Partyflock
 

Lekker flirten tijdens FHM Flirt Night in Eclipse (Outland)

gepubliceerd door , op
FHM Flirt Night
21 september 2011
Hé gast! Wil jij flirten tijdens FHM Flirt Night in Eclipse (Outland)? Zaterdag 15 oktober is het eindelijk zover. Voor het eerst zal de FHM Flirt Night plaats vinden in Rotterdam. Het vernieuwde Eclipse is het hierbij decor! Onder de swingende en flirtende beats van Alvaro, Stefan Vilijn, Artistic Raw, Leroy Styles en Miqstar zal de avond omgetoverd worden tot een grote liefdesnest. Geheel in de stijl van FHM gaan tien FHM Buurmeisjes voor het plezier en vertier van de gasten zorgen. Zij kunnen jou ook helpen met het vinden van de perfecte match!

Op deze Flirt Night krijgen de bezoekers een sticker waarmee ze hun liefdesstatus kunnen aangeven. Via een groot Twitter scherm kun je in contact komen met alle aanwezige bezoekers. Op deze speelse en leuke manier kun je met jouw match de hele avond lang flirten.

FHM Flirt Night staat garant voor dé ultieme FHM-experience!


De organisatie is ervan overtuigd dat de bezoekers van FHM Flirt Night na afloop terug kunnen kijken op een fantastische avond vol nieuwe ervaringen en onvergetelijke herinneringen. En wie weet met een nieuwe flirt…"

Tickets
Wil jij deze FHM Flirt Night absoluut niet missen? Wees er dan vroeg bij, want tot 5 oktober zijn de early bird tickets slechts €7,99 (ex. fee). Daarna zijn ze voor €14,99 (ex. fee) in de voorverkoop.
De FHM Flirt Night tickets zijn nu te verkrijgen bij alle Primera winkels en online via tickets.club-eclipse.nl.

Volg Eclipse op Facebook, Twitter, Hyves.

Voor meer informatie kun je terecht op www.club-eclipse.nl of www.fhm.nl

5 opmerkingen

Waarom geef je je locatie een nieuwe naam, en blijf je de oude naam van de locatie erachter tussen haakjes noemen? Geef je locatie dan geen nieuwe naam?
 
Het lijkt me dat er door de naamgevende partij vooral mannen worden bereikt. Hoe komen de dames te weten dat ze erbij moeten zijn, of wordt het een sausage fest?
 
Flirt away! ;)
 
wel leuk misschien gaak wel ja;) MISSCHIEN zei ik;) hahaha
Uitspraak van Tja B) op donderdag 29 september 2011 om 07:46:
Waarom geef je je locatie een nieuwe naam, en blijf je de oude naam van de locatie erachter tussen haakjes noemen? Geef je locatie dan geen nieuwe naam?


Omdat niet iedereen weet dat het een nieuwe naam heeft dombo:facepalm: