Partyflock
 

T-Time 1 Year!

gepubliceerd door , op
T-Time 1 Year!
18 maart 2004
FeestT-Time · 1th Anniversary
Datumzondag 21 maart 2004
LocatieDe Etage
Buzz Fuzz, Champ-e-on, The Darkraver, Nosferatu, Lenny Dee, Rob Gee, Bass-D, King Matthew, J.D.A., Dano, Gizmo, Lady Dana, Sunny D, Pavo, Promo, Scarface, Dennis R, Wouter B, Yoda, Sador en Baba zijn maar een kleine greep DJ’s van de afgelopen T-Time afterparty’s. Zondag 21 maart bestaat T-Time 1 jaar. Dit gaat natuurlijk zeker gevierd worden met veel champagne en blauwe drankjes.

T-Time werd bedacht door Buzz Fuzz en Champ-e-on. Dit idee voor een uniek feest op de zondag werd toen gedeeld met de vaste huis DJ’s van Club Subway Dennis R en Wouter B. De eerste zondag dat het team van start ging, werd dan ook meteen Buzz Fuzz zijn verjaardag gevierd. De entree bedroeg toen het symbolische bedrag van 1 euro! Diverse djs werden uitgenodigd om te komen draaien op de eerste editie en het verjaardagsfeest. De DJ’s: Buzz Fuzz, Champ-e-on, The Darkraver, Pavo, Dennis R en Wouter B waren destijds de gangmakers op 16 maart 2003. Voor de organisatie was het bier niet meer aan te slepen op deze datum. Champ-e-on en Dennis R zijn dan ook bijna alle kroegen in Zaandam langs geweest om bier te halen. Ook de moeder van T-Time: Lady Lydje Was meteen geliefd bij het publiek.

Het concept sprak de mensen ook erg aan en de tweede editie op zondag 23 maart 2003 met Lady Dana was ook een spetterend succes. Velen T-Time reeksen vlogen met succes voorbij. De resident DJ’s Buzz Fuzz, Dennis R, Champ-e-on, Wouter B en Baba breidde naar loop van tijd ook uit met de DJ’s: Bass-D, Yoda, Sador en Scarface. Ook de locatie van de organisatie is inmiddels al 2x gewijzigd. De eerste locatie was Club Subway in Zaandam, de tweede was De De Waakzaamheid in Koog a/d Zaan en de laatste locatie is nu De De Etage in Almere. Inmiddels heeft T-Time en het blauwe drankje een behoorlijke reputatie opgebouwd in Nederland en zal voorlopig nog keihard verder werken om de sfeer op topniveau te houden.

Zondag 21 maart wordt dus het 1 jarige bestaan gevierd. We hopen ook iedereen te kunnen uitnodigen die op 16-03-03 in club Subway op T-Time aanwezig waren. Ook de nieuwe garde mensen die er later de T-Time reeksen bezochten zijn natuurlijk van harte welkom. De line-up zal ook bijna hetzelfde zijn als een jaar geleden.

Zondag 21 maart ’04
Entree: 5,-
Vanaf: 15:00 tot 0:00

Djs:

Buzz Fuzz
Champ-e-on
Dennis R
Wouter B
Yoda
Baba
Bass-D
Bartello

We hopen iedereen te zien op deze speciale editie!
Voor meer info:
www.t-time-events.nl

26 opmerkingen

Line up valt me een beetje tegen, voor dit speciale evenement. De line-up is precies hetzelfde als een jaar terug, in de subway.

Als je dan kijkt naar de verjaardagen van Dano en Bass-D , vind ik dit een beetje jammer :(
Ja dat waren nog eens tijden een jaar geleden, jammer dat et is verhuist, heb aardig wat Zondagen in de Sub versleten :bounce:
 
de opening ken ik me wel herinderen
aan enekant vind ik het klootte dat weg is uit zaandam andere kant beter nu sta ik teminste wat frisser op op maandag :D
tering wat was ik na t-time na de klootte op me werk :D
 
Voor de organisatie was het bier niet meer aan te slepen op deze datum. Champ-e-on en Dennis R zijn dan ook bijna alle kroegen in Zaandam langs geweest om bier te halen.

wat ging dat snel zeg hahahahaha
laatste aanpassing
 
Was zeker super... de goeie ouwe tijd in de Subway
Was zeker super... de goeie ouwe tijd in de Subway


echt wel :jaja:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
T-Time Crew! Van harte!! (f)

jullie hebben het goed voor elkaar daarzo in de Etage!

(k)Gwenda
Line up valt me een beetje tegen, voor dit speciale evenement. De line-up is precies hetzelfde als een jaar terug, in de subway.

heeej knits dat is ook de bedoeling dat we dit keer back to basics gingen!!!! staat ook in de nieuwsbrief!!!
Ik ben van de partij! Eindelijk! ;)

(K)
Ook de moeder van T-Time: Lady Lydje


MAAAAAAAAAAAAAAAA

geef mij zo`n moeder, dikke pret elk weekend
knallen met die kale ballen
Artiest {SHOWLIST artist 15618, 45950}
Zoo Dennis..??!
zooo wat was dat bruut de eerste T-Time's!!!
 
Pappie en mammie T-Time, ik vind wel dat ik jullie nu mijn T-Time ouders mag noemen. :yes: :P Ik was er de allereerste keer bij op 16-03-03 en ben sindsdien niet meer weg te slaan bij T-Time! :) Waar we ook naartoe verhuizen, ik ga met jullie mee! :D :bier:

Bij deze wil ik jullie en alle andere mensen van de Harde Kern ;p van T-Time van harte feliciteren!!! :flower:

En dat er nog maar veeeeeeeeele gekke en gezellige zondagen mogen volgen! :bounce:

:kusje:
dat blauwe drankje
Subway was kick,Waakzaamheid dito en in de Etage heb ik t ook super naar mn zin gehad,toffe mensen daar,vriendelijk en gastvrij!!:d

!!!!!T-TIME GEFELICITEERD!!!! :knuffel:

Later,ik hoop dat we nog ff gaan vandaag...

(k) Kroepoekie
 
Buzz Fuzz is GENIAAL!!! :P
 
Ja dat waren nog eens tijden een jaar geleden


ja.. ah maar natuulijk ouwe...
Das waar NRG-Productions :D
jah maar ouwe...

lets go back 2 the subway
Navigate it