Partyflock
 
Nieuws · oktober 2010
Zaterdag 27 november 2010 is het tijd voor de tweede editie van Recognize in Amsterdam. Als je er de eerste editie in Amsterdam niet bij was, dan heb je vast gehoord dat Recognize met de Flirt Edition het dak eraf heeft weten te knallen en dat je een leuk feest aan je neus voorbij hebt laten gaan. Maar partypeeps, wees gerust. Want na de vele positieve reacties is er besloten dat Recognize Arena wederom op zijn kop gaat zetten.
Voulez-Vous
vrijdag 29 oktober 2010
Nu de zomer daadwerkelijk plaats heeft gemaakt voor de herfst is de gevoelstemperatuur buiten aanzienlijk gedaald en worden de dagen snel korter en donkerder. Gelukkig biedt Voulez-vous een helder lichtpunt aan de horizon de aankomende donkere dagen. Op zaterdag 6 november is Voulez-vous namelijk terug in de Haagse hotspot Millers waar zij exclusief Nederlands meest gerespecteerde DJ, Erick E, twee uur lang de heetste House tracks van dit moment zal laten draaien.
Helaas is er de laatste tijd iemand op Partyflock actief die het niet zo nauw neemt met de 'partyspirit'. Onder ontzettend veel evenementen biedt deze persoon kaarten aan. Het is fysiek bijna niet mogelijk dat deze persoon deze kaarten verkoopt omdat hij op dezelfde avond in Utrecht en in Rotterdam voor de deur wil afspreken. Dit gebeurt vanaf allerlei verschillende profielen. Er zijn reeds vele accounts verbannen en ook IPadressen staan op onze banlijst. Helaas lijkt niets te helpen tegen het gedrag van deze persoon. Daarom bij deze een mededeling vanuit Partyflock: een gewaarschuwd mens telt voor twee! Bezint eer ge begint!
Niet om onbescheiden te zijn, maar de Jägerland Tour bevat zo ongeveer alle eigenschappen om een mens intens gelukkig te maken. Er komen hele fijne artiesten uit binnen- en buitenland, de feesten zijn gratis en bijna geen stad wordt door de tour overgeslagen. Zaterdag 13 november alweer de zesde editie en dan zal Nijmegen de 'plees toe bie' zijn en jij kunt gratis kaarten krijgen. Je hoeft alleen maar in te vullen 'I love Partyflock' en je bent verzekerd van toegang!
Wereldartiesten bij Absolutely Lucky
donderdag 28 oktober 2010
Vrijdag 5 november is het dan eindelijk weer zover. Lucky in Rijssen zal dan het toneel zijn voor de dertiende editie van Absolutely Lucky. Hét clubconcept van Oost-Nederland, dat zich niet alleen richt op de beste muziek, maar ook op de verassende aankleding en spannende showmomenten staat bekend om haar geweldige sfeer.
Met het ADE nog heel vers in het geheugen hoeven de meesten even niet te denken aan clubben, maar Trouw kijkt alweer uit naar aanstaand weekend en gaat voluit met twee gevulde zalen.
Electric Deluxe at klinch
dinsdag 26 oktober 2010
Verjaardagen vier je in stijl. Zeker als het om een lustrum gaat. Niemand minder dan de Amerikaanse techno-don Jeff Mills komt op 4 februari de kaarsjes op de taart zetten tijdens de tiende aflevering van Electric Deluxe Presents in de Amsterdamse Melkweg.
Armada Music presents 'For You'
dinsdag 26 oktober 2010
Met de release van Signum's debuutalbum in het begin van december, is kerst dit jaar wel erg vroeg. Ron Hagen en Pascal Minnaard, de twee producers achter het Signum duo, presenteren op 3 december met trots hun eerste artiestenalbum, 'For You'. Een hoogtepunt in hun dertienjarige muziekcarrière en dat moet gevierd worden. Op zaterdag 11 december nodigt Signum iedereen uit voor de officiele album release party, in de Crystal Venue in Culemburg.
Rauw
zaterdag 23 oktober 2010
Na bijna drie jaar de Melkweg er flink van langs te hebben gegeven, is op vrijdag 12 november TrouwAmsterdam aan de beurt om de komende tijd onder handen genomen te worden door Rauw. En daar leent de oude drukkerij aan de Wibautstraat zich perfect voor. Vanaf die datum zal Rauw zich weer focussen op een complete club beleving. Vandaar ook dat direct beide zalen open zijn en de clubber meer te wachten staat dan alleen maar vette acts.
Midnight Freaks
zaterdag 23 oktober 2010
Op 30 oktober vallen twee bijzondere gebeurtenissen samen. De Amsterdamse club AIR bestaat dan precies een half jaar en het is Halloween. Een mooie gelegenheid dus om stevig uit te pakken en de Midnight freaks kijken er dan ook al weken naar uit. Behalve het vaste nachtgezelschap is deze keer ook Thriller Agency uitgenodigd om samen een knaller van een feest neer te zetten in AIR op 30 oktober.
EastAttack
vrijdag 22 oktober 2010
Zaterdag 6 november vindt in Dedemsvaart de eerste editie plaats van het evenement EastAttack. Het beloofd een knallend feest te worden met de vetste breaks, de luidste tonen en snoeiharde kicks. Het evenement is een initiatief van en georganiseerd door JS Events in samenwerking met het ambulante jongerenwerk @ Your Side.
Hell's Basement
vrijdag 22 oktober 2010
Op de vierde editie van Hell's Basement wat op vijdag 29 oktober plaatsvindt, zullen vooral de harde, rauwe en duistere beats centraal staan, en zullen de muziekstijlen Hardcore, Darkcore en Terror te horen worden gebracht.
Sneakerz Muzik
donderdag 21 oktober 2010
Zaterdag 23 oktober presenteren zo'n twintig artiesten het Sneakerz Muzik geluid, tijdens de ADE Special in de Escape Studio & Lounge. Verwacht twee areas vol producers die volop releasen op het label. Van 22.00 tot 05.00 uur hoor je in de Studio: Asino di Medico, Prok & Fitch, Muzzaik, Soneec & Belocca, Yasmin Le Bon, Nicky Romero, Carl Tricks, Mo MC en yaNto. In de tweede zaal staan opgesteld: Eric Fender, SickIndividuals, Robbie Taylor & Marc MacRowland, Disfunktion, Vince Moogin vs. Melvin Reese, Sandro Silva vs. Apster, en Simon Steur vs. Rene Kuppens.
Metz on sunday
donderdag 21 oktober 2010
Op Zondag 21 november staat de Back to the Beach Edition op het programma. Op deze avond gaat Metz on sunday terug naar de twee uitverkochte Beach Editions. Erick E (3 uur set), Mr. Metz, Charlie Da Farma, LeBlom, Golden Wonderboy, Cherokee on Percussion en Vocals by I/Fan zorgen in deze koude wintermaand weer voor de nodige zonnestralen.
Bar25 & Freak n’Chic
donderdag 21 oktober 2010
Het Amsterdam Dance Event geweld is eindelijk los gebarsten en Bar27 komt dit jaar met twee dikke internationale labels op de proppen: Bar25 uit Berlijn en Freak n'Chic uit Parijs!
Airplay ADE
woensdag 20 oktober 2010
Op vrijdag 22 oktober hebben de grootste spelers in de electronische muziek scene hun krachten gebundeld en komen deze samen op 2 verdiepingen in club Rain. Airplay, het kersverse producers concept zal room 1 omtoveren tot een muzikale oase met voor Rain een ongekende en bijzondere lineup: Brian Chundro & Santos & Brian Chundro & Santos hosten room 1 en hebben niemand minder dan D-Rashid uitgenodigd en nog een waslijst aan helden. In room 2 zal er en tech house sound ten gehore worden gebracht door niemand minder dan Franklin Reeves en zijn elecronische helden uit de techno en tech house fabriek.
Reng Deng Deng
dinsdag 19 oktober 2010
De winter is nabij en dat betekent dat er weer een tijd is aangebroken van (g)rauwheid en duisternis. Op zaterdag 13 november zal de Waerdse Beuktempel gehuld worden in een mysterieuze mist. Met een breed scala aan artiesten en stijlen presenteert Cyndium met trots alweer de twaalfde editie van Reng Deng Deng!
Over drie weken wordt er nagepraat over het vetste indoorfeest aller tijden! Waarom? Vanwege technohelden Raresh, Matias Kaden, Rino Cerrone & Markantonio. Om de torens vol ledverlichting en de monsterlijke lasershow. En dan hebben ze het nog niet eens gehad over de chill area vol creatief talent en de levensgrote Soenda's waarmee je hebt gedanst!
Brainburst
maandag 18 oktober 2010
Het begint inmiddels weer aardig goed koud te worden buiten en nu de partyganger weer achter z'n computer moet kruipen, verhitten de online discussies zich ook weer. Binnen de scene verwijt men elkaar 'in hokjes te denken' en dat gaat natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Het is daarom van belang om de hokjesgeest uit de fles te laten en hoe kun je dat beter doen dan met een feestje? Want koud bier maakt warm bloed!
15 years back2school
maandag 18 oktober 2010
back2school is in 1996 ontstaan toen Paul Elstak (DJ Paul) en Rob Janssen (DJ Rob) iets vernieuwends in de dancescene wilden creëren. Dit was voornamelijk voor diegenen die de toenmalige gabberhouse te hard vonden, zoals Parkzichtgangers en liefhebbers van de classics uit het begin van de jaren negentig. Het zo ontstane feest werd ‘back2school' genoemd. Niet gebonden aan hokjes evolueerde het concept muzikaal met de tijd mee, wat resulteerde in constante vernieuwing. De muzikale spelregel: 'alles ouder dan vijf jaar, is back2school' geldt nog immer.
Vengeance geeft talent een kans
zondag 17 oktober 2010
Op vrijdag 29 oktober zal de tweede editie van Vengeance plaats vinden in Deventer. Het belooft net als de eerste editie weer een knalfeest te worden. Dit evenement is gratis te bezoeken en zal van 20:00 tot 01:00 plaatsvinden in Pand 3 in Deventer. Dit concept is door Moon Star Events opgezet omdat zij vonden dat het tijd werd voor wat vernieuwing. En omdat er genoeg talent is wat een kans verdiend.
Go Dutch and Foktop
zaterdag 16 oktober 2010
Dat let's go Dutch méér inhoudt dan het splitten van de rekening hoor je zaterdag 23 oktober van 21.00 tot 04.00 uur in Club BlinQ. Tijdens de officiële ADE Special 'Go Dutch! & Foktop!' hosten beide concepten een eigen zaal. Verwacht Hollandse housesets van opkomende talenten en headliners als Funkerman, Baggi Begovic vs. René Amesz, Groovenatics, Skitzofrenix, Yasmin Le Bon, Sandro Silva, Carl Tricks en Rob Boskamp, vocaal opgezweept door niemand minder dan Lady Bee, Mo MC en yaNto. Bij Foktop! kun je eigenlijk alles verwachten, want die gasten zijn gek. Paarsgewijs hoor je dikke back2backsessies van Ryan Riback b2b DJ Rockid, Hoodie b2b Sickboy, Tom Piper b2b DJ Rockid, maar ook Cablejuice, Ralvero, Quinten 909, MC Bizzey en Dan Stezo. Wat zo'n mega line-up wel niet moet kosten? Helemaal niets, want de entree is gratis!
Strawberry Earth
vrijdag 15 oktober 2010
Eerder al meldde Strawberry Earth dat de Zweedse band The Amplifetes komt optreden op de afterparty van SE Wonderland en nu kondigt Strawberry Earth DJ Style of Eye aan als tweede headliner. De afsluiting van SE Wonderland krijgt hiermee nog een extra Zweeds tintje, want ook Style of Eye komt er vandaan.
Major League
donderdag 14 oktober 2010
De Melkweg en Major League werken al meer dan 6 jaar samen om de meest vernieuwende drum&bass DJ's naar Nederland te brengen. Op vrijdag 5 november hebben de mannen van Major League weer een superharde line-up voor Nederlandse' grootste bassheads in petto. Op deze editie van Major League zullen Chase & Status het Amsterdamse podium aandoen. Mede door hun weergaloze live show op Lowlands 2010 is drum&bass niet meer te negeren door de media.
Treetz
donderdag 14 oktober 2010
Een échte Treetz-klassieker en passende woorden van Eurythmics, want The People of Treetz hebben al één zoete droom behaald. Treetz bestaat vijf jaar! En daar mag best trots op worden gezijn. Dit is een mijlpaal en dat moet gevierd worden. Het jubileum seizoen is al met een knallende editie van TPOT present ‘Yours Truly' geopend en nu des te meer zin om eindelijk het vijfjarig bestaan te vieren, en wel op zaterdag 16 oktober in de 013, Tilburg. Onder de noemer ‘Treetz 5 Year Anniversary' wordt terug gemijmerd naar vijf jaar Treetz met; Still Dre, SexyBack, Sweet Dreams en vele andere klassiekers uit vijf jaar Treetz.
The day has come, Put your dancing shoes on en maak je klaar voor dé party van het jaar! Na het grote succes van de zes voorgaande edities vindt op zaterdag 16 oktober 2010 opnieuw een editie van Saturday Night Fever XXL plaats.
Met nog maar enkele nachten te gaan, kriebelen de vlinders in de buik van menig feestganger. Aanstaande zaterdag zal namelijk het debuut zijn voor top act Italoboyz in Utrecht. Het duo heeft al in vele clubs over de hele wereld opgetreden. Van Zuid-Amerika tot Europa en Azië. Ook heeft het Italiaanse duo de grootste festivals gerockt. Pollerwiesen, Welcome To The Future Festival After, Blauer See 2010 enz.; overal hebben zij schouders en heupen doen schudden op de beste beats!
Er komt weer een uitverkocht feest aan 27 november. Hoezo crisis?
Bar25 ADE special dinner
woensdag 13 oktober 2010
Op zondag 24 oktober zal Bar27 in samenwerking met Bar25 Berlijn en Studio Soulrock alles uit de kast trekken om ADE 2010 met een dikke knaller af te sluiten! Berlijn en Amsterdam smelten deze zondag samen.
Default
woensdag 13 oktober 2010
Na een zeer geslaagde eerste editie keert Default terug in Club LUX in Utrecht voor de tweede editie op vrijdag 15 oktober. Deze keer een uitgebreide line-up met wederom een grote vertegenwoordiging van het Utrechtse techno talent
Levi’s presents Miss Nine
dinsdag 12 oktober 2010
Zaterdag 23 oktober zet Miss Nine de Supperclub op z’n kop tijdens ‘Levi’s® presents Miss Nine’. Levi’s® is officieel partner van dit evenement. Miss Nine is namelijk het nieuwe gezicht van de revolutionaire Levi’s® Curve ID lijn. Vanaf 23.00 uur ben je van harte welkom in de Jonge Roelensteeg om de nieuwe campagne en het 15-jarig bestaan van het A.D.E. uitgebreid te komen vieren. Wees op tijd, want vol is vol.
Na een smerige, zwetende en snoeiharde vorige editie is Switch op 5 november in de WesterUnie er weer klaar voor. De WesterUnie heeft de vorige editie van Switch zijn industriële karakter laten gelden en dit was af te lezen in de ongelofelijke energie die van de artiesten en van het waanzinnige publiek afstoomde. Na deze donkere editie zal er weer wat kleur in deze locatie gebracht worden. Op vrijdag 5 november is het tijd om de energie te laten rollen, de hele nacht wel te verstaan.
Tranceclassixx behoort al jaren tot één van de gezelligste feesten in de Matrixx. Top sfeer, leuk publiek en natuurlijk de beste tranceplaten van de afgelopen jaren. Zaterdag 23 oktober vind het eerste trancefeest in de Matrixx van het najaar plaat. De artiesten van deze avond zijn Richard Durand, Jochen Miller, Marc Simz en speciaal uit de UK: The Thrillseekers
Lashed
dinsdag 12 oktober 2010
Op 11 december komt Lisa Lashes naar De Maassilo in Rotterdam met haar wervelende show Lashed. Ter voorbereiding van dit spectaculaire event is Inclusivo naar Engeland gereisd voor onder andere een interview met deze ‘first lady of trance'. Zie hier ‘hot' nieuws over dit event op 11 december in de Maassilo.
Booming sexy new years vibe
maandag 11 oktober 2010
2010 wordt 2011...Jemig! Alweer een jaar ten einde? Toen je jonger was, leken twaalf maanden oneindig lang te duren, maar nu zijn de 52 weken voorbij gevlogen! Heb je alle goede voornemens van vorig jaar ten uitvoer gebracht? Natuurlijk niet. Hoe kan het ook! Teveel verplichtingen en verantwoordelijkheden. Vooral het voornemen ‘meer genieten van het leven’ is waarschijnlijk vaker in het verdomhoekje verdwenen dan je zou willen. Goede reden om 2011 meteen met dat genieten te beginnen op Booming Sexy New Years Vibe!
Zoals jullie hardcore liefhebbers misschien al weten is het thema van Nightmare dit jaar ‘Create the Future'. Met het oog op dit thema roept de organisatie iedere gabber, rammer, hakker en beuker op om een filmpje van zichzelf te maken tijdens het hakken en dit naar hen op te sturen. De acht winnaars zullen worden uitgenodigd voor Nightmare en mogen tijdens het feest op de Mainstage aan duizenden hardcorefanaten laten zien waarom hun manier van hakken op het podium thuishoort.
Het heeft even geduurd maar aanstaande zaterdag 16 oktober is het dan eindelijk weer zover, een nieuwe L'Etiket in de Winkel van Sinkel. Deze editie: “ 10 year anniversary of Soulrock” De Line-up liegt er in ieder geval niet om.
Foxes and wolves at klinch
zondag 10 oktober 2010
Terwijl de blaadjes in een kleurenspectrum van vurig rood tot seventies-bruin neerdwarrelen in het boogie-bos, doen de Foxes & wolves hun best om de weg naar de dansvloer terug te vinden. De welpen verwelkomen deze maand een sleutelfiguur in het internationale disco-netwerk en gebroederlijk wordt dus alles in orde gebracht om producer Shit Robot onder het schijnsel van de Melkweg te verwelkomen. Onlangs bracht Shit Robot met ‘From the Cradle to the Rave' één van de beste dance-albums van het jaar uit en op zaterdag 16 oktober maakt hij bij de Foxes & Wolves zijn Nederlandse debuut maken. Terwijl de nachten steeds langer worden ontvangt de maandelijkse disco-samenscholing in de Melkweg ook nog eens de Engelse electropopband May 68. Als extraatje, om elkaar warm te houden.
Re:play
zaterdag 9 oktober 2010
Op 20 oktober zal het Amsterdam Dance Event hun hoofdstad voor alweer de 15e maal aandoen en het publiek trakteren op een breed scala van het laatste wat er te krijgen is op het gebied van elektronische muziek. Het ADE heeft jaarlijks de beste shows en optredens door Internationale en nationale artiesten en bands. Electronation mag hierbij uiteraard niet ontbreken en zal genadeloos toeslaan met ongekende line-ups, vette locaties en zinderende avonden met afterparty's tot 7 uur! Precies zoals je van deze eigenwijze organisatie gewend bent dus.
Oh oh Reveal
vrijdag 8 oktober 2010
De rijen voor de deur worden langer en langer. U heeft uw weg naar Escape ook na de zomerbreak weer gevonden. Even weg uit die stoffige dormrooms! De populariteit van Reveal neemt nog altijd elke week toe! Eerst even gezamenlijk genieten van een lekker hapje en een drankje, doodgaan met Oh Oh Cherso op de buis en vervolgens hup op de vespa richting Rembrandtplein! Een vast ritueel ondertussen voor honderden van u!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 oktober 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
16 Oktober kickoff Here & Now
dinsdag 5 oktober 2010
Zaterdag 16 oktober gaat in The The Sand in Amsterdam een nieuw techno en techhouse concept van start. Onder de naam Here&Now brengt Pixius events het beste wat de genres op dit moment te bieden hebben bij elkaar. Here&Now kijkt niet naar de toekomst en ook niet achterom want 'yesterday's gone and tomorrow's uncertain'. Het gaat om het hier en het nu.
Paranoia in Paradiso
maandag 4 oktober 2010
Paradiso hangt de dwangbuis weer uit op zaterdag 9 oktober, want het is tijd voor alweer de vierde editie van het feest Paranoia. De gekte slaat opnieuw los in, met een gevarieerde mix van nieuwe en bekende namen. Wat opvalt aan deze editie van Paranoia is dat het een totale Amsterdamse bende is, want alle artiesten en performers komen uit Mokum.
Wat hebben de datums 6 november en 2 oktober met elkaar te maken? Niet zo veel zeg je? Think again! 2 Oktober 2010 betekent het begin van een weergaloze Fusion tour in de Heineken Music Hall. Het hardstyle label Fusion had op die avond haar meest trouwe afgezanten op een missie gestuurd naar de ‘Bijlmer Bierhal' voor een portie rauwe, harde en onvervalste hardstyle. En je voelt het al aankomen, iets meer dan een maand later zullen een aantal van de vertegenwoordigers van het Fusion label in Takens verder gaan waar ze in de HMH mee zijn begonnen.
Pak je agenda maar, want op 29 januari vindt het grootste hardcore evenement van West-Brabant plaats in de Parel Fijnaart. Meer info zal snel bekend gemaakt worden, maar net zoals de vorige twee edities zullen ze weer met een dikke line up komen.
Goed nieuws voor de tranceliefhebbers! Ter gelegenheid van de 500e editie van ‘A State of Trance' trekt ALDA op 9 april alles uit de kast. De populaire radioshow, wekelijks gepresenteerd door Armin van Buuren, bestaat tien jaar en heeft meer dan vijftien miljoen luisteraars in 26 landen. Geen wonder dat deze mijlpaal gevierd wordt. De Brabanthallen in Den Bosch vormen het decor voor het grootste trancefeest ter wereld!
Ratio
zaterdag 2 oktober 2010
Elke tweede zaterdag van de maand is de dansvloer van Trouw het domein van Melon en zijn gasten. Met zijn avond Ratio? laat Melon zien, horen en voelen wat zweten op deze dansvloer betekent. Eerder al nodigde hij househelden als Dennis Ferrer, Osunlade, Soul Clap, Âme & Henrik Schwarz uit en werden de bezoekers getrakteerd op kwaliteitshouse. Op zaterdag 9 oktober wordt “Don Melon” bijgestaan door Ibiziaanse Willie Graff die hiermee zijn debuut maakt in Nederland.
Showcase
vrijdag 1 oktober 2010
Zaterdag 2 oktober zal Club Poema RAW in het teken staan van We Are E. We Are E is de naam van het boekingskantoor van Evotions. De organisatie achter de succesvolle Timewarp NL, Cocoon, Minus en Karotte's Kitchen feesten. De grootste talenten van Nederlandse bodem komen bij het boekingskantoor bij elkaar. Zo zijn onder anderen Darko Esser, Eva Maria, Joey Daniel, Gideon Bouwens, Johanna Mercker, Unders, Sandeep, Edu Imbernon, Wesdex, iO en Arjuna Schiks lid geworden van de “E” familie.
Gem Sessions
vrijdag 1 oktober 2010
Gem Sessions presenteert met trots het verjaardagsfeest van Egbert en Vân Anh op zaterdag 9 oktober! Voor deze speciale gelegenheid zal in de vuigste underground club van Rotterdam, de Catwalk, flink worden uitgepakt met een line-up om je vingers bij af te likken: Gaiser (live), Egbert (live), Kevin Arnemann en Vân Anh. Wees er of wees vierkant!
Naast The Bloody Beetroots Death Crew 77 en Modeselektion bevestigd STRP Festival tevens voor de eerste zaterdag Die Antwoord, Hudson Mohawke, SBTRKT en Aardvarck. Hiermee is de line-up voor zaterdag 20 november compleet! Ben je nu helemaal overtuigd? Dan kun je vanaf volgende week dinsdag 5 oktober voor het eerst een passe-partout ticket voor alle concerten in het Klokgebouw tijdens STRP Festival aanschaffen.
30 oktober 2010
Recognize is taking over Hotel Arena Amsterdam
29 oktober 2010
Voulez-Vous
Waarschuwing met betrekking tot kaartenhandelaar
Gratis kaarten Jägerland Tour Nijmegen
28 oktober 2010
Wereldartiesten bij Absolutely Lucky
Imprint in Trouw met twee zalen vol technohelden
26 oktober 2010
Electric Deluxe at klinch
Armada Music presents 'For You'
23 oktober 2010
Rauw
Midnight Freaks
22 oktober 2010
EastAttack
Hell's Basement
21 oktober 2010
Sneakerz Muzik
Metz on sunday
Bar25 & Freak n’Chic
20 oktober 2010
Airplay ADE
19 oktober 2010
Reng Deng Deng
18 oktober 2010
Nog maar drie weken tot het legendarische Soenda Indoor
Brainburst
15 years back2school
17 oktober 2010
Vengeance geeft talent een kans
16 oktober 2010
Go Dutch and Foktop
15 oktober 2010
Strawberry Earth
14 oktober 2010
Major League
Treetz
Saturday Night Fever XXL goes 80's & 90's
Utrecht zet zich schrap voor een extra lange Doe//rak dit weekend
Crazyland & Exceptionnel are delighted to present Flight 69
13 oktober 2010
Bar25 ADE special dinner
Default
12 oktober 2010
Levi’s presents Miss Nine
Switch gaat los met Italiaanse techno-helden
Tranceclassixx met The Thrillseekers
Lashed
11 oktober 2010
Booming sexy new years vibe
Trailer Nightmare ‘Create the Future’
Technotrein zonder vertraging in centrum Utrecht
10 oktober 2010
Foxes and wolves at klinch
9 oktober 2010
Re:play
8 oktober 2010
Oh oh Reveal
6 oktober 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
5 oktober 2010
16 Oktober kickoff Here & Now
4 oktober 2010
Paranoia in Paradiso
Zaterdag 6 november Fusion of sound Tour 2010
Vendetta 2011 in de Parel Fijnaart
A State of Trance grootste trancefeest ter wereld
2 oktober 2010
Ratio
1 oktober 2010
Showcase
Gem Sessions
STRP Festival introduceert passe-partout