Partyflock
 

16 Oktober kickoff Here & Now
Polder weer na lange tijd live

gepubliceerd door , op
16 Oktober kickoff Here & Now
30 september 2010
Zaterdag 16 oktober gaat in The The Sand in Amsterdam een nieuw techno en tech house concept van start. Onder de naam Here&Now brengt Pixius events het beste wat de genres op dit moment te bieden hebben bij elkaar. Here&Now kijkt niet naar de toekomst en ook niet achterom want; yesterday's gone and tomorrow's uncertain. Het gaat om het hier en het nu.

Hoewel de line-up dit keer volledig van eigen bodem is, wordt niet uitgesloten dat in volgende edities ook buitenlandse coryfeeën op het podium zullen staan. Maar dan niet zo maar om 'een naam' op de flyer te hebben maar om iets extra's aan het feest toe te voegen. Hoe vaak komt het niet voor dat een organisatie 'een grote naam' (lees bekende producer uit het buitenland) op een avond programmeert die vervolgens het publiek verveelt met en set die het best als slaapverwekkend
omschreven kan worden?!

Dat zal de 16e niet het geval zijn. Met deejays die van wanten weten als Polder, Anton Pieëte, Nuno dos Santos en Olene Kadar lijkt het met de energie van de avond wel goed te zitten. Zeker nu het Polderduo David Labeij en Lauhaus na lange tijd weer eens heeft besloten 'live' te gaan. Om er zeker van te zijn dat de beats ook voldoende over komen, wordt de toch al niet kinderachtige geluidsset van 'The The Sand' nog wat extra opgewaardeerd. Een feest met 'losgarantie' dus. Kaarten zijn reeds in voorverkoop via Paylogic en kosten slechts €15,- wat alleszins redelijk is voor een feest met deze line-up.

Entree: €15,- voorverkoop via Primera outlets en Paylogic
Line-up: Polder (Lauhaus & David Labeij live set), Anton Pieëte, Nuno dos Santos, Olene Kadar (live set) en Timothy Watt

'Yesterday is gone, tomorrow's uncertain. Enjoy Here & Now!'

7 opmerkingen

Gaan we doen! Zin in Olene en Polder.
Ik ben erbij!
Werkzaam bij Pixius
@Danny-Krulll
Het is een uitstekende locatatie. Goed bereikbaar, ruim, hoog en met heel (NIEUW)DIK geluid en daarmee uitstekend geschikt voor Techno/Tech house feesten. Lennart visuals zorgt op de avond voor een extra dimensie. Op lennartvisuals.com kun je zien wat hij allemaal op zijn conto heeft! Kortom we bieden jullie alles om een topfeest te beleven!
doodziek
 
'Yesterday is gone, tomorrow's uncertain. Enjoy Here & Now!'

dat lijkt verdomd veel op dat feestje in de haarlemmermeer :D

Uitspraak van Pixius_Events op donderdag 7 oktober 2010 om 11:35:
Het is een uitstekende locatatie. Goed bereikbaar

no it is not: saaie loods in de middle of nowhere ;) line up is wel top (y)
 
Kan wel eens gezellig toch maar ff kijken :)