Partyflock
 
Nieuws · januari 2006
Wie verlangt er, in deze koude dagen, niet naar een warme zomerse avond op Bloemendaal? Of anders gezegd, wat is er beter dan de volgende editie van Sandayz in hartje winter. Lekker grooven, eten of chillen met je blote voeten in het zand op een warme zondag avond, dat zijn de hoofd ingrediënten van Sandayz.
Zondagmiddag 19 maart, een tot enorm zondig paradijs omgetoverde USC De Boelelaan... 4000 partypeople maken zich op voor het grootste erotic festival ooit op zondag. De deuren gaan open en het paradijs openbaart zich: 6 schitterend versierde zalen en zaaltjes, een complete bioscoop, een fullsize festivalmarkt met kleding, eten en accessoires en een gloeiend blik vol opzwepende dj’s.
Grand Cru
dinsdag 31 januari 2006
Na vijf zeer geslaagde edities is het in februari tijd voor nummer zes. Om dit halfjarig bestaan van Grand Cru te vieren komt de godfather van de House naar Nederland. We hebben het over niemand minder dan de Canadees John Acquaviva. Op zaterdag 4 februari 2006 is het aan hem, Martijn Hoffmans, Martin Damen, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw en een verrassingsact om dit kleine verjaardagsfeestje groots te maken.
Limburg hardcore invites
maandag 30 januari 2006
Voor UHM (en velen onder jullie) zal iedere keer opnieuw de herinnering aan de Platte Zaal onvergetelijk zijn. Zoals we allemaal weten werd deze locatie helaas gesloten in 2004 en bij de heropening werd het roer helemaal omgegooid waardoor er geen plaats meer was voor house evenementen, een groot gemis voor de Hardcore scene in Limburg en zelfs ver daarbuiten.
B2S: "Wie jarig is trakteert!"
maandag 30 januari 2006
Wat ooit begon als hobby, groeide uit tot een professionele Dance organisatie. b2s viert haar verjaardag op grootse wijze met de langste line up ooit! En ze trakteren jullie daarop voor maar €5!
Na drie geweldig gezellige edities in Poema RAW die met artiesten als Magda, Reinhard Voigt, Sammy Dee en Das Krause Duo muzikaal ook nog eens dik in orde waren, lijkt het er op dat onze Magnetron al behoorlijk op temperatuur begint te komen.
Zaterdag 4 februari kun je helemaal los gaan op Trip 2 Dreamland in Erotic City in de Vechtsebanen te Utrecht. Trip2Dreamland neemt je mee langs de hardere dancestromingen, opbouwend van hard naar harder. In de timetable in dit bericht vind je deze opbouw duidelijk terug.
Funky techno in de Effenaar
zaterdag 28 januari 2006
Sinds enige tijd wordt de tweescheiding in techno steeds duidelijker merkbaar. Verschillende organisaties programmeren of de minimal variant of harde variant. Echter, de stroming die daar tussenin zweeft wordt nogal eens vergeten. Reden genoeg dus voor de Effenaar om op zaterdag 11 februari een avondje funky techno te programmeren.
Welcome to the dirty dancehall. Na een paar weken rust is Dirty Discotheque weer terug, en hoe! Op zaterdag 11 februari gaat het dak van Club Silly er weer af met ROOG, David Wagemaker en Sam Rafael.
Oldschool Friday terug in de tijd!
vrijdag 27 januari 2006
Op vrijdag tien februari zal in de Heerenveense DNA voor het eerst Oldschool Friday worden georganiseerd. Op Oldschool Friday gaan ze terug naar de tijd van 92 tot 98, niet alleen de muziek uit die tijd, maar vooral ook de sfeer proberen ze terug te halen. Terug naar de tijd van 7 Gates To Hell en Cybertribe.
The Beginning meets Paul Elstak
donderdag 26 januari 2006
The beginning is back in town. The Livingroom is trots om te melden dat op 11 februari niemand minder dan Paul Elstak acte de presence zal geven in The Livingroom te Oosterhout. De locatie, die gelegen is in het centrum van Oosterhout, heeft in haar nog korte bestaan diverse geslaagde feestjes achter de rug, en het is al weer tijd voor een nieuw spetterend feest.
Medieval Madness in Amsterdam
donderdag 26 januari 2006
Medieval Madness is geen onbekend concept voor de liefhebbers van hardcore en zijn substijlen. Medieval Madness is een verhaal dat ging over dappere ridders, duistere draken en mooie prinsessen. Het speelde zich af in de middeleeuwen, over “King of Bourbon” die allerlei gekke ervaringen doormaakte.
East meets west
donderdag 26 januari 2006
Op zaterdag 18 februari is er een extra bijzondere avond in Club Poema RAW: niemand minder dan Pinxt, Stephan de Wit & Vincent de Wit, Rumenige & Loktibrada en Akkachar komen deze avond voorzien van het nodige techno geweld!
Rush fashion friday afterparty
woensdag 25 januari 2006
Vrijdag vindt in club Panama de RUSH Fashion Friday plaats als dé rocking vrijdagavond Afterparty van de Amsterdam International Fashion Week. Natuurlijk zal Justine, dochter van Cristian Lacroix én het gezicht van RUSH voor de komende twee maanden bij dit evenement aanwezig zijn evenals top dj’s Erick E, Brian S., O.Boogie en de altijd sharp looking dj Cream…
Ruim vier jaar geleden was de vrijdagavond in Leeuwarden op sterven na dood. Bijna geen enkele organisatie keek er naar om, omdat het potentieel aantal bezoekers te laag zou zijn en de omzet dus te minimaal. Gelukkig bestonden er toen ook mensen die gezelligheid en creativiteit in een hoger vaandel hadden staan dan geldzaken en de eventuele rompslomp en ijdelheid die dit met zich mee kan brengen.
Na een overweldigende LOS kerst editie op 24 december is het weer tijd voor de eerste editie van LOS op vrijdag 3 maart 2006. Met een heerlijke line up bestaande uit 3 gevestigde deejays uit de Nederlandse scene, Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG.
Op vrijdag 24 februari zal Soulmax, bekend van het succesvolle LOS, een nieuwe tech-trance avond lanceren in het mooie Paard onder de naam Streamers. Beelden zullen de hele avond live gemixed worden via beelden die worden doorgegeven van camera’s, waardoor je een visueel spektakel te zien krijgt op de enorme schermen in het Paard.
2006 een nieuw jaar, nieuwe kansen
dinsdag 24 januari 2006
Een nieuw jaar nieuwe kansen; onder dat motto zoekt Nightpeople voor 2006 nieuwe club en groove dj's om als guest dj komen te draaien op een van hun feesten. Ben jij degene waar iedereen op zit te wachten en kun jij met jouw muziek het publiek uren laten dansen? Durf jij je draaikunsten door een publieksjury en vakjury?
P.O.R.N. presents We take over
maandag 23 januari 2006
Zaterdag 1 april 2006 is weer tijd voor stevige partij underground music. T.T.S. zal dan in samenwerking met HKV records voor de laatste maal P.O.R.N. organiseren in the The Wall. Onder de liefhebbers van harde herrie behoeft P.O.R.N. geen introductie meer en heeft het concept zich zelf allang bewezen. Maar ook dit keer zal de doelstelling van de organisatie, het overtreffen van de laatste editie zijn.
Het succesvolle “Illegal vibes” concept van Forces of Dance bestaat 5 jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. We bedanken alle bezoekers die de afgelopen 5 jaar één of meer van de “Illegal vibes” edities hebben bezocht! Het is dankzij jullie mogelijk om deze speciale editie te presenteren.
Op zaterdag 28 januari 2006 presenteren CB Bookings en HQ de eerste harddance-avond van het nieuwe jaar in Patronaat. Deze editie gaan ze puur Hollandsch met Tommy Pulse, Fausto, JP en Danny D
Timetable Reverze
vrijdag 20 januari 2006
Zaterdag 21 januari is het zover! Het Sportpaleis Antwerpen zal 12.000 party-animals verwelkomen op het uitverkochte Reverze, allen “infected by harddance”. De ticketverkoop van Reverze ging zoals verwacht erg snel. Een week voor het feest zijn dan ook alle 12.000 tickets verkocht (er zal dus géén deurverkoop meer zijn). Zaterdag zullen maar liefst 35 dj’s aantreden in 3 areas.
Vitalic in Doornroosje
donderdag 19 januari 2006
Een van de grote smaakmakers van vorig jaar was zonder twijfel de live act Vitalic, alias Pascal Arbez, uit Frankrijk. Het prachtige electro/pop/punkfunk album ‘OK Cowboy’ zag het levenslicht en hij liet duizenden mensen compleet uit hun plaat gaan op Lowlands. En wie herinnert zich de ‘Poney EP’ (over de pijn van pony's in draaimolens) op Hell’s Gigolo label niet?
Dance-organisator ID&T is aan een faillissement ontsnapt. Dat zegt directeur en mede-oprichter Duncan Stutterheim in een gesprek met het Amsterdamse stadsblad NL020.
De eerste Oldschool Madness van het jaar staat zaterdag a.s. gepland in Go Planet Expo Hall Enschede. Voor veel mensen zal dit een gratis feest zijn aan gezien er veel vrijkaarten zijn weggegeven op Oldschool Madness 5 November en E.S.U. op kerstavond vorig jaar. Je kunt hier de timetable lezen en kennismaken met nieuwe residents.
Meltdown
donderdag 19 januari 2006
Op zaterdag 21 januari a.s. is het zover! Dan zal het dance-feest Meltdown zijn spetterende come-back maken in jongerencentrum de De Postbrug in Den Helder. Deze locatie is inmiddels wel bekend voor menig partyganger en heeft een absolute cultstatus in Den Helder en omstreken. Kortom: een absolute reden en een spectaculaire avond te organiseren waar men ‘opnieuw’ kennis kan maken met de housemuziek van toen.
Toen de laatste plaat op de 1e editie van Flashback vorig jaar mei gedraaid was bleek wel uit de enthousiaste menigte op de dansvloer dat er een vervolg op moest komen. Immers, waar hoor in Nederland hoor je nog de hele nacht de oude technoklappers uit de periode dat techno echt nog underground was, organisaties als Awakenings nog niet bestonden en er ook geen techno op de zomerfestivals gedraaid werd? Op Flashback dus, en zaterdag 4 februari is part 2 in Simplon, Groningen.
Voor wie de CHICKS al eens live heeft gezien of ze kent van hun looks en albums, zou het zich wel eens af kunnen vragen; zijn de Chicks echt on Speed? Of het nou speed is of een ander middel..
Rush met de Don in Off Corso
dinsdag 17 januari 2006
Het is vrijdag 20 januari wel weer erg aanlokkelijk om naar Off_Corso in Rotterdam te gaan, want er is weer Rush. Speciaal uitgenodigd deze keer is Don Diablo, waarschijnlijk de meest veelzijdige DJ van ons land met ongeëvenaarde mix- en partyskills.
S.O.S kick off in Happy Dayzz
dinsdag 17 januari 2006
Velen van jullie hadden de geruchten al her en der gehoord, maar hierbij worden ze officieel bevestigd. Sound of Sunday = S.O.S. gaat verhuizen en zal vanaf 29 januari 2006 maandelijks in HappydayZZ te Culemborg plaatsvinden.
Zeurende schoonmoeders, aangebrande kalkoenen, bezoekje aan de kerk, goedkope champagne en vette oliebollen. Het zijn zo zijdelings de zaken die kerst en Oud & Nieuw met zich meebrengen. Het is maar wat je leuk vind. Wij zijn blij als het voorbij is, en dat is niet zomaar. Want, het gerucht ging al een tijdje. Op 28 januari 2006 is het dan eindelijk zover.
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en wij, Bullzeye, hebben ons voorgenomen om in het nieuwe jaar het zuiden van het land te trakteren op enkele scherpgeprijsde nieuwe concepten met vele extra’s! Feesten hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn! Maar laten we ons eerst eens even voorstellen.
Deze avond zal in het teken staan van Las Vegas, een stad met een eigen cultuur binnen de Verenigde Staten. The City That Never Sleeps zal een geheel nieuwe betekenis krijgen op zaterdag 21 januari in de Monza te Utrecht.
Mindcontroller - Re-live the past
maandag 16 januari 2006
Aankomende zaterdag doet het succesvolle early rave concept Mindcontroller de Hemkade in Zaandam weer aan. Dit betekent een ouderwets kippenvel gevoel voor de partygangers die al wat langer mee lopen in de dance-scene.
Twee jaar geleden besloot b2s als eerste organisatie in Nederland Jump een volwaardige eigen plek te geven op evenementen. Vele internationale Jump-artiesten beleefden hier hun Nederlandse debuut en ook de nationale Jump-talenten kregen op deze evenementen de kans om hun skills te tonen. 25-2 zal Up! de AStA in Den Haag eens flink op z’n grondvesten laten trillen.
Boomin' Business introduceerde in 2004 een nieuwe website met de titel nogffgeduld.nl. Op deze site was destijds alleen een vage foto te zien met de tekst: ‘Groningen gaat weer dreunen’. Nu is nogffgeduld.nl een site waar je middels nieuwsbrieven op de hoogte wordt gehouden van parties en festivals die door Boomin' Business worden georganiseerd.
Strictly Hardcore is back
zondag 15 januari 2006
Veel mensen vroegen zich al een tijdje af waarom er geen Strictly Hardcore meer in de Marathon werd gehouden (voorheen de Fantacy Dance Theatre). Op deze vraag kan nu eindelijk antwoord worden gegeven! Z-Events en EK-Entertainment hebben er voor gezord dat Strictly Hardcore na een afwezigheid van een jaar weer terug zal keren in het oude vertrouwde nest in Den Haag.
Club Déjà Vu presents Grand Circus
zaterdag 14 januari 2006
Op zondag 12 februari zal de HappydayZZ omgetoverd zijn in een waar circus voor de 2e editie van Club Déjà Vu in dit nieuwe jaar. De dansvloer wordt de piste en jij en iedereen daarbinnen is onderdeel van ons circus.
Vrijdag 10 Februari presenteert Panama een hele bijzondere avond. Een van de grootste deejays ter wereld komt dan een soloset draaien in de Amsterdamse Panama. De uit Engeland afkomstige Danny Howells geeft acte de presence met een exclusieve 6 uur set.
Heb jij de Q Factor?
zaterdag 14 januari 2006
Droom jij ervan om voor duizenden mensen je mixkunsten te laten zien? Wil jij heel graag dat jouw eigen productie door een top DJ voor een groot publiek gedraaid wordt? Vind jij dat de huidige MC’s er eigenlijk maar een potje van bakken en denk je dat jij het beter kunt? Zoek jij altijd het podium of de spotlights op om je danskunsten te laten zien aan anderen? Als je één van bovenstaande vragen met ja kunt beantwoorden dan is dit je kans!
Chakra - Edition Sound
zaterdag 14 januari 2006
Zondag 22 januari staat discotheek Rodenburg in Beesd weer bol van de goede muziek én spiritualiteit tijdens Chakra - Edition Sound. Zoals altijd staat Chakra garant voor een perfecte mix van verschillende stijlen.
Technotrixx in The Matrixx heeft in 2005 flink uitgepakt, met heerlijk techno-avonden. Dave Clarke kwam langs, Adam Beyer & friends, maar ook Nederlandse helden zoals Rude Awakening en Miss Djax. De trend zetten we in 2006 stevig voort, te beginnen op zaterdag 11 februari met een kwaliteits line-up van Paul Mac 🇬🇧, Billy Nasty 🇬🇧, Oliver Kucera (live), Jan Liefhebber en Jack de Marseille 🇫🇷. Opnieuw techno van grote klasse dus in The Matrixx.
HouseQuake
vrijdag 13 januari 2006
Het belooft een erg goed jaar te worden voor de sterkste Nederlandse House collaboratie “Housequake”. Niet alleen zullen ROOG, Erick E en MC Gee te zien zijn op hun eigen Housequake feesten in de Escape, Rechter en andere lokaties. Ook zullen ze met hun fameuze back2back sessies acte de presence geven op een aantal van de allerbeste feesten die Nederland kent.
Integrate is terug! En verhuist naar een nieuwe locatie! Om dit te vieren gaat Integrate de eerste keer extra uitpakken met een waanzinnige line-up. Verspreid over drie zalen zullen o.a. dj's Rush, Surgeon, Frank Kvitta & Guido Schneider de nieuwe locatie flink testen op haar techno-bestendigheid. Vanaf vrijdag 3 maart betrekken we de buitenaards mooie nieuwe locatie; Outland in Rotterdam.
Mark Spoon overleden
donderdag 12 januari 2006
Mark Spoon aka Markus Löffel is gisterochtend dood in zijn woning aangetroffen. Vermoedelijk is hij aan de gevolgen van een hartstilstand overleden. Spoon was samen met Westbam en Sven Väth één van de grondleggers van de Duitse technoscene.
Flock getroffen door Murphy's Law
woensdag 11 januari 2006
Niet een onderlinge ruzie tussen admins en directie, financiële problemen of een overleden programmeur waren de oorzaak van de problemen; het is een ‘simpel’ geval van Murphy’s Law. Programmeurs, experts, hostingspartner Virtu en medewerkers werkten keihard! Check hier statusupdates.
Nederlands’ zeer succesvolle groep 2 Brothers of the 4th Floor, zijn terug van weggeweest, voor een eenmalig optreden. Op vrijdag avond 13 januari 2006 vanaf 22.00 uur zal dit super duo het podium weer betreden en hit na hit ten gehore brengen in het nieuwe en grootste nightlife center van de Benelux Zenith in Venray.
DJBroadcast en Teleskope presenteren Jazzanova in 11 te Amsterdam, op zaterdag 21 januari. Jazzanova is een toonaangevend collectief van producers en DJ’s uit Berlijn, die al jaren van grote betekenis zijn voor de Europese dansmuziek.
Absolutely Stereo
zondag 8 januari 2006
Een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zo in de maand januari komt het woord “nieuw” wel erg vaak voorbij. Wat betreft Absolutely Stereo blijft alles het liefste bij het oude! In september ging de maandelijkse avond van Miss Monica met een big bang van start.
Met het nieuwe jaar nog maar net van start staat de volgende editie van Club r_AW alweer op stapel. Op zaterdag 25 februari zal de eerste editie in 2006 plaats gaan vinden en wel in de inmiddels bekende thuisbasis: de P60 te Amstelveen. Met zijn harde en zuivere geluid staat de P60 ook deze nacht weer garant voor een selectie van techno en industriële muziek.
31 januari 2006
Sandays genieten met je voeten in het zand
Erotic Festival Vibe verplaatst: biggest erotic indoor sunday festival
Grand Cru
30 januari 2006
Limburg hardcore invites
B2S: "Wie jarig is trakteert!"
28 januari 2006
Magnetronik in Poema met Troy Pierce en Ark live
Timetable Trip 2 Dreamland in Erotic City
Funky techno in de Effenaar
27 januari 2006
Roog weer terug in Den Haag tijdens Dirty Discotheque
Oldschool Friday terug in de tijd!
26 januari 2006
The Beginning meets Paul Elstak
Medieval Madness in Amsterdam
East meets west
25 januari 2006
Rush fashion friday afterparty
NDC1 nieuws over Hardbeater, Planet XXL en Planet V.I.P
24 januari 2006
LOS met Fedde Le Grand, Gregor Salto en Roog
Streamers met Perry O'Neill, Randy Katana & Marcel Woods
2006 een nieuw jaar, nieuwe kansen
23 januari 2006
P.O.R.N. presents We take over
20 januari 2006
Illegal Vibes the 5 year anniversary
Hollandsch glorie - Harddance op z’n best
Timetable Reverze
19 januari 2006
Vitalic in Doornroosje
Dance-organisator ID&T aan faillissement ontsnapt
Timetable en introductie nieuwe residents Oldschool Madness 21 januari 2006
Meltdown
Flashback - Nederlands enige oldschool technofeest is terug
17 januari 2006
Experimentele Elektro Dance am Deutsch
Rush met de Don in Off Corso
S.O.S kick off in Happy Dayzz
16 januari 2006
Hardcore vs Terror - Big & Brutal edition
Bullzeye - Limburg is een organisatie rijker
Twisted Cultures - Las Vegas Roulette
Mindcontroller - Re-live the past
B2S presenteert tweede editie van Up in Den Haag
15 januari 2006
Het geduld is op - Goed Hard Ragge
Strictly Hardcore is back
14 januari 2006
Club Déjà Vu presents Grand Circus
Danny Howells met unieke soloset in Panama
Heb jij de Q Factor?
Chakra - Edition Sound
13 januari 2006
Technotrixx met internationale line-up
HouseQuake
Intergrate - Where emotions mix up with technology
12 januari 2006
Mark Spoon overleden
11 januari 2006
Flock getroffen door Murphy's Law
9 januari 2006
2 Brothers on the 4th floor reunited in Zenith
DJBroadast en Teleskope present Jazzanova
8 januari 2006
Absolutely Stereo
Doordringende ritmes in de P60 op Club r_AW