Partyflock
 

Nederland-Zweden Op Groot Scherm Bij Impulz

gepubliceerd door , op
Nederland-Zweden Op Groot Scherm Bij Impulz
24 april 2004
FeestImpulz Festival · From sunset till sunrise
Datumzaterdag 26 juni 2004
LocatieBussloo Site
Nederland-Zweden Op Groot Scherm Bij Impulz (powered by Vodafone)
Wat een wedstrijd gisteravond. Wat een spanning. Wat een wilskracht om te winnen had het Nederlands 11tal. En wat hebben die Duitsers (inmiddels heeft onze lieve vriend Der Rudi ontslag genomen als bondcoach van Duitsland) klop gekregen van een Tjechisch B-team! Heel UDC veerde op toen Baros de 2-1 tegen Duitsland maakte. En direct na het eindsignaal van de scheidsrechter werd duidelijk dat we de kwartfinale tegen de Zweden niet wilden missen. Vandaar dat we in samenwerking met onze sponsor Vodafone een groot scherm zullen plaatsen waarop Nederland-Zweden te zien zal zijn.
De deuren openen een half uur eerder (20:30uur) zodat we met zijn allen de hele wedstrijd kunnen zien. Wees op tijd en kijk mee.

Sponsor Heineken Geeft 2 Karten Halve Finale EK Weg
Niet alleen UDC is extreem happy met het behalen van de kwartfinale door Oranje. Ook bij Heineken gingen ze uit hun dak.

Nu heeft Heineken een fantastische actie. Als Nederland aanstaande zaterdag de Halve Finale EK haalt en dus wint van Zweden, dan geeft Heineken maar liefst 2 kaarten voor deze halve finale weg. Inclusief vlucht naar Portugal.

Direct na de wedstrijd worden deze kaarten op het Impulz Festival weggegeven aan degene die het leukst verkleed is. Want zoals inmiddels bekend is gemaakt, staat er een gigantisch groot scherm op het Impulz terrein! Dus verkleed je als een echte Oranje supporter, kom naar Impulz en schreeuw onze jongens naar de Halve Finale en WIN deze fantastische prijs. Let op: je moet minimaal 18 jaar zijn om deze prijs te kunnen winnen.

Impulz dvd
Tijdens Impulz zul je verschillende camera’s tegen het lijf lopen met name in de HQ area zal volop worden gefilmd. Medio juli zal er een DVD verschijnen van het Impulz Festival.

Hierop zullen verschillende DJ’s staan waarvan de hoogtepunten van hun set is opgenomen. Ook zul je verschillende interviews op de DVD vinden met de smaak makers van het Impulz festival.

Impulz Kaarten Verkrijgbaar Aan De Kassa
Impulz Festival....nog 2 dagen en dan barst het festival los in Recreatiegebied Bussloo.

Ferry Corsten, Johan Gielen, Don Diablo, Lab 4 live, Proteus, Tom Harding, Secret Cinema live, Monika Kruse, Marcello.....dat is maar een kleine greep uit de meer dan 50 artiesten die verdeeld over 6 dance arenas staan op het enige open air nacht festival boven de rivieren.

Wil je dit niet missen dan kun je nog terrecht bij de bekende voorverkoopadressen, Ticketservice, Ticketbox en bij sommige Music Stores voor kaarten.
Koop je kaartje absoluut niet voor de deur. De kans dat je te maken hebt met valsemunters is altijd aanwezig en zoals altijd zal er streng gecontroleerd worden aan de deur. Wees zeker van je zaak en koop je kaartje aan de kassa van Impulz, want aan de kassa zijn nog een x aantal kaarten te verkrijgen. (18jr en ouder)

Impulz Festival....don't miss it.

47 opmerkingen

Groot scherm :K :respect:
je gaat toch niet naar een feest voor een voetbal wedstrijd?? Toch voor de muziek.

Op defqon stonden ze ook met ze alle voor een tv´tje snap ik ook niet.
Maarja als je zo´n voetballiefhebber ben.
Whiejj..Ik ga er werken..(y)
 
Cool man! Je kan twee KARTEN winnen !!!

Beetje over dat veld scheuren...
laatste aanpassing
 
zeker ORANJE KARTEN!
 
hmmmm...wel jammer, hopelijk krijg je niet van die lijpe gasten die gaan zeiken als nederland verliest...:S kan best een hoop verpesten..

edit*
je gaat toch niet naar een feest voor een voetbal wedstrijd?? Toch voor de muziek
mee eens :yes:
laatste aanpassing
Hoop dat die Belgen tijdens Gent-City-parade ook zo slim zijn om n schermpje voor ons neer te zetten...
Mazzelaars.....al heb ik er mijn twijfels bij....heb geen goede herinneringen aan Nederland kijken op party's

-Mysteryland 1996 (Seedorf:no: )

-Sensation 1e editie 2000 (niet gegaan vanwege de grootste kakkerlak op aarde Francesco Totti :kots: )

-DefQon 2004 (DE wissel:no: :no: )

Daar staat in mijn geheugen maar èèn goed resultaat tegenover

-Mysteryland 1998 Nederland -Argentinie (Het GODDELIJKE doelpunt van Bergkamp :respect: )

Veel (kijk en dans)plezier mensen!!!!!


Hoop dat die Belgen tijdens Gent-City-parade ook zo slim zijn om n schermpje voor ons neer te zetten...


Ik hoop het cker ook.....en anders zoeken we toch ergens een kroeg of zoiets op, confisceren de tv, en klaar is kees ;)
laatste aanpassing
 
Het scheelt elk geval dat het aan het begin van de avond is, waardoor een hoop mensen hopelijk nog niet te van de kaart zijn...

Als Oranje echter wint, komt dat de sfeer alleen maar ten goed... :yes:

Ik ga in elk geval wel even kijken... Vind het een positieve actie :-)
 
Artiest Campos
gadverdamme :kots: ! voetbal en house gaat niet samen! slaat nergens op gewoon schudden met ze allen geen voetbal dat kijk je maar lekker in de kroeg denk!!!

verliest nl krijgen we dat gezeik weer gaan er mensen moeilijk lopen doen etc. etc.

voetbal sowieso een kl*te sport :kots:
laatste aanpassing
 
:respect: :D
het schijnt dat er allemaal Zweden naar Impulz gaan omdat daar het bier goedkoper is dan bij hun thuis en er een scherm is.

UDC blij ;)
 
das pas klasse een groot scherm (y)
 
Goeie zet luitjes...
Hebben we toch gewoon 2X feest!!!
VOL KNALLEN!!!!!!!
Impulz here we come...
 
Echt raar dat ze dat doen...als je zo graag voetbal wil kijken blijf je toch lekker thuis :S
Je gaat toch naar een feest voor de muziek toch niet om naar een scherm te gaan staan kijken :S
Wazig, mjah..
Eerst ff voetbal kijken :jaja: en daarna lekker feesten...:D
 
Let op: je moet minimaal 18 jaar zijn om deze prijs te kunnen winnen.


Wees zeker van je zaak en koop je kaartje aan de kassa van Impulz, want aan de kassa zijn nog een x aantal kaarten te verkrijgen. (18jr en ouder)
Nu wordt t feest helemaal toppie! Geef Cyrelle helemaal gelijk, eerst potje voetbal kijken dan flink feesten ;) Wordt geweldig!
Ik meen me te herinneren dat UDC een paar weken geleden nog riep: haal snel je kaarten want ze zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.

Zeker een goed initiatief van Vodafone om een scherm neer te zetten. Dat gaat erg gezellig worden :D
 
GOUD GOUD GOUD!!!!!! Helemaal top!!!! Hoop alleen dat de sfeer goed blijft mocht door onvoorziene omstandigheden Nederland verliezen.
 
Mijn vriendin en ik zaten al te jammeren dat we de wedstrijd van Nederland moeten missen, omdat we graag vroeg op Impulz wilden zijn. Dit lijkt me dan de perfecte oplossing. :yes:

Hopen dat er alleen geen oranjegekleurde mensen met voetbalshirts op afkomen die problemen gaan maken als NL verliest.
 
klote dat het festival 21.00 begint en de wedstrijd 20.45 en je moet zeker nog een tijdje in de rij staan :S dus je moet sowieso wel wat missen.. ookal ga je de eerste helft ergens in bussloo kijken en dan snel naar impulz in de rij staan weet ik zeker dat de 2de helft al een tijdje bezig is voordat je bij het grote scherm bent.
laatste aanpassing
 
De deuren openen een half uur eerder (20:30uur) zodat we met zijn allen de hele wedstrijd kunnen zien. Wees op tijd en kijk mee.

Het begint dus eerder,je hoeft dus nix te missen :bounce:
ik kijk het een keer in mijn stamkroeg,lekker zuipen en dan party-on!!
EK TV scherm op Audio Attack

Het Nederlands elftal gaat door naar de kwart finales van het EK voetbal 2004 in Portugal! De organisatie van Audio Attack (Art of Dance) gaat aankomende zaterdag een groot tv scherm plaatsen in de Hemkade te Zaandam. Hierdoor is de aanvangstijd van het evenement Audio Attack gewijzigd. De Hemkade in Zaandam gaat aankomende zaterdag speciaal om 20.00 uur open om met alle partygangers naar de wedstijd Nederland-Zweden te kijken. Bij deze nodigen we alle bezoekers van Audio Attack uit iets eerder naar de Hemkade in Zaandam te komen om samen naar deze beslissende wedstrijd te komen kijken.


Zag het nergens staan dus denk meld het eff :D

Ga zelf wel lekker thuis kijken :P
en als nederland verliest...
dan zijn er vast en zeker een paar debiele die denke dat het helpt as je dan willekeurig mense in elkaar gaat rossen..zeg niet dat dat wel meevalt want het gebeurt gewoon zelfs al is er geen belangrijke wedstrijd.Supporters vonden het ook nodig om op frequence elke tent langs te gaan om te rellen..

Iedereen staat nu wel voor de zelfde ploeg, maar ik weet hoe erg de sfeer om kan slaan als nederland verliest.. Een scherm vergroot het effect alleen maar..

Ik kom gelukkig pas om half 1, 1 uur dus mag ik het missen..ik houd alleen maar mijn hart vast en hoop dat een eventueel verlies niet de sfeer zal verpesten!

en als ze winnen??Nou dan heb ik voor niks mijn hart vastgehouden en gaan we nog harder feeste!!!!!!!!!
 
klopt helemaal, ik vrees er ook voor dat wanneer ze verliezen de sfeer helemaal kut word.

Achja, we mogen natuurlijk gewoon niet verliezen en dan word het feest van het jaar.
 
echt wel beter voetbal en stamphhhe tegelijk
 
weer lekker gezeik hier. waarom zou er gelijk gereld gaan worden? eerst ff chill voetbal kijken en als ze verliezen; pech gehad en heb je nog de hele avond om te feesten, als ze winnen dubbel feest. Prima initiatief :yes:. en trouwens; normaal komen de meeste mensen toch niet voor 23.00 daar opdagen, dus hoezo: je komt naar een feest niet om voetbal te kijken? het feest moet nog pas echt beginnen na de wedstrijd. Dus lekker loos argument weer....
alleen nog hopen dat het geen KUTWEER is morgen
okaatje DA BRAMOS dat is pas praat :respect: wordt vet gezellie feest tot morgen
meesterlijk idee! :D eerst wouden we thuis blijven totdat de wedstrijd was afgelopen, en dan als een gek naar Impulz karren. Maar nu ga ik ff voorstellen dat we daar om half 9 al zijn en gezellig met zn alle voetbal gaan kijken en daarna gelijk feesten. scheelt een hoop tijd! en voor alle pessimisten die weer lopen te zeiken dat voetbal en feesten niet samen gaan..LOOP NIET ZO TE JANKEN
Jeuuj.. ben erbij
Wat lopen er toch weer veel mensen te zeiken..
Nederland zit in de kwartfinales... Das toch een reden voor een feestje. En als je het niet wilt zien ga je toch lekker ergens anders staan.. Hadden ze op defqon maar een scherm gehad want ik heb t helemaal moeten missen...Ik ben er helaas niet bij morgen ....ga lekker thuis de wedstrijd kijken er voor mijn hertentamen studeren :-(
Veel plezier mensen en dat nederland maar mag winnen!!!!!! :-)
super de super! :) i'll be there!
Dat is een betere zet van de organisatie om een groot beeldscherm te regelen. Eerst lekker met z'n allen voetbal kijken en daarna lekker uit je dak gaan;)
de laatste 5 opmerkingen TOP dat zijn de echte toffe partypoppers XSIEYA tomorrow
Artiest Dummy
Oef.. toch nog wel voetbal kijken :P
ooh dan ga ik wat vroeger
 
hejaaa,t hele land leeft mee met t nederlands elftal!> voor een uitzondering vind ik t wel leuk!

je hoort die wedstrijd gewoon te zien! ;) waar maakt niet uit!
 
klopt ook allemaal wel, ik vind het kut als ze niet doorgaan en ik zal ook zeker wel feesten, maar er zijn altijd een aantal maloten die er anders over denken en die elke reden om te rellen aangrijpen.

ik ga er het beste van hopen en feesten ga ik zowiezo wel, nu maar hopen dat iedereen er zo over denkt.
Mooi voor elkaar, groot scherm!

Mensen, laten we er een mooi feest van maken!:bounce:
Als Nederland wint - JP feest voor 2:bounce::bounce:
Als Nederland verliest - JP hakt voor 2 (ietereen voor wedstrijd uitgenodigd, kunnen we onze agressie kwijt:):bounce:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
dat wordt dus al om 19 uur vertrekken :S
ja idd 19uur vertrekken ja :D

Heb de berenburg al klaar gezet voor in de trein :D:D!

Heb der nu ecght vet zin in!

En morgen beachbop 8)

kan mijn weekend niet meer stuk.
 
voor de mensen die erbij waren hebben gezien wat voor goed idee dit was van dat scherm >prima super en hoe goed kan een feest beginnen? :yes: zelfs renato cohen laten schieten, maar je moet er wat voor over hebben, toch??