Partyflock
 
Nieuws · mei 2009
Brand New Heaven
zondag 31 mei 2009
De zinderende zomermaanden staan voor de deur maar eerst wordt de lente in stijl afgesloten op zondag 14 juni. De laatste zondagmiddag editie van Brand New Heaven voor de zomermaanden belooft een heerlijk dansspektakel te worden dat je niet aan je voorbij mag laten gaan. Speciaal omdat het voorlopig het laatste feest op zondagmiddag is wil Brand New Heaven graag iedereen de gelegenheid geven om hierbij te zijn in Las Vegas in Woerden en nodigt jullie persoonlijk uit!
Op zaterdag 30 mei staat er iets moois te gebeuren. Dat is namelijk de nacht dat Maximaal Nijmegen terug komt van nooit weg te zijn geweest. De ietwat vergezochte locatie: Carolus Magnus is met opzet gekozen. Ongepolijst, rauw en puur in haar zijn. Precies zoals dit concept is uitgedacht. Geen poeps pas maar een aantal basisvoorwaarden die tezamen een knalfeest garanderen. Geen studentikoos gedoe, maar brute beats van Nijmeegse helden in volle glorie. Geen geneuzel maar knallen met de hoofdletter K. Niet minder, maar vooral heel veel meer!
Rocking Rio into the summer
vrijdag 29 mei 2009
Rocking Rio voelt zich helemaal thuis in de maand juni. Op zaterdag 13 juni is het keihard zomer in ons kleine kikkerland en laat Rocking Rio de zonnestralen fel schijnen in de felbegeerde Winkel van Sinkel in Utrecht.
Pinksteren onder High Voltage
donderdag 28 mei 2009
Een 100% feestgarantie! High Voltage de Hardcore House party heeft een jarenlange traditie in het opfleuren van de saaie feestdagen. Ook op de eerste Pinksterdag van 2009 is het de organisatie weer gelukt om een deejay keurkorps samen te stellen waarbij het maar om één ding gaat: knallen!
Dansen bij de poort. Podium De Kelder organiseert dit jaar de tweede editie van Stadsgeluid. Dit keer in samenwerking met Amersfoort 750. Stadsgeluid kan in het aanbod van 2009 een bijzondere rol vervullen door jong Amersfoort op de 750e verjaardag van de stad een onvergetelijke avond te bieden. Het programma start al in de middag en zal ‘s avonds in alle hevigheid losbarsten.
Op zaterdag 30 mei 2009 zet Strak een showcase neer van topartiesten in Club Le Paris. Strak zet de trend voor iedereen die van feesten in stijl houd! We rocken op deze warme zomeravond de hipste house beats met niemand minder dan Sidney Samson, D-Rashid en Rotjoch van BNN in de hoofdrol ! Iedereen gaat Strak, uitdagend en sexy dansen op de lekkerste zomerse House Beats!
Nog maar net bijgekomen van Koninginnenacht, Koninginnedag en nacht en de samenwerking met Zaternacht (Nachtboetiek), is het alweer tijd voor de volgende feest van Phatmusic. En hoe! Phat! deluxe Pinkster Editie op zaterdag 30 mei in het Marnixbad te Amsterdam. Jullie kunnen het volgende van de organisatie verwachten; naast een spetterende VJ show, de decors, lichtshow is ook een vernieuwde soundsysteem geplaatst waardoor het geluid een stuk dikker en zuiverder klinkt dan de voorgaande editi
De kracht van eenheid, is dat niet hetgeen waar hardcore voor uitgevonden is? Gezamelijk genieten van snoeiharde kicks en opzwepende synths, gezellig met je eigen vriendengroep losgaan op de dansvloer of juist met mensen die je voorheen nog niet kende een chille avond beleven. En als die laatste plaat dan ingezet wordt nog één keer alles eruit rammen in de wetenschap dat je weer een topavondje rijker bent geworden.
House the 90's
zondag 24 mei 2009
Het gerucht ging al een tijdje maar nu dus definitief. Vrijdag 5 juni 2009 is het tijd voor House the 90's. Het housefeest wat teruggrijpt naar de sfeer van de jaren 90 met alle houseklappers uit die tijd in één van de beste clubs van het moment, Noa. Was jij op Thunderdome ’96, ga je uit je dak op houseclassics of brulde je in de jaren 90 mee met Life’s like a dance of Luv you more dan is dit het feest voor jou. House the 90's moet een gezellig housefeest worden waar kwaliteit voorop staat.
Op zaterdag 30 Mei nemen we je mee op een trip door de beginperiode van de housemuziek. Een hele nacht lang kun je je in de 90’s wanen met alle hits van de Turn Up The Bass klassiekers. Van T99 naar Quadraphonia, van Felix naar Moby en van King Bee naar Technotronic, alle hits komen in Outland voorbij.
Het is helaas alweer veel te lang geleden dat er een Lunapark was. Daarom kunnen we je vol trots mededelen dat op zaterdag 13 juni een nieuwe editie zal plaatsvinden in de Villa Thalia in Rotterdam. We hebben je lang laten wachten maar het is zeker de moeite waard geweest.
Is het I love Los festival nog te ver weg? Kan je niet langer meer wachten… Maak je maar geen zorgen want op 29 mei organiseert Soulmax een voorproefje in het Paard. Deze avond blikken ze alvast vooruit op het festival met een meesterlijke line up! Afrojack, Benny Rodrigues, Chuckie, Fetish Verdi, Joop Junior, R3HAB en Vika Kova zullen je met de beats meenemen in de sfeer van het festival.
De laatste zaterdag van augustus wordt een bijzondere dag. Mystery Land viert dan zijn ‘Sweet Sixteen’ en iedereen is uitgenodigd. Het is onmogelijk om in één dag alles te zien en te beluisteren wat er bij Mystery Land geprogrammeerd staat. Met 200 Dj’s, live muzikanten, schrijvers en straattheateracts is het de meest complete editie tot zover.
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen.
Stug's Zomer Marathon
maandag 18 mei 2009
Hier volgt een 4-in-1 persbericht voor de komende (zomer)maanden, want bij Stug houden ze niet van stilzitten.
A New Generation
zondag 17 mei 2009
Deze maand is het vijf jaar geleden dat Confused Events voor de eerste keer een feest organiseerde in discotheek de Hooizolder in Westkapelle. De eerste editie van Confusion op vrijdag 14 mei 2004 was direct een doorslaand succes en een vervolg kon niet uitblijven. Een half jaar later volgde dan ook een nieuwe, wederom zeer succesvolle editie
The Universe. Zo zwart als de M in Motown. Zo divers als het muzikale spectrum in house. Blijft verrassen, is oneindig en allesomvattend.
Op zondag 24 mei 2009 organiseert Stichting Dancetour de zesde editie van Dancetour Maastricht. Dit jaar vormt voor de derde keer op rij de Markt in Maastricht het decor voor het gratis toegankelijke openlucht evenement Dancetour. Bekende DJ’s als Marco V, Chuckie, Samson & Salto (Samsobeats), Bart Claessen en het duo Sunnery James & Ryan Marciano zetten van 13.00 uur tot 22.00 uur de Markt op z’n kop. Ook dit jaar mag de winnaar van de Dancetour DJ Contest een half uur draaien op het podium van Dancetour Maastricht 2009.
Salsa Breeze
vrijdag 15 mei 2009
Live Salsa Music, Rhythmic Latin House Dj’s, Latinas & Latinos, The beach, The sun, Palm trees, Sunset, Delicious Latin finger food, Colourful exotic cocktails. The best of Latin all in just one part! …Salsa Breeze @ The Beach!
Dit weekend barst het legendarische ‘Nightmare Outdoor’ eindelijk weer los, dit keer op de vette nieuwe locatie Luttenberger vlakbij Hellendoorn. Van 12.00 uur ‘s middags tot 23.00 uur ‘s avonds kan je helemaal losgaan in de zes verschillende area’s tijdens het hardste festival van Nederland. De laatste tickets zullen verkocht worden in de speciale kassa naast de ingang van het festivalterrein. De kaartverkoop zal starten om 11.00 uur. Het gaat om een select aantal, dus kom niet te laat want op = op!
Update A day at the Park
vrijdag 15 mei 2009
Het is weer lekker buiten! De lente is volop aanwezig, de natuur staat in bloei, de vogels zitten op hun nestjes en het zonnetje schijnt. Dit betekent ook dat de zomerfestivals zich laten gelden. Op het kantoor van A day at the park is het 25 juli wat de klok slaat. Dan staat de tweede editie van dit sfeervolle festival in het Amsterdamse Bos op het programma. Nu de website (www.adayatthepark.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A13820) is voltooid weer wat dingetjes van feestelijke aard.
Op donderdag 21 mei presenteert de gemeente Heerenveen in samenwerking met de lokale horeca en initiatiefnemers dj’s Praia del Sol en GDB ‘Heavenly Outdoor’. Dit nieuwe outdoor evenement zal tijdens Hemelvaartdag een van de gezelligste horecastraten van het noorden 8 uur lang op zijn kop zetten. Nationale top dj’s zullen van 16:00 tot 00:00 uur vanaf een te gek podium op de Oude Koemarkt aantreden. Op dit grandioze festijn zijn er bovendien helemaal geen entreekosten. Dat betekent dus de hele middag en avond gratis genieten van de hemelse sounds van de beste dj’s!
Housexy dubbel editie
donderdag 14 mei 2009
In deze wat minder fortuinlijke tijden heeft Housexy de volgende lijfspreuk: ‘it’s better to have great music and no money, than to have lots of cash but nothing to dance to’! Om deze uitspraak kracht bij te zetten geeft de meest sexy club avond van het befaamde Ministry of Sound 🇬🇧 op 23 mei niet één maar twee edities, in Amsterdam (Arena) én Rotterdam (Club Vie).
Scantraxx presents: S.W.A.T.
donderdag 14 mei 2009
Een update over Scantraxx presents: S.W.A.T. Een aftermovie van The Matrixx editie, nieuws over internationale edities en de timetable voor volgende week in Outland.
Hey! On tour met Marc Houle
woensdag 13 mei 2009
Over een kleine drie weken is het zover; tijdens het Pinksterweekend 2009 gaat Michel de Hey onder zijn gelijknamige label HEY! een tour maken door Nederland. De tourlocaties zijn achtereenvolgens op 29 mei de Amsterdamse Studio 80 en 30 mei Inferno in Nijmegen, waarna de tour de 31ste wordt afgesloten in Michel’s hometown Rotterdam, met de Catwalk als decor.
Op zondag 31 mei 2009 (1e Pinksterdag) organiseert Stichting Dancetour de zesde editie van Dancetour Breda. Het Chasséveld vormt van 13.00 uur tot 22.00 uur het decor voor het gratis toegankelijk openlucht evenement Dancetour.
Zoals casual gelijk staat aan informeel, staat Minimaal gelijk aan maximaal. Voor wie deze vergelijking niet helemaal helder is, is het nog niet te laat, Op vrijdag 15 mei krijgt men namelijk weer de mogelijkheid om te ervaren wat er maximaal kan zijn aan een feest met een minimale naam!
10 Years of Technoboy
woensdag 13 mei 2009
Hoewel Technoboy de afgelopen tien jaar ook al een prominente rol binnen de dancescène vervulde, is 2009 echt zijn jaar te noemen. Een uitermate succesvol ‘best of’ album, een serie evenementen waar je ‘dik’ tegen zegt en een gloednieuwe website vol met informatie, foto’s, video’s en andere content zorgden al voor opschudding in hardstyleland en er staat nog meer op het programma.
Aankomende zaterdag 16 mei presenteert Catwalk een hele bijzondere avond middels een live optreden van Marbert Rocel. Deze vier man sterke Duitse pop/dance combinatie heeft een gouden toekomst voor de boeg. Alles wijst in de richting dat zij de komende jaren op diverse grote pop en dancefestivals hun opwachting zullen maken. Het repertoire is enigszins te vergelijken met het werk van Moloko en Roisin Murphy, maar dan met meer jazzy en minimal finesse.
Villa Achterdeur
dinsdag 12 mei 2009
Vroeger… Vroeger was alles beter toch? Volgens Villa Achterdeur is dat maar gedeeltelijk waar. Als een paal boven water staat vast dat de housemuziek uit de jaren ’80 en ’90 nooit meer geëvenaard is, ook al verschijnen er nu af en toe nog wel eens juweeltjes. Echter… Vroeger was er geen Villa Achterdeur! Pinksterzondag 31 mei wordt dan ook aangegrepen om “the best of both worlds” te combineren: RAVE THE VILLA!
Absolutely Fantastic
maandag 11 mei 2009
Off_Corso in Rotterdam is a.s. zaterdag 16 mei “the place the be”! Absolutely Fantastic presenteert weer een heel mooi feestje met een heel mooi rijtje super dj’s. Maak je agenda maar vrij en kom zaterdag naar Off_Corso om los te gaan op de allerbeste dj’s van Nederland… In de grote zaal kan je achtereenvolgens los gaan op Roy El Kei, Lucien Foort, Marc Benjamin en Madskillz.
Aanstaande zaterdag 16 mei om 13.00 uur start de voorverkoop van de 8e editie van Decibel outdoor festival. In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de kaarten niet via de Free Record shop filialen te krijgen zijn. Free Record Shop en Ticketonline hebben recent wat technische problemen gehad met een piekverkoop via Free Record Shop. Free Record Shop en Ticketonline willen deze problemen opgelost hebben voordat er op deze momenten weer via Free Record Shop wordt verkocht.
Minimaal Kabaal
zondag 10 mei 2009
Na Sesamstraat, het 8 uur journaal en alle talentenshows op tv is het weer tijd voor Minimaal Kabaal! Een avond vol zoetklinkende beats, majestueuze televisie en maximale gezelligheid staat weer op de planning voor 16 mei 2009!
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en Woodstock 69 op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. The Advent (Live), Alexi Delano, Heiko Laux, Michel de Hey, Remy, Secret Cinema, Wouter de Moor en Stefano Richetta om er wat te noemen. Lekker feesten!
Wie op vrijdag 29 Mei eens flink het werkzweet van zich af wil dansen moet vooral doorlezen! Op een nieuwe locatie lanceert Doe//rak Kraakt! hét concept om alle frustraties van afgelopen week achter te laten in de ozonlaag. Losgaan is het credo!
Zowel Gigadance Festival als After Club Zino hebben in 2009 dus iets te vieren. Om dit nog eens extra kracht bij te zetten zal After Club Zino tijdens het Gigadance Festival festival dat gehouden wordt op zaterdag 27 juni een eigen area hosten.
Contrast
donderdag 7 mei 2009
Op vrijdag 15 Mei ziet een nieuw minimaal-, techno- en house concept het daglicht in de Flexbar in Amsterdam, Contrast genaamd. Om goed van start te gaan komen Format: B Live (Highgrade, Great Stuff - DE) en Oliver Ho aka Raudive (Poker Flat - London, UK) de eerste editie grof inluiden.
Met de eerste editie van Wir Lieben Sonntag nog vers in het geheugen, de ogezonde dosis gekkigheid van koninginnedag nog in ons lichaam en met bevrijdingsdag er nog even tussendoor, gaat de tweede editie van Wir Lieben Sonntag je de genadeklap geven. Refererend aan de eerste editie is dit geen gelogen woord. Het was een heerlijke avond; de tent was vol, muzikaal dik in orde en het publiek was enthousiast. Utrecht houdt van de zondag!
Hard Essentialz
donderdag 7 mei 2009
Hard Essentialz is een nieuw hardcore concept in Zalinaz te Etten-Leur, één van de toon aangevende clubs in Noord-Brabant. Dit evenement zal zich concentreren op drie stromingen binnen de Hardcore, verdeeld over twee area’s. Uiteraard zijn de deejays één van de belangrijke factoren van dit evenement, maar dit is zeker niet het enige waar het om draait. Omdat Hard Essentialz het eerste evenement in Zalinaz zal zijn van G-Force en Confused Events zullen er twee weken lang introductiontickets te koop zijn.
Klik verder voor meer info over o.a. de line up, specials en de introductiontickets.
Impact Outdoor
donderdag 7 mei 2009
Het is al bijna zover. Met nog iets meer dan een weekje te gaan, staan de hardstyle en early hardstyle gladiatoren te dringen om achter de decks plaats te nemen. Gruwelijke soundzz en dikke bass staan jou te wachten. Nog belangrijker is natuurlijk de geweldige sfeer en gezelligheid die jullie allen samen zullen maken.
Hardcore to the Bone
donderdag 7 mei 2009
Na de afgelasting van Hardcore to the Bone op 20 juni door het vervelende voorval dat HappyDayZZ zijn deuren moest sluiten, kan Mid-Town eindelijk mededelen dat er inmiddels een nieuwe datum is gevonden in een oude locatie. Vrijdag 2 oktober keert Hardcore to the Bone terug naar haar thuisbasis: de Hollywood Music Hall te Rotterdam. Weer zal deze populaire club omgetoverd worden tot een waar hardcore oord, waar de beukende beats en de vette bass door het hele pand zullen galmen.
Latino Grooves at the Beach
donderdag 7 mei 2009
Op zondag 17 Mei staat het grootste Latino Grooves evenement ooit gepland, 6000 partypeople dansen samen op de lekkerste latinhouse en eclectic met de zon op hun bol tijden Latino Grooves at the Beach op Beachclub Vroeger aan het strand van het mooie Bloemendaal aan Zee.
A night at the Campus
woensdag 6 mei 2009
Donderdagavond 28 mei zal De Uithof Campus in Utrecht op haar grondvesten schudden dankzij 'A night at the Campus'. Dit gratis te bezoeken evenement voor studenten is bedoeld om De Uithof nog bruisender te maken! Voorgaande jaren was het feest al een groot succes. Dit jaar wordt er alles aan gedaan om de vorige twee edities te overtreffen!
Full House
woensdag 6 mei 2009
Zaterdag 23 mei wordt weer eens zo’n dag waarop je werkelijk niets anders hoeft te doen dan feesten, feesten….. en nog eens feesten! In samenwerking met Fusion of Dance presenteert Takens namelijk op die dag een hele speciale editie van Full House. Deze editie is namelijk de officiële afterparty van het grootschalige dance-evenement ‘Fusion of Dance’, dat overdag wordt gehouden in Zwolle. Uiteraard heeft Takens in samenspraak met Fusion of Dance een ‘killer’ line up samengesteld met tal van klinkende namen. Welke dat zijn? Lees snel verder!
I love Pussy lounge
maandag 4 mei 2009
Aanstaande zaterdag 9 mei staat natuurlijk al weken dik gedrukt in je agenda. Dan is het namelijk tijd voor de Pussy lounge, het erotische en tevens gezelligste concept van b2s! Hier weet je namelijk nooit van te voren wat je kan verwachten! Als locatie is gekozen voor de Watt in Rotterdam, een geheel gerenoveerde en ultra moderne club. Natuurlijk ook wel bekend als de oude Nighttown en daarmee keert Pussy lounge ook terug naar een vertrouwd nest.
Booming sexy Pinkster vibe
maandag 4 mei 2009
Laatste (binnen)feestje van de Crazyland organisatie voor de zomerstop is 30 mei in de Hemkade. Maak weer kans op de limorit.
Shadowlands
maandag 4 mei 2009
Op vrijdag 8 mei wordt een belangrijk fundament gelegd voor een nieuwe periode Shadowlands Terror. Na meer dan tien jaar keert de hardcorelegende uit de jaren '90 terug op het hoogste podium van de hardcorescene. Legendarisch, in deze categorie valt Shadowlands zeker onder te brengen.
De organisaties van de dertien Bevrijdingsfestivals hebben besloten hun programmering niet aan te passen. Wel zal er dinsdag in openingstoespraken aan de aanslag in Apeldoorn gerefereerd worden en zullen de tragische gebeurtenissen een rol spelen in debatten die op de festivalterreinen worden gevoerd. Dat blijkt maandag uit een rondgang langs de organisaties. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei liet eerder weten dat de Nationale Herdenking en de Nationale Viering van de Bevrijding op gepaste wijze doorgang vinden.
Gezocht: J.A.C.K. de Houser!
zaterdag 2 mei 2009
De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. Onlangs werden de onderstaande ingrediënten roekeloos bij elkaar gemieterd met werkelijk desastreuze gevolgen:

  • Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam

  • Driehonderd vage vrienden, bekenden, partypeople, ravers en ander tuig

  • Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol

  • Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers
Zaterdag 9 mei staat partyconcept Sneakerz in Panama met headliners als Gregor Salto en DJ Madskillz. Een dag later opent Sneakerz zondag 10 mei het zomerseizoen met de aftrap van het eerste 'Sneakerz op het strand' feest van dit jaar.
31 mei 2009
Brand New Heaven
30 mei 2009
Maximaal Nijmegen Electronisch woar van ut t' hert
29 mei 2009
Rocking Rio into the summer
28 mei 2009
Pinksteren onder High Voltage
27 mei 2009
Stadsgeluid Dansen bij de stadspoort
Aanstaande zaterdag Strak @ CLub Le Paris
26 mei 2009
Phat! deluxe Pinkster edition
25 mei 2009
Strength of Unity verenigt de Amsterdamse hardcorescene
24 mei 2009
House the 90's
23 mei 2009
Turn Up The Bass zaterdag 30 mei
A brand new edition of Lunapark
22 mei 2009
I Love Los Festival Pre-Party
19 mei 2009
Volledig programma Mystery Land 2009
18 mei 2009
Timetable Click 15 hours long techno weekend
Stug's Zomer Marathon
17 mei 2009
A New Generation
16 mei 2009
The Universe #2 haalt Italiaanse Ksoul naar Amsterdam
15 mei 2009
De Markt wederom decor voor grote top DJ’s
Salsa Breeze
Kaarten aan de deur bij Nightmare outdoor en radio uitzending
Update A day at the Park
14 mei 2009
Friesland staat op zijn kop tijdens Hemelvaarstdag met Heavenly Outdoor
Housexy dubbel editie
Scantraxx presents: S.W.A.T.
13 mei 2009
Hey! On tour met Marc Houle
Breda barst los eerste Pinksterdag met gratis topdj's
Minimaal Feestmaal’s casual friday
10 Years of Technoboy
Saturday Night 5 Live presents Marbert Rocel in concert
12 mei 2009
Villa Achterdeur
11 mei 2009
Absolutely Fantastic
Decibel voorverkoop niet via Free Record Shops
10 mei 2009
Minimaal Kabaal
15 hours long Click Weekender
9 mei 2009
Doe//rak naar nieuwe locatie in Utrecht
8 mei 2009
Club Zino toch een buitenfestival, Zino at Gigadance
7 mei 2009
Contrast
Je moederdag vieren met Wir Lieben Sonntag
Hard Essentialz
Impact Outdoor
Hardcore to the Bone
Latino Grooves at the Beach
6 mei 2009
A night at the Campus
Full House
4 mei 2009
I love Pussy lounge
Booming sexy Pinkster vibe
Shadowlands
Bevrijdingsfestivals laten programmering intact
2 mei 2009
Gezocht: J.A.C.K. de Houser!
1 mei 2009
Sneakerz dubbelaar in de club en op het strand