Partyflock
 

Pinksteren onder High Voltage

gepubliceerd door , op
Een 100% feestgarantie! High Voltage de Hardcore House party heeft een jarenlange traditie in het opfleuren van de saaie feestdagen. Ook op de eerste Pinksterdag van 2009 is het de organisatie weer gelukt om een deejay keurkorps samen te stellen waarbij het maar om één ding gaat: knallen! Aan de Amerikaweg te Zoetermeer verzamelen op zondag 31 mei de disc-jockeys zich voor een spannende editie van 'the ultimate shocking hardcore event'.

In de Early Hardcore area staan legendes als Gizmo, Bountyhunter, Charly S en Norman. Natuurlijk zal ook de voormalige resident van Locomotion, Deaz D niet in de line up ontbreken.
Beukende beats worden in de Hardcore area gedraaid door de Hakmeester Paul Elstak, de onverbiddelijke Nosferatu, de meedogenloze Neophyte, de onverschrokken J.D.A. en de onvermijdelijke Toxic. Het feest wordt traditioneel weer afgesloten door de nummer een shockjock Partyraiser. High Voltage wordt aan elkaar gepraat door MC J-B.

Deze editie staat er een extra shocking geluidsset die Discotheek Locomotion nog dagen zal laten natrillen als de laatste klanken hebben geklonken.

Kaarten voor High Voltage zijn voor 12,50 euro (ex fee) in de voorverkoop verkrijgbaar via Ticketservice (grotere postkantoren en free record shops) en alle Midtown winkels. Partytime van 23.00 tot 05.00 uur. Toegang vanaf 16 jaar (ID verplicht)

11 opmerkingen

Schedeltjes! Da's een echte Psytek ;P
Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Uitspraak van M op donderdag 28 mei 2009 om 15:18:
Schedeltjes! Da's een echte Psytek

uhm? :rot:
Uitspraak van M op donderdag 28 mei 2009 om 15:18:
Schedeltjes! Da's een echte Psytek

8)
Yeah weer extra boxen..
Was vorige keer goed bevallen.
Knalluh!
Uitspraak van Jerone079 op donderdag 28 mei 2009 om 17:16:
Yeah weer extra boxen..
Was vorige keer goed bevallen.

Ja was prima!
 
(H)