Partyflock
 

Minimalfunk centraal op derde editie dik

gepubliceerd door , op
Minimalfunk centraal op derde editie dik
19 juni 2006
FeestDik · #3
Datumvrijdag 30 juni 2006
WinactieDik actiegesloten
LocatieRotterdam
Terwijl velen al ergens op het strand liggen te bakken met een cocktail in de ene hand en zonnebrand in de andere, is het voor de thuisblijvers op vrijdag 30 juni weer tijd voor Dik in Rotterdam. Ditmaal wordt de avond ingevuld door de altijd sympathieke Makcim van het toonaangevende minimal-collectief Minimal Eindhoven en de Duitser Losoul. Twee dj's die ieder drie uur achter de draaitafels zullen plaatsnemen met meer dan genoeg tijd om de diepte in te duiken.

Dik is een platform voor actuele dansmuziek. Iedere editie legt Dik de nadruk op nieuwe en frisse elektronische dansmuziek en wil daarmee de muziekliefhebbers prikkelen en uitdagen. Dik wil ervoor zorgen dat Rotterdam op vrijdag weer een clubavond heeft waar vooruitstrevende en frisse dansmuziek centraal staat. Een avond waar mensen samenkomen en durven te luisteren. Rotterdam is hier de ideale plaats voor met een goed geluidssysteem, strakke uitstraling en uitzicht op moderne architectuur.

Dik tapt wederom uit het Playhouse-vaatje. Ditmaal zal de Duitser Losoul voor het eerst in Rotterdam de aanwezigen verrassen met zijn rauwe minimalfunk. Met een passie voor soul, jazz en funk en gestripte housegrooves waar Duitsland het patent op lijkt te hebben, zal hij drie uur lang laten zien dat de beste minimale housefunk toch echt uit Frankfurt am Main Am Main komt.

Dit keer start de avond met een ervaren dj/producer die de eerste helft van Dik voor zijn rekening neemt. Makcim is medeoprichter van het dj-collectief Minimal Eindhoven en maakte daarmee al snel naam met het organiseren van talloze feesten. Zijn mixen zitten vol met strak geregen housegrooves die tegelijkertijd stoer en sexy zijn. Drie uur lang minimale en scherpe housefunk uit de toekomst.

In het cafe nemen wederom de L2P Allstars plaats achter de draaitafels om de bezoekers te voorzien van goede muziek, en wel in de breedste zin van het woord.

3 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
dikke shit 8)
Artiest {SHOWLIST artist 63660, 61311}
Twee dj's die ieder drie uur achter de draaitafels zullen plaatsnemen met meer dan genoeg tijd om de diepte in te duiken.


Jullie snappen het wel iig :D
laatste aanpassing
losoul :respect: Producties op Planet-e en Play-house zijn meesterlijk :cheer: