Partyflock
 

Twee specials Rauw in oktober

gepubliceerd door , op
Rauw presents a night with Green Velvet
Op de Rauw editie van de maand oktober is een superster uitgenodigd: niemand minder dan de legendarische Green Velvet!
Hij draaide deze zomer op de Rauw stage op het Outdoor festival een van de beste sets die je dit jaar hoorde en ze hebben hem weten te strikken voor twee extra lange sets in Trouw Amsterdam en de dag erop Tivoli te Utrecht. Dat wordt wat.

Green Velvet maakte al muziek toen veel van het Rauw publiek waarschijnlijk nog niet geboren was. La La Land is een klassieker van de bovenste plank en 'It's time for the perculator' was een van de grootste hits midden jaren '90. Dat échte goeie muziek tijdloos is bewijst Green Velvet keer op keer, zowel 'La La Land' als de 'Perculator' en vele andere nummers van zijn hand worden nog volop gedraaid en blijken nog steeds actueel. Elk jaar komen er nieuwe remixen uit van Green Velvet klassiekers door steeds weer nieuwe artiesten, respect dus voor de man met de eeuwige ronde zonnebril en het groene haar!

Green Velvet werd in 1967 geboren in Chicago als Curtis Jones, en werd door zijn unieke producties en weergaloze dj sets al snel bekend onder twee alter ego's bekend: Cajmere voor de meer soulvolle en funky kant, Green Velvet voor het échte werk, dat zowel in de techno hoek als het electro kamp geliefd is.

Hij draait een extra lange set en dat is eigenlijk wel speciaal. Samen met Joost van Bellen zal hij de hele avond vullen met steengoede house, electro en techno van vroeger, én van nu. Dat mag je eigenlijk niet missen.

-------------------


Rauw ADE Monster Mash
Oktober 2011 wordt een speciale maand voor Rauw. Naast een editie met superster Green Velvet en Rauw in Barcelona is er tijdens het ADE (Amsterdam Dance Event) de Rauw ADE Monster Mash.

Traditioneel doet Rauw een avond tijdens het ADE in samenwerking met het Engelse boekingskantoor Decked Out! Op woensdag 19 oktober nodigen Rauw en Decked Out! dit keer veel meer partijen uit: uit Los Angeles komt het vermaarde Fool's Gold label en uit Parijs de sterren van Talent Boutique, Savoir Faire, Marble Records, Sound Pellegrino en Who's Ya Mama. Ook is het voor het eerst dat Rauw tijdens het ADE in Trouw plaats vindt, in nauwe samenwerking met de fabuleuze underground club wordt er hard gewerkt om deze nacht en van de absolute hoogtepunten van het ADE te maken.

Het programma is boordevol internationale gevestigde én nieuwe namen, wat gegarandeerd TrouwAmsterdam uit zijn voegen zal laten barsten. Zo staat aan het begin van de avond van het Ed Banger label SebastiAn (live!) op het programma. Zijn langverwachte album kwam onlangs met veel succes uit, en zal live met een spectaculaire visualsshow ter gehore worden gebracht. Ze kunnen je verzekeren dat dit heel speciaal wordt! Verder, ook live, het nieuwe Franse electropop duo Logo. Daar naast staan in de bovenzaal niemand minder dan de oprichters van het gloednieuwe Marble label: Marble Players (Para One, Surkin, Bobmo), en als grote sterren Rauw's lievelingetje Brodinski, en ook nog es dé producer van 2012: Gesaffelstein. Rauw resident en wonderkind RipTide en natuurlijk Rauw-spreekstalmeester Joost van Bellen zijn ook van de partij.

In de andere zaal, de Verdieping, zwaait het Californische Fool's Gold label de scepter: zowel superster A-Trak als Congorock zullen de sterren van de hemel gaan draaien. Fool's Gold geeft legendarische feesten op muziekconferenties maar zal nu voor het eerst op het ADE act de présence geven, een historisch moment! In deze zaal staan ook de toekomstige Nederlandse wereldsterren TWR72 en het Franse Sound Pellegrino Termal Team (Teki Latex & Orgasmic) te draaien.
Visuals worden zoals altijd verzorgd door JPECH. En dat allemaal op een woensdag!