Partyflock
 

Red Bull Studios Connect clubnights in Toffler en Bird

gepubliceerd door , op
Red Bull Studios Connect koppelt deze zomer zeven talenten aan hun internationale inspiratoren. In de Red Bull Studio Amsterdam werken de duo's aan een nieuwe track; tijdens twee clubnights in Rotterdam en op de Mysteryland - Red Bull Studios Connect presents Bangers & Mash stage betreden de koppels het podium. Op vrijdag 9 augustus vindt de eerste clubnight plaats in BIRD waar o.a. New York Transit Authority b2b met Chaiba zal draaien en is er een special guest optreden van Boddika. Een week later vindt de tweede clubnight plaats in de Toffler met o.a. b2b sets van Mosca en Mudde en Jordan Peak en De Sluwe Vos.

BIRD
Op vrijdag 9 augustus vindt de eerste Red Bull Studios Connect clubnight plaats in BIRD te Rotterdam. Dit muzikale podium is geïnspireerd door trendy nachtclubs en restaurants in metropolen als Londen, Berlijn en New York. Chaiba, New York Transit Authority, Detroit Swindle, Know V.A., Boddika en Bluntspeakers zullen je deze avond muzikaal meenemen en je het gevoel geven als of je je daadwerkelijk in New York of Londen bevindt. Deuren gaan open om 23:00 uur, kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar aan de deur.

Toffler
In hartje Rotterdam, in de ondergrondse nachtclub Toffler, vindt op 16 augustus de tweede Red Bull Studios Connect clubnight plaats. Speciaal voor deze club werd 's werelds eerste hydraulisch DJ booth-systeem gebouwd. Nog nooit eerder konden zowel de gehele achterwand, de dj-gear als de licht- en geluidsinstallatie tijdens de avond heen en weer bewegen. Mosca & Mudde en Jordan Peak & De Sluwe Vos geven je deze avond een preview van wat er op Mysteryland gaat gebeuren. Daarnaast nemen ook het Amsterdamse duo Architecs en Boris Ross plaats in deze high-tech dj-omgeving. Je bent welkom vanaf 00:00 uur, kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar aan de deur.