Partyflock
 

Inmotion

gepubliceerd door , op
Inmotion
28 maart 2004
Het detroit-techno&tech-house avond is er bijna weer. Zaterdagavond 3 april van 23.00 tot 05.00 uur in Club Amuse, Lijnbaansgracht 238 (tegenover de Melkweg) te Amsterdam. Programma: Quazar (live), dj Coupé, Shinedoe en Vj Noctra. Entree: € 7,50 vóór 24.00 uur en € 12,50 erna.

Inmotion is een programma waarbij (inter)nationale dj’s en dj-producers te horen zijn. Deze nacht staat bekend om zijn innovatieve programmering. De leidraad van de avond is variatie in de muziek, sfeer en openminded publiek.

Main acts: Quazar en Coupé

Quazar is al bijna vijftien jaar een begrip in de internationale dance-scene. De Amsterdamse techno-houselegende, die in 1991 voor het eerst internationaal succes scoorde met de single en het album 'Seven Stars' en uitgroeide tot een live-act van formaat, bereidt zich dit jaar voor op een uitgebreide nieuwe tournee. Een eerste voorproefje is het optreden op zaterdag 3 april op Inmotion in Amuse, waar de groep (Gert van Veen en muzikale partner Dorine) materiaal zal spelen van een later dit jaar te verschijnen album.

Coupé, mede-organisator en resident dj van de maandelijkse technoparty Technoir in Antwerpen. Is het levende bewijs dat techno geen hard gedreun hoeft te zijn. Geïnspireerd door de oudere lichting techno uit Detroit en Chicago creëert hij telkens weer op een technisch vernuft manier een warme sound doorspekt met Funk en Soul. Voor meer informatie: www.technoir.be.

Shinedoe, gastvrouw van Inmotion zal dit keer open met een drie uur set. Zij zal het publiek klaar stomen voor Quazar en dj Coupé.

6 opmerkingen

Jaahhhh,....SHinedoo,.....Detroit in da HOUse!!!
100% aanwezig...KNeiters wat lin-up voor 7,50...dat kan deze boer uit D'voart nog wel uutgeem!!!
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Shinedoe rocks! :yes:
Sowieso Ferdski? Wordt eerste keer shinedoe voor mij.HEEEEL goed plan!!
Is het levende bewijs dat techno geen hard gedreun hoeft te zijn

Laat dan maar zitten.
Afgehaakt wegens vervoersprobleempje.!!\
HElaas