Partyflock
 

LudiQue: Het zonnetje in House

gepubliceerd door , op
LudiQue: Het zonnetje in House
20 juni 2006
Stop met treuren, zet je zorgen opzij; de tweede kans in je leven is gekomen! Na het succes van de eerste editie, vindt op 7 juli 2006 de tweede Ludique plaats. Nadat de net wakker geworden partyganger tijdens de vorige Ibiza Edition voorbereid is op hete zomers, zal deze Ludique in het teken staan van de zon. Hed Kandi globetrotter Tom de Neef zal het kwik naar ongekende hoogte laten stijgen, nadat Mokrani met de deur in House gevallen is. Resident Sandeep zal de heerlijke zomeravond vervolgens in stijl afsluiten.

Escobar Events weet als geen ander, dat iedereen een tweede kans in zijn leven verdient. Heerlijke opzwepende house beats, een perfecte locatie en de aanwezigheid van pure levensgenieters zullen ervoor zorgen, dat de vrije en onbevangen sfeer van de succesvolle eerste editie van Ludique opnieuw aanwezig zal zijn. Het altijd vernieuwende Ludique biedt de kans om het optimale uit de zomer te halen en om de dagelijkse dingen even compleet achter je te laten.

Het leukste feest van de zomer zal gekenmerkt worden door een ijzersterke line-up, een strakke omgeving en ludieke verrassingen. Op 7-7 zal de toon meteen gezet worden, wanneer Mokrani zijn groovy house ten gehore brengt. Nour is inmiddels een gevestigde naam in Rotterdam en is bekend geworden door zijn eigen feesten; zoals bijvoorbeeld Hufters (Now&Wow), zijn residenties in clubs als Sinners en zijn vaste aanwezigheid op feesten als Sappig.

Resident Sandeep zal ook op de tweede Ludique zijn opwachting maken. Zijn eigenwijze en ‘diepe’ stijl blijft niet onopgemerkt, want zijn populariteit neemt rezendsnel toe. Dit heeft hij vooral te danken aan de succesvolle feesten van Love2party en zijn residenties in clubs als de Villa Thalia en de Winkel van Sinkel. Daarnaast heeft hij meerder malen het podium gedeeld met grote namen uit de dance scène als Laurent Garnier, Michel de Hey, Kevin Saunderson en Basement Jaxx.

Vol trots kan Escobar Events mededelen, dat er wederom een DJ met internationale allure aanwezig zal zijn. Niemand minder dan Tom de Neef zal met zijn lekkere en losse housebeats de zomersetting compleet maken. Zijn bekendheid heeft hij te danken aan de populaire feesten en albums van Hed Kandi. Als één van de bekendste DJ’s van Hed Kandi reist hij de hele wereld over om zijn zonnige sound te verspreiden. Van Istanbul tot Hong Kong, van Jakarta tot Ibiza, vele grote steden hebben al van zijn aanwezigheid mogen genieten. Bovendien werkt Tom regelmatig samen met Roger Sanchez en Eddie Amador en heeft hij meegewerkt aan tracks van Kylie Minogue.

Ludique staat voor: chique met een knipoog, lekkere house & losse ‘party’-zanen die de avond maken… Door de verwachte drukte, is het aan te raden om alvast kaarten te kopen bij onze verkoopadressen; deze zijn terug te vinden op onze website: www.laescobarevents.nl. BELANGRIJK: Ludique mag je niet missen, dus zorg ervoor dat je deze kans niet laat glippen!

1 opmerking

klinkt als een erg leuk feesje! relaxte zomermuziek :D alleen die Q als naam van het feest is een klein minnetje maar goed what's in a name ;)