Partyflock
 

Absolutely Fantastic

gepubliceerd door , op
Off_Corso in Rotterdam is a.s. zaterdag 16 mei “the place the be”! Absolutely Fantastic presenteert weer een heel mooi feestje met een heel mooi rijtje super dj’s. Maak je agenda maar vrij en kom zaterdag naar Off_Corso om los te gaan op de allerbeste dj’s van Nederland… In de grote zaal kan je achtereenvolgens los gaan op Roy El Kei, Lucien Foort, Marc Benjamin en Madskillz.

Vaste waarde van Absolutely Fantastic is natuurlijk één van Nederlands allerbeste dj’s: Lucien Foort. Elke maand geeft hij acte de présence geven en zal hij natuurlijk een “fantastic” dj set laten horen. Luciën is een levende legende uit de Nederlandse housescene. Met zijn sublieme draaikunsten en zijn al even sublieme producties (die mening internationale hit hebben opgeleverd) promoot hij al meer dan 18 jaar de Nederlandse sound tot ver over de grenzen. Zijn ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw zorgen keer op keer voor grote gekte op de dansvloer.

Marc Benjamin draait sinds dit jaar regelmatig op de M.A.W. feesten. Dit jonge talent is één van de grootste rijzende sterren binnen dj-land. Wie Marc hoort draaien weet waarom, elke keer is het groot feest op de dansvloer. Als geen ander weet deze dj het publiek aan zijn zijde te krijgen met zijn overheerlijke muziekkeuze.

Ook Madskillz weet hoe je het publiek uit haar dak moet laten gaan. Met zijn energieke dj-sets vol ritme en percussie, aangevuld met minimal en acid invloeden, maakt hij elke club en elk feest helemaal gek. Als producer heeft Madskillz al een heel verleden; al vanaf 1990 maakt hij tracks die wereldwijd goed scoren.

In de sfeervolle lounge is het natuurlijk de eclectic koning van Rotterdam die met de perfecte mix van diverse exotische muzieksoorten voor een welkome afwisseling van de beats in de grote zaal zal gaan zorgen. Support krijgt Viccc van Miss Delicious. Samen zullen zij alle muzikale grenzen en uithoeken gaan verkennen, van jazz tot house, van bossa nova tot dance classics, alles zal voorbij komen. De lounge is dan ook de perfecte plek om even te bij komen van al het geweld in de grote zaal.

De organisatie van Absolutely Fantastic is in handen van MAW. MAW is al ruim 10 jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot een van bekendste middelgrote organisaties. Met gemiddeld 60 feesten per jaar drukken zij een grote stempel op vooral de Rotterdamse uitgaansscène. Naast Absolutely Fantastic is MAW ook de organisatie achter bekende en succesvolle feesten als Summer Xtravaganza, Shoot Me, I’m Famous en Villa Achterdeur.

Meer info over Absolutely Fantastic en flink veel foto’s van andere MAW feesten zijn te vinden op www.mawparty.nl

1 opmerking

Luciën! :bounce: