Partyflock
 

RTV Channel

gepubliceerd door , op
RTV Channel
27 april 2005
Altijd wat leuks op internet TV

Via breedbandverbinding bekijkt u via internet gemiste uitzendingen van bijvoorbeeld de Publieke Omroep en andere internetvideo's gewoon op uw pc! TV-stations die alleen via het internet live uitzenden, zoals RTV Channel zijn er nog niet zoveel. RTV Channel is dus een waardevolle bijdrage, speciaal voor kabel- of breedbandgebruikers. Waar U ook bent U kunt altijd en overal op de wereld RTV Channel kijken. Op de camping, thuis of in uw hotel in Mexico, ’t maakt niet uit als er maar een internet verbinding is.

RTV Channel wordt dagelijks ververst en bijgewerkt, zodat u altijd toegang heeft tot gratis online kijk- en luisterplezier.

RTV Channel op weg naar anderhalf miljoen ADSL-gebruikers?

Op dinsdag 19 april kon KPN haar anderhalfmiljoenste ADSL abonnee aansluiten. De ADSL2+ technologie maakt het gebruikers mogelijk te bellen, snel te internetten en internet televisie te kijken via één breedbandverbinding.. Van punk tot pop.Vrijwel alle soorten muziek passeren de revue in besloten gedeelte. Nadat je gratis bent aangemeld en ingelogd kun je volop genieten van non stop videoclips. Waar MTV en TMF clips laat liggen, pakt RTV Channel ze weer op. Van ondeugend tot uitdagend. Natuurlijk heeft RTV Channel ook iets spannends te bieden: voor gewaagde, prikkelende, pikante videoclips kun je hier terecht.

RTV Channel doet meer.

Zo is er een onlineshop waar (underground) artiesten hun nieuwe (in eigen beheer uitgebrachte CD) kunnen verkopen. Ook is er een uitgebreide concert en event aganda, Waar je de meest relevante concerten of festivals kunt vinden. Naast de uitzendingen met de nieuwste trailers van films en trailers van games, is er een pagina met filmnieuws en een pagina met films op de reguliere TV. Het laatste pop nieuws en de nieuwste releases van top artiesten kunt u eveneens op RTV Channel vinden. Spot on! Iedere week staat er een band in the spotlights van RTV Channel. Maar ook ongetekende onbekende artiesten komen aanbod onder het item “Bubbling Under”.RTV Channel top 40 live online. Wekelijks zendt RTV Channel een uur lang de videoclips uit van de nummers die in de top 40 staan. Nieuws talent. RTV Als jij een ontzettend goed idee hebt voor een programma? RTV Channel staat altijd open voor ideeën, nieuw talent.

Nieuwe ideeen kunt u sturen naar RTV Channel Postbus 449 3300 AK Dordrecht. Ga naar http://www.rtvchannel.nl en meld U gratis aan.

14 opmerkingen

 
Hey, onderdeel van de reclameberichten zeker? :)

terzake; internet-tv (y) :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
ja en .......................
Zeker reclametekst dit. Maar dat geeft niets...ben er eigenlijk wel dankbaar. Reclame hoeft niet per definitie negatief te zijn!
Als dit net zoiets is als www.uitzendinggemist.nl zal ik er regelmatig komen
 
vind er ook niks mis mee hoor, stoort me niet. tis gewoon de eerste die me opviel. :)
breedband tv op de camping? welk bill gates verbinding heb je dan met een sateliet? :/
Gewoon een UMTS kaart gebruiken in combinatie met een laptop. KPN heeft al een Flat-Fee abonnement voor €75 per maand en de snelheid is te vergelijken met een ADSL Lite pakket (386 kb/s) ;)
laatste aanpassing
 
eerste de beste rijtje op de site:

Geef mij je angst- Guus Meeuwis
Leipe Mocro Flavour - ali b
This is the last time - Kane
Switch - Will Smith
Lost - Anouk
Something to say - Kane
Let me love you - Mario
Cool without you - Direct
Vraag jezelf eens af - Brace
Candy Shop - 50 cent




whahahahaha, nou nee dank je :[
laatste aanpassing
 
Tsja uhm... t zal wel denk ik
 
lekker boeiend...
Kun je die uitzending dan meteen opslaan op je pc?
Dan wil ik Raymann is laat wel opnemen :D
ligt het nou aan mij of doet dat tv scherm het helemaal niet??
Hier doet ie inmiddels al ruim 2 dagen geen ene kloot :S, beetje jammer, maak dan geen reclame als je de capaciteit niet hebt, zorg eerst dat zoiets in orde is voor je grote wilt worden.(imho)
 
als ze echt alternatieve muziek draaien, zou ik dat wel heel vet vinden.