Partyflock
 

Round Bass verschoven

gepubliceerd door , op
Round Bass verschoven
21 april 2005
Na de uitverkochte, succesvolle Round Bass van 19 maart jl. was de volgende editie gepland op 4 juni. Deze wordt verschoven naar zaterdag 11 juni a.s. De reden hiervoor is dat het top harddancefeest HQ ook in het weekend van 4 juni wordt georganiseerd. De organisatie van Round Bass wil de liefhebbers van harddance de tijd en ruimte bieden om op beide feesten aanwezig te kunnen zijn.

Tevens is er in de organisatiestructuur iets veranderd. Dit heeft tot gevolg dat de site www.roundbass.nl niet meer bereikbaar is. Daarom is er een nieuwe site in het leven geroepen, te vinden op www.roundbass.com. Binnen afzienbare tijd zal de benodigde informatie over Round Bass te vinden zijn op www.roundbass.com . Denk hierbij aan line-up informatie, inschrijving voor de betaalde gastenlijst en info over de mensen achter Round Bass.

Om in de toekomst de nieuwsbrief te ontvangen wordt je verzocht om je via de nieuwe site op te geven. Ook de mensen die in het oude bestand stonden worden (helaas) verzocht om zich via de nieuwe site in te schrijven. Het advies is om even de moeite te nemen om dit te doen want anders zou je interessante informatie kunnen mislopen.

De formule van Round Bass blijft ook deze editie weer ongewijzigd; talentvolle, (nog) onbekende harddance dj’s draaien de pannen van het dak. Vroeg komen is het advies want MvDJ, die 4 weken geleden Dj Cafe Sol op stelten zette met zijn ongelooflijk energierijke pompende set op “Hardhouse” , zal het feest openen.

Resident No Fear zal hierna het tempo opvoeren met zíjn stijl: UK Hardhouse met pompende, rollende bassen. En dan regelmatig die originele vocals erdoorheen...kippevelmomenten genoeg. Daarna zal DJ Hank de decks overnemen en verwacht wederom een diverse, verrassende set met donkere, diepe bassen en tech-invloeden. Hank begint aan de weg te timmeren want deze dj staat op 23 april in de Matrixx met Lisa Lashes, Tom Harding en JP. En daar blijft het niet bij. Een andere dj die de “nieuwe lichting” harddance dj’s vertegenwoordigt is X-Force. Hij opende enkele malen het populaire HQ in de Melkweg en ook in de Matrixx liet hij zien dat hij zeer veel mixkwaliteiten heeft. X-Force sluit deze Round Bass af met stevige Hardhouse/Hardtrance.

Voor verdere vragen en info wordt naar info@roundbass.com verwezen.

13 opmerkingen

iets meer aan de hand??

"The Happy Few heeft per direct de samenwerking met DJ Hank beeindigd.
Dit heeft onder andere als gevolg dat Round Bass, de naam van het gezamenlijk concept, ophoudt met bestaan. Er zullen dan ook geen feesten meer met de naam Round Bass georganiseerd worden. We danken alle bezoekers en de vele anderen die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het succes van de beide Hard Dance feesten" bron: roundbass.nl
laatste aanpassing
Nieuw logo :yes: (Y)


Ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen :)

En natuurlijk ben ik op 11 juni ook van de party :bounce: :bounce:
klopt dat het ons niks aan gaat, maar moeten ze het ook niet op de website zetten en hier een ander verhaal neerzetten.....

ja logo is nice!!!
Goed bezig(y) Zeker weer van de partij
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Logo is zeker top! Heb der zin in!!! (vroeg komen hé allemaal ;))
:o
 
Ben erbij!

Eindelijk een keer X-Force als afsluiting, hij gaat laten zien dat hij niet alleen feesten kan openen, maar ook zeker kan afsluiten!!
Werkzaam bij XO
"The Happy Few heeft per direct de samenwerking met DJ Hank beeindigd.
Dit heeft onder andere als gevolg dat Round Bass, de naam van het gezamenlijk concept, ophoudt met bestaan. Er zullen dan ook geen feesten meer met de naam Round Bass georganiseerd worden. We danken alle bezoekers en de vele anderen die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan het succes van de beide Hard Dance feesten"


Op het moment van schrijven van het persbericht was de site roundbass.nl niet bereikbaar.
Na de afsplitsing tussen Hank en THF heeft THF blijkbaar éénzijdig besloten om deze tekst te plaatsen.
Dit wordt door de nieuwe organisatie betreurd omdat;

Round Bass gewoon doorgaat op 11 juni !!


Meer info over dit top harddance feest valt dezer dagen te lezen in de(kun je je voor opgeven via newsletter@roundbass.com) nieuwsbrief en op de site behorende bij Round Bass: www.roundbass.com
laatste aanpassing
Oeeeh ik heb net de nieuwbrief gelezen en dat was very very interesting 8)
En ziet er ook erg goed uit(y)