Partyflock
 
Nieuws · april 2005
Heroes of hardhouse
vrijdag 29 april 2005
Zoals jullie weten zijn wij van Heroes of hardhouse hard bezig om feesten te organiseren in noord holland. Vrijdag 29 april ook wel Koninginnenacht, pakken we flink uit met een vette party in discotheek Millennium in Castricum.De millenium is een goede locatie.
Club Fabulous is een feest dat al een aantal maanden op drie zondagen in de maand plaats vindt in Dance Palace HappydayZZ te Culemborg. Iedere 2e zondag in de maand vond hier een, nu al berucht geworden, feest plaats genaamd Déjà Vu.
Vrijdag 1 juli is het weer tijd geworden om de verjaardag van Tha Playah te gaan vieren. Iedereen kan zich nog “Tha Playah Birthday Party” van vorig jaar herinneren. Na deze party is het nog steeds top gegaan met Tha Playah zelf, de ene vette plaat na de andere vette plaat knalde uit zijn studio vandaan. Om het Kolpinghuis wederom tot een Gekkenhuis om te laten toveren, heeft Tha Playah zijn vrienden en kennissen weer gevraagd om samen met hem deze birthday party weer heftig te gaan vieren!
2 days of Unique
donderdag 28 april 2005
Nog een paar dagen en dan is het zover! Koninginnedag 2005 en een dubbele Unique Sexycity. Maar liefst 23 uur genieten van de absolute top in erotische feesten, verspreid over twee hete nachten. Gehuld in oranje, zilver en goud maakt Unique zich op voor haar heetste, grootste en beste editie ooit!
Hardnoiz
donderdag 28 april 2005
en klein groepje muziek liefhebbers is bijna 3 jaar geleden begonnen met het organiseren van feesten. Op deze feesten wordt er voornamelijk Hardstyle - Oldschool - Hardcore gedraait. Het is allemaal begonnen in de Diemer Factory waar wij in 2002 bijna maandelijks een feest gaven. Tot en met juni 2003 hebben wij die gedaan tot dat de gemeente besloten had om de jongeren in Diemen maar weer op zaterdagavond de stad in te sturen.
Audio Attack
donderdag 28 april 2005
Aankomende vrijdagavond gaat het gebeuren! Na enige maanden van stilte is het hardstyle concept Audio Attack weer terug op de Hemkade in Zaandam. De gehele Koninginnenacht kan je losgaan met hardstyle, jumpstyle en oldschool.
RTV Channel
woensdag 27 april 2005
Via breedbandverbinding bekijkt u via internet gemiste uitzendingen van bijvoorbeeld de Publieke Omroep en andere internetvideo's gewoon op uw pc! TV-stations die alleen via het internet live uitzenden, zoals RTV Channel zijn er nog niet zoveel. RTV Channel is dus een waardevolle bijdrage, speciaal voor kabel- of breedbandgebruikers.
Koninginnenacht en -dag is ongetwijfeld, na oudejaarsnacht, de grootste happening van het jaar voor feestend nederland... al dan niet getooid in oranje kledij gaat het party minnend publiek dan ook massaal op zoek naar de beste feesten in de regio.
Novalectra van 2 dagen naar 1
woensdag 27 april 2005
Novalectra brengt het beste van beide dagen op zaterdag ivm de grotere populariteit van de zaterdagprogrammering.
Zoals bekend zal met Koninginnenacht Frontstar Events weer zorgdragen voor een knallende tweede area, met stampende gezellige Oldskool, op Ghosttown in de Vechtsebanen. Maar dit is niet het enige wat er op stapel staat de komende tijd. Op Vrijdag 6 Mei zal Frontstar Events, in de vorm van Born II Bounce een nieuw concept lanceren in de inmiddels beroemde en geliefde thuisbasis: Poema RAW, in Utrecht.
DJ Rob's Oldschool Classics
woensdag 27 april 2005
Op zaterdag 7 mei is het zover en wordt in Rotterdam een uniek evenement georganiseerd in het naast de Kuip gelegen Maasgebouw. De legendarische en nog immer populaire DJ Rob zal deze avond achter de decks kruipen met al zijn oude platen en hits uit de beginperiode van de house scene in Nederland. Gezien zijn status en historie in de randstad en de rest van Nederland zijn de verwachtingen bij b2s erg hoog.
Discover me
dinsdag 26 april 2005
Nederland is een 'Entertainment platform' rijker! En ze beginnen meteengoed, met een feestje! De naam is Discoverme Entertainment, het feest luidt simpelweg Discoverme, maar zo simpel zit het niet elkaar. Discoverme biedt talenten onderdak, talenten in de breedste zin van het woord, Discoverme heeft artiesten, Discoverme heeft meer, de aandacht gaat nu uit naar 21 mei 2005.
Er is veel speculatie geweest of “Riverdance” in 2005 plaats zou gaan vinden. Na zeven jaren succesvol het gezelligste dancefestival van Midden-Nederland te hebben georganiseerd aan de Lekdijk bij Nieuwegein-Zuid, heeft Club Fantasy besloten een samenwerking aan te gaan met No Nonsense! Events.
Vanaf 28 april 2005 is Armin van Buuren, de nummer 3 deejay van de wereld, iedere donderdag van 21.00 tot 23.00 uur exclusief voor Nederland te beluisteren op Fresh FM met zijn programma ‘A State Of Trance’
Ignition - The Spring Edition
zondag 24 april 2005
Op 14 mei 2005 presenteert Double You Events: Ignition ~ The Spring Edition. 23 Artiesten, 3 Area's met onder andere Dana, Gizmo, Showtek, Rob & Mc Joe, Bass-D, Stalker en meer.
In het weekend dat de Koningin een jaartje ouder wordt gaan wij voor de 12de keer het concept Supreme Hardcore houden. Genaamd “Sinister Conspiracy” dat wil zeggen een geheimzinnige samenzwering. Deze subtitel slaat een beetje op de grote naam die we deze keer geboekt hebben en de battles tussen de resident DJ’s die nog niet zijn voorgekomen.
Total Resurrection #4
donderdag 21 april 2005
TR #3 in de Doele Purmerend was zonder twijfel een knaller, dus word er al weer vol gas gewerkt aan het volgende deel. Boom Events, de kleine organisatie uit Monnickendam, moet dus weer een stevige line-up neer zettten. Waarschijnlijk moeilijk te overtreffen, maar er zijn al enkele grote namen hier en daar in de wandel gangen gehoord.
Round Bass verschoven
donderdag 21 april 2005
Na de uitverkochte, succesvolle Round Bass van 19 maart jl. was de volgende editie gepland op 4 juni. Deze wordt verschoven naar zaterdag 11 juni a.s. De reden hiervoor is dat het top harddancefeest HQ ook in het weekend van 4 juni wordt georganiseerd. De organisatie van Round Bass wil de liefhebbers van harddance de tijd en ruimte bieden om op beide feesten aanwezig te kunnen zijn.
Het is wel heel toevallig dat, nu dit jaar 2 Fast 4 Trance “The Royal Edition” plaatsvindt in Den Haag, koningin Beatrix koninginnedag in Den Haag blijft vieren… En mocht het wel toeval zijn, dan zal ze in ieder geval weten dat wij een feestje hebben in het Fantasy Dance Theatre, want wij zullen Den Haag op zijn grondvesten doen laten schudden.
Aanstaande zaterdag is er dan eindelijk weer een Above & Beyond in Leeuwarden. Iets waar diverse houseliefhebbers naar uit hebben gekeken. Met de komst van de Blackhole DJ’s: Ton TB, Cor Fijneman en Mark Norman en de ondersteuning van de regionale housepioniers Rabies & Alian, Marlin en DJ Ruiz beloofd dit weer een Above & Beyond te worden die de boeken in gaat. Om een aantal vragen weg te nemen en om een wijziging in de line-up bekend te maken probeert 5th Events hieronder alles voor de bezoekers op een rij te zetten
Zappen tussen televisiezenders is heel normaal maar zappen tussen radiozenders lijkt veel minder voor te komen. Maar wie heeft dan ook tientallen of zelfs honderdtallen internationale radiozenders bij de hand? Iedereen vanaf nu.
Het is alweer bijna een half jaar geleden dat de allereerste editie van D.D.O.D. georganiseerd door Dawn of Dance plaatsvond in café de Trappist in Amsterdam. Dawn of Dance was opgericht in november 2004 omdat zij van mening was dat er te weinig te doen was in Nederland op Harddance gebied en probeerde op haar eigen manier een klein steentje bij te dragen aan deze relatief kleine scene. Tien december was het dan zover een feest in een klein, knus café vlakbij het Leidseplein met een geweldig soundsystem dat pieken van 107 tot 109 decibel kan halen.
Een feestje in Paleis Soestdijk?? Bijna! Op 22 april is er een exclusief feestje in Paleis Soestdijk II, een replica van het paleis waar wél gefeest kan worden! In de buurt van het centrum van Eindhoven is er op Royal adventures plaats voor twee avonturen, een Techno-adventure met o.a. Wouter de Moor en Solid Decay en een Minimal-adventure waar o.a. Bart Skils een 4uur durende set zal neerzetten.
Kinky dreams
maandag 18 april 2005
Mizz Brizz, ‘the most famous fetish perform star of the Netherlands’ is zeer zeker ook aanwezig op Kinky Dreams en zal deel uitmaken van jullie erotische droom. Deze legendarische performer zal show’s geven in de huiskleuren van Kinky Dreams.
Na twee geslaagde edities presenteert Confused events op vrijdag 13 mei voor de derde maal Confusion. Het is dan precies een jaar geleden dat dit oldschool en early rave concept gelanceerd werd. Op de eerste editie gaven dj Panic en the Darkraver acte de presence en een half jaar later volgde de Rotterdam Edition met dj Paul Elstak en Rob & Mc Joe. De komende editie zal bevestigen dat Confusion één van de populairste concepten is in Zeeland vandaag de dag!
Sensual is een nieuwe organisatie die per november 2005 actief wordt in het organiseren van dance events. Bij Club Sensual staan waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten tijdens het stappen hoog in het vaandel.
Nog even en het is zover: 23 uur lang erotiek op hoog niveau verspreid over twee dagen op Unique Sexycity. Op koninginnenacht, 29 april, begint het spektakel en een dag later op koninginnedag zelf wordt de heetste partytrip van dit voorjaar voortgezet. Het wordt grootser, wilder, sensueler en uitdagender dan ooit.
Op donderdag 21 april vindt in de Melkweg te Amsterdam een hele speciale editie van Traffic plaats. Die avond zal namelijk een van de grootmeesters uit technoland plaatsnemen achter de decks: niemand minder dan Jeff Mills.
Dominator - Hardcore Festival
donderdag 14 april 2005
Half februari ging er een schok door hardcoreland, maar het was er eentje die zeer positief was. De organisaties achter de drie meest toonaangevende feesten in de hardste genres, Thunderdome, Masters of Hardcore en Houseqlassics, maakten toen bekend te gaan samenwerken om Nederlands enige echte outdoor hardcorefestival op de kaart te zetten.
Sound of Sunday heeft voor zondag 24 april weer een mooie line up staan, naast Dj José en Mike S staan er deze keer nog twee top dj`s in petto. Voor de eerste keer op S.O.S Dj Cor Fijneman, Deze Dj is naast Tiesto wellicht de meest bekende ambassadeur van het Black Hole label. Cor Fijnenman heeft naast de vele remixen ook verantwoordelijk voor een groot aantal producties zoals cd`s van `In Trance We Trust’.
Harder vs Recover Hardstyle
dinsdag 12 april 2005
Op zaterdag 16 april 2005 worden twee hardstyle feesten samengevoegd in de Lexion Venue te Westzaan. Al meerdere malen heeft hier met succes Recover Hardstyle plaatsgevonden
Oldstyle Rave Classics - Part 2
dinsdag 12 april 2005
Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseert Cuup.nl voor de tweede keer het feest Oldstyle Rave Classics in Haarlem. Voor iedereen die terug denkt aan de goede oude tijd, maar ook voor iedereen die het graag had willen meemaken is dit het ultieme feest. De muziek die gedraaid gaat worden zal uit de periode van ongeveer 1989 tot 1994 komen en speciaal voor dit evenement komen de grote namen uit die tijd hun kunsten vertonen.
Na een succesvolle eerste editie van Planet V.I.P. on Tour in Ferwert, zal komende vrijdag het Planet V.I.P. circus neerstrijken in Mèrcédès te Harlingen. De afgelopen jaren ontving het populairste ‘hard style’ vrijdagavondconcept van Friesland vele bezoekers uit deze Friese havenstad en organiseerde het al eerder met Dark Forces, bekend van de Illegal Vibes feesten in Harlingen, begin dit jaar een editie van Planet V.I.P. in Leeuwarden. Reden te meer dus om op weg naar de verhuizing van Planet V.I.P. van Darby & Joan’s naar het nieuwe club Noa, Harlingen aan te doen tijdens deze on tour.
Labyrinth - The VIP edition
zaterdag 9 april 2005
Na de twee eerste succesvolle edities van Labyrinth zijn Intensity recordings en Soul 4 Music trots om de 3e editie van hun clubavond aan te kondigen. Door het succes van deze clubavond hebben de Eindhovense platenlabels Intensity recordings en Soul 4 Music hun handen verder ineen geslagen en een nieuwe organisatie gestart, Labyrinth music. Labyrinth music breidt zich naast evenementen organisatie uit met een platen label en een artiesten management agency
Total Resurrection #3
vrijdag 8 april 2005
16 april is het tijd voor alweer de derde editie van Total Resurrection. Deze kleine organisatie uit Monnickendam heeft na 2 kleinere en tevens zeer succesvolle edities er voor gekozen om een feest te geven in de Doele te Purmerend.Deze jonge organisatie staat al bekend om hun knal feesten en hebben al eerder in Monnickendam en in de Akhnaton te Amsterdam kleinere feesten gegeven.
Eerder berichtten we je al over “Diverrance”, het grootste Outdoor Dance Festival wat deze zomer in de provincie Utrecht gehouden zal worden. Nu de eerste zomerfestivals hun namen prijsgeven, mag “Diverrance” uiteraard niet achterblijven.
Op woensdag 4 mei 2005 zal de Lichftfabriek weer wit kleuren. DDG-Events organiseert voor de derde keer Virginity. Wat als een schoolproject 3 jaar geleden is begonnen. Is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig feest waar diverse muziek-stijlen vertegenwoordigd zijn.
Funky Friday Fun(k) For Free
vrijdag 8 april 2005
Wegens het enorme succes van de vorige editie, is er ook besloten voor de maand April een editie te houden van dit sfeervolle feest. De datum, dat het
zal worden gehouden is vrijdag, 22 april a.s., en zal wederom plaatsvinden in de grote zaal van de Lexion Venue. Funky Friday is een feest dat als doel heeft de mensen te laten genieten van live optredens gecombineerd met het optreden van de dj's Het feest dat begon als een verjaardagfeest van Jeffreyt, bijna een jaar geleden is ondertussen uitgelopen tot een heus feest waarbij vele, vele mensen belangeloos meewerken.
Total Annihilation
vrijdag 8 april 2005
Zoals we eerder berichten, gaan wij van Hardcore Movement met een iets fris en nieuws beginnen in Amsterdam-Noord. Total Annihilation is het concept voor een aantal stijlen varierend van early hardcore tot aan het zware terrorgebeuk. Dit alles in Club Latido. Zaterdag 9 april trappen we af, verderop in dit stuk tref je de draaitijden aan.
Orange Events is een nieuwe organisatie in Gelderland dat evenementen organiseerd. Het team bestaat uit 3 organisatoren: Ruben, Michael en Tim. Ruben en Michael zijn met het organiseren begonnen, een aantal maanden later is Tim erbij gekomen. We verdelen de taken goed, en hebben goeie contacten. Een voorbeeld van een contact is het Licht & Geluid bedrijf Sound-Solutions.
Bredance zoekt danseressen
donderdag 7 april 2005
De Bredase partyorganisatie Bredance, zoekt voor de Mellow Sunday editie van Bredance ,op zondag negenentwintig mei as, nog een tweetal leuke danseressen.
Wasteland terug in de Powerzone
donderdag 7 april 2005
Gezien de problemen met de doorstroming bij de voorgaande editie van Wasteland heeft de organisatie dit keer in overleg met de locatie al het mogelijke gedaan om lange wachttijden te voorkomen. De garderobe is uitgebreid en door Wasteland afgekocht. De garderobe is dus gratis, hetgeen een snelle afhandeling mogelijk maakt.
Rockit Dance Events
woensdag 6 april 2005
Dit evenement vindt plaats op de Maarsseveense Plassen in Maarssen, onder de rook van Utrecht. In het centrum van Nederland liggen de unieke Maarsseveense Plassen verscholen, op ongeveer 25 minuten rijden van Amsterdam en nog geen 40 minuten vanuit Rotterdam en Den Bosch. In de plas zelf is een schiereiland gebouwd in de vorm van een puzzelstukje. Hier zal het hoofdpodium op komen te liggen. Het water eromheen is ondiep, waardoor je er makkelijk een beetje verkoeling kan zoeken.
De Haagse club Paard van Troje is de winnaar geworden van Nieuwe Revu’s Nachttempel 2005, de jaarlijkse verkiezing van beste club van Nederland, georganiseerd door het weekblad Nieuwe Revu. De club ontvangt naast de Award een geldbedrag van € 15.000,- om de overwinning in haar club te vieren met het Nachttempelfeest 2005.
8 dagen feesten op Ibiza
dinsdag 5 april 2005
Altijd al eens naar Ibiza gewild maar het is er nog nooit van gekomen? Nog geen vakantieplannen voor de zomer maar wel zin in een once-in-a-lifetime experience?
Buzz Fuzz goes BZRK
dinsdag 5 april 2005
Op woensdag 30 maart j.l. is een doldrieste dwaas uit het BZRK MENTAL HEALTH CENTRE door een kattenluikje ontsnapt.Tot op heden is hij nog steeds voortvluchtig.Hierbij willen we iedereen waarschuwen om vooral niet in zijn directe nabijheid te komen.Waarschuw direct iemand van het gezag te paard.Hij bijt gemeen en is vuig en vals.Hij waant zich al jaren een wilde kat zonder vacht.
Het belooft weer een hete zomer te worden, en we kunnen bijna niet wachten tot het festival seizoen weer begint. Er staan een heel hoop mooie festivals op de planning, maar Godskitchen Global Gathering steekt toch duidelijk met kop en schouders boven de anderen uit.
D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked
zaterdag 2 april 2005
Vrijdag acht April is het weer tijd voor nog meer Harddance geweld in Café de Trappist te Amsterdam. Dawn of Dance organiseert namelijk wederom een editie van D.D.O.D. en deze keer zal de hardere kant van de Harddance meer aan bod gaan komen.
EINDHOVEN - Het festivalseizoen is geopend! En dat betekent dat dancepromotor Extrema nieuws heeft over haar Extrema Outdoor. Tien jaar geleden begonnen met 1500 feestgangers en inmiddels uitgegroeid tot een ruim uitverkocht dancefestival met 25.000 bezoekers. Maar nog steeds een van de gezelligste! De voorverkoop start aanstaande zaterdag 2 april.
Buzz Fuzz in The Hard One
vrijdag 1 april 2005
Alweer de achtste editie van The HardOne staat voor de deur. De organisatie van The One presenteert op vrijdag één april een veel belovende avond aan zijn gasten. Met niemand minder dan BuzzFuzz die een knallende set gaat neerzetten.
29 april 2005
Heroes of hardhouse
Club Fabulous verovert publiek in Happy Dayzz
Tha Playah Birthday Party - 23 and still a Playah
28 april 2005
2 days of Unique
Hardnoiz
Audio Attack
27 april 2005
RTV Channel
The Ultimate Seduction - Queensday Edition
Novalectra van 2 dagen naar 1
't Gezellige Oldskoolfeest - Zomereditie
DJ Rob's Oldschool Classics
26 april 2005
Discover me
The Real Riverdance - What a Difference a Boat Makes
25 april 2005
Fresh FM verwelkomt Armin van Buuren
24 april 2005
Ignition - The Spring Edition
Supreme Hardcore - Sinister Conspiracy
21 april 2005
Total Resurrection #4
Round Bass verschoven
2 Fast 4 Trance - The Royal Edition
20 april 2005
Above & Beyond presents Blackhole Tour 2005
XstreamRadio - Meer dan 400 radiostations online
19 april 2005
D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves - Chapter 2
Royal Adventures - 2 Adventures 1 Party
18 april 2005
Kinky dreams
Confusion - Back 2 the beginning
17 april 2005
Sensual - A naughty party for females and couples
15 april 2005
2 Days of Unique - Sexy, Wild, Hot, Freaky & Unique
Jeff Mills op Traffic Special in de Melkweg
14 april 2005
Dominator - Hardcore Festival
Jochen Miller en Cor Fijneman op Sound of Sunday
12 april 2005
Harder vs Recover Hardstyle
Oldstyle Rave Classics - Part 2
Planet V.I.P. on Tour in Mèrcédès Harlingen
9 april 2005
Labyrinth - The VIP edition
8 april 2005
Total Resurrection #3
Eerste namen Diverrance - Secrets of the Six Senses bekend
Virginity - The female DJ edition
Funky Friday Fun(k) For Free
Total Annihilation
7 april 2005
Orange Events - De nieuwe organisatie in Gelderland
Bredance zoekt danseressen
Wasteland terug in de Powerzone
6 april 2005
Rockit Dance Events
Paard van Troje winnaar van Nacht-Tempel 2005
5 april 2005
8 dagen feesten op Ibiza
Buzz Fuzz goes BZRK
4 april 2005
Godskitchen Global Gathering 2005 - 2 Day’s Extravaganza
2 april 2005
D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked
1 april 2005
Voorverkoop Extrema Outdoor 2 april van start
Buzz Fuzz in The Hard One