Partyflock
 
Recensies · februari 2015
De Mexicaanse producer Murcof is samen met de Franse jazz trompettist Erik Truffaz de studio ingedoken voor een tweede studioalbum. Het eindresultaat is "Being Human Being", een uiterst duister en depressief luisteravontuur dat werkelijk adembenemend is.
De Rixos resorts zijn een begrip in de toeristische sector. Met vestigingen in onder andere Turkije, Rusland en Libië is de hotelketen wereldwijd gevestigd. Om het gevoel van het Egyptische resort te krijgen, mixte Chadash Cort de zomerse vibe aan elkaar.
5 Years Of De:tuned
woensdag 25 februari 2015
Een vijf jarig jubileum is altijd reden voor een groot feest. Het label De:tuned doet dat door middel van een luxe 5LP box met 21 tracks van het eigen label. Een echt feestje dus.
Defected Most Rated 2015
maandag 23 februari 2015
Als je nog interesse hebt in een 'best of' verzamelaar van het vorige jaar dan biedt Defected je een mooi overzicht van het betere housewerk uit 2014.
Na Jensen, The Relic en Cemon Victa, volgt alweer het 4e album in korte tijd vanuit de donkere krochten van het Noisj-Imperium. Deze keer van een artiest die eigenlijk nog maar net 3 jaar bezig is, maar met grote stappen vooruitgang boekt. Stolen Cult brengt jullie "Extremism in Reverse Chapter 2".
Chapelier Fou - Deltas
dinsdag 17 februari 2015
Chapelier Fou is inmiddels al bij zijn derde album aangekomen. Op "Deltas" laat de Fransman zijn kenmerkende experimentele geluid horen, waarin hij op speelse wijze klassieke muziek combineert met elektronische muziek.
Hoe beschrijf je het onbeschrijfbare? Hoe interpreteer je geluid? Hoe breng je ervaringen over die alleen jij volledig begrijpt? Je kan hooguit een beeld schetsen en hopen dat anderen zich hierin kunnen vinden. Niets zo abstract als techno en de moeilijke taak voor een dj om in een mix een bepaald gevoel te leggen. Geef het ritme de kans je te hypnotiseren en geef je daarna over aan het 'onbekende landschap' dat Christian Wünsch voor je heeft geschapen.
Trance concept Grotesque staat na 5 jaar nog steeds als een huis. Dit jubileum verdiende een passend cadeau in de vorm van een mixcompilatie, gebracht door resident-dj RAM.
Cemon Victa - Chains of Life
maandag 9 februari 2015
De afgelopen jaren hebben ze ons al meerdere keren verblijd en verrast met diverse Ep's en tracks. Daarnaast brachten ze het album " Dispensationalist Theology" en zijn ze al 10 jaar kind aan huis bij DNA Tracks. Luidruchtig, distorted, rauw en duister zijn enkele kenmerken van hun stijl. Wordt het wegkruipen of luisteren naar "Chains of Life"?
Deadmau5 - 5 Years of Mau5
zaterdag 7 februari 2015
deadmau5' Mau5trap bestaat vijf jaar en dat vraagt om een feestje. Voor 5 Years of Mau5 koos de muis zelf voor zijn dikste hits van de laatste jaren en vroeg hij vrienden en collega's deze in een nieuw jasje te stoppen.
De A State Of Trance jaarmix en Armin van Buuren, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Ook ditmaal heeft Armin weer diep in zijn digitale platentas gekeken voor de beste platen van het afgelopen jaar!
De combinatie van een label met de slogan 'Music sounds better when it's Enhanced' en de twee Nederlandse toppers Juventa en Estiva. Dat zegt genoeg lijkt me!
Den Bosch, geen Carnaval, geen voetbal, geen Bosche Parade, geen bevrijdingsfestival, zelfs geen Masters of Hardcore. Wat dan wel? Een leger aan "Angerfist"-volgelingen die nietsontziend "The Deadfaced Dimension" kwamen binnen marcheren. Wat volgde, is nu geschiedenis en ligt verspreid over drie schijfjes voor ons.
De Duitse synthesizer liefhebber Rüdiger Lorenz is in januari van het jaar 2000 overleden. Zijn eerste langspeler, "Invisible Voices", krijgt nu een re-release. De luistertrip blijkt na ruim dertig jaar nog altijd relevant te klinken.
Erik Truffaz & Murcof - Being Human Being28 feb 2015
Rixos Sharm El Sheikh - Mixed By Chadash Cort27 feb 2015
5 Years Of De:tuned25 feb 2015
Defected Most Rated 201523 feb 2015
Stolen Cult – Extremism in Reverse – Chapter 219 feb 2015
Chapelier Fou - Deltas17 feb 2015
Unknown Landscapes Volume II - Mixed by Christian Wünsch12 feb 2015
Grotesque Indoor Festival 2014 – Mixed by RAM10 feb 2015
Cemon Victa - Chains of Life9 feb 2015
Deadmau5 - 5 Years of Mau57 feb 2015
A State Of Trance Yearmix 2014 – Mixed by Armin van Buuren6 feb 2015
Enhanced Sessions Volume 4 – Mixed by Estiva & Juventa5 feb 2015
Angerfist - The Deadfaced Dimension2 feb 2015
Rüdiger Lorenz - Invisible Voices1 feb 2015