Partyflock
 

Technoclub

gepubliceerd door , op
Technoclub
16 september 2011
Lang hebben de fans moeten wachten, nu is het eindelijk weer zo ver: de nieuwe Technoclub compilatie CD vol. 37 staat voor de deur en dat wordt natuurlijk door Talla, zijn team en de Technoclub-familie met een vette releaseparty in het hart van Frankfurt uitbundig gevierd.

Dit keer heeft de Technoclub oprichter een hele bijzondere mixpartner uitgenodigd. 'Talla 2XLC vs Greg Downey' luidt het motto van de nieuwe CD en dat betekent, dat het niet alleen op de beide schijven, maar ook deze nacht in de nieuwe locatie Monza flink vooruit gaat. De geboren Ier Greg Downey zorgt al sinds enkele jaren voor fuore in superclubs in de UK zoals Godskitchen, Gatecrasher of the Gallery. Daarnaast trad hij onder andere op bij de legendaire Mondaybar Cruise in Zweden, Space in Ibiza en tourde door Argentinië, Zuid Afrika en Australië. Zijn produkties zoals 'Stadium / Alpha' of 'Global Code' op Paul van Dyk's Vandit-Label veroverden wereldwijd de dansvloer. Ook zijn remix voor 'Everythin but the Girl – Missing' ontving een fantastische feedback. Zijn melodieuze en krachtige trancesound kan simpelweg niet worden weerstaan.

Natuurlijk zal ook Talla 2XLC zelf, die met zijn smasher 'Dynamo' (feat. Robert Burian) de pole-position van de Sunshine Live Charts bereikt heeft, en met zijn verdere anthems 'Talla 2XLC pres. AKATO – Satisfraction', 'Talla 2XLC feat. Skysurfer – Buenos Aires' of 'Digital Ghosts – The Beat' het publiek met zijn energetische sound aan het vliegen brengen. Misschien zal in zijn set zijn track op Paul Oakenfold's Perfecto Fluoro label, die hij samen met Paul Miller produceerde, of misschien een verdere geniale samenwerking met hoofd-productiepartner Andreas Kraemer te horen zijn? Wie in Monza komt zal het horen en ervaren.

Als special-guest is Gavyn Mytchel uitgenodig. De main-resident van The Gallery / Ministry of Sound, de meest legendarische club in Londen en tevens een van de bekendste locaties in Europa. Week na week draait hij met de grootste artiesten uit de internationale scene. Daarnaast remixte hij voor sterren als Underworld en Gareth Emery. In Monza zal hij een unieke releaseparty openen die door de excellente Technoclub-resident Para X passend afgerond wordt. In de lounge zal zoals altijd Christian Radtke de beste groovy deephouse beats draaien. Dat betekent feest tot in de ochtendgloren!

2 opmerkingen

Jammer, dacht heel even de monza in utreg, had iets dichterbij geweest..

Maar Talla & Greg keiharde bazen :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3445, 4706, 3071}
@Aquinox: waar kom je vandaan dan? Ik woon zelf in Frankfurt en promoot Technoclub op diverse sites. Weet natuurlijk dat Frankfurt am Main niet echt om de hoek ligt maar probeer natuurlijk zoveel mogelijk mensen hier heen te 'lokken'
Je kan bijvoorbeeld met NS Hispeed relatief gunstig hier heen met de sneltrein, Amsterdam - Frankfurt duurt zo amper 4 uurtjes..