Partyflock
 
Nieuws · augustus 2013
Eindbaas. Internationaal erkend als een van de grootste chiptunes feesten ter wereld. Op deze dance events gaan mensen los op elektronische muziek die live wordt geproduceerd met vintage game consoles uit de jaren '80 en '90 zoals de Nintendo Gameboy. De veertiende editie vindt plaats op 4 oktober in de Melkweg, Amsterdam.
i amtechno maakt van hun debuut in Almere er één om niet snel te vergeten en laten graag zien dat echte techno overal werkt. Daarvoor is een aantal Nederlandse helden van formaat uitgenodigd om op vrijdag 6 september de boel binnenstebuiten te keren in de net geopende club: Club Cell.
We waarschuwden vorige week al op social media, maar nadat afgelopen weekend weer iemand overleed (waarschijnlijk) na het slikken van vervuilde xtc, plaatsen we toch nog even een extra waarschuwing!
Met de zomer nog in volle gang en de vakanties zo goed als voorbij is het nu tijd voor een frisse wind! Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus zullen de geschiedenis ingaan als het openingsweekend van de vernieuwde evenementenlocatie XXL Culemborg! Met op vrijdag voor slechts 5 euro een feest gevuld met heerlijke dubstep en house waar alle munten maar 1 euro kosten en zaterdag de gratis toegankelijke officiële opening met een sprankelend feest met house, latinhouse, eclectic en urban.
Zondag 1 september is het goede leven van alles wat zich rond de Middellandse zee afspeelt te vinden in de Viersprong in 's-Gravenzande. Get Lounged on Sunday kent dit keer als centraal thema: St. Trop.
Aanstaande week is het Pleasure Island tijd! De weersvooruitzichten zijn goed en iedereen heeft er heel veel zin in! Nu het feest in aantocht is, willen er nog velen snel een kaartje kopen. Nu kan de organisatie garanderen dat vanavond of morgen de totale kaartverkoop van Pleasure Island uitverkocht is.
Thera blikvanger op Summer Shock
zaterdag 24 augustus 2013
Summer Shock, de hardstyle avonden bij Takens gedurende de zomer van 2013, mocht zich vanaf de eerste avond direct in een grote belangstelling weten. 'Precies zoals we dit voor ogen hadden', vertelt John Veer. 'Summer Shock geeft een gezond zomerse dosis hardstyle, voor de echte liefhebbers. Soms willen mensen gewoon iets pittigers, iets stevigers en dan is daar ineens Summer Shock.'
Het Arnhemse The The Level lokt zijn voornamelijk jonge publiek op donderdagavond met onbeperkt drinken voor een vast bedrag. Jongens mogen doordrinken voor €15 en meisjes moeten daarvoor €12,50 betalen. Volgens de club gaat het om een experiment, waarmee deze maand is begonnen. Het CDA in Arnhem heeft de kwestie aan de kaak gesteld.
Hoewel de Cyndium-gangers na Pandemonium Festival dusdanig volgepompt zijn met early sounds dat ze de lange zit tot aan de indooreditie van Pandemonium op 16 november wel zullen overleven, maakt Cyndium dat wachten wel wat aangenamer. Afkicken is namelijk niet nodig: op 24 augustus vindt er een nieuwe editie van Retrospect plaats in de P60 in Amstelveen.
Als station voice hoor je Wessel van Diepen al op 538, maar vanaf volgende maand is hij ook weer te horen als DJ. Van Diepen komt met een internationale dancechart, die hij zelf produceert en presenteert: de Global Dance Chart. De lijst beperkt zich niet tot de Nederlandse markt. De 40 tracks zijn samengesteld op basis van wereldwijde downloads, streams, radio- en dj-play.
Official trailer Mysterious online
donderdag 22 augustus 2013
Na een compleet uitverkochte outdoor editie op het veld in De Kuip vindt op zaterdag 14 september 2013 de nieuwe editie van Mysterious plaats op de homebase: Maassilo in Rotterdam. Dit is het eerste grote feest na de zomerstop in de Maassilo.
Op zaterdag 16 november a.s. zal er in het Klokgebouw in Eindhoven de eerste editie van We Are Electric plaatsvinden. Een avond en nacht gevuld met elektronische dance-acts en live performances op een monumentale locatie.
District One
donderdag 22 augustus 2013
De Prins Bernhardhoeve zal in quarantaine worden gebracht om verspreiding tegen te gaan van een nog onbekend besmettelijk virus. Het schijnt te gaan om het radioactieve subtype H4.RD. Bij verdere progressie zijn de volgende symptomen bekend: rammen, zagen, beuken en onverklaarbare drang tot energieke uitingen.
Nog vier weken te gaan tot Sunglow Festival op recreatiegebied de Binnenmaas zijn intrede gaat doen in het festivalland en ze hebben er erg veel zin in bij de organisatie van het festival. Momenteel zijn de drie stages bekend gemaakt via de bekende social media kanalen. Een line-up die varieert van house, hardstyle tot oldschool classics...
Nirvana of Noise
woensdag 21 augustus 2013
Na acht succesvolle edities van het grootste hardcore festival ter wereld, steken Art of Dance en Q-dance wederom de koppen bijeen voor een nieuw indoor hardcore concept. Op 2 november wordt de Heineken Music Hall in Amsterdam omgebouwd tot een ware hardcore heaven.
Afrojack opende dit jaar als suprise act het 20e seizoen van Starbeach en komt in september terug om het in stijl af te sluiten. De openlucht feestlocatie op Kreta laat weten geen betere headliner te kunnen wensen.
Wie herinnert zich de vorige Full Moon editie Industry of Love! Een waanzinnig sensueel Spektakel nu voor de 2e keer in de Maasstad. Na het grote succes van januari met meer dan 120 m2 led, de gave lasers en het vuurwerk zal de 2e editie op 21 september a.s. plaats vinden in de indrukwekkende Maassilo.
Met de vierde jubileumeditie van Grotesque voor de boeg begint het hart van tranceminnend Nederland sneller te kloppen. De karakteristieke Rotterdamse Maassilo is op zaterdag 19 oktober weer het decor van het Grotesque Indoor Festival.
Nu Canvas op de 7e volop in een verbouwing zit, opent er in de kelder van het Volkskrantgebouw een nieuw initiatief: Doka. Zes maanden lang wordt de nog ongebruikte kelder omgebouwd tot een plek waar gearriveerde organisaties nieuw terrein kunnen ontdekken en jonge partijen aangemoedigd worden de grenzen van het nachtleven te verkennen.
Dank aan alle bezoekers van Ultrasonic Festival die zaterdag 27 juli compleet uit hun dak gingen en daarmee deze tweede editie tot een knallend succes hebben gemaakt! Maarsseveense Plassen was het ultieme decor waar het maximaal los ging op de zomerse beats, gebracht door meer dan vijftig artiesten. Ook de zon deed goed haar best en bezorgde iedereen een lekkere festivalvibe.
Zaterdag 14 september 2013 viert de hardcore-formatie Rotterdam Terror Corps zijn twintigjarig jubileum met een spetterend feest in de mooie locatie Club Eclipse te Rotterdam! De locatie, gelegen langs de snelweg A20, is met drie zalen en met een capaciteit van 3000 mensen klaar voor een avond en nacht met de beste hardcore, darkcore, early hardcore, terror en meer!
Is het al weekend?
maandag 19 augustus 2013
Een dance-festival vol vertier, performance art en een wondere wereld aan verschijningsvormen, seksen en seksuele voorkeuren. Dat is 'Weekend'.
Het Amsterdamse collectief Homework staat vrijdag 23 augustus in Toffler met een mix van groovy sounds en nostalgische house geïnspireerde muziek!
YMCGay viert tweejarig bestaan
zaterdag 17 augustus 2013
Er is er één jarig hoera, hoera! Party people, vrijdag 6 september wordt het gezelligste openminded feest uit Rotterdam twee jaar. En dat wil YMCGAY graag met jullie vieren!
Na een bijna uitverkochte Naughty Summer doet Seduction zaterdag 21 september haar naam volledig eer aan met deze burlesque extravaganza; Seduction - The Hoochie Coochie! Topless danseressen, sexy burlesque acts, bellydance surprise, Hoochie Coochie girls en 2 main area's met een top line-up.
Het hoge noorden is een festival vol met techno, techhouse en (deep)house rijker. Op 14 september vindt de eerste editie van het Nazomeren Festival plaats bij de prachtige Kardingerplas in Groningen. Nog één keer vol gas genieten van het (na)zomerse festivalgevoel voordat Nederland weer de clubs opzoekt.
Vanaf vrijdag 6 september is College Tour weer iedere week op de buis met acht bijzondere gasten uit binnen- en buitenland!
De eerste gasten die College Tour deze herfst met een bezoek vereren zijn bekend gemaakt. Daaronder is in ieder geval Armin van Buuren!
Chateau Techno, de organisatie die techno in het DNA heeft zitten, geeft op zondag 22 september voor het eerst een eigen strandfeest. En niet zomaar een strandfeestje, want om er zeker van te zijn dat deze editie een plekje krijgt in de favoriete herinneringen allertijden, vliegt Chateau drie grootheden over uit Noord-Amerika.
Op zondag 8 september a.s. keert Funkadelic voor de tweede keer dit seizoen terug op de grootste Beachclub van Nederland 'Beachclub Vroeger' te Bloemendaal! In deze megadrukke closingmaand van de Bloemendaalse stranden zal Funkadelic weer alles uit de kast halen om er een onvergetelijke dag van te maken.
De vijftien uur durende kaarten van Pleasure Island festival 31 augustus gaan hard! Heel hard. De allerlaatste 175 dag en nacht kaarten die je recht geven op overdag feesten tot 23.00 uur en dan binnen door tot 06.00 uur die vliegen de deur uit. Dus pak nu je laatste kans om die kaarten in je bezit te krijgen!
Trancefusion · Power of Elements
zondag 11 augustus 2013
Markeer 19 april 2014 in je kalender! Een jaar na de fenomenale Trancefusion - Ocean of Love wordt het Industrial Palace opnieuw onder handen genomen om een spectaculaire show vol met internationale trance artiesten en jong talent aan te bieden. Trancefusion – Power of Elements zal worden gepresenteerd als een klein dance music festival.
Zaterdag 23 november 2013 zal Brunssum als crisisgebied beschouwd moeten worden. Meer dan twintig artiesten zorgen ervoor dat er de gehele avond enorme explosies te horen zijn in en rondom Brunssum. Inwoners van gemeente Brunssum dienen zich te meldden bij Club Zathura.
Beware! Eind deze zomer komt Fuze Outdoor terug met wéér een spetterend festival in het stadspark te Veenendaal. Nog beter en vetter dan voorgaande jaren! Een ervaring waar je bij moet zijn met meer dan 5.000 feestgangers die de hele dag zullen rocken op de dikste beats.
Dance-organisator Evotions staat binnenkort oog in oog met oude partner Cosmopop GmbH in de rechtszaal. De twee organiseerden vijf jaar lang het gestaag groeiende technofeest Time Warp, een event dat zijn wortels heeft in Duitsland en in Nederland uitgroeide tot een feest voor 19.000 technoliefhebbers. Maar het Duitse Cosmopop GmbH meende het dit jaar ineens zelf te kunnen.
Final info The Qontinent
donderdag 8 augustus 2013
Morgen opent de camping en dan is het een weekend lang feesten tijdens The Qontinent. Lees hier alle informatie die van belang is als je richting het Belgische Wachtebeke afreist!
Op zaterdag 14 september komt Beachclub Fuel met een waanzinnige Closing Party! Na een zomer met veel dikke feesten behoudt Fuel het paradepaardje toch echt voor het laatst. De officiële Closing Party zal namelijk alles overtreffen dankzij de programmering van Ferry Corsten, Cosmic Gate en Jacob van Hage!
Op 6 september is in de Melkweg een unieke samenwerking van de organisaties 50HURTZ en Major League. 50HURTZ is afgelopen 2 jaar bepalend geweest voor het dubstepgeluid in Nederland. Major League is al meer dan tien jaar het meest toonaangevende drum 'n bass evenement van Nederland. Samen zullen deze organisaties een unieke avond verzorgen in beide zalen van de Melkweg.
Ikonika in Ekko tijdens Bright
donderdag 8 augustus 2013
Aan het einde van de zomer keert Bright na een uitstapje naar Tivoli terug naar haar thuisbasis, EKKO. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Dusky, Bondax, George Fitzgerald en Girl Unit. Voor deze negende editie heeft Bright 'the first lady of bass' – Ikonika – uitgenodigd, die net haar tweede album uitbracht.
Met trots presenteert Full Spectrum het volledige programma op het Amsterdam Dance Event. Met drie eigen showcase-avonden en verschillende losse shows in de Melkweg, Sugar Factory en Up is een groot gedeelte van de elektronische acts van Full Spectrum vertegenwoordigd op het festival.
Op vrijdag 9 augustus vindt de eerste clubnight plaats in BIRD waar o.a. New York Transit Authority b2b met Chaiba zal draaien en is er een special guest optreden van Boddika. Een week later vindt de tweede clubnight plaats in de Toffler met o.a. b2b sets van Mosca en Mudde en Jordan Peak en De Sluwe Vos.
Zon, zee, strand &... Passie! Haal je teenslippers maar uit de kast: zondag 1 september staat er een nieuwe editie van Passie on the beach voor je klaar! Decor voor dit zomerse event zal Beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg (94) in Bloemendaal zijn.
Bibelot heeft de organisatie van Oldschool Classics opnieuw gevraagd om terug te komen en dat allemaal omdat het zó leuk en gezellig was! Dus zaterdag 28 september zullen de classicsplaten weer door de Nieuwe Bibelot heen knallen en belooft het volgens de organisatie 'wederom een historische editie te worden.
Op zaterdag 28 september 2013 zal Hypnotize at the Beach samen met de locatie het seizoen afsluiten en ijzersterk voor de dag komen met een heerlijke lijst aan artiesten, lounge corners, zomerse temperaturen en uiteraard prachtig decor met een topsfeer.
Op zaterdag 12 oktober organiseert High Energy Events, bekenD van o.a. Fusion of Dance en Hardshock Festival, in samenwerking met HuneFestival het nieuwe Greenfields Festival in Ruinerwold (nabij Meppel). Met een ijzersterke line-up verdeelt over drie grote tenten, dik geluid, gave showelementen en entertainment hoopt de organisatie dit jaar met Greenfields Festival hoge ogen te gooien.
Zondag 11 augustus is het zover. Dan is tussen 14.00 en 23.00 uur Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee het podium voor de SLAM!Beachbreak. Naast de heerlijke zomerse temperaturen van de afgelopen tijd, is ook de line-up om het warm van te krijgen. Niemand minder dan het 17-jarige Nederlandse DJ-talent Martin Garrix – bekend van zijn hit 'Animals' – en Mr. Polska zijn toegevoegd aan de indrukwekkende line-up.
Velen van jullie zullen zijn naam niet kennen en hem persoonlijk nooit ontmoet hebben, maar toch hebben de meesten van jullie wel eens een tekst van zijn hand gelezen: Gerd Jan Vleugels. In dit prachtige jubileumjaar voor ons feestgangers is helaas een einde gekomen aan Gerd Jans 'levensfeest'. Afgelopen vrijdag is hij op 44-jarige leeftijd overleden. Partyflock spreekt haar medeleven uit aan familie, vrienden, (ex) collega's en alle mensen die zijn aangedaan door zijn overlijden.
Erwin van de Bliek en Mark van Dale gaan een wekelijkse radioshow maken op online radiostation DeepFM. Ze zullen per direct de programmering versterken op vrijdagavonden tussen 18:00 en 20:00 uur. In hun show 'Bliek & van Dale' draaien ze elke vrijdag twee uur lang bekende house en dance tracks afgewisseld met nieuwe releases.
ALDA zal tijdens de komende editie van ADE groots uitpakken op verschillende locaties in de stad. Naast het eerder aangekondigde Amsterdam Music Festival (19 oktober, RAI), zal de evenementenorganisator ook op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 oktober verschillende locaties in de stad tot dance walhallas omtoveren. Zowel de vele internationale als Amsterdamse fans kunnen daar uitgebreid gaan genieten van het allerbeste dat de dance wereld te bieden heeft.
De temperaturen komen tot ongekende hoogtes tijdens de zomer edities van Reveal op donderdag in Escape! De EDM sound, waar Reveal al sinds dag één bekend om staat, is booming hot! Met diverse Nederlandse DJ's die de (inter)nationale charts onveilig maken is ook Reveal 'on a roll!'
30 augustus 2013
Eindbaas signaleert explosie 8-bit cultuur dit najaar
28 augustus 2013
I amtechno slaat vleugels uit naar Club Cell te Almere
27 augustus 2013
Waarschuwing voor zeer gevaarlijke xtc-pil
Grand Opening XXL feestweekend vrijdag en zaterdag
Mediterrane sferen tijdens Get Lounged on Sunday
Pleasure Island verwacht vandaag volledig uit te verkopen
24 augustus 2013
Thera blikvanger op Summer Shock
23 augustus 2013
The Level in opspraak wegens onbeperkt drinken op donderdagen
Tweede editie Retrospect morgen in P60
22 augustus 2013
Wessel van Diepen met Global Dance Chart op 538
Official trailer Mysterious online
Nieuw cross-over dancefestival in Eindhoven
District One
Sunglow Festival · Alle stages op een rij
21 augustus 2013
Nirvana of Noise
Afrojack headliner tijdens Starbeach 20th Anniversary festival
Waanzinnig megaspektakel Industry of Love wederom in Maassilo
Zomerse festivalvibes in het najaar tijdens Grotesque Indoor Festival
20 augustus 2013
Opening tijdelijke club DOKA in Volkskrantgebouw
Ultrasonic Festival presents official aftermovie
20 Years celebration of Rotterdam Terror Corps
19 augustus 2013
Is het al weekend?
18 augustus 2013
Aanstaande vrijdag hele nacht Homework in Toffler
17 augustus 2013
YMCGay viert tweejarig bestaan
De laatste earlybird tickets voor Seduction gaan in de verkoop
Met de bus naar nieuwste techno festival van het noorden
15 augustus 2013
Armin van Buuren te gast in NTR College Tour
Chateau Techno sluit zomer af met Sur la Plage
13 augustus 2013
Funkadelic in september nogmaals op het strand
12 augustus 2013
Allerlaatste 175 dag-en-nachtkaarten Pleasure Island 31 augustus in de verkoop
11 augustus 2013
Trancefusion · Power of Elements
10 augustus 2013
Partygangers worden 23 november opgevangen in Club Zathura
9 augustus 2013
Fuze Outdoor half september terug in Veenendaal
Cosmopop en Evotions voor de rechter om Time Warp
8 augustus 2013
Final info The Qontinent
Beachclub Fuel sluit zomerseizoen af met Ferry Corsten en Cosmic Gate
50Hurtz en Major League slaan handen ineen voor unieke samenwerking
Ikonika in Ekko tijdens Bright
Full Spectrum presenteert ADE-programma
7 augustus 2013
Red Bull Studios Connect clubnights in Toffler en Bird
Zondag 1 september is het tijd voor Passie on the Beach
Oldschool Classics op 28 september in de nieuwe Bibelot
Hypnotize at the Beach sluit strandseizoen af met oa Judge Jules & Claudia Cazacu
6 augustus 2013
Hardere stijlen goed vertegenwoordigd op nieuwe Greenfields Festival
5 augustus 2013
Martin Garrix en Mr. Polska toegevoegd aan line-up SLAM!Beachbreak
Dancejournalist Gerd Jan Vleugels overleden
2 augustus 2013
Erwin van der Bliek en Mark van Dale naar DeepFM
1 augustus 2013
ALDA Events pakt groots uit tijdens ADE
Elke donderdag EDM op z'n best tijdens Reveal in Escape