Partyflock
 
Nieuws · juni 2004
In 5 bunkers, een vliegtuighangar, 2 munitiebunkers en een hangartent komen meer dan 60 internationale DJ’s en live-acts de hele nacht aan 25.000 bezoekers uit heel Europa laten horen wat the ‘sound of Q’ is.
Voor wie na een dag vertoeven op het Extrema outdoor festival nog geen genoeg heeft, organiseert de Rechter in samenwerking met Zodiak, BLITZ, Spank, Simple en Minimal Ehv op zaterdag 17 juli de Officiële Extema Outdoor Afterparty.
Nieuws van B2S
woensdag 30 juni 2004
Voor het jaarlijkse festival van B2S wat op zaterdag 28 augustus gehouden gaat worden is een speciale website ontwikkeld. Deze website staat nu online met daarin alle info over het evenement. Binnenkort zal er ook een tv commercial uitgezonden worden. De site via www.b2s.nl/decibel?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A3425
Na de knallende live cd van de laatste Masters of Hardcore party in maart ligt nu ook de live DVD registratie in de winkels.
5 Days Off
dinsdag 29 juni 2004
Er is één wijziging te melden in de line-up van 5 Days Off, betreffende de zaterdagavond in de Melkweg. Het optreden van Lyrics Born is afgelast, de oorzaak hiervoor ligt in de persoonlijke sfeer. Gelukkig is er vervanging gevonden, de line-up in de Oude Zaal van de Melkweg wordt deze avond als volgt:
Ramblaz Hardcore in Oirschot
dinsdag 29 juni 2004
Vrijdag 16 juli zal Jongerencentrum Ramblaz weer op zijn funderingen staan schudden. Voordat we met zomervakantie gaan laat Ramblaz nog even flink van zich horen door middel van 3 jonge hardcore dj’s met al een behoorlijke faam.
Het grootste spektakel op het strand van Scheveningen dit jaar wordt V.E.T.! De Liptonice Beach Lounge wordt op 9 juli een ware oase voor de echte liefhebbers van house muziek en beachfeesten. Lucien Foort en Roog staan klaar om het publiek los te laten gaan onder de heldere sterren.
DanceMagazine OnlyDance introduceerde onlangs een nieuw concept: OnlyDance [AT]. OnlyDance, al bijna een jaar de plek voor de alternatieve danceliefhebber, komt naar je toe en zal gast dj's meenemen die de heerlijkste platen draaien in de OnlyDance stijl. Donderdag 1 juli 2004 vindt in het Rotterdamse Bootleg DJ Café de vierde editie plaats van OnlyDance[AT].
Beats @ Demo
zaterdag 26 juni 2004
10 juli is het helaas de laatste ‘Beats’ voor de zomerstop. Deze editie zal in het teken staan van OLDSCHOOL. Voor deze avond hebben we een paar exclusieve dj’s weten te strikken die de avond vullen met de klassiekers die het oldschool gevoel terug brengen.
Nieuwe website A-lusion online
zaterdag 26 juni 2004
Sinds afgelopen woensdag is de nieuwe site van A-lusion online! Hoe snel kan het gaan! Zijn remix voor Le'Brisc (I've got the power) 1,5 jaar geleden werd grijs gedraaid door de grote dj's uit de huidige hardstyle scene. Na deze remix is hij benaderd door blutonium boy voor een nieuwe remix.
Hardhouse Revolution
zaterdag 26 juni 2004
Zoals jullie weten organiseert CDP Events 9 juli a.s. voor de eerste keer Hardhouse Revolution. Na het vorige persbericht is er bij CDP een stroom aan mailtjes, pbtjes en andere berichten binnengekomen met vragen over de DJ's en de timetable. Met dit bericht wil CDP meer informatie verschaffen over de DJ's en maakt het tevens bekend hoe de timetable eruit zal zien. Volgens de organisatie staat hierna niets meer in de weg om er een knallend feest van te maken.
Fantasy World Dresscode
donderdag 24 juni 2004
Treedt binnen in de wereld van Fantasy World. Een geheel nieuwe dimensie van feesten, waar de nadruk wordt gelegd op veel entertainment, goede muziek en spectaculaire decoratie. Na de succesvolle 1e editie van Dresscode Fantasy World, waar de dresscode van die avond gemaskerd feest was, zal op Zaterdag 26 juni de volgende editie plaats vinden.
Wat een wedstrijd gisteravond. Wat een spanning. Wat een wilskracht om te winnen had het Nederlands 11tal. En wat hebben die Duitsers (inmiddels heeft onze lieve vriend Der Rudi ontslag genomen als bondcoach van Duitsland) klop gekregen van een Tjechisch B-team! Heel UDC veerde op toen Baros de 2-1 tegen Duitsland maakte.
Zaterdag 26 juni vindt op recreatiegebied Bussloo de 4de editie van Impulz Outdoor Festival plaats. Een combinatie van het nachtfestival, een hoogstaande programmering en de ultieme festival locatie vormen de basis voor de kick-off van het festival seizoen.
Je weekend begint deze week al op donderdag! Club Las Palmas is maar liefst vier dagen achter elkaar open en biedt een programma waar je U tegen zegt…
Het is alweer 1 ½ jaar geleden sinds de 1e release van het label. Sindsdien is alles in een sneltreinvaart gegaan. De 2e release van het StraightOn Black label ligt sinds deze week in de winkel en a.s. maandag is Rush 2004 verkrijgbaar inclusief een remix van Deepack en Trilok& Chiren.
D66 Dance Manifest
dinsdag 22 juni 2004
De dance-industrie is een volwaardige en volwassen bedrijfstak welke van groot belang is voor de economie en de jongerencultuur. Duizenden feesten worden professioneel en zonder incidenten georganiseerd. Toch kleeft er een negatief imago aan de dance, veroorzaakt door breed uitgemeten incidenten en onvoldoende kennis over de dance-industrie.
Sinds kort is Leeuwarden weer een organisatie rijker. De nieuwe organisatie heet Requiem Events. Deze zal zich bezig gaan houden met vernieuwende feesten te organiseren in het noorden van het land. Maar wat betekend requiem eigenlijk?
MoonBass - Talent Edition
dinsdag 22 juni 2004
Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben gaat Dance Code Productions, de organisatie achter het concept Moonbass, stoppen met het organiseren van feesten. Voor de allerlaatste keer zal er op 26 juni aanstaande dus een Moonbass gaan plaatsvinden op de inmiddels vertrouwde locatie, de Nightlive in Maastricht.
Ook in de zomer wordt het goed toeven op de OCEANDIVA, tijdens de Loveboat 2.0 parties. Lekker uitwaaien op het bovendek! En binnen genieten van de unieke Loveboat sfeer! Op 3 juli is het tijd voor alweer de 9e Amsterdamse editie van de Loveboat 2.0 met als thema “Return of the Fashion Victim” wat volgend jaar vast en zeker gezien zal worden als het warm-up feest van de Amsterdam Fashion.
Lexion The First
maandag 21 juni 2004
Op zaterdag 3 juli is het alweer de tiende ‘The First’ sinds de opening van de Lexion. De voorgaande edities hadden allen een speciaal tintje. Zo hadden we in November bijvoorbeeld Danny Rook uitgenodigd van de musical ‘Saturday Night Fever’, die als DJ Monty op succesvolle wijze de 70’s zaal hostte.
Shapes Of Sound
zondag 20 juni 2004
De laatste Shapes Of Sound van het seizoen vindt plaats op 25 juni ’04 in de Nighttown Basement. Na een gratis editie in juli met nieuw talent en een gesloten Nighttown Basement in augustus in verband met een re-styling gaat Sound Architecture er vanaf september weer tegenaan. Maar voor het zover is heeft Sound Architecture een aangename verrassing in petto tijdens Sessions.
Lunapark
vrijdag 18 juni 2004
Na 3 maanden wachten is het dan zover: Lunapark gaat voor het eerst varen. Na de aankondiging om voortaaan alleen in speciale locaties Lunapark feesten te houden is het nu de beurt aan een schitterend party schip the Ocean Diva. Een partyschip waar 1500 partygangers helemaal uit hun dak kunnen gaan.
De Nederlandse overheid moet de dance-industrie serieus gaan nemen, vindt D66. Volgens kamerlid Boris van der Ham hebben de gemeenten en de landelijke overheid ten onrechte een negatief beeld van de sector.
Music Academy In Rome
dinsdag 15 juni 2004
In oktober trilt Rome op zijn grondvesten. Dan vindt namelijk de Red Bull Music Academy 2004 plaats. Tijdens deze zevende editie van de Music Academy komen beginnende DJ’s en producers van over de hele wereld samen om van gedachten te wisselen
De temperatuur stijgt, de kledingstukken worden schaarser en de vakantie staat voor de deur. Hier doen we het allemaal voor! Dit betekend echter niet dat we bij de pakken neer gaan zitten of beter gezegd in de korte broek langs de waterkant gaan liggen, nee we gaan door deze zomer en we beginnen op vrijdag 25 juni aanstaande met Tempovision.
Reborn XVII
dinsdag 15 juni 2004
Eindelijk, voor velen is Reborn weer terug op zijn ´eigen´ plek op 26 juni. Het Meterhuis in Haarlem zal voor de 17e keer in het teken staan van Houseclassics zoals alleen de DJ’s van Reborn dat kunnen. Op naar het Meterhuis dus.
Deze eerste aflevering van Defected in the House moet het begin worden van een serie waarbij op regelmatige basis dj’s van het label Nederlandse en Belgische clubs zullen aandoen.
Deze week een Anglo-Amerikaans onderonsje in Mazzo. Op vrijdag warmt de Brit Jamie Anderson op voor wat Amerikaan Gene Farris zaterdag af moet maken.
BeachBlaze.02
vrijdag 11 juni 2004
Dance Alliance gaat ook in de zomer verder met het organiseren van feesten in de regio Midden-Brabant. Zo zal het geslaagde BeachBlaze.01 overtroffen worden met een tweede editie voor wederom een ultiem zomergevoel. Dit concept staat in het teken van carpe diem en is uniek omdat bezoekers op het feest gratis en onbeperkt kunnen BBQ-en.
Mythology in Kardinge
donderdag 10 juni 2004
Groningen heeft een naam hoog te houden op het gebied van (hardcore)house. Sinds begin jaren ’90 zijn er verschillende feesten geweest op talloze locaties. Wie kent niet de grote houseparties in Martiniplaza, Kardinge, Oosterpoort en de inmiddels gesloopte Veilinghal.
Hardstyle Overdose
donderdag 10 juni 2004
Op vrijdag 25 juni 2004 zal er weer een Hardstyle Overdose in de JC de Postbrug, Koningsplein 1 te Den Helder zijn! Na een lange tijd Hardcore Powers, Hardstyle vs Hardcore feesten is besloten door Iron-Lounge om maar weer is een Hardstyle Overdose te organiseren.
Voorlopig laatste feest DMP
donderdag 10 juni 2004
Zondag 13 juni zal DMP voorlopig het laatste feest organiseren. Dit vanwege de financiële toestand en de voorbereidingen voor het 25 jarig jubileum van Carte Blanche dat de gehele maand september zal gaan plaatsvinden.
Het album van Don Diablo ligt nu in de winkels, maar 12 juni live te zien en te horen in P60!
Amsterdam meets Rotterdam
donderdag 10 juni 2004
Meets housemusic!
Tijdens de maandelijks editie van 'AmsterdammeetsRotterdammeetshousemusic' komt het beste uit beide werelden samen met als bindende factor: house muziek.
Busreis naar Godskitchen
dinsdag 8 juni 2004
Op 31 juli 2004 wordt het grootste en beste outdoor festival van Europa weer gegeven, namelijk Godskitchen Global Gathering.
In2Beats organiseert een busreis naar dit feest.
The Dance Factory
dinsdag 8 juni 2004
Aanstaande zaterdag zal letterlijk en figuurlijk het dak van The Dance Factory er worden afgeblazen. Niemand minder dan Charly Lownoise en Deepack zullen een hardstyle battle verzorgen achter de draaitafels in de discotheek in Berlikum!
Input Level pakt visueel uit
dinsdag 8 juni 2004
11 juni laat nog een paar nachten op zich wachten, maar de aanstormende talenten zullen het wachten belonen. Ze laten van zich horen met muziek die spreekt. De taal van de Techno wordt duidelijk gesproken tussen 23.00 - 04.30 uur en zal worden vertolkt door J.J.Walker, Newton da Costa, Pete Bandit en Gino Gisberto.
Het toonaangevende dance label zal vanaf juli een maandelijkse avond gaan hosten in de nieuwe Club Zyon aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam.
Op deze maandelijkse avonden zullen producers en dj’s van het Black Hole Recordings label hun nieuwste en meest exclusieve producten ten gehore brengen.
Het feest na de Legalize Street Rave zaterdagmiddag in Noord is na relletjes die veroorzaakt werden door voetbalsupporters afgelast.
Concrete Techno
vrijdag 4 juni 2004
Op 27 augustus 2004 wordt er in het Eindhovense nachtleven een nieuw Techno-Event georganiseerd. Het concept heeft de naam Concrete Techno gekregen en wordt georganiseerd door twee Eindhovense organisaties die hun krachten gaan bundelen. De organisaties zijn TheThirdFloor.nl en Stereophonic die er samen voor moeten gaan zorgen dat het Techno publiek een heuse explosie kunnen verwachten van het Techno geweld van onder meer Redhead.
Footworxx Label Night
vrijdag 4 juni 2004
Met een line-up waar menige vloer kapot van zal gaan trapt het Label Footworxx voor het eerst in Nederland af om een feest te geven in de Waakzaamheid. Niet de minste namen staan geprogrammeerd. Leo Laker die bekend staat om zijn keiharde techno/schranz producties, Paul Langley met zijn oldschool, booty Techno sound en Jamie Bissmire die met de Space Djz en Bandulu grote naam heeft gemaakt in de Techno scene.
Na een geslaagde eerste editie van Fantacid dat op 17 april in de Muziekfabriek in Amsterdam Oost gehouden werd, heeft de organisatie Dance4U events besloten om ook een vrachtwagen van Fantacid te laten rijden op de Legalize Parade die as. zaterdag op 5 juni plaats zal vinden.
XL Beach & Foamparty
donderdag 3 juni 2004
Om nog even voor te proeven van de vakantie, komt Xtra Large met een hele leuke verassing. Deze Zaterdag zal de XL geheel in het teken staan van het strand!
De ene grote naam na de andere blijft maar naar Rotterdam komen. Zo ook deze keer zal op 5 juni weer een van de Kamikaze Pilots landen op Schiphol. Ken Ishii zal op deze avond van Sound Architecture in Off Corso zijn vliegensvlugge kunsten gaan vertonen. Vince Watson en Joris Voorn dienen als zijn linker en rechter wingman.
Electronation in de Boerderij
donderdag 3 juni 2004
Electronation verovert Nederland en dus ook Zoetermeer. Onder de naam Electronation wordt er gefeest met verschillende dj's in 2 zalen! De headliner is Dr. Lektroluv. Electro, acid, disco, wave, house, het maakt de groene dokter uit België niet uit, hij mixt het allemaal door elkaar.
Fluid - 10 jaar
woensdag 2 juni 2004
Fluid viert feest! Alle Fluid edities van 2004 staan in het teken van het 10-jarige jubileum! De Effenaar en Lady Aïda sloegen in 1994 de handen ineen en sinds die tijd hebben veel grote en kleine internationale gasten hun weg naar het Effenaar podium gevonden. Van Jeff Mills tot DJ Rolando. Maar ook de allereerste live-optredens van Plaid en Ken Ishii behoren tot de historische Fluid momenten.
Door geldproblemen ziet Dance Code zich genoodzaakt de activiteiten te staken. Het feest Moonbass op 26 juni zal het laatste Moonbassfeest zijn. Voor Vibrationz is de nieuwe organisator hard op zoek naar een geschikte locatie. Wat betreft Overload 3 zijn er wel al serieuze plannen, maar zal dus niet dit jaar plaatsvinden in het Mecc.
Oldschool met een vleugje hardcore, dat is het recept van deze avond. Hiervoor is niemand minder dan Lady Dana uitgenodigd! Wie kent deze dame niet!? In plaats van haar bekende hardstyle sets, gaat ze nu een exclusieve oldschool/style set neerzetten. De oude platen waar ze vroeger bekend mee geworden is zullen de revue passeren.
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. Op het terrein van het Brabantse E3 strand zal Pure op spectaculaire wijze de officiële kick-off vóór het festival seizoen van 2004 inluiden. Met meer dan 40 dj’s en live act uit binnen en buitenland, zullen de prachtige witte zand stranden van het E3 maar liefst 12 uur lang het domein zijn van de vetste sounds en beats tijdens de 4e editie van Frequence outdoor. Hoogste tijd dus voor een update!
30 juni 2004
Q-Base: nieuw dance festival van Q-dance
Officiele Extrema Outdoor Afterparty
Nieuws van B2S
The Underground Vendetta DVD out now
29 juni 2004
5 Days Off
Ramblaz Hardcore in Oirschot
28 juni 2004
Beleef het ware zomergevoel bij V.E.T.
OnlyDance in Bootleg DJ Café Rotterdam
26 juni 2004
Beats @ Demo
Nieuwe website A-lusion online
Hardhouse Revolution
24 juni 2004
Fantasy World Dresscode
Nederland-Zweden Op Groot Scherm Bij Impulz
Draaitijden Impulz Festival - Multigroove Oldstyle
Extra extra lang weekend in Club Las Palmas
23 juni 2004
StraightOn Recordings goes Streetparade
22 juni 2004
D66 Dance Manifest
Nieuwe organisatie - Requiem Events
MoonBass - Talent Edition
Loveboat 2.0 - Return of the Fashion Victim
21 juni 2004
Lexion The First
20 juni 2004
Shapes Of Sound
18 juni 2004
Lunapark
16 juni 2004
Overheid moet Dance-Industrie serieus nemen
15 juni 2004
Music Academy In Rome
Noise O.D. Dance Events gaat door deze zomer
Reborn XVII
14 juni 2004
Defected in the House voor het eerst in Nederland
Mazzo grijpt deze week de gelegenheid
11 juni 2004
BeachBlaze.02
10 juni 2004
Mythology in Kardinge
Hardstyle Overdose
Voorlopig laatste feest DMP
Electronation presents Don Diablo 2Faced Tour
Amsterdam meets Rotterdam
8 juni 2004
Busreis naar Godskitchen
The Dance Factory
Input Level pakt visueel uit
7 juni 2004
Black Hole Recordings avonden in Club Zyon
6 juni 2004
Legalize Streetparade afgebroken na rellen
4 juni 2004
Concrete Techno
Footworxx Label Night
Fantacid op Legalize Parade Amsterdam
3 juni 2004
XL Beach & Foamparty
Sound Architecture presents Kamikaze Pilots
Electronation in de Boerderij
2 juni 2004
Fluid - 10 jaar
Dance Code Productions stopt ermee
1 juni 2004
Total Confusion - Future sounds of the past
Laatste update Frequence Outdoor