Partyflock
 
Nieuws · april 2011
De zomer is begonnen! De parken zitten vol en de festivals komen langzamerhand op gang. En of er veel festivals zijn dit jaar! Alleen al in Utrecht zijn er dit jaar twee techno georiënteerde festivals bij (die overigens ook hun afterparty's in Poema RAW zullen houden).
Daylight Festival 2011
vrijdag 29 april 2011
De vele positieve reacties op de aankondiging van het nieuwe evenement hebben geleid tot een ware hype rondom het festival. De organisatie heeft vele mailtjes en telefoontjes ontvangen van partygangers met vragen als; 'wanneer komt de line-up?', 'wat is de prijs?' en 'wat kunnen we verwachten?'. Hierover in dit bericht meer.
Arpiar labelnight in Trouw
donderdag 28 april 2011
De Roemenen komen zich vestigen in Trouw. Op vrijdag 6 mei is de eerste [a:rpia:r] labelnight in de Amsterdamse club met deze editie Rhadoo in de hoofdrol. De Roemenen staan bekend om hun lange sets' dus ook deze avond zal Rhadoo zeker vier uur achter de decks staan met zijn vinyl collectie. Rhadoo draait samen met de Amsterdammer Tom Ruijg, die de avond zal starten. Tom Ruijg heeft al op verschillende avonden in Trouw gedraaid en weet inmiddels exact wat de bezoekers van de club willen horen.
Vandaag ontving Evotions het verzoek of Sven - die dit jaar zijn dertigjarig jubileum als dj met een wereldtournee viert - niet wat langer kon draaien dan de drie uur set waar hij voor was geboekt. Uiteraard was dit verzoek niet aan dovemansoren gericht. Omdat AIR en Evotions Sven ook graag vier uur zien draaien is besloten dat de club al om 22.00 uur de deuren opent. Op die manier is iedereen ruim op tijd binnen voordat 'Der Meister' aan zijn 240 minuten begint op het imposante geluidssysteem.
De voorbereidingen voor het Queensday Festival op het Kennedyplein in Eindhoven zijn inmiddels al in volle gang en de weersverwachtingen voor aanstaande zaterdag zien er op zijn minst veelbelovend uit. De eerste lentedag waarop er weer ongeremd en vrij in de open lucht gedanst kan worden komt nu toch wel erg dichtbij. En de enthousiaste crew Zodiak Commune staat op haar beurt al te trappelen van ongeduld om iedereen op het Kennedyplein aangenaam te verrassen.
Op zondag 1 mei zal Fuel haar deuren openen voor Studio 80 and WKND – on the beach! Met een line-up waar je eigenlijk alleen maar van kan glimlachen en een weersvoorspelling waar je U tegen zegt, zijn alle ingrediënten in huis om de vakantie in te luiden en het weekend af te sluiten!
Nederland is weer een koningskoppel rijker. Dankzij succesvolle singles en remixen, boekingen op toonaangevende evenementen en het nieuwe evenementconcept Golden hebben de Amsterdamse latin house DJ's Brian Chundro & Santos & Santos Suarez zich binnen afzienbare tijd weten te nestelen in de vaderlandse top. Met een nieuwe editie van Golden in de Escape in Amsterdam op 6 mei as. in het vooruitzicht ,ondersteund door een digitale compilatie release, staat het duo in de startblokken om de zomer van 2011 te veroveren.
Hemelvaart valt dit jaar op 2 juni en dat is een dag dat bijna iedereen vrij heeft. Deze dag kun je besteden met je familie, met je vrienden maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om bij te komen van X-Terminate. Op 1 juni 2011 zal de Rodenburg in Beesd in het teken staan van de vetste Hardcore tijdens het evenement X-Terminate.
Wat betekent 29 april Koninginnenacht in Zwolle.. Een doldwaas verjaardagsfeest met de lekkerste hardstyle: Zentiments & The Vision B-Day Bash. De Hedon leent zich perfect voor een avond vol hardstyle geweld. Een intieme locatie met super geluid wat garant staat voor een geslaagd nachtje los gaan. Met nog ruim één week te gaan is het de hoogste tijd voor de timetable.
Met nog iets minder dan een maand te gaan geeft Soenda Festival de nieuwe hippies een thuis. Dit thuis wordt voorzien van grootse techno-artiesten waarbij je niet stil kan blijven staan, creatieve spinsels die je hersenen op hol doen laten slaan en chill area's waar je nooit meer weg wilt.
Over nog minder dan een maand gaat het gebeuren. Op zaterdag 21 mei presenteert X-Factor Events vol trots hun concept Ravezone in de Matrixx te Nijmegen. Dit belooft een nacht vol met denderende hardcore beats te gaan worden. X-Factor Events zal samen met Matrixx alles uit de kast trekken om van deze nacht een waar succes van te gaan maken. Een geweldige show, enorme led-walls en natuurlijk de hele dikke geluidsinstallatie gaan hier een onvergetelijk hardcore-avond van maken.
Queensdaycore
zaterdag 23 april 2011
Na een jaar afwezigheid keert Queensdaycore op Koninginnedag 2011 weer keihard terug. De liefhebbers van early hardcore kunnen hun hart ophalen met een line-up waar zelfs de koningin blij van wordt. Vanaf 20:00 uur wordt er gas gegeven zoals dat alleen kan op Koninginnedag in Eindhoven. De ideale afterparty voor de buitenfeesten, de dikke line-up, je trommelvliezen aan het werk zetten of een excuus om de hele avond je Nikes op de proef te stellen; genoeg redenen om je Koninginnedag in Dynamo af te sluiten!
Latin Lovers on the Beach
vrijdag 22 april 2011
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat de zomer toch écht beginnen! Latin Lovers opent namelijk met veel trots aanstaande Paaszondag 24 april (de volgende dag is idereen lekker allemaal vrij!) het strandseizoen van Scheveningen én de officiele opening van Brunotti Beach House! Er gaat dit jaar veel bijzonders gebeuren op het strand en dit wil Latin Lovers natuurlijk graag met alle fans delen!
Morgen House the 90s in Club Noa
donderdag 21 april 2011
Wat is er mooier dan in de lente naar een feest te gaan waar de kwaliteit nog voor op staat door dat de dj's de tijd krijgen voor hun set en waar het draait om de sfeer en gezelligheid en de goede dancemuziek uit de 90s.
Reng Deng Deng
donderdag 21 april 2011
Will the real pimps and ho's please stand up for the Hardcore Hustla's? Yo yo yo, stop the press! Snoop Dogg go lick yourself, Iceberg Slim take your hat off and Hugh, bring out the bunnies, want op zaterdag 28 mei komen de hoge hoeden en jarretels ten knallende tonele voor eindelijk weer een real hardcore editie van Reng Deng Deng: The Hardcore Hustler.
Square 1
donderdag 21 april 2011
Het zweet druipt van je voorhoofd af, je bent kapot maar met een heerlijk gevoel. Zojuist heb jij een killerset neergezet!. Één voor één speelde jij je tracks en mixte ze naadloos in mekaar en wat ging het publiek los! Je neemt, terwijl je voorzichtig aan je spullen opruimt, de omgeving in je op. De mensen juichen, buigen, klappen en geven je de thumbs up. Je kijkt rond en ineens zie je vieze sokken in de hoek liggen. Wat? Shit. Back to reality. Je moet de kamer nog opruimen. Je denkt bij jezelf, hoe kan ik verder komen? Is er een mogelijkheid om eens op een echt feest te staan? Een platform dat me verder en hogerop kan helpen?
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 20 april 2011
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
These guys ontvluchten de drukte in de Amsterdamse binnenstad. Pakken het pontje en zijn binnen vijf minuutjes op de NDSM-werf. Zonnebril op het koppie en een big smile, de zon schijnt fel. Het is 30 april 2011, Koninginnedag. Tijd voor een feestje. Tussen de scheepsloodsen en containers herrijst een waar techno podium. Een mengelmoes van kwaliteitstechno en kermisgekte mede mogelijk gemaakt door kunstenaars uit de Kunststad. Chocolade voor je oren en één grote verwennerij voor je ogen. Dat is These guys at NDSM Vrijhaven.
Beloftes zijn er om verbroken te worden en dit is nu al de zoveelste keer dat Star Beach dat doet. De 1000 early bird tickets die Star Beach beschikbaar stelde voor 7 euro met zo'n gigantische line up en ook nog eens bij 1 van de beste beachclubs van Nederland ging eigenlijk al een beetje te ver. Maar het nieuws dat Star Beach nu brengt gaat nog verder
Timetable Beachball bekend
dinsdag 19 april 2011
Snowball events staat bekend om zijn allround feest Beachball en Snowball. Snowball en Beachball trekken door heel het land met de beste artiesten als The Darkraver, Paul Elstak, Dj Maurice en Alvaro en natuurlijk onze residents! Snowball en Beachball zijn allround feesten, muziek van A tot Z zoals House, R&B, Bubbling, Apres ski maar ook de beste Hardcore!
Bloomingdale XXL line-up
dinsdag 19 april 2011
Groot, groter, grootst... Op zondag 24 april is het dan eindelijk tijd voor een nieuwe Bloomingdale XXL editie. En wat voor één! Deze zondag luidt namelijk de Paasdagen in dus BC Bloomingdale mag legaal buiten de muziek op volle toeren draaien! Dit belooft een XXL editie zoals je gewend bent; met een complete dikke indoor en outdoor area, vol met topartiesten. Maar inderdaad, zoals er al op twitter werd gezegd; 'ongeacht de line-up, Bloomingdale XXL wordt AAN!'.
We Are Connected gaat uit varen
maandag 18 april 2011
Op zaterdag 30 april presenteert Warren Fellow een zeer bijzondere editie van 'We Are Connected'. Na eerdere succesvolle editie in Whoosah Beachclub, Paard en Catwalk zal tijdens Koninginnedag de Amsterdamse wateren worden opgezocht.
Nadat de Oldschool Gangsters inmiddels al voor twee jaar niet meer in Rotterdam zijn geweest zijn ze nu back! Op 29 april as. gaat locatie Waterfront Rotterdam de Queen's b-day vieren à la Oldschool Gangsters! Voor de Queensnight Editione hebben de OG's nog voor de 'lucky bastardo's' een speciale winactie online gezet, waarin je guestlistplaatsen kunt winnen en een passend diner voor 2 bij Restaurante 'Il Caretto' in Rotterdam welke zijn roots heeft op het eiland Sicilië!
Het aftellen is nu echt begonnen! Met nog twee weken te gaan, begint de spanning al flink op te lopen. De kaartverkoop gaat als een trein en ook de 'hype' omtrent zijn komst begint steeds grotere vormen aan te nemen. En dat is vanzelfsprekend niet zo vreemd. Want wanneer the Man of the Swedish House Mafia' Steve Angelo Nederlands grondgebied betreedt dan weet nagenoeg iedereen natuurlijk dat je dit gewoonweg niet mag missen!
Heavenly Outdoor
maandag 18 april 2011
Het leukste gratis dance festival op Hemelvaartsdag: Heavenly Outdoor is terug met een te gekke line up! Donderdag 2 juni zal vanaf 14:00 de Oude Koemarkt weer beven op de beats van de beste dj's!
Rara Aves bij klinch
zondag 17 april 2011
Op vrijdag 27 mei kunnen aardlingen voor het eerst sinds het begin van de jaartelling een kijkje nemen in het buitenaardse heiligdom van Rara Aves.
Equalized
zaterdag 16 april 2011
De Koninginnedagkoorts begint alweer grootse vormen aan te nemen. Iedereen is druk bezig met het maken van plannetjes om maar zoveel mogelijk plezier te hebben.
Tussen de grachten van het eeuwenoude Utrecht staat er op zaterdag 16 april weer een grond, voeten -en billenschuddend concept klaar om Club Monza te veroveren: Latin Lovers!
De hotspot van Rotterdam is op dit moment toch wel de VIP Room op het stadhuisplein in Rotterdam. Wekelijks staan in deze sfeervolle Club, met Oosters interieur in een 1000 en 1 nacht thema, de beste dj's voor je klaar om er een ongelofelijke muzikale avond van te maken.
D-energy met dj Rob & mc Joe
vrijdag 15 april 2011
Early hardcore leeft! D-energy houseclassics neemt je op vrijdag 13 mei terug naar de tijd van de beste early hardcore, house en oldskool. Deze editie in tivoli de helling staat in het teken van begin jaren '90 met legendes dj Rob en mc Joe, het Belgische producersduo T99 en residents lunatic en maze.
Warehouse Queensday XL editie
vrijdag 15 april 2011
Met weer een enorm succesvolle editie van Pakhuis achter de rug, is het op zaterdag 30 april (Koninginnedag) weer tijd voor Warehouse. En wat voor één! Met grote trost presenteert de organisatie dit keer een XL editie van formaat. Met in elke zaal een headliner waar de liefhebber stijl van achterover slaat. Technohelden Deetron en Steve Rachmad zullen beide een zaal doen schudden. En niemand minder dan Kenny Larkin zal de derde zaal overdonderen met zijn kenmerkende energieke techno sound. Een editie waar ze oprecht trost op zijn!
BLACK 2011 timetable
donderdag 14 april 2011
Met nog iets meer dan negen dagen te gaan zal de Hasseltse Trixxo Arena voor de derde maal uit haar grondvesten daveren, BLACK zal na de onvergetelijke editie van 2010 trachten opnieuw haar grenzen te verleggen! Verwacht je aan een nooit eerder geziene show, een knaller van geluid en de aller beste artiesten kortom: your next overdose!
Aanstaande vrijdag The Tribers
woensdag 13 april 2011
Vrijdag aanstaande zal voor de eerste maal het gratis frenchcore & tekno feest 'The Tribers' in Paard plaats vinden. The Tribers is als feest ontstaan op verzoek van vele feestgangers die graag een act een lange set zien/horen weggeven. Een artiest krijgt de kans een verhaal te vertellen in zijn set, een avond op te bouwen en naar een climax toe te werken. De rode draad in dit verhaal zijn donkere en rauwe beats.
Met een dikke line-up tijdens Turn up the Bass terug in de tijd met house classics uit het begin van de jaren '90! Dus laat de goede club herinneringen maar terug komen en dans mee op nummers van onder andere Van Felix - 'Don't you want me' en Jay Dee - 'Plastic Dreams' tot Jungle Brothers - 'I'll house you' en Joe Smooth - 'Promised Land' naar Speedy J - 'Pull Over' en Human Resource - 'Dominator'. Plus al die dikke tracks waarvan je de titel of de artiest misschien niet meer weet. Maak je geen zorgen, ze komen hier allemaal voorbij. Het feest der herkenning... wie is er niet groot mee geworden?
In navolging van de eerste editie in twintig10, organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford op het Bloemendaalse strand bij Beachclub Fuel opnieuw het evenement Fiesta Summersounds. Na de stormachtige editie van vorig jaar, pakt de organisatie dit jaar op 31 juli uit met bekende trancenamen bij de volledig nieuwe beachclub.
HEY! Queensnight
zondag 10 april 2011
Na een spetterende Hey! editie op Koninginnenacht 2010 dit jaar het vervolg, Hey! Queensnight in de Maassilo. Het programma bestaat dit jaar uit Monika Kruse, Paco Osuna, Nic Fanciulli, Steven Pieters, vier Catwalk residents & Michel de Hey
Harder dan je hebben kan
zaterdag 9 april 2011
Zaterdag 23 april 2011 zal het Hardcore concept Harder dan je hebben kan (HDJHK) plaatsvinden in zalencentrum D'n D'n Binger te Meijel, gelegen in Limburg op de grens met Noord-Brabant.
Harders Plaza heeft een onwijs strakke Queensnight in petto. Op de verjaardag van hare majesteit wordt de oranje loper weer uitgerold.
Lekker op je luie zondag naar Bloemendaal met je beste vriendinnen en vrienden... Heerlijk in het zand, je slippertjes uit en zippend van je drankje.. Damn.. life is good!
De Loveboat 010 is weer in aantocht en hoe! Want hoe overtref je een knallende intieme New Years Eve party op het midden van de Maas met vuurwerk om je heen? Het Loveboat team heeft het antwoord: Queensnight edition op de SS Rotterdam! This feels like coming home. De Loveboat 010 in optima forma. Een luxueuze party op topklasse niveau en de grandeur van De SS Rotterdam past daar uitstekend bij. Zalen vol met knallende DJ's, entertainment en shows. Badend in de luxe van een geweldig passagiersschip kan iedereen genieten van high end catering en de diverse ruimtes waar van alles te beleven valt.
Zaterdag aanstaande is alweer de veertiendee editie van hét hardstyle-concept Beatbusters in de beuktempel van noord Nederland, de Sans Souci in Berlikum. Deze locatie heeft wekelijks een programma staan dat alle hardstyle en hardcore bezoekers aanspreekt, in heel noord Nederland en daarbuiten.
Vanaf heden biedt See Tickets (SEE) in samenwerking met MyOrder, mobiele tickets aan. Met de MyOrder App kunnen, eenvoudig en veilig, tickets mobiel besteld en direct betaald worden. Op deze manier kun je, waar je je ook bevindt, tickets met de mobiele telefoon kopen. Daarnaast hebben bezoekers bij de entree snellere doorgang. Dit is een wereldwijde primeur!
Velvet Villains
woensdag 6 april 2011
Dit jaar presenteert Insomniacs bv in samenwerking met GetatNance met trots een movement waar jullie lang op gewacht hebben. Het is eindelijk zover. Zondag 24 April gaat de eerste editie van Velvet Villains plaatsvinden in de Maassilo in Rotterdam.
De volledige programmering van Extrema Network Outdoor 2011 is zojuist bekendgemaakt. 's Werelds bekendste artiesten uit verschillende dance-genres zijn geprogrammeerd. Onder meer Armand van Helden, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Carl Craig, Steve Aoki, Sasha, Sander Kleinenberg, Mr. Oizo, Afrojack en Richie Hawtin prijken op het affiche van het internationale dancefestival. Zaterdag 16 juli beleeft Extrema Outdoor zijn zestiende editie.
Vrij in het Olympisch Stadion
dinsdag 5 april 2011
Het Vrij Afterwork Festival viert op 15 juli een nieuwe dag van de vrijheid en doet dat midden in de stad! To celebrate life, freedom and life's possibilities... Vrij roept iedereen op een dag niet aan het werk te gaan. Op 15 juli neemt iedereen collectief een middag vrij en gaat naar het Olympisch stadion. To fonk, jump, kiss, dance and drink to freedom in the city sun.
Step up front
maandag 4 april 2011
Woensdag 13 april komen Top Notch artiesten Zo Moeilijk & Winne voor een fantastische hiphop avond naar Sugar Factory Amsterdam. Het Nijmeegse Zo Moeilijk is een van de nieuwste sensaties in de Nederlandstalige hiphop. Dit is hun eerste Amsterdamse show na de release van het album Nieuwe Moves.
Tradities worden geboren om in stand te houden. Voor het 5e jaar alweer laat Chakraparty G.O.D los. En omdat 5 jaar toch een mijlpaal is doen zij dit met een Goddelijke line-up. The Good Old Days..
April wordt KrancKzinnig
zondag 3 april 2011
Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven, lang zullen ze leven in de gloria! In april bestaat KrancK 2 jaar en dat gaat natuurlijk gevierd worden! Speciaal voor het tweejarig bestaan hebben ze maar liefst 5 feesten gepland in deze maand.
Peteyfest 2011, alles los
zaterdag 2 april 2011
p 7 mei 2011 staat alweer de 4e editie van Peteyfest 2011 op de agenda. Dit jaar pakt het jonge festival uit met een dikke internationale line-up aan DJ's en liveacts in 2 stages die klaar zijn om er in Lierop (Noord-Brabant) een onvergetelijke editie van te maken. De voorverkoop is inmiddels begonnen via de geheel vernieuwde website www.peteyfest.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A19422 en tickets kosten €17,50. Ook mooi meegenomen is dat een consumptie op dit festival slechts €1,80 kost.
Welcome To The Future
vrijdag 1 april 2011
In de aanloop naar het vijfde Welcome to the Future-festival (zaterdag 6 augustus, het Het Twiske, bij Amsterdam) geeft WTTF nog drie feesten in Studio 80, waarin alvast wordt vooruitgeblikt op de jaarlijkse open air-editie.
29 april 2011
Poema's laatste reeks voorjaarsfeesten
Daylight Festival 2011
28 april 2011
Arpiar labelnight in Trouw
Sven Väth draait nog een uurtje langer
Nieuwe limited edition Zodiak Commune Records verkrijgbaar op Koninginnedag in Eindhoven
Studio 80 op het strand met Agnès en Nima Gorji op 1 mei
27 april 2011
Brian Chundro & Santos lanceren Golden evenement en digitale compilatie
X-Terminate 1 juni in de Rodenburg te Beesd
25 april 2011
Timetable Zentiments & The Vision B-day Bash
Soenda Festival: nog een maand te gaan
24 april 2011
Ravezone hardcore-avond in Matrixx te Nijmegen
23 april 2011
Queensdaycore
22 april 2011
Latin Lovers on the Beach
21 april 2011
Morgen House the 90s in Club Noa
Reng Deng Deng
Square 1
20 april 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
19 april 2011
Kermisgekte en techno met ballen op These Guys at NDSM Treehouse
Star Beach breekt weer eens haar belofte
Timetable Beachball bekend
Bloomingdale XXL line-up
18 april 2011
We Are Connected gaat uit varen
Speciale winactie queensnight editione Oldschool Gangsters
The man of the Swedish House Mafia Steve Angelo presents Size Matters
Heavenly Outdoor
17 april 2011
Rara Aves bij klinch
16 april 2011
Equalized
15 april 2011
Latin Lovers geeft jou een fantastische avond in Club Monza
Nieuw concept in Vip Room Rotterdam: Funkit
D-energy met dj Rob & mc Joe
Warehouse Queensday XL editie
14 april 2011
BLACK 2011 timetable
13 april 2011
Aanstaande vrijdag The Tribers
Gastenlijstactie voor Turn up the Bass
12 april 2011
Fiesta Summersounds presenteert Ferry Corsten op het Bloemendaalse strand
10 april 2011
HEY! Queensnight
9 april 2011
Harder dan je hebben kan
Wicked queensnight in Harders Plaza
8 april 2011
Star Beach in beachclub Vroeger
Queensnightparty op de SS Rotterdam: Loveboat 010
7 april 2011
Sans Souci Berlikum pakt uit deze weken
6 april 2011
Tickets mobiel bestellen en betalen
Velvet Villains
Programmering Extrema Outdoor 2011 bekend
5 april 2011
Vrij in het Olympisch Stadion
4 april 2011
Step up front
3 april 2011
Traditioneel van GOD los op eerste paasdag
April wordt KrancKzinnig
2 april 2011
Peteyfest 2011, alles los
1 april 2011
Welcome To The Future