Partyflock
 

We all love '80's & '90's in Effenaar

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 22 september presenteert Unomodo in De Effenaar de volgende editie van We all love 80's & 90's! We all love 80's & 90's duikt op zaterdag 22 september in het verleden alsof het de dag van gisteren was. Goede herinneringen staan voor altijd in het geheugen gegrift en daarom gaan we in de Effenaar het geheugen even lekker opfrissen. Diana Ross, Michael Jackson, Culture Club en George Michael alle toppers van de jaren 80 passeren de revue. Het achtereenvolgende decennia doet muzikaal gezien niet onder, met namen als: Spice Girls, Nirvana, Janet Jackson of de Vengaboys is het puur genieten. Terwijl jij je beste moves toont bezorgen de VJ's van We all love 80's & 90's je de beste flashbacks naar de tijd waarin je thuisbleef voor Baywatch en aan de buis gekluisterd zat om niets te missen van Arnie Alberts. Zoek dus je schoudervullingen op, trek je housebroek aan en kom naar De Effenaar!

De Eindhovense editie van We all love 80's & 90's vindt elke maand plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van We all love 80's & 90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Voor je wekelijkse dosis danceable hits check je natuurlijk iedere zaterdag vanaf 21.00 uur
Radio Decibel! We all love 80's & 90's is elke zaterdag van 21.00 uur tot 22.00 te horen met de beste jaren 80's & 90's klassiekers. Kan je niet wachten? Luister dan alle radioshows terug op www.unomodo.nl.

We all love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en 013 Tilburg. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.