Partyflock
 
Nieuws · augustus 2012
Abused by the core
vrijdag 31 augustus 2012
Terwijl de zomerperiode al bijna op zijn einde loopt, zijn bij UHF Event Productions achter de schermen alle voorbereidingen gaande omtrent de presentatie van de lang verwachte nieuwe editie van Abused by the core in Dancing De De Broertjes te Waalwijk. 20 Oktober is het namelijk weer zover!
Op zondag september wordt er voor de derde keer in Nederland een uniek familie dance event 'Dancing with Children' georganiseerd bij Beachclub Gotcha in Kijkduin. Dit feest is alleen toegankelijk voor kinderen van 1 tot 16 met ouders of begeleiders.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 29 augustus 2012
Officieel is de vakantieperiode weer voorbij en het 'gewone' leven begint weer. Daar hoort de wekelijkse KNIP bij! Je vindt ook deze week weer alle vaste onderdelen terug!
Undertone
woensdag 29 augustus 2012
Na een lange zoektocht langs vele locaties in de stad, is de keuze gevallen op WORM, gevestigd aan een zijstraat van Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. De ideale locatie voor een mooie special.
Je clubbingseizoen begint bij Escape
woensdag 29 augustus 2012
De zomer is weer voorbij, tijd om weer de droge en warme clubs in te duiken! En waar kan je je weekend beter beginnen dan bij Escape, één van de bekendste en oudste clubs van ons land?
At My House
dinsdag 28 augustus 2012
Ben jij wel toe aan een lekker strandfeest waar niks moet en alles mag? Dat kan! Aanstaande zondag bij Beachclub Vroeger is het namelijk tijd voor At My House! Met een levensgroot zwembad, entertainment waar je u tegen zegt, unieke decoratie en artiesten als Sidney Samson, Ruben Vitalis, Randy Katana en Vato Gonzalez gaat het gegarandeerd los op At My House in Bloemendaal.
Al het goede komt in drieën: Star Wars, trio's en je favoriete clubavond met een combinatie van techno, electro en harddance in de WesterUnie. Na een overvolle festivalzomer brengen QULT en Q-dance de fuck hokjes-sound op zaterdag 29 september terug naar Amsterdam: QULT is back!
Met alweer de derde editie in aantocht maakt Get Lounged on Sunday furore als het op zondagse gezelligheid aankomt. Zondag 9 september staat de Viersprong voor de derde achtereenvolgende maand compleet in het teken van een ontspannende en feestelijke samenkomst.
Op zaterdag 29 september 2012 is het onder de hoede van de twee meest vrouwvriendelijke concepten van het land tijd voor de eerste mega uitvoering van: The ultimate ladies night out!
Humanoid... Earth calling Mars..
maandag 27 augustus 2012
Na afloop van de festivals vindt aanstaande zaterdag (1 september), op een steenworp afstand van het populaire Valtifest, 'Humanoid... Earth calling Mars..' plaats.
Met een oorverdovende knal brengt Frequence aanstaande zaterdag 1 september het festivalseizoen bij Aquabest ten einde. Het wereldwijd bekende duo Showtek voert deze dag samen met Yellow Claw, Alpha², Tatanka, Korsakoff, Boemklatsch en Promo de spijkerharde boventoon. Met het arsenaal aan rasartiesten, een aangename weersvoorspelling op zak en een ticketprijs van slechts 22,50 euro (ex. Fee) vormt Frequence zich tot de ideale festivalafsluiter van 2012.
#PH12, cL053R 4nD Cl05er…
maandag 27 augustus 2012
Over vier weken zal het Klokgebouw Eindhoven voor het eerst in haar bestaan volledig in het teken staan van Hardcore. Verdeeld over twee area's worden verschillende kanten van deze muziekstroming belicht. Hierbij zal er zeker geen gebrek aan BPM's zijn! Grote namen met ieder een unieke stijl zullen tot 07.00 uur in de ochtend laten horen wat zij in huis hebben.
Met een selectie van de beste artiesten is Beat the System klaar voor een complete nacht op volle sterkte! Namen als Zany, Psyko Punkz en NitrouZ 🇦🇺 staan aan de basis van deze eerste editie van Beat the System.
Whaaaaaaa... Finally!
zaterdag 25 augustus 2012
Wachten... alsmaar wachten... Maar nu! Nu komt het einde van je lijdensweg in zicht. Je planner geeft al aan dat de datum nu echt dichterbij komt. Over een dikke twee weken op zaterdag 8 september is het al zover! Finally: Booming New Season!
De artiesten staan te popelen om op te treden, het festivalterrein wordt een week van te voren alweer opgebouwd en de kaartverkoop gaat weer als een trein, alles duidt erop dat Zomerpop 2012 weer een groot succes gaat worden!
Aftellen tot Angels Night
donderdag 23 augustus 2012
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het weer tijd om te hakken op heerlijke early en happy beats. Niet een paar nummertjes maar een hele avond lang geweldige oude knallers.
Nu dancemuziek en dj's big business zijn geworden in de Verenigde Staten, wil miljardair Robert F. X. Sillerman, stichter van wat nu concertorganisator Live Nation is, een wereldwijde organisator van dance-evenementen opzetten.
Press Play talentnight tijdens ADE
dinsdag 21 augustus 2012
Bezig met je dj-carrière? Altijd al op het Amsterdam Dance Event willen draaien? Dit is je kans! Studentensociëteit De Lax presenteert ook dit jaar een talentenavond tijdens het Amsterdam Dance Event.
In navolging van de buitengewoon succesvolle editie van Dance Experience XL is het initiatief genomen om nu een nieuw tweedaags festival te organiseren met de alles omvattende naam Hardstyle in the Park op vrijdag 31 augustus en Dance in the Park op zaterdag 1 september aanstaande.
Na vele mailtjes over de gratis entree actie voor dames van vorig jaar, hebben de heren van Crystal Venue besloten om deze actie ook dit jaar weer in te voeren. Haal hier je voordeel uit en nodig al je vriendinnen uit om mee te gaan!
Op zaterdag 22 september presenteert Unomodo in De Effenaar de volgende editie van We all love 80's & 90's! We all love 80's & 90's duikt op zaterdag 22 september in het verleden alsof het de dag van gisteren was.
Op 1 september a.s. is weer zover! Dan zal alweer de elfde editie van het grootste gratis festival van de Kop van Noord-Holland plaatsvinden namelijk het 'Last Minute Summer Event' in recreatiepark Quelderduyn.
Van 29 augustus t/m 1 september vindt dit jaar de 53e editie plaats van de Visserijdagen in Harlingen. Op de Grote Bredeplaats zal er weer een spetterend dancepodium worden neergezet onder de naam 'Free Summer Vibes'.
Party people opgelet
vrijdag 17 augustus 2012
Op zaterdag 18 augustus zal er in Studio 80 weer één van Amsterdams meest beruchte feesten plaatsvinden: 24 Hour Party People! Na voorgaande edities tijdens Amsterdam Dance Event, Oud & Nieuw en uiteraard de tiende verjaardag van de Berlijnse club Watergate tijdens Pasen, vond Studio 80 dat de komst van het illustere duo Thugfucker ook zeker een goede reden was om flink uit te pakken met een flinke line-up en verlenging van de openingstijd.
Lucky zorgt ervoor dat je voor een aantrekkelijke prijs na het dure festivalseizoen gewoon verder kunt genieten van de grootste artiesten. Op vrijdag 14 september vind de eerste Dangerouzmind van het nieuwe indoorseizoen plaats en pakt weer groot uit.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 15 augustus 2012
Deze week aandacht voor dubstep, een foto van 'groot genieten', check je weer welke recensies deze week allemaal verschenen, staat er weer een column in en natuurlijk ding je weer mee naar prijzen als je snel de juiste antwoorden weet op de Ontdek je plekje en/of de Ten seconds of Sound!
Het einde van de zomer wordt over de hele wereld gevierd met oogstfeesten. In Nederland doen we het net wat hipper, namelijk met Herfstkriebels. De dagen worden langer en het is minder lang licht. Moet dat gevierd worden? Jazeker! Wil je die herfstdip voorkomen dan is Herfstkriebels namelijk the place to be!
Na het uitverkochte succes bij Magneet Festival 2011 keert het Amsterdamsch Verbond dit jaar terug. Binnen het vier weken durende Magneet festival heeft het Verbond twee overvolle festivaldagen in petto, met op 26 augustus Magneet Mash en op 8 september Magneet Electric.
2004 Back on the floor
dinsdag 14 augustus 2012
Denken jullie ook nog vaak terug aan die goede oude tijd? Missen jullie die speciale vibe nog wel eens? Of krijgen jullie ook weer de kriebels als jullie enkele klassiekers voorbij horen komen?
Eenmaal binnen gekomen wil je nooit meer weg. En eenmaal afgelopen wacht je alweer op de volgende editie. En dat duurt altijd zo lang! Een half jaar wachten is ook niet niks en daarom is 6 oktober de datum die je in de agenda moet zetten. Het is namelijk dan weer tijd voor een nieuwe editie van: B.I.T.C.H!
Van 17 t/m 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de uitverkochte twintigste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' plaats. Het festival gaat een samenwerking met YouTube aan waardoor een groot deel van de concerten wereldwijd live bekeken kan worden.
Metro54 Festival
maandag 13 augustus 2012
Metro54 Festival is terug van weggeweest. Op 1 september vindt de tweede en twee keer zo goed gevulde editie van het mash-up festival plaats in het Amsterdamse ArenA Boulevard. In 2012 haalt Metro54 nieuwe sounds en beeldende kunst uit jongerencultuur naar Amsterdam.
Op zaterdag 1 september draait Miss Monica haar allerlaatste classics/oldschool set. Ze is klaar met het draaien van deze muziekstijl die zij al sinds 1993 met veel plezier heeft gedraaid en kondigt een grote ommekeer aan.
Kiesgrube maakt het goed
donderdag 9 augustus 2012
Ze verstaan er de kunst van een degelijk openluchtfeestje. De leute van Kiesgrube, ongeveer het meest spontane zondagmiddag event in Duitsland, weten hoe ze een open air technofeest moeten neerzetten.
Iedere vrijdag en zaterdag kun je in BIRD dansen tijdens de leukste feestjes van verschillende Rotterdamse initiatieven, zoals YardBird, Hip Hip, Lovebirds, Analog, All Eyes On, Storm en Fat Lady.
Met een zonnige weersvoorspelling op zak maakt Lakedance zich aanstaande zaterdag 11 augustus klaar voor weer een magistrale editie van het festival. First Vision, de organisatie achter Lakedance, heeft ook ditmaal een arsenaal aan (inter)nationale hoofdrolspelers naar het strand bij Aquabest getrokken.
Gogbot festival
dinsdag 7 augustus 2012
Vier dagen en nachten lang op 13 locaties in Enschede met 333 nationale en internationale kunstenaars en maar liefst 33333 computers: wanna shock your senses, go Gogbot!
STRP Festival wordt biënnale
dinsdag 7 augustus 2012
STRP, het grootste indoor Music, Art & Technology festival van Europa, heeft zichzelf heruitgevonden voor de toekomst. Het festival verschuift van een jaarlijks evenement naar een biënnale (tweejaarlijkse) structuur waarbij het festival in de oneven jaren zal plaatsvinden.
Dat de wortels van Onkruid diep reiken hoef je de vaste snoeiers en schoffelaars niet te vertellen. Dat de wortels van Onkruid tijdens zijn nesteling andere levensaderen passeren van gewassen ver buiten de Europese akkers is misschien iets nieuws. Voor deze - zeer speciale - editie van Onkruid verwelkomen ze goede vrienden en bekenden uit het buitenland.
Dedicated gaat maar om 1 ding, de volle overgave voor hardstyle! Na twee dikke indoor edities en de stage op Riverdance Festival keert Dedicated terug in de Studio A12 bij Utrecht. Benieuwd? Vandaag is de trailer van Dedicated gepubliceerd.
Pak je strandspullen maar want de derde strandeditie van MuteSounds komt eraan! Smeer je alvast goed in want zaterdag 18 augustus 2012 wordt het zomers warm in Scheveningen met veel zon, een BBQ, een prachtige zonsondergang en zwoele beats van lokale en landelijke DJ's.
Dancing with Children 2012
zaterdag 4 augustus 2012
Op zondag 2 september wordt er voor de derde keer in Nederland een uniek familie dance event 'Dancing with Children' georganiseerd bij Beachclub Gotcha in Kijkduin. Dit feest is alleen toegankelijk voor kinderen van 0 tot 18 met ouders of begeleiders.
De feesten van Must die in het teken staan van 'mens, locatie en beleving' zijn al jaren een begrip in Nederland. Dit najaar pakken de organisatoren van de exclusieve en over-de-top feesten uit en betreden na Rotterdam, Den Haag en Antwerpen nu Amsterdam.
Rotterdams indoor dance-festival met art & food komt dit jaar op 13 oktober terug in het Westelijk Handelsterrein. Het evenement bestaat twee jaar en dat wordt gevierd met een speciaal super goedkoop earlybird kaartje vanaf slechts €13,50!
Terwijl het festivalseizoen in volle gang is, is Matrixx alweer bezig met een spetterend programma voor het clubseizoen. De kick-off van de Matrixx zal door niemand minder dan Sean Paul gegeven worden op 1 september tijdens Pure Pressure. Maar de Grand Opening van de Matrixx vindt plaats op 8 september.
Belgrado Foam Fest organiseert het grootste schuimfeest in de wereld met meer dan 20 dj's en 20.000 bezoekers feestend in 200.000 hectoliter schuim. Dit spectaculaire evenement zal op zaterdag 1 september in Beogradska Arena in Belgrado, Servië voor de vierde keer worden gehouden.
Zaterdag 10 november vindt er een technofeest plaats op de tiende verdieping van de Maassilo, de Factory 010 in Rotterdam. Moments staat voor een knallende avond ter ere van het gelijknamige muzieklabel. De bijbehorende talenten zullen tezamen met (inter)nationale vedettes tot diep in de nacht optreden.
Wil jij Bloemendaal beleven zoals het vroeger was... Met de sound die Bloemendaal op de kaart heeft gezet? Dat kan want op zondag 5 augustus strijkt Metz, dat bekend staat om zijn Realhouse sound, neer in Bloemendaal en zal men weer volop kunnen genieten van de sound, maar vooral ook het gevoel waar Bloemendaal ooit berucht om was!
Get Lounged on Sunday heeft als doelstelling een totaalbeleving te creëren voor een volwassen publiek, waarbij je kwalitatief goed kunt eten, drinken en genieten van hoogwaardig entertainment- en amusement voor een eerlijke prijs. De organisatie houdt zich bij het samenstellen van het programma voor ogen dat het, in een iets lastigere economische periode, nog steeds mogelijk moet zijn haar bezoekers echt te verrassen.
Het aftellen is nu echt begonnen. Zaterdag zal Strand West in Amsterdam volledig worden overgenomen door die-hard partygangers tijdens Nocturnal Festival. In dit bericht alvast de timetable en verdere belangrijke info.
31 augustus 2012
Abused by the core
Dansen met je kinderen op een echt dansfeest
29 augustus 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Undertone
Je clubbingseizoen begint bij Escape
28 augustus 2012
At My House
Return of the QULT 29 september WesterUnie Amsterdam
Get Lounged on Sunday; nu al een zondags begrip!?
Flirterz and Sexed Up earlybird actie
27 augustus 2012
Humanoid... Earth calling Mars..
Frequence maakt timetable en laatste info bekend
#PH12, cL053R 4nD Cl05er…
MBFH keert terug in Luxor Live Arnhem met Beat the System
25 augustus 2012
Whaaaaaaa... Finally!
24 augustus 2012
Zomerpop in de startblokken voor 23e editie
23 augustus 2012
Aftellen tot Angels Night
21 augustus 2012
Amerikaanse miljardair laat oog vallen op ID&T
Press Play talentnight tijdens ADE
Drafbaan twee dagen in teken van hardstyle en dance
Dames gratis naar Fucking Bastards 25 augustus
20 augustus 2012
We all love '80's & '90's in Effenaar
Nieuw decennium voor het Last Minute Summer Event
De leukste dj's en live acts tijdens de Visserijdagen Harlingen
17 augustus 2012
Party people opgelet
16 augustus 2012
Tartaros & Radical Redemption zetten Dangerouzmind op zijn kop
15 augustus 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Maximale Kriebels met Shermanology, Bassjackers en Kabale und Liebe
Het Amsterdamsch Verbond presenteert twee volle festivaldagen
14 augustus 2012
2004 Back on the floor
13 augustus 2012
6 Oktober: een feest om je vingers bij af te likken
Lowlands en YouTube gaan samenwerking aan
Metro54 Festival
11 augustus 2012
Miss Monica neemt afscheid van classics
9 augustus 2012
Kiesgrube maakt het goed
8 augustus 2012
Vrijdags en zaterdag feest je in Bird
Lakedance maakt timetable en laatste info bekend
7 augustus 2012
Gogbot festival
STRP Festival wordt biënnale
Onkruid presents Chameleon Label Night
6 augustus 2012
De volle overgave voor hardstyle: Dedicated
5 augustus 2012
Mutesounds maakt line up bekend in F.A.S.T. Surfdorp
4 augustus 2012
Dancing with Children 2012
Must in het Koninklijke concertgebouw
Pakhuis Festival in oktober terug van de jaarlijkse zomerstop
3 augustus 2012
Matrixx opent het clubseizoen met gratis Exxellent
Belgrado Foam Fest: het grootste schuimfeest in Europa
'Moments of Cari Lekebusch & Gabriel Ananda
2 augustus 2012
Metz laat de sound van Bloemendaal weer tot leven komen
1 augustus 2012
Viersprong 's-Gravenzande pakt groots uit met Get Lounged on Sunday
Nocturnal Festival timetable en eindbericht