Partyflock
 

EastAttack
The Beat Of The East

gepubliceerd door , op
EastAttack
8 oktober 2010
FeestEastAttack · The Beat Of The East
Datumzaterdag 6 november 2010
LocatieThe Hangar Of Hardcore
Zaterdag 6 november vindt in Dedemsvaart de eerste editie plaats van het evenement EastAttack. Het beloofd een knallend feest te worden met de vetste breaks, de luidste tonen en snoeiharde kicks. Het evenement is een initiatief van en georganiseerd door JS Events in samenwerking met het ambulante jongerenwerk @ Your Side.

Het is bijna zover. Dedemsvaart gaat op zijn grondvesten trillen tijdens EastAttack. In The Hangar Of Hardcore op het industrieterrein waar ruim 350 man zich kunnen verenigen zal het feest los barsten. Plaatselijke talenten als Distruction, Maincrack en Endogenous X komen hun platen draaien. De headliner van de avond is Prolaxx. Hij is onder andere bekend van Masters of Hardcore. De dj's draaien een gevarieerde mix van early rave, darkcore en hardcore en de avond wordt gehost door Society. De voorverkoop gaat woensdag 20 oktober van start bij verscheidene Primera's in de regio, daarnaast worden er ook kaartjes aan de deur verkocht. Een kaartje in de voorverkoop kost slechts 7,50. Minimum leeftijd is 16 jaar.

De afgelopen maanden is er achter de schermen al hard gewerkt aan het feest. Het initiatief van Jori Schonewille, jongere in Dedemsvaart, is in samenwerking met het jongerenwerk opgezet. Dit met als doel om een feest te organiseren voor de oudere jeugd uit Dedemsvaart en omgeving, maar ook om een podium te bieden voor lokale dj's. Door middel van subsidie en sponsoring is de begroting rond gekregen. “De website is online, de flyers en posters zijn binnen, dj's zijn geboekt, dus we zijn er helemaal klaar voor om er 6 november een knallend feest van te maken,” aldus de initiator Jori Schonewille. “Bovendien maak je kans op 2 vrijkaartjes als je mee doet aan de prijsvraag op de website!”

Meer informatie over onder andere de kaartverkoop en de locatie is te vinden op de website www.eastattack.nl

8 opmerkingen

 
Suuuuupervet Jori!! :D
Hoop dat je de locatie helemaal propvol krijgt!! (Y)
lekker bezig jori
 
RENG DENG DENG!!! DEVAART GAAT LOSSSS!!!
tot 2:00? wat kort ja? waar is de afterparty? :D
 
Artiest Society
Masters OF Hardcore Duitsland moet er toch zijn om half 5:P
 
Belgie