Partyflock
 
Nieuws · september 2011
Het kan niemand ontgaan zijn dat Matrixx dit najaar haar tiende verjaardag viert. De regelmatig tot beste club van Nederland verkozen danceclub geeft ter ere van deze mijlpaal vijf fantastische feesten.
Behind the Mask
vrijdag 30 september 2011
De organisatie Exceptionnel presenteert de tweede editie 'Behind the Mask'! Dit alles mooi verpakt, verborgen achter een masker in een adembenemende ambiance! Behind the Mask is een concept dat afscheid neemt van alle traditionele kaders en normen. Ontmoet verleiding en verbeelding met verwondering!
Over een dikke week is het nog één keer hard, harder, hardst op de beste hardtechno, schranz en industrial van dit moment. En met artiesten uit onder meer Australië, Brazilië en Duitsland en een vernieuwd Huize Maas vol liefhebbers en open minded partygangers, wordt dit een niet te missen finale van vijf jaar Cloud9!
Hé gast! Wil jij flirten tijdens FHM Flirt Night in Eclipse (Outland)? Zaterdag 15 oktober is het eindelijk zover. Voor het eerst zal de FHM Flirt Night plaats vinden in Rotterdam. Het vernieuwde Eclipse is het hierbij decor! Onder de swingende en flirtende beats van Alvaro, Stefan Vilijn, Artistic Raw, Leroy Styles en Miqstar zal de avond omgetoverd worden tot een grote liefdesnest. Geheel in de stijl van FHM gaan tien FHM Buurmeisjes voor het plezier en vertier van de gasten zorgen. Zij kunnen jou ook helpen met het vinden van de perfecte match!
BKJN vs Partyraiser 2
woensdag 28 september 2011
Resultaten uit het verleden bieden wel degelijk garanties voor de toekomst. 2012 begint namelijk zoals het hoort, met het hardste feest van het jaar!
Nacht der Clubs
woensdag 28 september 2011
"Frankfurt calling" – als de Nacht der Clubs roept, maken zich ook dit jaar 20 compleet verschillende locaties op voor een grote Nightlife-Happening. Op vrijdag 21 oktober laat de jaarlijkse partymarathon zien dat Frankfurt niet alleen een internationaal bekend financieel centrum is want tussen de wolkenkrabbers heeft zich een spannende club- en concert-scene ontwikkeld die het ontdekken waard is. Voor eenmalig € 12,- kunnen partygangers en nieuwsgierigen Frankfurts uitgaansleven in een nacht verkennen, Shuttlebussen inclusief.
B.I.T.C.H is een feest voor jong en oud. Maar vooral een feest voor mensen die iets met een fetish hebben of van stijlvol erotisch uitgaan houden. Van flirten en spelen. Daarom is de organisatie genoodzaakt om nog strenger te worden naar mannen die niet voor de sfeer of muziek komen, maar alleen maar om vrouwen of stellen lastig te vallen.
Thrillogy 2011
maandag 26 september 2011
Nog een maand en dan wordt de Jaarbeurs op zijn kop gezet door de drie pioniers van de harder styles; Headhunterz, B-Front en Promo. Elk hebben zij hun eigen volwaardige zaal waar zij hun eigen invulling aan mogen geven.
Put on your dancing shoes, want BMKLTSCH Records presenteert op vrijdag 30 september Taped in Podium Asteriks. Taped is opgezet door het Boemklatsch dj collectief en is een helse party 'Boemklatsch Style'!
Carousel of Bass
zaterdag 24 september 2011
Op kermismaandag 26 september 2011 draait Kaoz Events helemaal door in de nieuwe zaal van Café de Brouwer: Area #17. Verschillende dj's zullen plaatsnemen achter de draaitafels en cd spelers van de helse Carousel Of Bass! Een nieuw initiatief voor de kermis te Weert.
De Nederlandse techno organisatie I amtechno presenteert vol trots drie nachten gevuld met een vooruitstrevende technoprogrammering in cultureel centrum De Balie tijdens het Amsterdam Dance Event. Van donderdag 19 t/m zaterdag 22 oktober nodigt I amtechno Harry Klein, München's beste club, Swedish Techno & Club 2:35.1 en 1605 + UMEK, uit. Amsterdam Dance Event is een wereldwijd zeer gerespecteerd dance evenement en trekt jaarlijks zo'n 9000 dance professionals en 112.000 festivalbezoekers.
Technoclub Black
zaterdag 24 september 2011
Er zijn veel fans voor de hardere electronische sounds in Duitsland, maar weinig werkelijk grote events met de grote artiesten uit de internationale scene. Dit heeft ook het Technoclub-team herkend, en haalt daarom nu de supersterren uit dit genre naar Frankfurt. In de Monza club, midden in het hart van de main-metropool komt de elite van de 'harder styles' bij elkaar!
Interlab Music sluit ADE 2011 af met een speciale Nederlands-Italiaanse coalitie: Bla Bla / Remote Area / Alchemy (ADE showcase). Op de Pure Liner, tijdens ADE de thuisbasis van Interlab, hosten deze drie labels de laatste festivalnacht tot een zinderend slotstuk.
Grotesque XL Germany in Megadisco Zak
vrijdag 23 september 2011
Met nog maar een dag te gaan komt het buitenlandse avontuur van Grotesque snel dichterbij. De visums voor een te gek weekend over de grens zijn geregeld en de douane is op de hoogte. In een lange Karavaan zullen de Nederlandse tranceliefhebbers richting Uelsen rijden waar in Megadisco Zak het grootste avontuur voor Grotesque zal plaats vinden. De XL editie zal de Duitse fans uit nog steeds één van de grootste muziekgenres ongetwijfeld in vervoering brengen, daar de Nederlanders momenteel nog geen genoeg kunnen krijgen van de feestjes van PT Events.
Impulse meets Glow
vrijdag 23 september 2011
Onder de naam Impulse boekt Willem Twee Poppodium de beste dj's en local hero's. Vele danceliefhebbers hebben de eerste Impulse-editie dan ook een fantastisch feest gehad met o.a. Bart Skils en Rick Angel achter de draaitafels. Impulse en Glow presenteren 8 oktober samen een spectaculair dubstep/breaks & electro/nu-disco feest in de Willem Twee.
Voor het Freeze Festival wordt de foyer van LeeuWarder stadsschouwburg De Harmonie omgebouwd tot een festivalomgeving die volledig gemaakt is van bamboe en kaasdoek. In het ontwerp van kunstenaar Bouke Groen wordt in totaal bijna een strekkende kilometer aan kaasdoek verwerkt en ruim achthonderd meter aan bamboe. De bouw van de locatievormgeving is via een live webcam te volgen op www.freezefestival.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A20783. Het Freeze Festival vindt plaats op zaterdag 24 september.
Green Room
dinsdag 20 september 2011
Na een indrukwekkende eerste editie met een line-up die bestond uit niemand minder dan Kuedo, Kavsrave, Clouds, Kristof en Juha zijn alle ogen nu gericht op 24 september. Dan vindt de tweede editie plaats van Green Room in één van de meest innovatieve en progressieve clubs van Amsterdam; Studio/K.
Bla Bla invites Tale of us
dinsdag 20 september 2011
It is the start of a new season! Na een nogal natte zomer vol weggeregende festivals, blubber en de nodige ziektekiemen. Is het tijd om weer lekker warm de clubscene te betreden. Bla Bla trapt het nieuwe clubseizoen af met zeer speciale gasten die een ieder een warm gevoel zullen brengen.
Future Focus
dinsdag 20 september 2011
Voor danceliefhebbers die door de bomen het bos niet meer kunnen zien tijdens de komende Amsterdam Dance Event, betekent het Future Focus pres. Jam DJ Management & Assured Artists in de Escape Lounge en Studio Amsterdam het einde van een zoektocht naar een speld in de hooiberg.
Technoclub
maandag 19 september 2011
Lang hebben de fans moeten wachten, nu is het eindelijk weer zo ver: de nieuwe Technoclub compilatie CD vol. 37 staat voor de deur en dat wordt natuurlijk door Talla, zijn team en de Technoclub-familie met een vette releaseparty in het hart van Frankfurt uitbundig gevierd.
Crystal Venue in vuur en vlam
maandag 19 september 2011
Splinternieuw maar toch met een vleugje oude nostalgie: Hot Sunday trapt af op 9 oktober met een heerlijke stevige classics- en trance-topper! Waar het oude gevoel weer helemaal terugkomt, met de dj's die je toen al met spierpijn van het dansen naar huis lieten gaan. Wat is er nou lekkerder op een verloren zondagmiddag dan de club in duiken en je over te geven aan de muziek tot je erbij neervalt?
Decade 1990-2000
maandag 19 september 2011
Op 19 november zullen de echte classics, oldschool en early hardcore weer op hun vertrouwde locatie te horen zijn. In ARE48 Hemkade 48 Zaandam zullen Buzz Fuzz, Pavo, Champ-e-on, The Masochist, Skorp, Dennis R en Raoul - D.K.C. de beste oldschool en early hardcore platen ten gehore brengen. Samen met MC Da Mouth of Madness en MC Damian wordt dit een knaller als van ouds. In de tweede zaal zullen Marty, Xani-B, D-Rob, Skuffa, B-artistix, U-P en Addict voor de gouwe ouwe classics zorgen.
A decade of Enzyme
maandag 19 september 2011
Het jaar 2011 is het jaar waarin Enzyme Records haar tienjarig bestaan viert door middel van een aantal label-evenementen in diverse landen over de hele wereld. Het moge duidelijk zijn dat Cardiac Music waaronder Enzyme Records met al haar sublabels een onmisbare schakel is geworden in de globale hardcore-scene! Topproducers en dj's als oa Ruffneck, Nosferatu, Endymion en Ophidian reizen al jaren de wereld rond om het Enzyme virus te verspreiden. Op zaterdag 24 september 2011 zal Duitsland voor de tweede keer worden bestookt met het Enzyme-virus.
Boris Ross Sweet 30th
zondag 18 september 2011
Rotterdams' Finest Boris Ross viert zijn dertigste verjaardag op 8 oktober in zijn eigen homebase, hét cultuurpodium van de Maasstad, Perron. Voor deze gelegenheid krijgt hij alle ruimte. De hele nacht. Hij verzorgt namelijk een marathonset van zes uur.
Het Vrijbuiters Go Berlin Underground Festival is alweer aan haar vierde jaargang toe. En hoe. VGBU Fest heeft zich de voorbije edities bewezen als het pareltje binnen de ADE programmering en heeft wederom kosten nog moeite gespaard voor een wervelend programma. Op zaterdag 22 oktober staat er een eigenwijze en zeer dansbare editie op het affiche in het avontuurlijke pand van Studio/K.
Twee specials Rauw in oktober
zaterdag 17 september 2011
Oktober 2011 wordt een speciale maand voor Rauw. Naast een editie met superster Green Velvet en Rauw in Barcelona is er tijdens het ADE (Amsterdam Dance Event) de Rauw ADE Monster Mash.
Als Kirk Degiorgio belt om te vragen of hij zijn nieuwe clubavond Machine mag komen houden in Trouw, dan zeg je geen nee. Zeker niet als hij niet te beroerd is om dat samen met Imprint, de avond van Sandrien te laten vallen. Want wat krijg je als je twee van de beste clubavonden op het gebied van techno samen laat komen? Juist. Een avond waarbij de betere techno je gegarandeerd om de oren vliegt. Op zaterdag 24 september komt dat van Surgeon, Kirk Degiorgio, Darko Esser, Viktor Palmer en Sandrien zelf natuurlijk.
In Eindhoven dreigt een nucleaire meltdown. In de buurt van Dynamo zijn buitengewoon hoge concentraties radioactieve straling gemeten en alles wijst er op dat op 22 oktober 2011 de druk te hoog wordt waardoor een Meltdown onvermijdelijk is.
Bel AIR
zaterdag 17 september 2011
Wat gebeurt er als je vijf vervelende neefjes in je mooie club laat optreden? Juist: een indoor Block Party! Veel te veel mooie vrouwen, live optredens, al je vrienden en al hun vrienden. Hits, hits, hits en op de muur bonkende buren vanwege de banging boombox! Welkom in Bel AIR.
Op 12 november moet jij als liefhebber van de hardstyleklassiekers weer in de The Sand zijn. Free2party zal wederom weer alles uit de kast trekken om jou tijdens Hardclassics een wonderbaarlijke avond voor te schotelen. Residents Pavo, Luna en Coldfusion worden deze avond ondersteund door nog een aantal grootheden uit de geschiedenis van de hardstyle. Deepack, Arne L 2 en Jimmy The Sound. Na de uitverkochte editie van Hardclassics afgelopen zomer is dit je herkansing om er bij te zijn.
Een nieuwe locatie voor een nieuw soort feest The First Kinky Festival in The The Sand van Ball Bizarre, Kinky Dreamz, Unique, Erotic New Years Vibe. Een van de mooiste locaties van Noord Holland met z'n hoge plafond, een warehouse-achtige omgeving aan de rand van Amsterdam. Op vele verzoeken van het publiek hebben Little Sins en Nachtboetiek besloten om een groot kinky feest neer te zetten in The The Sand.
Absolutely Stereo
vrijdag 16 september 2011
Afgelopen zaterdag 10 september was weer de tweede editie van de reïncarnatie van het zielenkindje van DJ Miss Monica.
In een intieme en feestelijke sfeer, ging het dak eraf! Met geluid op de vier hoeken van de dansvloer, was het een warme douche waarbij alle frequenties door heel je lichaam heen stroomde. Léon van Dongen en Sandeep waren absolute sfeerzetters.
Trap zaterdag 17 september af met onderstaande Fusion of Dance to do list, heel simpel, goed voor je partystemming en een gegarandeerd, niet geheel onbelangrijk, happy weekend!
Al één heel jaar zondagse hakdag
vrijdag 16 september 2011
Woensdag gehaktdag? Dacht het niet! Al ruim een jaar lang laat Crystal Venue zien dat je ook heel goed met geHAKt uit de voeten kan op zondag. Bloody Sunday heeft al meer dan eens gezorgd voor uitpuilende daken, overwerkte dakdekkers en versleten dansvloeren. Het zouden uitverkochte feesten zijn geweest... als je ervoor had moeten betalen. Maar nee, doe eens gewoon gek en maak het gratis!
Vrijdag 4 november 2011 is het dé dag voor een speciaal evenement in Dordrecht. NRG Events presenteert deze avond en nacht een nieuwe editie van Dordrecht loves Houseclassics die geheel in het teken staat van een zes uur durende battle tussen twee Houseclassics legendes; Panic en Stanton! De locatie voor dit spetterende feest is ook dit keer weer Poppodium Dolhuis te Dordrecht.
Crazyland is altijd aan het vernieuwen. Dat is belangrijk, want de organisatie staat er om bekend om het publiek elke keer weer te verrassen. Nu komt Crazyland dit keer met iets bijzonders; een hosting van grote klasse. Iedereen heeft wel eens van Scantraxx gehoord. Het bekende Nederlands platenlabel waar alle grote spelers de platen op uitbrengen.
De Afdeling
dinsdag 13 september 2011
De Afdeling is een nieuw uitgaansconcept dat diverse muziekgenres, dj's en bezoekers bij elkaar brengt. Elke twee maanden vindt er een editie plaats in dezelfde intieme locatie (met dik geluid!), met dezelfde ongedwongen sfeer, met dezelfde bezoekers en door dezelfde mensen. maar met een ander muzikaal thema. Zo weet je wat je kan verwachten van een avond, maar is het toch afwisselend.
Sick-virus rockt Den Haag totaal
maandag 12 september 2011
Sick, het meest uitzinnige feest in Den Haag is weer terug na een zomerstop. Het studeren is weer begonnen, dus in het weekend is het tijd voor flinke ontspanning.
Summerlake Outdoor
maandag 12 september 2011
Heel festival liefhebbend Nederland is er klaar voor? Iedereen snakt naar een zonovergoten en onvergetelijke 5e editie van het Summerlake Outdoor Festival! Voordat de donkere en koude dagen komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak. Vandaag maakt organisatie First2Dance de volledige timetable en laatste informatie bekend voor een waanzinnige afsluiting van het festivalseizoen 2011!
Unity festival
vrijdag 9 september 2011
Het alcohol en drugsvoorlichtingsproject Unity is al 15 jaar een begrip in de Nederlandse dance-scene. Om dit te vieren organiseert Unity op vrijdag 30 september een 'kennis-festival' bij creatieve vrijplaats Roest in Amsterdam. Verwacht interessante sprekers, muziek, exposities, poëzie, creatieve uitspattingen en theater. Allemaal geïnspireerd door het thema alcohol- en drugsgebruik.
Gatecrasher maakt timetable bekend
vrijdag 9 september 2011
Met nog enkele nachtjes slapen kan de hoofdstad zich opmaken voor de komst van het Britse supermerk Gatecrasher, dat op zaterdag 10 september tussen 22:00 en 7:00 uur hard aan de poort van The The Sand zal rammelen. De Engelsen crashen na de nodige omzwervingen – van Sydney tot Moskou – eindelijk in Nederland met een over twee area's verdeelde happening.
Joris Voorn en Edwin Oosterwal aka Rejected hebben wat te vieren en dat doen zij op zaterdag 17 september in Trouw. De mannen draaien inmiddels al 15 jaar samen, en dat voelt toch een beetje als een huwelijk.
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
donderdag 8 september 2011
Het Amsterdam Dance Event komt er weer aan en traditioneel presenteert Cocoon dan een heerlijk avondje techno. Dat gebeurt met een ganz geile line-up in de nieuwe locatie Muzyq in de hoofdstad. Dit splinternieuwe gebouw is ontworpen om concertorkesten te huisvesten maar wordt voor het ADE omgevormd tot technobox.
Zondag 18 september sluit Nopeisdope een fantastisch zomerseizoen af. Buiten de zeer geslaagde Summertour in het buitenland is de tijd nu ook aangebroken om Nopeisdope at the beach voor 2011 af te sluiten. Dit zullen we niet stilletjes en ongemerkt voorbij laten gaan maar na een lang zomerseizoen met alleen maar succesvolle en drukke edities in de welbekende Beachclub Vroeger, zal Nopeisdope deze keer extra uitpakken met een knaller van een party.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 7 september 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Met deze week de Q-Base 2007 als klassieker van de week. Met een heerlijke violist als goed fout en een viral met Jennifer Lopez in de hoofdrol en nog veel meer dus lees ga nu snel naar de KNIP en lees hem helemaal!
We go Back in the Days in club Rain op zaterdag 10 september met een heel bijzonder thema namelijk: Een Ladies of R&B edition.
Terwijl de laatste zomerdagen ten einde lopen en de koude wintermaanden ons alweer staan te wachten, begint ook het nieuwe radioseizoen. Dit seizoen gaat bijzonder worden omdat er de afgelopen weken veel is gebeurd achter de schermen van de hardstyle en hardcore webradio wereld. Misschien heb je al geruchten gehoord dat bij sommige radiostations niet iedereen even tevreden was met hoe de dingen liepen. Deze geruchten zijn waar en leiden er toe dat Fear.FM nu het volgende mee kan delen:
Intieme sets van Chris Liebing
maandag 5 september 2011
Het is een diepe liefde, die tussen Nederland en een van techno's superhelden Chris Liebing. Elke set van de charismatische Duitser levert respons, elke zaal ontploft op zijn glimlach. Niet voor niets halen Planet Rose en We Are E hem op 15 en 16 september naar Nederland voor twee intieme sets in clubs Doornroosje en Poema RAW.
Poema RAW is helemaal klaar voor het nieuwe clubseizoen! Vanaf eind augustus tot en met december staan diverse artiesten en organisaties geprogrammeerd om de weekenden te voorzien van de dikste feesten. Feestgangers uit Utrecht en de rest van Nederland kunnen uitkijken naar feesten als: ClubJunx, Wahnsinn, Villa Underground, Kranck, jump 'N Dancing, We Are E, Techno Buddha, Swung & OnandOn, Mental Torments en artiesten uit diverse landen.
Het aftellen is begonnen. Over ruim 2 weken is het zover. Zaterdag 17 september brengt First2Dance de zomer weer tot leven met een sprankelende vijfde editie van het Summerlake Outdoor Festival. Een jubileum dus extra feest!
30 september 2011
Matrixx viert 10-jarig bestaan met Laidback Luke
Behind the Mask
29 september 2011
Laatste editie van hardtechnofeest Cloud9 staat voor de deur
Lekker flirten tijdens FHM Flirt Night in Eclipse (Outland)
28 september 2011
BKJN vs Partyraiser 2
Nacht der Clubs
B.I.T.C.H komt met extra strenge maatregel aanstaande zaterdag.
26 september 2011
Thrillogy 2011
24 september 2011
Podium Asteriks geeft 'dak-eraf-garantie' voor Boemklatsch Labelnight
Carousel of Bass
I amtechno host drie nachten in De Balie tijdens ADE
Technoclub Black
23 september 2011
InterLab Sessions presents Bla Bla, Alchemy & Remote Area
Grotesque XL Germany in Megadisco Zak
Impulse meets Glow
20 september 2011
Kilometer kaasdoek aan decor op Freeze Festival
Green Room
Bla Bla invites Tale of us
Future Focus
19 september 2011
Technoclub
Crystal Venue in vuur en vlam
Decade 1990-2000
A decade of Enzyme
18 september 2011
Boris Ross Sweet 30th
Vrijbuiters go Berlin Underground Festival
17 september 2011
Twee specials Rauw in oktober
Kirk Degiorgio en Surgeon samen op Imprint vs Machine
IAEA waarschuwt voor Meltdown in Eindhoven
Bel AIR
16 september 2011
Italiaans, Duits en Hollands early hardstyle geweld in november
Beperkt aantal early birds voor eerste Kinky festival in Sand
Absolutely Stereo
Earlybirdactie Fusion of Dance Indoor start 17 september om 13:00
Al één heel jaar zondagse hakdag
15 september 2011
Panic vs Stanton all night long tijdens Dordrecht loves Houseclassics
14 september 2011
Crazyland komt met Scantraxx Freestyle hosting
13 september 2011
De Afdeling
12 september 2011
Sick-virus rockt Den Haag totaal
Summerlake Outdoor
9 september 2011
Unity festival
Gatecrasher maakt timetable bekend
8 september 2011
Rejected vieren vijftienjarig jubileum in Trouw
Cocoon ADE special in nieuwe locatie
Nopeisdope presents the official closing party
7 september 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Back in The days pakt uit met female R&B stars edition
6 september 2011
Nieuw radioseizoen van start op Fear.FM
5 september 2011
Intieme sets van Chris Liebing
Club Poema: epicentrum voor house- en technomuziek in Utrecht
1 september 2011
Speciale ticketactie Summerlake Outdoor Festival 2011