Partyflock
 

Update A day at the Park

gepubliceerd door , op
Het is weer lekker buiten! De lente is volop aanwezig, de natuur staat in bloei, de vogels zitten op hun nestjes en het zonnetje schijnt. Dit betekent ook dat de zomerfestivals zich laten gelden. Op het kantoor van A day at the park is het 25 juli wat de klok slaat. Dan staat de tweede editie van dit sfeervolle festival in het Amsterdamse Bos op het programma. Nu de website (www.adayatthepark.nl) is voltooid weer wat dingetjes van feestelijke aard.

A day at the park compilatie (mixed by Dennis Ruyer)
Het geluid van de tweede editie van A day at the park is deze zomer op een dubbel-CD te horen. Dance Department presentator Dennis Ruyer - die tevens de opening van A day at the park voor zijn rekening neemt - heeft een ‘day’ en ‘night’ CD samengesteld en gemixt waarop de beste tracks van deze zomer komen te staan. Verwacht niets minder dan een heerlijke muzikale reis door het zomerse bos! Ideaal om naderhand nog eens na te genieten in de auto, thuis of op het strand! Naar verwachting ligt de A day at the park dubbellaar half juli in de winkel.

Website
Bezoekers van de nieuwe website www.adayatthepark.nl maken ook kans op de compilatie als ze zich inschrijven voor de mailinglist. Hierin vind je het laatste nieuws en leuke acties en wetenswaardigheden rondom de artiesten die op A day at the park staan. En natuurlijk alle informatie die je moet weten om met een gerust gevoel naar het Amsterdamse Bos af te reizen.

Tweede area
Oplettende bezoekers hebben al in de gaten dat er nog een tweede area komt op A day at the park. Dit wordt het Openlucht Theater met een capaciteit van 1500 bezoekers waar we gebruik van mogen maken. Er vinden deze zomer doorlopend voorstellingen plaats dus aan het vaste decor wordt niets veranderd. Wel plaatst de organisatie een DJ-booth met dik geluidssysteem en komen er aansprekende festivalwaardige acts van eigen bodem. Wie dit zijn wordt vlak voor het festival bekend gemaakt. Zeker is in elk geval dat A day at the park hiermee een van de mooiste chillarea’s heeft in festivalland!

Kaartverkoop
Hier kan de organisatie kort over zijn. Deze loopt zeer voorspoedig! Vorig jaar verkocht A day at the park uit aan de deur en het lijkt er op dat het ditmaal al in de voorverkoop gaat gebeuren. Zover is het nog zeker niet, de organisatie geeft tijdig aan wanneer de laatste kaarten de deur uit gaan. Wie zekerheid wil kan terecht op www.adayatthepark.nl of even langs de Free Recordshop. Kaarten kosten 35 euro ex fee.

15 opmerkingen

Dit jaar toch maar eens bezoeken. Klinkt goed!
Dacht dat het unieke van A day at the Park was dat het maar 1 area had. (Dat is wat Tjeerdo altijd propageert)
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
vorig jaar was er ook al een 2e area: www.thepleestobe.hyves.nl
dit jaar oa te vinden @ Lovedance festival en Wooferland :cheer:
laatste aanpassing
Ik vind het nogal wat 35 euri voor 4 a 5 DJ's!! Was er vorig jaar bij en het was best grappig voor 25 euri! Maarja ook Tjeerdo ruikt geld!! Geef hem ongelijk in deze tijd van crisis is iedere cent van harte welkom!
Uitspraak van Ndrangeta op vrijdag 15 mei 2009 om 11:38:
Dacht dat het unieke van A day at the Park was dat het maar 1 area had. (Dat is wat Tjeerdo altijd propageert)

jezus man jij hebt ook echt altijd wat te zeiken he... stop eens met die negativiteit en geniet van het grote aanbod.
 
Dennis Ruyer dus in de tweede area? Neem aan dat niet een dj een compilatie maakt die zelf niet op het feest draait.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 mei 2009 om 13:08:
Dennis Ruyer dus in de tweede area? Neem aan dat niet een dj een compilatie maakt die zelf niet op het feest draait.

Als je goed leest....

"die tevens de opening van A day at the park voor zijn rekening neemt" Op de main uiteraard natuurlijk !

Tweede area : "komen er aansprekende festivalwaardige acts van eigen bodem. Wie dit zijn wordt vlak voor het festival bekend gemaakt"

BTW : Dennis Ruyer :respect:
"Hier kan de organisatie kort over zijn. Deze loopt zeer voorspoedig"

Alsof je zou zeggen dat het slecht loopt en dit al het tweede persbericht is ;)

Leuk trouwens dat openlucht theater, pareltje hoor :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Uitspraak van Syce houst van jou op vrijdag 15 mei 2009 om 17:51:
Alsof je zou zeggen dat het slecht loopt en dit al het tweede persbericht is

Daar zijn persberichten voor, om het allemaal warm te houden... Wacht maar af, er staat niet voor niets dat we verwachten dat we al in de vvk uitverkocht gaan;)
laatste aanpassing
Uitspraak van stefotronic op vrijdag 15 mei 2009 om 12:44:
jezus man jij hebt ook echt altijd wat te zeiken he

Ik zeik niet, ik merk iets op wat mij opvalt. Een organisatie die eerst van alle daken loopt te schreeuwen dat ze zo'n uniek, knus festival hebben omdat het maar 1 stage heeft en vervolgens op de tweede editie van z'n 'unieke' concept afstapt, is toch opmerkelijk te noemen?
Je zou gelijk hebben als het gecommuniceerd zou worden omdat het een verkoopwaarde heeft. Maar aangezien er nog helemaal niets naar buiten is gebracht waaruit je kunt afleiden hoe de line-up eruit komt te zien en we dat ook pas een week vooraf bekendmaken lijkt het me logisch dat je het moet beschouwen als een wetenswaardigheidje en verder niets meer of minder...

Behalve als je hard op zoek bent naar een inconsistentie of iets anders dat je belangrijk genoeg vindt om een punt van te maken. Dan kun je inderdaad je lol op... :)

Uitspraak van Syce houst van jou op vrijdag 15 mei 2009 om 17:51:
Alsof je zou zeggen dat het slecht loopt en dit al het tweede persbericht is

Het derde toch al? :P

Komt nog een vierde aan vlak voor showtime met alle informatie en timetable etc. En dan is het mooi geweest...
laatste aanpassing
Vorig jaar ook 2 area's hoor :respect: Dat tentje met verzoekplaatjes :respect:
laatste aanpassing
dat zijn dus alweer 5 acts op de main, dat is jammer, vond dat juist wel leuk die lange sets, en op dennis ruyer zit ik echt niet te wachten krijgt het meteen weer zo'n 538 comercieel smaakje
laatste aanpassing