Partyflock
 

Viersprong 's-Gravenzande pakt groots uit met Get Lounged on Sunday

gepubliceerd door , op
Zondag 5 augustus a.s. vindt in de Viersprong de tweede editie plaats van 'Get Lounged on Sunday'. Tijdens een overweldigende eerste editie genoten ruim 250 bezoekers volop van dit verrassende totaalevenement in de prachtige Westlandse evenementenlocatie. Met Get Lounged on Sunday geeft Viersprong een duidelijk signaal af voor de maanden die komen gaan. Bij mooi weer vindt het event plaats in de loungegarden.

Van 25 jaar tot en met jong van geest
Get Lounged on Sunday heeft als doelstelling een totaalbeleving te creëren voor een volwassen publiek, waarbij je kwalitatief goed kunt eten, drinken en genieten van hoogwaardig entertainment- en amusement voor een eerlijke prijs. De organisatie houdt zich bij het samenstellen van het programma voor ogen dat het, in een iets lastigere economische periode, nog steeds mogelijk moet zijn haar bezoekers echt te verrassen.

Where acoustic meets electronic
Aankomende editie is de muzikale programmering weer uitstekend verzorgd. De middag begint met een opbouw van jazzy lounge richting het iets meer up-tempo Ibiza Lounge om vervolgens na het exquise dinerbuffet het tempo verder op te schroeven met uitstekend dansbare soulful house en club. De line-up bestaat respectievelijk uit: DJ Limoncello, De Joog on keys, Get Lounged featuring Mai en DJ Peter Woodz. Wederom een gevarieerde mix aan professionele en talentvolle artiesten zoals je die binnen de kwaliteitsnormen van dit concept mag en kan verwachten.

Hoe werkt Get Lounged on Sunday?
Vanaf 16:00 uur ben je van harte welkom om te komen genieten van een heerlijk aperitief. Culinair genieten volgens het recept van Viersprong kun je van 17:00 tot 20:00 uur. De chef's van de Vierspong verzorgen een uitgebreid front cooking buffet, een overheerlijke sushi en sashimi corner, culinaire summer bites en special fingerfoods. Vervolgens dans je van 20:00 tot ruimschoots 22:00 uur het weekend uit. Tickets kosten € 25,- en kun je direct bestellen via het online ticketsysteem op www.viersprong.nl, maar je kunt ook kaarten afhalen op kantoor of reserveren via 0174-413322. Je ticket is inclusief toegang en luxe dinerbuffet.

Durf te verrassen!
Wil jij je vrienden, collega's of zakelijke relaties echt eens in het zonnetje zetten? De Viersprong biedt uitkomst met de intrede van een originele Get Lounged on Sunday all-inclusive voucher t.w.v. €39,50. Entree, diner en 6 consumpties zijn binnen deze prijs inbegrepen. Vanaf zondag 5 augustus te verkrijgen bij de kassa van Viersprong en geldig voor iedere toekomstige editie van Get Lounged on Sunday. Zondag 9 september en zondag 14 oktober staan reeds in de agenda gepland.

2 opmerkingen

Artiest Chabo
Goed concept! En mooie pijs (all in) Zal wel een chill zondagje worden(y)