Partyflock
 

Mazzo grijpt deze week de gelegenheid

gepubliceerd door , op
Mazzo grijpt deze week de gelegenheid
14 juni 2004
LocatieMazzo
Vrijdag gaat Mazzo naar het grote ‘NU’ met de Time is Now. Gast is tech-house dj Jamie Anderson uit de UK. Jamie stond al enkele keren eerder in Mazzo en dat is zo goed bevallen dat hij er nu weer met liefde terugkeert. Aan z’n dj wederhelft voor de avond zal het niet liggen. Dat is Dimitri die inmiddels bijna tot een levende legende mag worden beschouwd. Hij laat vrijdag de gloriedagen van de Hi Tech Soul Movement herleven.

Zaterdag een exclusieve aflevering van 23&Rising met naast René Vidalen Jonas Braun ook de Amerikaan Gene Farris! ‘Deep, sexy, organic house music with that essential Chicago touch’, zo omschrijft men de sound van Farris, die naast dj-en ook regelmatig eigen werk produceert. Gene Farris is tevens aan het beroemde Soma label verbonden.

Maar eerst: De donderdag start in Mazzo met ‘Carte Blanche’, het stukje muzikale vrijheid dat Mazzo zo graag aan haar dj’s gunt. Dj’s zijn dit keer Reece en een zeer speciale gast. Beiden worden ondersteund door een van de meest talentvolle mc’s die Nederland rijk is. De wervelende mc Fadoua Mea kan niet alleen erg goed zingen maar ze is ook nog eens een begenadigd percussioniste. Hoe dat uitpakt hoor je donderdag.

2 opmerkingen

Goed bezig MAZZO
Jammer dat ik helaas zelf elk weekend moet werken maar de after van Dance Vally ben ik er zeker weer bij
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Ik ga zéker weer een keer naar de MAZZO!

Meer Hollands-georrienteerd Technofeestje: VRIJDAG 18 JUNI o.a. JORIS VOORN & EYE RIZ @ TASTE THIS TECHNO Inhof te Utrecht!!! Meer info: http://www.wesdex.nl/TripleT.htm :D