Partyflock
 

Equalized
Queens night 2011

gepubliceerd door , op
Equalized
22 maart 2011
FeestEqualized · Queens Night 2011
Datumvrijdag 29 april 2011
WinactieEqualized actiegesloten
LocatieStuivezand
De Koninginnedagkoorts begint alweer grootse vormen aan te nemen. Iedereen is druk bezig met het maken van plannetjes om maar zoveel mogelijk plezier te hebben. Bij Stuivezand staat in elk geval alles al in de steigers om er op vrijdag 29 april een onvergetelijke Queens Night van te maken. Met een update van het sound system en extra sub's gaat dit jou hardste koninginnennacht ooit worden! Voor deze Koninklijke editie van Equalized is er gekozen voor een kei harde line up met voor iedere hardhead wat wils.

De line up voor Equalized – Queens Night 2011 ziet er als volgt uit:
Psyko Punkz
De twee jongens van Psyko Punkz zijn nog niet zo heel erg lang actief in het wereldje, maar ze hebben op zeer korte tijd naam en faam gemaakt. Overal waar ze komen, zetten ze de tent op hun kop. En is het niet met hun muzikale talenten, dan wel met de passie en het enthousiasme die ze in hun sets leggen.
Als je even in de agenda van de Psyko Punkz kijkt, leren we dat ze mateloos populair en één van de nieuwe helden in de hardstyle scene zijn. Als je een track als 'Bassboom' hoort is dat natuurlijk niet meer dan logisch.

Dazzler
DJ Dazzler lid van het befaamde duo Evil Activities is een rijzende ster en doet dit in een hard tempo. Hij laat de menigtes verdwaasd en ademloos achter met zijn pounding beats. Probeer deze man niet te stoppen , hij is een beest op het podium! Laat het knallen maar aan hem over. His performance will blow your head.

Sound Rusherz
Deze jonge gasten zijn hard op weg om de top te bereiken. Na hun hit met Mental Theo genaamd 'Children" is hun carrière in een stroomversnelling geraakt. Vele boekingen binnen Europa was het gevolg. Ook draaien de Sound Rusherz wekelijks een hardstyle mix op Slam FM.

Franky Dux
Jump-Classics-Hardcore u name it. Deze man draait het allemaal en is overal in thuis. Ook weet hij er altijd een flink feestje van te maken en krijgt de mensen altijd op de vloer.

Pat B
Van lokale drive-in-dj tot welbekende naam in de (hard)dance/trance scenes die voornamelijk Brabant en Vlaanderen rijk zijn. Die hoofdletter 'B', welke staat voor Burremans, had eigenlijk net zo goed voor 'bier, bloesjes of Bourgondische beats' kunnen staan. Deze man weet dondersgoed wat hij zijn publiek moet opdienen en krijgt de zaal altijd op zijn kop.

Pieter Leijten
You like it dirty ? Dan ben je bij Pieter Leijten aan het juiste adres. Met zijn grote techno invloeden schuurt hij de vloer altijd helemaal op. Let's Jack.

Scurenzio
Ook Scurenzio draait al vele jaren mee en weet steeds door de juiste platenkeuze de boel altijd op te zwepen. Oldschool Jump of French Tek is voor deze artiest het enigste wat er op het menu staat.

Tussen al deze spinning freakz hoort er natuurlijk ook een vocalist bij.Net als de vorige editie van Equalized zal MC Apster wederom de dirty lyrics voor u verzorgen.

Tickets
Tickets voor Equalized – Queens Night 2011 zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de deur en kosten slechts €8,- euro.

Win
Maak kans op 1 van de 3 gastenlijstplaatsen. Klik snel op de volgende link en wie weet sta jij op de guestlist deze avond. Link : http://partyflock.nl/contest/15531

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd voor Equalized is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Het is daarom verstandig een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat je niet het risico loopt om geweigerd te worden. Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Foto's
Het is toegestaan camera's mee te nemen naar het evenement, mits dit geen professionele camera's zijn. Digitale camera's en mobiele telefoons zijn dus toegestaan.

Auto & Parkeren
Je vindt Discotheek Stuivezand in Zundert, Bredaseweg 43, 4881 DD, waar een zeer ruime parkeerplaats aanwezig is.

More info
www.cafestuivezand.nl

2 opmerkingen