Partyflock
 

Reborn XVII

anoniem gepubliceerd op
Reborn XVII
15 juni 2004
Eindelijk, voor velen is Reborn weer terug op zijn ´eigen´ plek op 26 juni. Het Meterhuis in Haarlem zal voor de 17e keer in het teken staan van Houseclassics zoals alleen de DJ’s van Reborn dat kunnen. Op naar het Meterhuis dus.

Het thema deze keer is ´Da LiveDrummerinDaSummer´ edition, met een gastoptreden van drummer Peter Kroon. Peter Kroon is afgestudeerd aan het conservatorium en speelt nu in diverse Jazzcombo’s en BigBands en heeft recentelijk meegedaan aan het multidisciplinaire project Shakennotstirred, waar ze o.a. speelden in Bitterzoet (Amsterdam) en andere podia. Nu zal hij de muziek op Reborn stijlvol ondersteunen met zijn percussie.

Naast dit live optreden en de onovertroffen DJ-sets wordt er op een speciale wijze aan de decoratie gewerkt. Speciaal hiervoor wordt het deco-team van de Ka-boom feesten ingehuurd om het thema op alle fronten te ondersteunen.

De organisatie van de meer dan bekende Reborn feesten hebben nu in 4 jaar ruim 16 succesvolle feesten gegeven in Het Meterhuis en draaiden onlangs in het Patronaat met de Acid Junkies en op Koninginnedag in de Lichtfabriek. Steeds weer met die ene rode draad: Houseclassics. Dj Roberto DaVinci (Robert Hoogduin), DJ Manolo (Menno Kloeth) en DJ Spliph (Jochem Tromp) vormen het DJ- trio dat na 4 jaar nog steeds bewijst dat het concept “Reborn” de lading dekt door elke editie voor een uitverkocht Meterhuis het dak er volledig af te draaien.

De mix van voornamelijk Houseclassics afgewisseld met Hip Hop, Rock, Disco en House e.d. zorgt menigmaal voor dat ‘oh ja’ gevoel. Speciaal voor deze Reborn zal er op Radio Haarlem 105 vanaf 18:00 uur een 2 uur durend interview met Live DJ sets te horen zijn.

Reborn XVII
Datum: 26 juni 2004, 23:00 uur
Prijs: € 7,00 (v.verkoop) € 10,00 (deur)
Locatie: Het Meterhuis, Minckelersweg, Haarlem
Informatie: http://www.re-born.nl

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 7549, 1496, 71943, 16591, 109}
Hey Menno top dat je nog steeds bezig bent...
Altijd gezellig de feesten van ReBorn (y)