Partyflock
 
Nieuws · juni 2006
Zaterdag 29 juli kom je natuurlijk naar de Supersized Summer Special in Outland. Want wel of geen zonnige temperaturen buiten, in Rotterdam’s meest high-tech club knalt de zomer je hoe dan ook tegemoet! Speciaal voor deze Summer Special wordt Outland omgetoverd tot een zomers paradijs vol parasols, luchtbedden, zwembandjes, cocktails én onze bloedmooie danseressen in hele kleine bikini’s...
Het grootste indoor gay dance-event van Nederland is een feit. Zoals de aankondiging van The Pink Garden al deed vermoeden was het een bijzonder evenement met een regerend FeelGoodGevoel.
Jaren geleden, toen de Rijn nog schoon was en sex nog smerig, was er een tijd dat je mensen nog kon vertrouwen. Je kon je deur open laten en erop vertrouwen dat je je verloren portemonnee bij de politie kon ophalen omdat iemand hem gevonden had. In die sfeer waren er ook goede feesten die de ‘oude’ sfeer uitdroegen. Tegenwoordig heb je feesten van de ‘oude’ stempel genoeg, maar waar vindt je die gezelligheid van toen?
Have a Nice Day festival
dinsdag 27 juni 2006
Op zaterdag 8 juli vindt de tweede editie van Have a Nice Day plaats. Deze bijzondere dag staat geheel in het teken van goede muziek en dansende mensen. Op deze dag wordt lachen een plicht.
‘Time flies when you’re having fun’, zo luidt een oud cliché. Maar heb je je al eens afgevraagd hoe een cliché uiteindelijk een cliché wordt? Op zaterdag 22 juli keert de Treetz-crew terug naar de stad waar het bijna een jaar geleden allemaal begon: Rotterdam. Homebase: Off_Corso.
Afgelopen zaterdag vond in de Matrixx te Nijmegen de derde editie plaats van Pussy Lounge. Ondanks dat voorgaande edities probleemloos waren verlopen, vond de gemeente Nijmegen het nodig om de afdeling bijzondere wetten van de politie Nijmegen zaterdag langs te sturen met de tekst dat Pussy Lounge een sexfeest is en dat er geen vergunning voor was aangevraagd. Er mocht dus geen bloot te zien zijn, met andere worden, weinig Pussy op Pussy Lounge.
Deze maand viert Sunday love haar 1 jarig bestaan! Dit stond gepland op 25 juni maar is i.v.m het behalen van de 1/8 finale door het nederlands 11-tal verplaatst naar 2 juli!
De kickoff van deze GO!-variant heeft vorige maand succesvol de nacht gesierd, waardoor besloten is om de invulling een tandje hoger op te voeren! Wild kan wilder, en wilder mag zich absoluut tot in een ware woestheid begeven! Laat je zien op de dansvloer, want vanavond telt gestoordheid tot de normale gang van zaken…
Rave the City
donderdag 22 juni 2006
Terug van weggeweest, maar harder en beter dan ooit “Rave The City”, is back in buisiness. Zaterdag 15 juli zal de eerste editie van start gaan in HappydayZZ Venue te Culemborg.
Over een paar weken opent 5 days off wederom zijn deuren. Voor de zesde maal is het vijf dagen lang electronische muziek in al haar facetten wat de klok slaat rondom het Amsterdamse Leidseplein. Dit jaar is er in het programma volop aandacht aan rockacts die openlijk flirten met electronica. Of zijn het nou electronica acts die leentje buur spelen met rockinvloeden? Oordeel zelf op woensdag 12 juli: de eerste dag van 5 Days Off met deze twee acts...
Na het zeer succesvolle Unity in het Beursgebouw in Eindhoven afgelopen Koninginnedag, is de weg vrij om dit concept voort te zetten tijdens Frequence Outdoor #6. Frequence slaat dit jaar qua muziekstijl een geheel andere weg in. Waar vorig jaar nog de hele harde stijlen aan bod kwamen, is nu plaats gemaakt voor de club, groove en retro.
LudiQue: Het zonnetje in House
dinsdag 20 juni 2006
Stop met treuren, zet je zorgen opzij; de tweede kans in je leven is gekomen! Na het succes van de eerste editie, vindt op 7 juli 2006 de tweede Ludique plaats. Nadat de net wakker geworden partyganger tijdens de vorige Ibiza Edition voorbereid is op hete zomers, zal deze Ludique in het teken staan van de zon. Hed Kandi globetrotter Tom de Neef zal het kwik naar ongekende hoogte laten stijgen, nadat Mokrani met de deur in House gevallen is. Resident Sandeep zal de heerlijke zomeravond vervolgens in stijl afsluiten.
Heb je hem al in je agenda staan? Zowel hier op Partyflock als eventueel in je eigen agenda? Wel doen hoor! Want als er al een avond bestaat waar Partyflockers voor Partyflockers een feestje geven, dan is het wel Futuristic op 24 juni aanstaande in Club Chez Be Be in Utrecht!
Giants Of House
dinsdag 20 juni 2006
Ze begonnen in de iT, Escape Club en RoXy in Amsterdam, de Lexion in Westzaan, en vele andere partyplaces in Nederland. Ze worden ook wel de grondleggers van de house genoemd, zij zijn het die de house echt op de kaart hebben gezet. House zoals house bedoeld is, lekkere funky beats, groovy styles en uplifting sounds. José, dj Jean en dj Jurgen zijn ware 'Giants of house'.
Terwijl velen al ergens op het strand liggen te bakken met een cocktail in de ene hand en zonnebrand in de andere, is het voor de thuisblijvers op vrijdag 30 juni weer tijd voor Dik in Rotterdam. Ditmaal wordt de avond ingevuld door de altijd sympathieke Makcim van het toonaangevende minimal-collectief Minimal Eindhoven en de Duitser Losoul. Twee dj's die ieder drie uur achter de draaitafels zullen plaatsnemen met meer dan genoeg tijd om de diepte in te duiken.
Iedere jaar wordt de provincie Zeeland in de zomervakantie overspoeld door hordes toeristen uit alle windstreken. De stapavonden in de bekende Zeeuwse badplaatsen zijn bij vele mensen beroemd en berucht. Waar het echter al jaren aan ontbreekt is een avond gevuld met alleen maar de hardere stromen van housemuziek. Daar komt dit seizoen verandering in.
Nacht van de Fooi
maandag 19 juni 2006
Zaterdag 24 juni wordt de tweede Nacht van de Fooi georganiseerd, een dag en avond waarop alle fooien in de horeca naar ontwikkelingswerk gaan. Op deze manier wordt het uitgaanspubliek één keer per jaar herinnerd aan de noodzaak van structurele hulp in grote delen van de wereld.
Inmiddels zijn de Go!-edities een onoverzienbaar gevolg geworden, waarbij Crunc als schuldige aangewezen moet worden. De alarmerend heerlijke feesten wisselen in geweldige artiesten, waarbij zowel Amsterdam als Utrecht zich maandelijks als perfecte thuishaven voor uitleent. Er is geen CSI-team voor nodig om de sfeer te achterhalen, neem slechts een kijkje op de foto’s via www.crunc.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A6987, en vel zelf het vonnis!
This is your Latin Summer
zaterdag 17 juni 2006
De zomer is echt van start gegaan en met het omhoog gaan van de temperatuur begint de latin spirit ook weer sterk te kriebelen. De spirit die synoniem staat aan zon, zwoele muziek, cocktails en luchtige kleding. In Rotterdam is er eigenlijk maar één plaats waar je dit alles vindt, tijdens Latin lovers in de Villa Thalia.
Zaterdag 24 juni is het tijd voor Lektrik in Club Poema RAW Na een hele reeks feesten in het zuiden des lands te hebben gegeven, maken de jongens van Lektrik nu een uitstapje om Club Poema RAW in Utrecht heftig te laten rocken! En voor dit uitstapje hebben ze twee van de hotste en meest eigenzinnige internationale live-acts van dit moment uitgenodigd, namelijk Pheek en Bruno Pronsato.
Vrijdag 23 juni a.s. dan is het zover. Bas & Ram together. De speciale tocht door de 10-jarige muziekgeschiedenis van het dynamic duo Bas & Ram zal dan plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg.
VOLTT open air aan het IJ
donderdag 15 juni 2006
VOLTT loves summer, don't we all love summer. Met deze uitspraak gaat VOLTT de zomer in en organiseren ze op zondag 27 augustus een intiem, kleinschalig, overzichtelijk maar vooral knallend open air event om de zomer stijlvol uit te luiden. In de lijn van open air events als Love Family Park, Blauer See en Green & Blue vindt namelijk op zondag 27 augustus aan het water van het IJ VOLTT loves summer plaats.
Upstruct in Patronaat
donderdag 15 juni 2006
Op zaterdag 24 juni slaan de Haarlemse platenzaak Trancentral en Patronaat’s eigen Technovision de handen weer ineen en schotelen ons een menu met de crème de la crème van de hedendaagse techno voor. De grote zaal van Patronaat biedt onderdak aan niemand minder dan Border Community’s James Holden en Basti Schwarz van het duo Tiefschwarz. Natuurlijk is er de nodige ondersteuning van ons eigen Haarlemse house-boegbeeld Alexander Koning.
Happy Classics
woensdag 14 juni 2006
Hot like the sun and wet like the rain, this is the ultimate seduction! Met deze legendarische woorden gaat het Patronaat terug naar de glorie dagen van de houseparty's. Zaterdag zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 80 en 90 zal dankzij dj's als Jeroen Flamman en Vox & Jordens weer trots uit de speakers knallen.
Absolutely Stereo in Off_Corso
dinsdag 13 juni 2006
Aankomende zaterdag ben je wederom van harte welkom op Absolutely Stereo! Voor deze maandelijkse Miss Monica avond is het zeer zeker geen komkommertijd. Er staan zoals altijd weer een aantal fantastische dj’s op het programma!
Kings of Classics
dinsdag 13 juni 2006
Na een periode van relatieve rust is het op zaterdag 8 juli weer tijd voor een nieuwe editie van Carrera invites Kings of Classics. Carrera, de toonaangevende club uit de begin jaren ’90 in Rotterdam, nodigt deze keer alle House- en Oldschool classics helden uit die tijd uit voor een avondje ouderwets knallen in club Outland in Rotterdam. Met de beste dj’s van toen en nu, een super soundsystem en betoverende decors word je een avond mee terug genomen in de tijd. En dat alles voor een zeer zomerse prijs van 12.50.
BliSS Deluxe On The Beach
dinsdag 13 juni 2006
Zaterdag 19 augustus 2006, noteer deze datum vast in je agenda want dan komt HappydayZZ Venue met een spetterend feest; BliSS Deluxe On The Beach. Met een onvergetelijke line-up, heerlijke cocktails, zon, zee, strand, mode en fashion gaat HappydayZZ Venue in Kijkduin het meest besproken strand event van het jaar neerzetten.
Zaterdag 5 augustus 2006 gaan de remmen los in trendy Beachclub Bondi Beachclub te Monster. Voorzien van een super line-up en verbazingwekkende spetterende special effects worden er dromen gecreërd op het strand. Anotherstage presenteert geheel in Ibiza style, Liquid dreamzon the beach The First!
Treasure - Secrets of Summer
maandag 12 juni 2006
24 juni staat de volgende veelbelovende editie van Treasure gepland. Dit evenement, georganiseerd door Try Out, heeft inmiddels bij vele enthousiaste dance-liefhebbers een vast plekje verdiend in hun drukke stapagenda. Het is alweer de vierde keer dat Treasure wordt georganiseerd, deze keer wederom in de Lexion.
Iedereen begint alweer te wennen aan de zon, en na een zonnige editie van Pinksterpar-t 2006 wil niemand meer ophouden met feesten op de beste beats die de dance rijk is. Daarom heeft Par-T nog snel een editie van het club, groove, house concept Fascinate gepland op 17 Juni 2006 op het binnenterrein van cafe ’t Schansoord in Erp.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
‘Holland houdt van hard. Holland houdt van bassen’. Een uitspraak die de inspiratie vormt voor het evenement dat Ground Zero Festival heet. Bussloo is dit jaar niet het toneel voor een editie van Impulz. In plaats daarvan koos UDC voor een samenwerking met Multigroove en een gewaagde stap in het harde segment van de dance.
Rotterdam is hard
vrijdag 9 juni 2006
Zaterdag 17 Juni is het tijd voor de 2e editie van "Rotterdam is Hard". De grote zaal van discotheek Nighttown vormt dan vanaf 23.00 het decor voor een zeker aantal herrieschoppers die er wel raad mee weten, op z'n Rotterdams wel te verstaan!
De maandelijkse “Benny & guests” avonden in De Rechter van een de Nederlandse populairste dj’s Benny Rodrigues gaat flink op de schop.
Neophyte World Tour 2006
donderdag 8 juni 2006
Al dat gehak heeft intussen ook al de nodige legenden opgeleverd. Een daarvan heeft zonder meer ook veel invloed gehad op het beeld van de scene; in zowel muziek als levensstijl zijn er weinig mensen die meer hardcore zijn dan Neophyte. Gaf dit jaar de DVD ‘13 jaar Neophyte’ al een mooi overzicht van waartoe de heren in staat zijn, in 2006 gaat de wereld er voor eens en voor altijd achterkomen.
Lovebase on Tour
woensdag 7 juni 2006
Na een schitterend succes van de Lovebase in Berlijn komt er een Lovebase On Tour in Nederland! De Lovebase is een afterparty van de loveparade en is al 5 jaar een van de toonaangevende afterparty's van de Loveparade. Op de lovebase in Berlijn draaien o.a. Sven Wittekind, Menno de Jong, Drum Connections, DJ Rob, Andreas Kramer en nog veel meer DJ's!
Limburg Hardcore Invites 2
woensdag 7 juni 2006
Na de eerste succesvolle Limburg Hardcore editie op 29 April 2006 met een programmering van uitsluitend Limburgse artiesten en niet te vergeten de gasten Tommyknocker en Nosferatu zal op zaterdag 22 Juli 2006 de 2e Limburg Hardcore Invites wederom plaats vinden in de locatie Obelisk te Vaals zodat iedereen kennis kan maken met het concept en de locatie.
In de wandelgangen wordt ze al als het ‘enfant terrible’ onder de huidige clubavonden bestempeld. Met slechts vier edities op hun conto kunnen de organisatoren van Soundamentalism dan ook terugblikken op een gedurfd en vernieuwend ‘curriculum vitae’. Met de komst van Alex Under op zaterdag 17 juni 2006 wordt deze lijn voortgezet en staat Soundamentalism met haar gestaag groeiende aanhang wederom aan de vooravond van een nieuwe protestactie tegen muzikale vervlakking.
No Color
dinsdag 6 juni 2006
Waarom weten we zo weinig van elkaar? Waarom hebben we geen tijd om elkaar te leren kennen? Waarom groeten we elkaar niet? Men heeft weinig tijd voor elkaar. Mensen leven langs elkaar heen en culturen blijven onontdekt. En dat terwijl we allemaal naast elkaar wonen.
Op vrijdag 23 juni aanstaande strijkt het wereldberoemde DJ-trio Schijfrijders weer neer op Nederlands grondgebied. Ditmaal in de Amsterdamse club Hotel Arena.
Supersized, de vaste zaterdagavond in Outland, gooit het roer flink om. Vanaf zaterdag 24 juni zal de organisatie van Supersized nog maar éénmaal per maand terugkeren in Outland, namelijk op elke laatste zaterdag. Bovendien gaat de invulling op de schop. Waarom?
Thank Funk It’s Friday
dinsdag 6 juni 2006
Geen urban, geen r’nb, geen dancehall, geen regaeton, geen swingbeat, en meer van die MTV Urban sounds. Het is een avond vol Soul, Funk, Nu-Jazz en oldskool Hiphop. De nieuwe avond van Twisted 3Some in Club Vitae te IJselstein zal zich richten op de echte hiphop liefhebbers die heerlijk uit hun dak willen gaan op de betere soul, funk en hiphop tracks.
19 mei jongstleden was het dan zover: de eerste editie van D.D.O.D. Borderline in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} in De Meern en wat voor eentje. Mede dankzij de aanwezigheid van de sponsors van deze avond, de Blue Monkeys (www.bluemonkeys.nl) was de gezelligheid eigenlijk sowieso al gegarandeerd, dit samengevoegd met een supervette locatie, fenomenaal geluid en stuk voor stuk DJ's die niet konden wachten om De Meern 'hun' Harddance sound te laten horen.
Verdraaid in de Rechter
zondag 4 juni 2006
Vrijdag 23 juni organiseert Twisted 3Some “Verdraaid” in de Rechter in Eindhoven. De avond staat in het teken van gezelligheid, verschillende muziekstromingen, bijzondere entertainment, goed publiek en lekker genieten.
UDC, organisator van Dance Valley 2006, heeft bekend gemaakt dat UDC per direct toestemming van de gemeente heeft gekregen dagkaarten voor de vrijdag aan te bieden voor het dance-event dat op 14 en 15 juli aanstaande plaatsvindt in Spaarnwoude.
Op vrijdag 16 juni aanstaande vindt de 1e editie plaats van Get late! Deze party zal worden georganiseerd in het recentelijk volledige vernieuwde club Vitae. De deejays die draaien hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Nick K draait wereldwijd en staat in Nederland op de grote festivals zoals Dance Valley en Extrema en stond achter de draaitafels met niemand minder dan Deep Dish en Darren Emmerson van Underworld. Zijn mixshow wordt maandelijks uitgezonden in Ministry Of Beats op 3FM.
Over een kleine week gaat het weer helemaal los in Dordrecht. Op zaterdag 10 juni vindt de tweede Apocalypse Never plaats! Negen uur lang keihard feesten, verdeeld over vier verschillende area’s, genieten van de hardste beats in diverse stijlen. Meer dan 35 dj’s uit binnen en buitenland maken zich klaar om te laten zien waar Apocalypse Never van NRG Events voor staat.
Zak ultiem de zomer in
donderdag 1 juni 2006
Megaclub Zak heeft weer een legio spectaculaire weekenden achter de rug, met gasten optredens van onder andere Yoji Biomehanika, The Prophet, Max B. Grant, Bas & Ram en Pavo. Alleen al uit deze paar namen valt te lezen, dat het afwisselende programma van de Megaclub (net over de grens bij Almelo) de succesformule is. Residents Bobby V, Rico en Freddy F brengen elk weekend een stijgende lijn in het muziekprogramma, dat na 04.00u snoeihard door het top-of-the-bill soundsystem klinkt.
Stranded
donderdag 1 juni 2006
Het is weer zover, zomer! Met de zomer komen ook de strandfeesten, daarom kan iedereen gedurende de maanden juni, juli en augustus iedere donderdagavond genieten van: STRANDED.
Vier maanden geleden ging het er uitbundig aan toe op de Braziliaanse eerste Housexy. Decisions weet wat ze wil als het om lekker feesten gaat en het publiek smult ervan! Ook dit keer maken ze er weer een bont spektakel van. Zaterdag 3 juni kan iedereen weer genieten van de Summer Colors editie van Housexy! Prikkelend en verleidelijk flirt Housexy opnieuw met sensualiteit zonder een erotic party te zijn.
29 juni 2006
Supersized Summer Special in Outland
The Pink Garden – passend slot Roze Zaterdag
27 juni 2006
Global Dance Productions presents: Hardpact
Have a Nice Day festival
Treetz met Chuckie en Real @ Off Corso
26 juni 2006
Politie Nijmegen zorgt voor censuur op Pussy Lounge
Sunday Love's "1 year anniversary" verplaatst naar 2 juli
23 juni 2006
GO!WILD, go beyond your own expectations
22 juni 2006
Rave the City
The Happy Mondays en Maxïmo Park met 5 days off
21 juni 2006
Ommezwaai programmering Frequence zorgt voor run op kaarten
20 juni 2006
LudiQue: Het zonnetje in House
Futuristic - The future in house, club and trance
Giants Of House
19 juni 2006
Minimalfunk centraal op derde editie dik
Monday Madnezz - De zomer in Zeeland
Nacht van de Fooi
18 juni 2006
GO! Monza! With special guest Erick E
17 juni 2006
This is your Latin Summer
15 juni 2006
Lektrik met Pheek & Bruno Pronsato
Bas & Ram Together: alweer een gratis feestje
VOLTT open air aan het IJ
Upstruct in Patronaat
14 juni 2006
Happy Classics
13 juni 2006
Absolutely Stereo in Off_Corso
Kings of Classics
BliSS Deluxe On The Beach
12 juni 2006
Liquid Dreamz - Beachclub Bondi Beach-Monster
Treasure - Secrets of Summer
Fascinate - Outdoor Beach par-t
9 juni 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ground Zero: omdat Holland van hard houdt
Rotterdam is hard
8 juni 2006
Benny & Guest - The Final (solo) Edition
Neophyte World Tour 2006
7 juni 2006
Lovebase on Tour
Limburg Hardcore Invites 2
6 juni 2006
Alex Under neemt Soundamentalism mee de diepte in
No Color
Scheidsrijders - Schijfrijders zijn onpartijdig
Supersized naar laatste zaterdag van de maand
Thank Funk It’s Friday
5 juni 2006
D.D.O.D. Borderline Invites UK Hardgrooves - The UK Reunion
4 juni 2006
Verdraaid in de Rechter
Dance Valley krijgt toestemming verkoop losse vrijdagkaarten
Nieuwe house avond regio Utrecht
2 juni 2006
Apocalypse Never 10 juni 2006
1 juni 2006
Zak ultiem de zomer in
Stranded
Housexy Summer Colors kleurt de zaterdagavond