Partyflock
 

D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked

gepubliceerd door , op
D.D.O.D. 4 -  Fairy Wicked
2 april 2005
FeestD.D.O.D. 4 · Fairy Wicked
Datumvrijdag 8 april 2005
LocatieTrappist
Vrijdag acht April is het weer tijd voor nog meer Harddance geweld in Café de Trappist te Amsterdam. Dawn of Dance organiseert namelijk wederom een editie van D.D.O.D. en deze keer zal de hardere kant van de Harddance meer aan bod gaan komen.

D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked zal jullie deze avond naast de verschillende facetten van Harddance, ook nog eens trakteren op wellicht wel het prille begin van de Harddance en als er dan ook nog eens een Mysteryguest is dan is de avond wel compleet. Deze editie is er geen warming up, zodra de klok tien slaat zal het muzikale geweld gelijk ten volle uitbarsten, gedanst zal er worden.

Niemand minder dan Nazzz zal deze avond gaan openen met een stevige tech-trance set, sowieso is deze dj een man die erg veelzijdig is. Qua muziek kan hij echt van alles draaien, van een drie uur durende anything goes set op een feest van de school waar hij opzit tot een harddance back to back set. Van Protocol tot de I love Hardhouse talentnight van vorig jaar februari, zijn eigen producties maken en tevens is hij een van de mede organisatoren van de regelmatig terugkerende schoolfeesten van de ALO, waar hij studeert. Zo zal er 27 April een feest zijn voor maar liefst 1100 studenten in vier verschillende zalen met een line up in de Harddance zaal om je vingers bij af te likken.

Om elf uur zal Jim Justice het roer overnemen om een hardstyle set neer te zetten, mede dankzij zijn snelle mixen en verrassende platen is Jim Justice een dj, die heel goed kan laten horen dat Hardstyle niet bepaald alleen maar eentonig gebeuk hoeft te zijn. Ook hij stond vorig jaar op de I Love Hardhouse talentnight en toen hij zijn eigen remix van satisfaction draaide ging de hele zaal los, op Hardhouse Revolution juli vorig jaar was hij degeen die het feest sloot met de duistere en snoeiharde kant van de UK Hardhouse.

Middernacht en dan gaan we terug in de tijd met Dr. Rude die ons een onvervalste oldschool set zal gaan laten horen. Nadat Dr. Rude vorig jaar tweede is geworden bij de talentwedstrijd van DefQon is het alleen nog maar harder met hem gegaan. Elk weekend staat hij te draaien, soms zelfs meerdere feesten op een avond en dit jaar zal hij ook weer op DefQon 1 en is sinds kort aangesloten bij bookings bureau van Masters Of Hardcore. Dr. Rude is een dj die opvalt door zijn razendsnelle manier van mixen, 18 platen in een half uur is heel gewoon voor hem.

Dawn of Dance is erg trots om deze editie weer een mysteryguest aan te kunnen bieden aan haar publiek, die van één tot twee zal gaan draaien. De hints betreffende deze mysteryguest zijn eigenlijk exact hetzelfde als bij de vorige: HQ, Dance Valley, Engeland en voor de speurneuzen onder jullie: het is zelfs terug te vinden op zijn site dat hij acht April zal gaan draaien op D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked

The Dawn zal het feest gaan afsluiten met een speciale set. De verjaardag van haar beste vriendin wordt namelijk deze avond gevierd. The Dawn zal een set gaan neerzetten van (vrijwel alleen) Hardtrance platen van pakweg twee, drie jaar terug, waar zij beiden erg goede herinneringen aanhebben, gecombineerd met verschillende van The Dawn's eigen producties.

De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is nog steeds 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen.

Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken, de site is nog onder constructie maar zal spoedig geheel on line komen.

We take no prisoners,
We only convert.....

37 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Vette shizzle!!!! :respect:
 
en de entree voor 2 personen is 6 euro!!! inclusief 2 drankjes!! L.O.L !! ik had net niet opgelet,,, srry
laatste aanpassing
 
Artiest Sinclair
Goed bezig (y)

Keep it up!
Uiteraard wéér aanwezig :D
Uiteraard. :)
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
en de entree voor 2 personen is 4 euro!!! inclusief 2 drankjes!! L.O.L !!


kijk als je dat leest krijg je er vanzelf zin in :D:P
Ze hebben zo erg met zn Mind geFucked dat rekenen niet goed gaat :nee:
Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
Wordt zeker knallen :D
Artiest Fury
beter hoor kan alleen maar goed knallen worden en mooi feesten
 
jaa wordt weer gezellig :D

uiteraard aanwezig samen met matz :yes:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Ga maar al s stiekem op zoek naar n grotere locatie want volgens mij is de status van dit feestje behoorlijk rijzende ! (y) :yes:

Good luck once again
he daan, denk dat ik ook maar weer eens ff kom kijken :D
Uiteraard present!


[edit]
Als ik weer beter ben in iedergeval... :frusty:
laatste aanpassing
lijkt me geen verkeerd idee groter hahahaha
Joehoeeee!! Ik ben ook weer van de party natuurlijk :bounce:

Ben benieuwd wat we deze keer allemaal gaan beleven in de Trappist!
Als ik weer beter ben in iedergeval


Echt, degene die ons allemaal heeft aangestoken.. :@ (geen woordgrappen over vuur aub). Moet ook nog ff kijken of ik t red, de wil is er iig wel :bounce:
Charly, last van een zwak gestel ofzo? kool moe dee zou je eens moeten downen o:)
Wat ben jij een heethoofd

Ik heet geen hoofd :nee:

En ja ik ben erg zwak :D And proud of it :P
En ja ik ben erg zwak:d

Wou het niet zeggen...

And proud of it:p

Tis maar waar je trots op bent:s
 
De mysteryguest vrijdag zal niemand minder dan Rossi zijn, bekend van o.a. HQ, Impulz, Dance Valley enz.
WHoooooeeeeee! wordt gezelli
;)
Oi oi oi, vrijdag hele dag personeelsuitje in Valkenburg. Ja die helemaal in Limboland ja :( Geen ronde basjes voor ons dus and that's pretty shitty! Of moet ik zeggen fairy shitty...

Daan, stuur jij ff je persbericht toe?? Zetten we 'm op onze site!
vet!! Rossi!
fairy shitty...
hihihihi :respect: jammer dat jullie er niet bij zijn, maar dan een andere keer toch wel weer enzooi ;p;p

Nieuwsberichtje en flyer gemailt ;) Thanx as always (f) :hug:
Bijna. :)

Heb iniedergeval alvast zin in vrijdag! :yes:
Ja die helemaal in Limboland ja :(

Love u 2! ;)


Hadden jullie nu 1 dag later jullie uitstapje gepland,
dan waren jullie wel ronde bassen tegengekomen in Valkenburg met JP & Fausto. :9
laatste aanpassing