nov 2011
Earthquake - Ignored & Provoked3 nov 2011
Watergate 09 - Tiefschwarz3 nov 2011
Armin van Buuren - Universal Religion Chapter 53 nov 2011