Partyflock
 

Absolutely Stereo in Off_Corso

gepubliceerd door , op
Aankomende zaterdag ben je wederom van harte welkom op Absolutely Stereo! Voor deze maandelijkse Miss Monica avond is het zeer zeker geen komkommertijd. Er staan zoals altijd weer een aantal fantastische dj’s op het programma!

Om te beginnen zal de openingsset op zaterdag 17 juni gedaan worden door niemand minder dan Nederlands populairste house dj Erick E. In 1989 wint Erick E de nationale DMC mixkampioenschappen en wordt een jaar later zelfs 6e op de World Finals in London. Tussen 1995 en 1998 was hij de zaterdag resident van de vermaarde Roxy in Amsterdam. In 2005 krijgt Erick tastbare erkenning voor zijn jarenlange inzet in de vorm van een Release Dance Award voor Beste Nederlandse House DJ. Het mag duidelijke zijn: 20 jaar na het begin van zijn dj carrière staat hij nog steeds aan de top en weet elk weekend menig dansvloer in vuur en vlam te zetten.

Iemand die ook al geruime tijd achter de decks staat en ook zeker mag spreken van een succesvolle en indrukwekkende carrière is natuurlijk de host van Absolutely Stereo: Miss Monica. Samen met haar favoriete mc en vj, MC Miss Bunty en VJ Ottograph, zal ze ook deze editie weer laten horen waarom haar maandelijkse avond in Off_Corso zo’n groot succes is! Elke editie weer weet Monica op haar geheel eigen wijze van begin tot eind het publiek te boeien met een onnavolgbare mix van house, tech-house en techno.

Mocht je de beats in de grote zaal even zat zijn, dan kan je bijkomen op de heerlijke banken in de ruime lounge van Off_Corso. In deze lounge zal Viccc je voorzien van de allerlekkerste bossanova, lounge, andere relaxte muziek en tegen het einde van de avond flink wat partyplaten.

Mis Absolutely Stereo niet deze maand! Met Miss Monica, Erick E en Viccc achter de decks kan het niet anders dan dat het wederom een fantastische avond gaat worden!

Meer info over Absolutely Stereo, een paar leuke videoclips en flink veel foto’s van voorgaande edities zijn te vinden op www.djmissmonica.nl