Partyflock
 

B2S: "Wie jarig is trakteert!"

gepubliceerd door , op
B2S: "Wie jarig is trakteert!"
30 januari 2006
Rotterdam, maart 2001
Met enkele bomvolle edities van back2school nog vers in het geheugen, wordt b2s opgericht. Wat ooit begon als hobby, groeide uit tot een professionele Dance organisatie. Zeker nadat b2s moeiteloos 3.000 bezoekers trok met het classics feest, kwam er ook ruimte voor nieuwe stijlen met dito concepten. Nieuwe concepten als Hard Bass (met de toen nieuwe Hardstyle sound), Pussy Lounge en Hardcore4Life die in clubs in de Rotterdamse regio maar ook tot ver daar buiten gehouden worden. De gedachte blijkt een gouden greep want binnen no time groeien de concepten uit tot successen. Zo groeit Hard Bass al snel uit z’n jasje waarna de stap wordt gezet naar de Statenhal en weer later naar de SilverDome én de Jaarbeurs.

In 2002 besluit b2s een buitenfestival op te zetten aan de Binnenmaas waarbij alle hardere stijlen aan bod komen. Het festival krijgt de naam Decibel Outdoor en wordt een groot succes: jaarlijks worden meer dan 20.000 bezoekers getrokken. Inmiddels is Decibel niet meer weg te denken uit het festivalrijtje. Dat geldt ook voor het concept Project Hardcore voor de Belgische markt. Tegenwoordig is Project Hardcore.be een jaarlijks terugkerend evenement in Flanders Expo te Gent. Dit laatste hardcore evenement is dermate populair, dat b2s in 2005 besluit ook in Nederland een ‘Project’ op te zetten; in de Zoetermeerse SilverDome. En ja, het wordt eentonig, maar ook dit feest is succesvol. Naast de eerdergenoemde party’s draaien ondertussen ook concepten als Loudness, Rob’s Oldschool Classics, Darkness4Life, Parkzicht the Legend is back en Up! mee in de molen van b2s. Met al deze concepten bij elkaar trekt b2s inmiddels meer dan 80.000 bezoekers per jaar en mag het Rotterdamse bedrijf zich één van de marktleiders op het gebied van de hardere dancestijlen noemen.

Rotterdam, maart 2006
b2s viert haar 5-jarig bestaan. En ja, dat gaat uiteraard goed gevierd worden! Niet één avond, maar twee avonden (op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart) zal de Rotterdamse club Outland, waar al tientallen b2sfeesten hebben plaatsgevonden, in het teken staan van dit jubileum. Natuurlijk worden het niet twee dezelfde verjaardagsfeestjes: op vrijdag worden (alle soorten) Hardcore, Early Rave en Oldschool gedraaid terwijl de zaterdag is voorbehouden aan Hardstyle, Jump en de overige stevige housestromingen. De line up? Hou je vast: b2s heeft namelijk alle dj’s uitgenodigd die ooit op een b2sfeest hebben gedraaid. Hierdoor zal de langste line up allertijden ontstaan! Wie er allemaal een plaatje zullen gaan draaien, verklapt b2s nog niet. Niet? Ok, een paar namen alvast:

2 O'Clock Ron, Akira, Alpha², Bad Boyz, Balistic. Bas & Ram, Bass-D & King Matthew, Bountyhunter 🇧🇪, Bryan Fury 🇬🇧, Buzz Fuzz, Catscan, Charly S, Clive King, Coone 🇧🇪, Da Pauli, The Darkraver, Darkvizion, Dazzler, Deaz D, Diego Noriega, Dione aka E-Noid, Distortion, D-Spirit, Endymion, Evil Activities, Francois, Genius, Gijs, Gizmo, Human Resource, J.D.A., Jeff Bounce, Lars, Lars Tindy, Ludie, Luna, Marcky 🇧🇪, The Masochist, Max Enforcer, MC Alee, MC Ruffian, MC Syco, MC TMC, MC Villain, Mike Heart, Mindustries, Nexes, Noizer, Norman, Nosferatu, Outblast, Panic, Partyraiser, Paul Elstak, Pavo, Petrov, Pila, Plague (CAN), Predator, Q-ic, Reza, Ricky da Dragon, Rob & MC Joe, Ruthless, Showtek, Stanton, Tha Playah, The Prophet, The Viper, Tony, UZI & Da Mouth of Madness, Vince, Waxweazle, X-ess, Yves 🇧🇪, Zany

Slechts 5 Euro per avond
‘Wie jarig is trakteert’, luidt het gezegde. En natuurlijk gaat dit ook voor b2s op! Daarom zal er voor dit jubileumweekend een speciale voorverkoop plaatsvinden voor beide dagen. Dit gebeurt tijdens de Hardcore4Life van 4 februari voor de jubileumvrijdag en tijdens de Pussy lounge van 4 maart en de beide edities van UP! (28 januari & 25 februari) voor de jubileumzaterdag. Koop je hier een jubileumkaartje, dan kost het je maar 5 euro!

Op een rijtje:
Voorverkoop jubileum vrijdag (24 maart 2006)
04-02-2006 – Hardcore4LifeTropicana Rotterdam

Voorverkoop jubileum zaterdag (25 maart 2006)
25-02-2006 – UP!AStA Den Haag
04-03-2006 – Pussy loungeNighttown Rotterdam

Spelregel is wel dat per bezoeker - en op vertoon van het geldige entreebewijs – per voorverkoopmogelijkheid maximaal 2 kaartjes gekocht kunnen worden.

209 opmerkingen

 
Dat ziet er idd goed uit.....
Moet ff kaartje zien te fixen!
maakt me niet uit welke dag, hier maken we tijd voor!
Uitspraak van actief op maandag 30 januari 2006 om 21:28:
M.a.w.; ik heb 't absoluut niet zo met Rotterdamn


Daaaaaaaaaaaaaaaggggggg, wat zal ik je missen..
komen jullie ook nog richting eindhoven of in de buurt(y)
echt wel een vettuh line-up voor 5euro kan echt niet geloven haha merjeh hoe oud moet je eigenlijk zijn zie nergens staan met mun schele kop haha
Artiest {SHOWLIST artist 59448, 60688, 114861, 26509}
dat is wel een machtige line up

dat MOET wel een knalfeest worden, dat kan niet anders :bounce:
wooooow zeker wel vet man!!!!!
da word wir gas gevuuuuuh :P :bounce:
vooral over Limburg beginnen..!!
:@ :bier: :@
 
Zalig die line up .Het zou maar voor je deur staan die mooie discotheek :D
doe mij maar lekker cityrave in utrecht, daar staan nog meer exclusieve dj's! vette shit :bounce:
 
ZIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik wil er ook heen!maar die voor verkoop op die feesten gaat nergens over!
oeh love the line-up
Zeker leuk feestje! jammer alleen van die kaartjes, zijn die niet van te voren te koop?
 
Artiest Psychedelic
Dikke line up en lekker goedkoop!!!
Zo moet het.
Uitspraak van Budburner op dinsdag 31 januari 2006 om 22:35:
Opvatting van wat al dan niet een krachtterm is, is natuurlijk van persoon tot persoon verschillend. En dat hoeft dus echt niet alleen maar neer te komen op bv: "vieze hoer" oid.

lees:

kracht·term (de ~ (m.))
1 woord waarmee een emotie of stemming krachtig uitgedrukt wordt => vloek

Maar het doet er in prinipe ook niet echt toe wat je al dan niet als krachtterm aan zou merken, feit blijft gewoon dat betreffende heren zich blijkbaar alleen fatsoenlijk kunnen uitdrukken in termen die je normaal gesproken van een 18 jarige oid. zou verwachten. Vind het een beetje triest dat iemand van 25 nog steeds niet beter weet. Maar goed, het zal me voor de rest ook een zorg zijnlaatste aanpassing 31 januari 2006 22:56


De tering waar ben jij mee bezig joh..? Probeer je nou t patsen met je kennis van de Nederlandse taal ofzo, doe normaal en ga asjeblieft nie over niks liggen zeiken! Kansloos gedoe.. 300 x op iedereen gaan liggen reageren dat ze zich niet persoonlijk aangesproken moeten voelen terwijl je zelf maar door blijft malen.. pff..

Anyway.. lijkt me zeker dol feest, zonde idd dat je op een ander feest je kaartje moet halen.. 34 sterren zijn behoorlijk moeilijk links te laten liggen..

Hallej
laatste aanpassing
ik ben ook van de partij:D

t is tenslotte toch maar 5 minuten lopen:D
en heb me kaartje al(L)
 
zoow dit lijkt me wel vet! thuisfeestje :D

:bounce:
tyfus wat een line-up!!!!
 
heb me kaartjes al :D en ben niet eens naar h4l geweest :p :D
 
dit word een te hard feest alleen voor echte stampersss:P;0:)ik zou er wel heen willen maar knaken en vervoer prbleempje dus volgende keer betr hoop ik!mense die er heen gaan >>jullie krijgen een droomfeestje :(:P)
Ojo superstrak!!!!!!
Kan je ook aan de deur kope?? Ergens Anderss?????? Moet erheen!!
 
Duidelijk aanwezig met me sgatje :bounce:
 
dope line-up..

maar beetje vaag dat ze niet gewoon kaartjes verkopen bij bijv. ticketbox !
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 12 februari 2006 om 16:22:
maar beetje vaag dat ze niet gewoon kaartjes verkopen bij bijv. ticketbox !


Idd, da's een beetje triest geregeld. :/

Maar goed; aanwezig! :cheer:
 
beste line-up ever :D
heeeeeerlijk:D
 
Gefeliciteerd B2S met t 5 jarige bestaan (Y)



2 dagen helemaal los!