Partyflock
 

Bla Bla invites Tale of us
24 september @ Studio 80

gepubliceerd door , op
Bla Bla
5 september 2011
It is the start of a new season! Na een nogal natte zomer vol weggeregende festivals, blubber en de nodige ziektekiemen. Is het tijd om weer lekker warm de clubscene te betreden. Bla Bla trapt het nieuwe clubseizoen af met zeer speciale gasten die een ieder een warm gevoel zullen brengen.

Zaal 1 zal worden geopend door Rik Woldring. Rik timmert inmiddels flink aan de weg en het lijkt dat het spreekwoordelijke zaaien en dan oogsten nu echt zijn vruchten begint af te werpen voor deze jongen. Zijn track op de eerste Bla Bla summersampler 'Stop that bus' was een dikke zomerplaat die veel mensen aansprak. Zijn laatste release is geremixt door Tale Of Us die na hem het stokje zullen overnemen. Tale Of Us is een Dj en producer partnerschap tussen Karm en Matteo Milleri. Hun naam is tot stand gekomen middels hun volgende gedachtengang: 'All good music should tell a story. Tales of experience. Tales of joy. Tales of love lost and won. A Tale Of Us.' Ze horen bij het welbekende Visionquest label en zijn op het moment erg populair. Van oorsprong uit Noord Amerika, maar beide opgegroeid in Italië waar ze elkaar leerde kennen. Nu woonachtig in Berlijn waar ze uiteraard hun talenten kunnen ontplooien en verspreiden. Bla Bla is erg trots ze voor het eerst te kunnen promoten en kijkt onwijs uit naar hun set.

In zaal 2 is er altijd een feestje. De avond wordt gevuld met geweldige dj setjes van Talking Props aka Diogo Accioly (Dessous) en de eigen El Mundo & Satori.
Talking Props komt uit São Paulo en is aan het touren door Europa. Hij is resident bij de bekende Braziliaanse D-Edge club en weet menig vrouwen hart warm te krijgen. Een speciaal primeurtje uit het zonovergoten Zuid Amerika dus. El Mundo & Satori sluiten de avond af. Satori zijn nieuwe album komt in oktober uit en het is echt een dijk van een luisteralbum. Heel sferisch en werelds maar te prachtig voor woorden. Kopen dus! Het album wordt uitgebracht door Bla Bla dus hou dit in de gaten want dit album is er absoluut eentje voor in je collectie. Verder zullen deze boys de avond met smaak in stijl afsluiten.

Zorg dat je erbij bent deze editie want dit wordt echt een hele mooie!

Tickets presale: blablarec.com

2 opmerkingen

 
Feessies genoeg morgen in Mokum, keuzes keuzes