Partyflock
 

15 hours long Click Weekender

gepubliceerd door , op
15 hours long Click Weekender
6 mei 2009
FeestClick
Datumzaterdag 23 mei 2009
WinactieClick actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
FeestClick · On the beach
Datumzondag 24 mei 2009
WinactieClick actiegesloten
LocatieWoodstock 69 Site
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en Woodstock 69 op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. The Advent (Live), Alexi Delano, Heiko Laux, Michel de Hey, Remy, Secret Cinema, Wouter de Moor en Stefano Richetta om er wat te noemen. Lekker feesten!

Op zaterdag 23 mei staan in de WesterUnie The Advent (Live,Alexi Delano, Heiko Laux en Secret Cinema achter de draaitafels om de tent weer eens goed op haar grondvesten te doen schudden. Voor de kenners een absolute must op de agenda, voor feestbeesten en ander gespuis een dikke vette garantie voor een waardige fuif. Onder de naam The Advent doet de Britse Cisco Ferreira live zijn ding deze nacht. Met top producties op zijn als Terra Nossa, Tremmer, Bad Boy en Blimey zit dat muzikaal in ieder geval dik geramd. De Brit is nauw verbonden aan grootheden als Derrick May en heeft ook buiten het genre techno vele producties op zijn naam staan.

De Amerikaan Alexi Delano reist letterlijk de hele wereld over om zijn aangename geluid te verspreiden. Hij noemt zichzelf een ‘Sound Architect’ en zijn hitlist producties, waaronder Adjust the Frequency, Run 00 en Digital Downtown doen daar zeker recht aan. Een meester. Nog een meester die weinig introductie nodig heeft is Heiko Laux. Deze Duister vult het rijtje zware jongens deze nacht aan. Ook deze man heeft fijne producties op zijn staan (Bitscream, Mirabella, Dubfix, Chicago Summer), werkt met alle technohelden samen en reist de hele wereld over om te draaien. Van Nederlandse bodem maakt Jeroen Verheij, aka Secret Cinema, de nacht compleet. Hij is helemaal terug van nooit weg geweest en is een graag geziene gast op de Click feesten.

Direct de dag erna kan je door en door dansen aan het Bloemendaalse strand. Hoe fijn! Zondag 24 mei strijkt Click neer bij het roemruchte strandpaviljoen Woodstock 69. Niets leuker dan een strandfeestje, wat betekend met je blote voetjes in het zand hupsen op Heiko Laux, Michel de Hey, Remy, Wouter de Moor en Stefano Richetta. Naast de Duitse held, doen onze Hollandse jongens zeker niet onder. Michel de Hey is nog altijd een van de grootste dj’s van Nederland met een brede aanhang tot ver over onze grenzen. Hij zal wederom een van meest geziene dj’s worden van het festivalseizoen, die deze dag begint bij Click op het strand. De koersvaste DJ Remy is weer lekker bezig de laatste tijd.

Hij heeft al menig Click feestje op zijn kop gezet en was vorig jaar de koning van het festivalseizoen. Met gepaste trots heeft Click hem dan ook op het strand. De benjamin van de technoscene Wouter de Moor heeft niet meer dan logisch een overvolle agenda. Deze sympathieke jongen draait dan ook keer op de keer dan ook het dak er volledig af en is waar hij ook komt een zeer graag geziene gast. Niet voor niets is hij Click resident en gegarandeerd handjes in de lucht. Gastheer en dj Stefano Richetta maakt het feest compleet. Helemaal in zijn element aan het strand maakt hij er samen met de andere gasten een superfeest van om je zomer in stijl mee te beginnen. Los!

Lees nog even terug en besef wat je leest. Click zet een weekender neer waar je als kenner, feestbeest en gezelligheidsdier kort door de bocht niet omheen kan. Op zaterdag 23 mei in Amsterdams hardste venue de Westerunie en zondag 24 mei heerlijk helder aan het Bloemendaalse strand bij Woodstock 69. Een compleet weekend knallen op een paar van de dikste techno artiesten die je kan vinden. De zomer kan beginnen. Met Click.

We Love To Have You With Us.

8 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
:) Vet.. Delano en Advent!
laatste aanpassing
laatste aanpassing
Heel dik dit!!!!
 
Gruwelijk CLiCK weekender.......
 
Aanwezig!
 


Megadikke afsluiter!
laatste aanpassing