Partyflock
 

Beachclub Fuel sluit zomerseizoen af met Ferry Corsten en Cosmic Gate

gepubliceerd door , op
Ferry Corsten on The Beach
26 juli 2013
Op zaterdag 14 september komt Beachclub Fuel met een waanzinnige Closing Party! Na een zomer met veel dikke feesten behoudt Fuel het paradepaardje toch echt voor het laatst. De officiële Closing Party zal namelijk alles overtreffen dankzij de programmering van Ferry Corsten, Cosmic Gate en Jacob van Hage! En het wordt nog mooier...in een negen uur durende dansmarathon zullen deze grootmachten zelfs exclusieve drie-uur sets verzorgen. Daar wil je toch bij zijn!

Traditiegetrouw vindt Ferry Corsten voor Fuel altijd een plekje in zijn agenda. Al sinds 2009 staat de geboren Rotterdammer op het podium van de populaire strandtent in Bloemendaal aan Zee (destijds BLM9). Corsten blijft een excentrieke grootheid in de scene en scoorde afgelopen jaar wederom hoog in de lijsten, mede dankzij 'WKND', alweer zijn vierde artiestenalbum. Het team van Fuel is dan ook apetrots dat er in zijn belachelijk drukke agenda een gaatje is gevonden voor een optreden in Bloemendaal. Het evenement is dus op zaterdag, start om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

Cosmic Gate & Jacob van Hage
Naast Corsten schittert er nog een andere wereldtopper op het affiche van Fuel. We hebben het over het illustere, Duitse Trance duo Cosmic Gate. Aangezien de focus sinds een jaar of twee volledig op Amerika ligt zijn de heren nauwelijks te boeken in Europa, laat staan op de kleinere evenementen in Nederland. Toch zijn ze erbij om het zomerseizoen van Beachclub Fuel met een waanzinnig hoogtepunt af te sluiten. Last but not least! Jacob van Hage, de Nederlandse trendsetter van het nieuwe geluid. 'Spotfire' was zijn absolute doorbraak, een pompende mix van house, electro en trance die hem wereldwijd naamsbekendheid gaf. De warming-up is bij hem in goede handen!

Tickets & Early Bird actie
Beachclub Fuel biedt de honderd snelste beslissers een aantrekkelijke korting. Na het enorme succes van vorig jaar zijn er dit jaar opnieuw 100 'early bird' tickets beschikbaar voor slechts € 15,-. De reguliere voorverkooptickets kosten € 25,- en mochten er dan nog tickets over zijn zal een deurprijs van €30,- gehanteerd worden. Zorg dus dat je zo snel mogelijk je tickets bemachtigt, want het zal net als voorgaande jaren snel gaan! Je koopt je entreetickets online op www.beachclubfuel.nl of koop tickets.

2 opmerkingen

Jammer dat het wat later in het seizoen is maar was vorig jaar echt een topper! Wat een sfeer en muziek! Hopen op weer lekker weer!
Is al jaren een zekerheidje!!!! Toppie!