Partyflock
 
Nieuws · maart 2004
Website over housegeschiedenis
woensdag 31 maart 2004
Een van de leukste websites over dansmuziek is Ishkur’s Guide To Electronic Music, een overzicht annex geschiedenis van dansmuziek in al zijn afsplitsingen en subgenres vanaf ontstaan in de jaren zeventig tot heden. De site biedt een kaart waarop alle genres worden geplaatst, compleet met korte introductietekst en een aantal geluidsvoorbeelden.
Nightlive presents Ferry Corsten
woensdag 31 maart 2004
Ongetwijfeld een van de beste DJ's en Producer ter wereld, zal op 17 april zijn opwachting maken in de Nightlive.
Shift 2 Techno
woensdag 31 maart 2004
Voor de liefhebbers van kleine underground techno feestjes is er zaterdag weer een Shift 2 Techno. Na al eerder gast dj’s gehad te hebben in de vorm van Emilio Ferreira, Frank Kvitta, Moddi, Jurgen Kranz, Mandark, Thanoz en Cenobite, heeft de organisatie dit keer de volgende dj’s op het programma staan:
De gemeente heeft positief gereageerd op ons verzoek om het oorspronkelijke aantal kaarten te mogen verkopen, omdat de capaciteit van de RAI ruimschoots voldoende is. Zowel Brandweer als Politie hebben een positief advies gegeven.
Evenementenlocatie Platte Zaol in Maastricht gaat mogelijk op 1 mei weer open. Huurder Heineken heeft een exploitant bereid gevonden de zaal tijdelijk te beheren. Met een definitieve nieuwe uitbater wordt nog onderhandeld.
Secret Simba verlaat ons land
maandag 29 maart 2004
Voor de fans onder ons is het even schrikken, maar het eerste gedeelte van deze zomer zal DJ Secret-Simba niet in eigen land op de welbekende feesten te bewonderen zijn Secret Simba is gedurende een gedeelte van de periode mei-juni geboekt in de grootste club van Egypte in de mondaine badplaats Hurghada.
Inmotion
zondag 28 maart 2004
Het detroit-techno&tech-house avond is er bijna weer. Zaterdagavond 3 april van 23.00 tot 05.00 uur in Club Amuse, Lijnbaansgracht 238 (tegenover de Melkweg) te Amsterdam. Programma: Quazar (live), dj Coupé, Shinedoe en Vj Noctra. Entree: € 7,50 vóór 24.00 uur en € 12,50 erna.
Op zaterdag 3 april aanstaande is de eerste editie van het nieuwe partyconcept Sneakerz in De Rechter in Eindhoven een feit. Volgens de organisatie van Sneakerz past De Rechter uitstekend bij het nieuwe concept vanwege haar geschiedenis en non-commerciele uitstraling. Sneakerz zal in eerste instantie eens per twee maanden plaatsvinden.
Lovely Spring @ Xtra Large
donderdag 25 maart 2004
De dagen blijven weer langer licht en de vogeltjes beginnen weer heerlijk te tjilpen. De lente komt er weer aan! Voor de komende mooie dagen die er weer aan zullen komen heeft Xtra Large een lentevol programma voor zijn publiek geprogrammeerd voor maart en april.
Project Hardcore
woensdag 24 maart 2004
Nog een kleine twee weken en dan is het de beurt aan Project Hardcore 2004.
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en hal 8 zal worden omgebouwd tot een waar paradijs van licht, stage en geluid. Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij alle filialen van de Ticketbox en de vaste verkooppunten.
Special Xtra Orange Queensnight
woensdag 24 maart 2004
Dit gaat een avond worden waar iedereen opgewacht heeft. Op een van de beste avonden van het jaar, hoe kan het ook anders dan op de nacht dat ons landje de verjaardag van de Koningin viert. Heeft XL samen met Armada Music op donderdag 29 april een hele speciale avond georganiseerd.
Eclips
maandag 22 maart 2004
Op Zaterdag 27 Maart 2004, zal Eclips de aftrap geven met alweer de 17e editie, die in het teken zal staan van techno met een line-up om helemaal van uit je dak te gaan. In de grote zaal staat het synewave label uit Amerika geprogammeerd, Dit is uniek !!!
Buzz Fuzz Timetable
maandag 22 maart 2004
Aankomende zaterdag gaat het allemaal gebeuren, het verjaardagsfeest van het jaar 2004 in de Hemkade te Zaandam: 35 years of Buzz Fuzz - Still Alive! Buzz Fuzz is de afgelopen week flink gaan passen en meten en hierbij maken wij zijn eigen samengestelde timetable bekend.
Mainstage
zaterdag 20 maart 2004
Traditiegetrouw is de laatste zaterdag van de maand in club Escape venue het toneel voor de techno avond Mainstage. Zaterdag 29 maart staat de avond in het teken van de Zweedse en Duitse techno. Hiervoor zullen niemand minder dan zwaargewichten Joel Mull en Andre Galuzzi acte de présence geven.
Lexion overzicht maart
vrijdag 19 maart 2004
Het seizoen waarin de natuur een ingrijpende verandering meemaakt, grauwe kleuren weer groen worden en de witte lucht af en toe weer hemels blauw kleurt. Bij de meeste onder ons heeft deze verandering direct invloed op de gemoedstoestand. Mensen hebben dan weer meer geduld en zijn vrolijker in hun benadering.
Awakenings
vrijdag 19 maart 2004
Over ruim 3 weken is het eindelijk zover en staat de eerste aflevering van Awakenings van dit jaar op het programma. De manager van de 6 zweedse technohelden belde gisteren dat we de tijden van de line-up meer als richtlijn moeten zien. Er kan dus van alles gebeuren die nacht!
StraightOn Black is de naam van het nieuwe label van StraightOn Recordings. Naast het succes van dit Hardstyle label heeft SO gekozen om een nieuw label op te zetten waar andere stijlen op vertegenwoordigt zullen worden. Op Black zullen o.a Techno & Hardtrance producties gaan verschijnen.
T-Time 1 Year!
donderdag 18 maart 2004
T-Time werd bedacht door Buzz Fuzz en Champ-e-on. Dit idee voor een uniek feest op de zondag werd toen gedeeld met de vaste huis DJ’s van Club Sub-way Dennis R en Wouter B. De eerste zondag dat het team van start ging, werd dan ook meteen Buzz fuzz zijn verjaardag gevierd. De entree bedroeg toen het symbolische bedrag van 1 euro.
Op zaterdag 17 april a.s. heropent Kosmoz in Den Bosch weer wekelijks haar deuren na een uitgebreide verbouwing van de locatie Voetisch aan de St. Janstraat. Eind vorige jaar werd al een begin gemaakt met de wekelijkse dance parties op zaterdagavond.
Gelderse M.A.G. Dj Contest 2004
woensdag 17 maart 2004
Dit jaar vindt de vierde editie van de Gelderse M.A.G. Dj contest plaats. Deze vierde editie wordt georganiseerd door Xclusive Leisure Development in samenwerking met de Stichting voor Kunst en Cultuur Gelderland. Het wordt een geweldig evenement.
Deze vrijdag hebben we voor We Love House een Nederlandse houselegende gestrikt, niemand minder dan DJ Zki! Hij viert vanavond zijn verjaardag, en draaide vroeger in de Dwiezels, op dezelfde locatie als Delirium.
Confessions
dinsdag 16 maart 2004
Met een no nonsens concept waarbij de line-up hoogste prioriteit heeft, gastvrijheid hoog in het vaandel staat en de ticketprijs eerlijk is wil deze organisatie de zondagavond tot leven laten komen. Met een garantie voor een vernieuwende line-up en een sfeer die je thuis laat voelen gaat SoulrebelEvent productions het aantrekkelijk maken om op zondagavond je bank en tv te verruilen voor de dansvloer.
Rave Classics
zaterdag 13 maart 2004
Rave is de benaming voor een housefeest afkomstig uit Engeland, waar de overheid nog iets fanatieker tegen house was dan hier. De Raves hier waren vaak ook illegaal maar er waren natuurlijk ook legale feesten. Denk bijvoorbeeld aan de diverse feesten in Bergen, Alkmaar en Heerhugowaard. (om in de regio te blijven).
No Entrance - Free Festival
vrijdag 12 maart 2004
Als waardige afsluiting van de zomer organiseert DRT-events zaterdag 28 augustus 2004 een GRATIS toegankelijk festival in recreatiegebied Overdiemen (Diemen). Mede dankzij alle reacties van de Partyflock leden heeft DRT een heerlijke Line-up weten te bemachtigen.
Planet V.I.P. bestaat 2 jaar!
donderdag 11 maart 2004
Dinsdag 8 maart 2004 vierde Planet V.I.P. haar tweede verjaardag. Na twee jaar V.I.P. in onze hoofdstad mogen we ons gelukkig prijzen dat we nog vele herinneringen mogen koesteren met onze trouw(st)e bezoekers. Ooit begonnen in de Kelder van het Vat’69, vandaag de dag maandelijks op vrijdag in Darby and Joan’s.
Gouden Plaat voor Marco V
donderdag 11 maart 2004
Vlak voordat Marco V afgelopen vrijdag richting Miami vertrok om daar acte de presence te geven tijdens de Winter Music Conference stond hem nog een verrassing te wachten. Een gouden verrassing wel te verstaan, want in recordtempo gingen de vinyl exemplaren van zijn single 'Loops & Tings Relooped' en bereikte de plaat in no-time de gouden status voor vinyl.
Hell @ Vibing
woensdag 10 maart 2004
De opening afgelopen zondag was een enorm succes en dit is natuurlijk voornamelijk te danken aan jullie, de bezoekers! De hele avond was gevuld met hoge kwaliteit house (zowel funky als deep en techy!) en er zijn nagenoeg geen problemen geweest.
Ladies Night @ Technopolis
woensdag 10 maart 2004
Komende vrijdag is het weer tijd voor Technopolis @ Haarlem Fridays. Deze derde techno avond is een bijzondere. Er zijn namelijk 3 vrouwelijke DJ's uitgenodigd, die de tent op zijn kop gaan zetten! Ten eerste Shinedoe, die de avond zal gaan afsluiten.
Tomorrow zoekt VJ
dinsdag 9 maart 2004
Een feest dat gericht is op liefhebbers van techno die verder kijken dan de kickdrum en de bassline. Voor zaal 1 met DJ’s Phonopunk, André Galuzzi, Pascal F.E.O.S. en Rino Cerrone zijn wij nog op zoek naar een VJ met een grote voorliefde voor techno.
De site is op alle fronten verbetert. Op de website is alle info te vinden betreffende hun evenementen. Reboot Music Entertainment organiseert met regelmaat Hardcore feesten in het Noorden van Nederland. Ze zijn o.a. verantwoordelijk voor de Generator en Hardware feesten in Uithuizen en Groningen.
Expansion
maandag 8 maart 2004
Zaterdag 3 april is het weer zover! Een nieuwe editie van Expansion vindt dan plaats in de waakzaamheid in koog aan de zaan. Deze keer is voor een line-up gekozen met oude bekenden uit de hardcore scene in combinatie met hardstyle en hardcore dj’s van dit moment.
Zoals velen van jullie inmiddels weten opent op 19 maart aanstaande eestpaleis Het Feest van Sjaan haar deuren. Deze nieuwe uitgaansgelegenheid, gevestigd in het pand van voormalig discotheek Rockefeller te Schaijk, zal invulling gaan geven aan de uitdrukking: ‘ouderwets gezellig’.
Het Festival dat het Festivalseizoen van 2004 inluidt, wordt gehouden op zaterdag 29 mei op de "Stadblokken" in Arnhem en duurt van 12.00 uur tot 00.00 uur. De Stadsblokken liggen tussen de Nelson Mandelabrug en de John Frostbrug, aan de Rijn en recht tegenover het centrum.
Humotions
zondag 7 maart 2004
Voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws in het uitgaansleven biedt Humotions een unieke ervaring. Liefhebbers van theater, dans, videokunst, dancemuziek of uitgaan in het algemeen kunnen op 20 maart in Arnhem hun hart ophalen.
Rotterdam Rocks
zondag 7 maart 2004
Na een overigens nog lang niet afgesloten succesvolle dj/producer carrière verwezenlijkt de Rotterdammer Ronald Molendijk een langgekoesterde wens: deel uitmaken van een echte band. Samen met toetsenman Jeroen Rietbergen richt Molendijk Soulvation op.
Techno Vision invites Reborn
zaterdag 6 maart 2004
Wat is een ideale mix om op dé house-avond van Haarlem en omstreken in het Patronaat te presenteren? Het lijkt simpel: Techno Vision, de maandelijkse techno/house avond van het Patronaat boekt én een top live optreden én vraagt drie populaire Haarlemse DJ’s de avond compleet te maken.
Op deze Electro Special opent Lasergun Records (Berlijn) het vuur op de speakers. Een vonkende mix van electro punk, clean techno, trashy pop, minimal house and future disco.
Flatline Hardcore Invasion
donderdag 4 maart 2004
Flatline Hardcore starte twee jaar geleden zijn feesten in de ringo veenklooster en quatrebras in noord bergum. Ondanks dat deze feesten (nog steeds) een groot succes zijn, blijven er een boel mensen thuis omdat de lokaties nogal afgelegen liggen....
De topsets van Mara, Kasey Taylor en Talent competition winnaar 2004 Jeroen Woortman op 13 februari liggen nog vers in ons geheugen, toch is het alweer tijd om vooruit te kijken. Met in februari nog een semi live optreden van Mara hebben we de toon gezet voor het begin van earth 2004. De aankomende twee edities hebben nóg meer livespektakel in petto.
Sense
woensdag 3 maart 2004
Er wordt een vernieuwende, grensverleggende, intense belevenis van muziek gecreëerd. Dansinstituut ‘The New Artist Institute’ werkt samen met dove jongeren en vertaalt de muziek naar een expressieve dans. Muziekgebarentolken zetten muziek om in gebaar.
Tremble Works is een nieuwe organisatie die vooral bezig is met de hardste stijlen in de house scene. Het eerste feest is in samenwerking met Beat Control op 9 april 2004 in Odeon te Veldhoven. Op deze avond zullen Troublemaker en Bassline de grond eens flink laten trillen onder je voeten.
Panama - Playing Card Deck
dinsdag 2 maart 2004
Op 12 maart presenteert Panama een bijzonder kaartspel ter ere van alle mensen die Panama de laatste drie jaar hebben gesteund. Dit zijn investeerders, kunstenaars en artiesten. Tevens is het het begin van de fondsenwervingsactie voor 2 goede doelen. De werving zal eindigen tijdens het 3 jarig bestaan in het laatste weekend van maart.
Inmiddels is de voorverkoop al in volle gang voor de eerste editie van het grootste indoor hardcore event ooit in het zuiden van nederland gehouden. In DE europese stad Maastricht, gelegen in het centrum van Europa en aan het grensgebied van Belgie, Nederland en Duitsland zal de locatie Mecc de uitvalsbasis zijn voor dit mega event.
Beats @ Demo
maandag 1 maart 2004
De maart editie van Beats zal wederom in het teken staan van hardcore en oldschool. Niemand minder dan DJ Devia opent deze avond met een exclusieve oldschoolset. Velen kennen Devia als dj van de huidige Zino, Frequence en de Hardball-feesten van de afgelopen jaren.
Het uit Berlijn afkomstige label Kanzleramt viert dit jaar haar 10-jarig bestaan! Voor deze gelegenheid zullen zij op 6 maart de Off_Corso in beweging brengen met een live optreden van niemand minder dan Alexander Kowalski.
Bijna is het zover! Het 2e deel van 't gezellige OLDSKOOL FEEST staat voor de deur! De kaartverkoop gaat als een tierelier dus wees er snel bij!
Informatie Pinksterpar-t 2004
maandag 1 maart 2004
Na een succesvolle “Pinksterparty” 2003 heeft er een flinke reorganisatie plaats gevonden. De “Pinksterpar-t” zal vanaf dit jaar nog groter beter en leuker gaan worden als andere jaren, en zal beschikken over een programma wat zal bestaan uit verschillende bekende DJ’s en artiesten.
New soil Clubbing
maandag 1 maart 2004
De derde editie van new soil clubbing belooft wederom een bijzondere nacht te worden met veel live muziek en de beste DJ’s. Deze keer met o.a. Lejony en Ricky Rivaro.
Tijdens de Music Winter Conference 2004 zal Kremlin op woensdag 10 maart de "Musik for the people" party hosten in de no.1 club van Miami, Club Space. De eerder aangekondigde party in club Maze komt te vervallen.
In een relatief korte periode heeft DJ Pavo een reeks verschillende compilaties gemixed waarvan de succesvolle Hardstyle is My Style-serie nu al weer aan het derde deel toe is. Door de uitstekende verkoopcijfers van zijn vorige Hardstyle is My Style- CD’s heeft Pavo zijn naam gevestigd als de nummer 1 Hardstyle DJ van Nederland.
31 maart 2004
Website over housegeschiedenis
Nightlive presents Ferry Corsten
Shift 2 Techno
30 maart 2004
Laatste kaarten In Qontrol vanaf morgen verkrijgbaar
Platte Zaol gaat mogelijk weer open
29 maart 2004
Secret Simba verlaat ons land
28 maart 2004
Inmotion
27 maart 2004
Sneakerz - Een nieuw en creatief platform voor jong talent
25 maart 2004
Lovely Spring @ Xtra Large
24 maart 2004
Project Hardcore
Special Xtra Orange Queensnight
22 maart 2004
Eclips
Buzz Fuzz Timetable
20 maart 2004
Mainstage
19 maart 2004
Lexion overzicht maart
Awakenings
StraightOn Recordings presenteert nieuw sublabel
18 maart 2004
T-Time 1 Year!
Kosmoz Den Bosch heropent met DJ Marcel Woods
17 maart 2004
Gelderse M.A.G. Dj Contest 2004
16 maart 2004
Haarlem Fridays presents We Love House
Confessions
13 maart 2004
Rave Classics
12 maart 2004
No Entrance - Free Festival
11 maart 2004
Planet V.I.P. bestaat 2 jaar!
Gouden Plaat voor Marco V
10 maart 2004
Hell @ Vibing
Ladies Night @ Technopolis
9 maart 2004
Tomorrow zoekt VJ
8 maart 2004
Vernieuwde Reboot_Music_Entertainment website
Expansion
Uitgaan wordt weer ouderwets gezellig!!!
Free Your Mind Festival begint vorm te krijgen
7 maart 2004
Humotions
Rotterdam Rocks
6 maart 2004
Techno Vision invites Reborn
5 maart 2004
Electro Special: Lasergun night
4 maart 2004
Flatline Hardcore Invasion
Earth in de Melkweg met Infusion live on stage
3 maart 2004
Sense
2 maart 2004
Hardstyle en Tekno uit de keuken van Tremble Works
Panama - Playing Card Deck
Raving Nightmare - The Prophecy Unfolds
1 maart 2004
Beats @ Demo
Sound Architecture presents Kanzleramt 10/100 Tour
't Gezellige Oldskool Feest deel 2
Informatie Pinksterpar-t 2004
New soil Clubbing
Kremlin verhuist naar Club Space
DJ Pavo - Hardstyle is My Style volume 3