Partyflock
 

Star Beach in beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Lekker op je luie zondag naar Bloemendaal met je beste vriendinnen en vrienden... Heerlijk in het zand, je slippertjes uit en zippend van je drankje.. Damn.. life is good!

De best bezochte beachclub in Nederland luidt op zondag 15 mei samen met de bekendste beachclub van Europa de zomer in! Starbeach presenteert samen met Slam! FM en Beachclub Vroeger een gruwelijke line-up om je vingers bij af te likken. De Starbeach residents Hardwell, Vato Gonzalez, Billy the Klit, Quintino, Leroy Styles, Stefan Vilijn, Dyna, Norman Soares, Mitch Crown, Addik, MC Roga en Aldair Silva zijn er allemaal klaar voor om jou zwaar uit je naad te laten gaan en de zomer alvast met je te vieren. Verwacht dus heerlijke house, tech-house, urban en electic. Voor ieder wat wils. Eigenlijk is deze editie op het strand van Bloemendaal qua ambiance het beste voor een Starbeach event. Maar mocht het nodig zijn, kan er een dak op bij Vroeger inclusief heaters, maar Starbeach gaat er natuurlijk vanuit dat de (Griekse) weergoden hen goed gezind zijn, want een heerlijk zonnetje op je pan met zo een fijne line-up zou natuurlijk het mooiste zijn.. Fingers crossed dus!

Ook geeft Starbeach samen met Beachflirt Holidays aan 2 bezoekers een reis weg naar Kreta voor 2 personen! Geef je persoonlijke gegevens tijdens het feest aan 1 van de Beachflirt Holidays Babes en wie weet bellen Billy the Klit en Vato Gonzalez wel naar jouw telefoon tijdens het feest en kun je jouw reischeque ophalen op het podium.

Als je voor 15 april je kaartjes besteld zijn ze maar€7,-, en dat scheelt toch weer minimaal een drankje en je kunt er zeker bij zijn! Er zijn 1000 early birds van€7,-beschikbaar. De teller van verkochte early birds staat nu op 480, dus er zijn er nog genoeg, maar onthoudt... Vanaf 16 april zijn ze 'gewoon' weer€10,- in de voorverkoop, maar daar hoeft Starbeach zich helemaal niet voor te schamen met zo'n een dikke line-up, toch?

Dus tot zondag 15 mei!

4 opmerkingen

deze zomer, sowieso een keer aanwezig!
 
TOP TOP TOP !!!!
Hier aanwezig .. en op Starbeach aanwezig (Y)