Partyflock
 
­ Nederland

Input Level pakt visueel uit

anoniem gepubliceerd op
Input Level pakt visueel uit
8 juni 2004
De line-up tijden voor aanstaande vrijdag zijn inmiddels bekend en voor de Technofanaten onder ons heeft de Good Music Foundation een special treat…

11 juni laat nog een paar nachten op zich wachten, maar de aanstormende talenten zullen het wachten belonen. Ze laten van zich horen met muziek die spreekt. De taal van de Techno wordt duidelijk gesproken tussen 23.00 - 04.30 uur en zal worden vertolkt door J.J.Walker, Newton da Costa, Pete Bandit en Gisberto. De Heren DJ´s weten wat ze willen, zien Input Level als een mooi begin van deze zomer en zijn van plan spetterende optredens te verzorgen… Een genot voor alle zintuigen.

Line-up Tijden:
J.J.Walker vs Newton da Costa 23:00 - 00:30
Gisberto 00:30 - 01:45
Pete Bandit 01:45 - 03:00
J.J.Walker vs Newton da Costa 03:00 - 04:00
Massive back 2 back battle 04:00 – 04:30

Deze dj’s zullen je meevoeren in een trip van Minimal (Click-house) naar Tribal-techno met als eindbestemming Schranz, Techno in de breedste zin van het woord dus. Alle facetten van deze veelzijdige muzieksoort komen naar voren en de ware Technoliefhebber zal dit niet ongemerkt voorbij (kunnen) laten gaan.

Extra veel aandacht is er besteed aan de aankleding en zoals eerder vermeld wordt deze editie gesierd door de special treat voor de partyganger. Naast aantrekkelijke entree en drankprijzen hebben zij nu ook oogstrelende visuele ondersteuning weten te regelen: 2 lasers! De organisatie van Input Level heeft hier en daar aan een paar touwtjes moeten trekken, maar samen met de muziek zullen die zorgen voor een hoog niveau op een Underground Level.

De aankleding van de avond is verder zoals die van het thema: Underground. Dus laat die designer-clothes hangen, trek je hoodedsweater aan and be prepared to go Underground!

De voorverkoop is inmiddels al in volle gang dus haal die ticket zo snel mogelijk!
- Sounds: Branbantse Turfmarkt 83, Delft
- Confused: van Diemenstraat 130, Den Haag
- Rythm Import: Torenstraat 96, Den Haag
- Meatpoint: Herenstraat 146, Voorburg

“This time I´ll take my work underground” – Prodigy

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 9931, 14415, 28833, 3345, 78191}
Juist, dat wordt weer een gekkehuis. :)
 
Dat wordt weer lekker los gaan daar :respect:
ik heb er zin an, lekker techno-avondje, jammer dat ik er pas 1 uur kan zijn!!!
 
ik neem wel ff een kijkje