Partyflock
 

Wicked queensnight in Harders Plaza

gepubliceerd door , op
Kings & Queens
29 maart 2011
FeestKings & Queens · Queensnight
Datumvrijdag 29 april 2011
LocatieHarders Plaza
Harders Plaza heeft een onwijs strakke Queensnight in petto. Op de verjaardag van hare majesteit wordt de oranje loper weer uitgerold. Kings en Queens heeft een top line-up neergezet met veel grote namen uit de Nederlandse urban scene en het belooft dus ook een top feest te worden.

Exclusief voor Kings & Queens verwacht Harders Plaza nog meer hoog bezoek. Niemand minder dan de Amerikaanse rap diva Lil' Kim staat live on stage! Deze dame is niet alleen de hiphop queen van de states, met haar dirty lyrics en sexy outfits staat ze non-stop in de spotlights. Lil kim heeft in haar carrière miljoenen cd's verkocht en is nog niet van plan te stoppen ze kwam recent nog in het nieuws vanwege haar ruzie met Nikki Minaj. Binnenkort komt er haar nieuwe album uit, dus Be Ware! Onze koningin zou zich absoluut geen raad weten met deze diva. Op het podium van Harders Plaza geeft ze een exclusieve show weg. En exclusief is hier pas echt exclusief, want zo vaak is Lil'Kim niet meer in Nederland te bewonderen.

Maar het blijft niet alleen bij deze dame. De hele nacht door zijn er exclusieve optredens van Nederlandse supersterren en te gekke dj's. Zo staan ook Gio, Daryll en Keizer op het podium van de mainarea. Host van de night is de enige echte Rotjoch van BNN. Daar blijft het echter niet bij. The Partysquad, Goodfellas, Orlando en DJ Irwan staan ook in de line-up. Dit ensemble is echt helemaal te gek.

Maar ook in de overige vijf area's is het smullen! In die eclectic area stelen Dyna, Chris Ellis, Randy van Velde en Dekker de show. De Bubbling Area is het domein van Shaun D en Master D. La Rouge en Immoralis staan live on stage in de Dancehall/Caribbian area terwijl in het feestcafé het oudhollandse feest losbarst. In de tropical Lounge tenslotte valt iedereen onder the happy few, zeker met overheerlijke tapas, fingerfood, table service, bottle's of champagne en waterpipes.

Dit mag je absoluut niet missen, want Harders Plaza heeft nog nooit zo'n dikke queensnight gevierd.

4 opmerkingen

doe mij maar een nieuwe Restylers in HP,
maak je mij veel blijer mee O:)
me 2! dat was pas queensnight!
Uitspraak van Sill op zaterdag 9 april 2011 om 10:05:
Restylers

komt dat nog terug??
zijn maar 2 edities van geweest toch?
Uitspraak van hompi op zaterdag 9 april 2011 om 15:19:
zijn maar 2 edities van geweest toch?

jammer genoeg wel :(
van mij mag er wel een derde editie komen! :D