Partyflock
 

Partygangers worden 23 november opgevangen in Club Zathura

gepubliceerd door , op
Hardpoint
20 september 2013
Na een zeer geslaagde editie in het noorden gaat de organisatie nu het zuiden aanpakken. Zaterdag 23 november 2013 zal Brunssum als crisisgebied beschouwd moeten worden. Meer dan twintig artiesten zorgen ervoor dat er de gehele avond enorme explosies te horen zijn in en rondom Brunssum. Inwoners van gemeente Brunssum dienen zich te meldden bij Club Zathura.

In de mainstage zullen er een aantal helden van Limburg hun skills achter de draaitafels laten zien. Amada heeft zich al bewezen bij onze eerste editie van Hardpoint. Wederom zal ze zich weer bewijzen tegenover de bezoekers in haar eigen provincie! Mr. Sinister is ook van de partij bekend van oa. Rotterdam records en van Underground House Movement. X-treme zal ook zijn kunsten vertonen in zijn eigen omgeving, bekend van Fucking Bastards. Ook deelt de organisatie mee dat ze blij zijn dat s'Aphira haar kunsten komt vertonen op dit event. Verder zullen er nog een tiental artiesten laten zien hoe zij draaien.



Ook is er deze avond een dj contest! Van hardstyle tot aan raw en van raw tot aan dikke industriele kicks. De winnaar zal vaker op het concept Hardpoint staan!



Dankzij Gabberwear kan de organisatie een aantal presentjes weggeven aan de bezoekers, met het vorige event waren er waaiers en leuke kortingen!

Kan jij niet wachten? Koop je kaarten via Ticketscript of bij één van de filialen van Free record shop.

8 opmerkingen

ik ben benieuwd wie de winnaar van de contest zal zijn,zitten hele goeie djs tussen
Artiest {SHOWLIST artist 60617, 68482}
Zin in! moge de beste winne (Y)
Uitspraak van Dark Noise op zondag 11 augustus 2013 om 10:07:
ik ben benieuwd wie de winnaar van de contest zal zijn


Nou dat gaat Audio-D worden. Deze man heeft zeer vette Skilz :respect:
laatste aanpassing
We gaan zorgvuldig kijken en uiteraard luisteren naar de contest deelnemers.
De winnaar zal die avond bekend gemaakt worden!!!