Partyflock
 

Paranoia in Paradiso

gepubliceerd door , op
Paranoia
17 september 2010
Paradiso hangt de dwangbuis weer uit op zaterdag 9 oktober, want het is tijd voor alweer de vierde editie van het feest Paranoia. De gekte slaat opnieuw los in, met een gevarieerde mix van nieuwe en bekende namen. Wat opvalt aan deze editie van Paranoia is dat het een totale Amsterdamse bende is, want alle artiesten en performers komen uit Mokum.

Om te beginnen met Egbert-Jan Weeber, niet alleen op het grote doek doet ie het goed, zijn dj skills mogen er ook zeker zijn. Egbert-Jan doet volledig zijn eigen ding achter de draaitafels en het blijft een verrassing welke muzikale kant hij deze keer van zichzelf zal laten zien. Paranoia is een feest waar niet echt een rode draad in zit, andere feesten bouwen toe naar een hoogtepunt, Paranoia slaat alle kanten op, wat het juist weer leuk maakt. Dit feest houdt haar ogen ook open voor nieuw talent en dat nieuwe talent zet je dan niet ergens in een hoekje neer waar niemand het ziet, nee dat kan meteen op het podium in de grote zaal. Bij deze editie is het tijd voor upcoming band Skip & Die. Skip & Die bestaat uit de Zuid-Afrikaanse zangeres Cata.Pirata, een vrouw met een ongekende uitstraling en charme. Samen met producer Cripto.Jori (Jori Collignon van C-Mon & Kypski & Kypsi) zijn ze klaar om door te breken bij het grote publiek met hen bizarre vette mix van elektro en afrobeat.

Verder in de grote zaal dj's Atomica, Beesmunt Soundsystem en het hysterische trio De Grote Vinnie, Donnie & Sjakie Show, een must see!

Fout en ordinair, wie is er niet gek op? Elke editie van Paranoia heb je in de kleine zaal de hele nacht karaoke. Met een borrel op zing je toch altijd beter dan je denkt. Karaoke man Hitmeister Pim zingt de sterren van de hemel en ziet eruit om door een ringetje te halen. Hij sleurt elk willekeurig persoon het podium op om je moment te pakken.

En dan is er natuurlijk nog de kelder van Paradiso, waar het altijd gezellig is. Fashion deluxe deze editie met Bastiaan van Schaik, naast überstylisch ook nog eens in staat tot het draaien van megahippe plaatjes. In gezelschap van de twee stuiterende Amsterdamse feestdiva´s Claire & Sheila Hill, die overtuigend clubs en festivals opleuken met hun spetterende dj-sets. En terwijl je een dansje doet kun je ook altijd terecht voor verse broodjes in de kelder, dat scheelt weer voor de kater de volgende dag.

Aanvang: 23.00 – 05.00 uur / Entree: 12,50 euro (inclusief daglidmaatschap)