Partyflock
 

X-Terminate 1 juni in de Rodenburg te Beesd
Hemelvaart

gepubliceerd door , op
X-Terminate
1 april 2011
Hemelvaart valt dit jaar op 2 juni en dat is een dag dat bijna iedereen vrij heeft. Deze dag kun je besteden met je familie, met je vrienden maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om bij te komen van X-Terminate. Op 1 juni 2011 zal de Rodenburg in Beesd in het teken staan van de vetste Hardcore tijdens het evenement X-Terminate.

Line up
Voor een kleine prijs heeft Confusion Events een top line-up neergezet. In de mainzaal zullen de beste hardcore artiesten hun kunsten vertonen. Denk hierbij aan namen als Angerfist, Nosferatu en Outblast, The Viper en Tha Playah. Kijk hieronder voor de complete line-up van X-Terminate:



Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 10 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl en www.derodenburg.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

Bereikbaarheid
Discotheek Rodenburg in Beesd ligt nabij het kruispunt van de A15 en de A2 en is dus prima te bereiken met de auto. Beesd ligt ongeveer 15 minuten onder Utrecht en nog geen 10 minuten vanaf Culemborg. Tevens ligt de locatie op loopafstand (ongeveer 10 minuten lopen) van het treinstation in Beesd. Kijk voor meer informatie op www.ns.nl

8 opmerkingen

10 euro? :lol:
Daar word mijn bankrekening vrolijk van!
Zeker een goede optie!
 
Ik zeg....DOEN!
leuke line up voor 10 euro (Y)
zeker even kijken! Altijd dik geluid daar :P
Uitspraak van Sill op woensdag 27 april 2011 om 08:16:
10 euro? :lol:
Daar word mijn bankrekening vrolijk van!
Zeker een goede optie!

Dag er na Bloody Thursday... das nog beter voor je rekening ;)
Zin in :D

Altijd lekker geluidje in Rodenburg!
Uitspraak van C-3 op woensdag 27 april 2011 om 15:50:
Dag er na Bloody Thursday... das nog beter voor je rekening

:cheer: