Partyflock
 
Supperclub - Seduction
maandag 27 december 2010
Het Supperclub concept is begonnen in Amsterdam, maar inmiddels is het een wereldwijd succes gebleken met vestigingen van Supperclub in steden als Istanbul, Singapore en San Francisco en binnenkort ook London. Het zevende deel van de ‘negen moderne zonden’ serie van Supperclub is onlangs uitgebracht en samengesteld door de DJ formatie 3SACROWD.
T4L - Biogenesis
maandag 27 december 2010
Het Italiaanse producersduo T4L bestaat uit de heren Alessandro Carusi en Manuel Toso. Zij brengen hun debuut artiestenalbum uit op In Trance We Trust. Vertrouwen we erop dat dat goed zit?
Chris Liebing's CLR label brengt de mysterieuze Traversable Wormhole EP's uit in de vorm van een digitaal album inclusief extra mixen.
Aly & Fila behoren inmiddels tot de eredivisie van de wereldwijde trance. Met ‘Future Sound of Egypt Vol.1’ brengen ze hun eerste mixcompilatie uit. Stijgen ze ook hiermee, net als op hun debuutalbum ‘Rising Sun’ tot grote hoogte?
‘Rubber’ is de nieuwe film van Quentin Dupieux, een Fransman die wellicht beter bekend is als Mr. Oizo. Samen met Gaspard Auge van Justice, schreef hij ook de soundtrack voor de film.
DJ-KiCKS - Apparat
maandag 22 november 2010
De nieuwste editie in de toonaangevende DJ-KiCKS serie komt van de hand van Apparat. Kan zijn experimentele sound de naam van compilatiereeks hooghouden?
Hardwell presents Revealed Volume 1
zaterdag 20 november 2010
Na het Eclectic Beatz succesverhaal komt Hardwell nu met een nieuw label, nieuwe producties en een nieuwe mixcompilatie, Revealed Volume 1. Will the true Hardwell reveal himself?
John O'Callaghan - Subculture 2010
zondag 14 november 2010
Na een uiterst succesvolle editie van Subculture in 2009 is nu de opvolger verkrijgbaar. Subculture 2010 is het nieuwe wapenfeit van John O'Callaghan, de nummer 33 van de DJ Mag Top 100.
Moonbeam - Space Odyssey
maandag 25 oktober 2010
Hoewel ze relatief kort actief zijn als electronische muzikanten, heeft het duo Moonbeam al meer dan 50 tracks op zijn naam staan. Na hun artiestendebuut ‘Around the world’ mogen de Russische mannen nu hun eerste mixcompilatie verzorgen, getiteld ‘Space Odyssey’. Ga je mee op reis?
Second Identity - The Album
maandag 25 oktober 2010
De samenwerking tussen Scope DJ & A-lusion, Second Idenity, levert nu ook een full album op!
Russell G - Protocol
vrijdag 22 oktober 2010
Één van de nieuwe aanwinsten van het beruchte Baroque Records is de eveneens uit Engeland afkomstige Russell G. De man die middels een breed geluid binnen de progressive house faam maakte op grote feesten als Global Gathering levert met 'Protocol' zijn eerste compilatie af. En wat voor één, ladies and gentlemen!
Watergate 07 - Mixed by Lee Jones
vrijdag 22 oktober 2010
Watergate, een populaire Berlijnse club die acht jaar geleden de deuren opende, heeft sinds enkele jaren ook een platenlabel onder haar vleugels. Op dit label zijn al zeven Watergate mixcompilaties uitgebracht en de allerlaatste editie is gemixt door de in Berlijn wonende Engelsman Lee Jones.
Defected Most Rated Ibiza 2010
maandag 18 oktober 2010
De Most Rated compilaties van het Defected label beslaan altijd een bepaalde periode of event en bestaan immer uit twee cd’s met op elke cd tien volledige en ongemixte nummers. De meest recente uitgave van de reeks is Most Rated Ibiza 2010.
Röyksopp - Senior
vrijdag 15 oktober 2010
Na voorganger Junior, waarop Röyksopp een hommage bracht aan de jeugd, presenteert de Noorse band nu de tegenhanger in de vorm van het experimentelere Senior.
Project Hardcore.nl 2010
vrijdag 15 oktober 2010
'X-Terminate', 'Art Work', 'White Fluids of DNA' en 'Gucci' zijn zomaar een aantal nummers waar The Viper, Art of Fighters Negative A en Tymon grote bekendheid mee kregen. Niet voor niets dat deze mannen in het zonnetje werden gezet op de laatste editie van Project Hardcore.nl. Ze verzorgden ook de bijbehorende compilatie.
Toolroom Knights heeft de weg inmiddels helemaal in elkaar getimmerd, tijd voor Mark Knight om (wederom) over zijn zelfgemaakte weg te gaan wandelen. Voor de derde keer mixt hij een Toolroom Knights compilatie.
Painbringer - The Power Within
vrijdag 1 oktober 2010
Je kent het wel, van die heerlijk oude labels zoals Cenobite Records die de hardcorewereld veranderden met hun eigen sound. Maar ineens lijkt zo'n label doodgebloed en hoor je er niks meer van. Alleen sommige labels wordt nieuw leven ingeblazen. Painbringer brengt ons een hernieuwde kennismaking met Cenobite.
De vorige editie was geen onverdeeld succes, maar intussen zijn we alweer aanbeland bij het derde deel van de reeks van dit jaar. Om de herfstperiode van 2010 in te luiden werd Humanoise gevraagd de mixen te verzorgen, een ietwat onbekendere DJ in de wereld van de hardstyle.
Nightmare - The Anthems
woensdag 22 september 2010
Since its beginning it has become one of the most influential and legendary parts of hardcore history. You will experience a journey through the sounds of terror. Prepare yourselves for the sound of the nightmare. The loudest hardcore event of them all.
First State - Changing Lanes
dinsdag 14 september 2010
Twee i-Tunes top tien noteringen, een wekelijkse radioshow die in achttien landen uitgezonden wordt, twee Beatport trance chart nr. 1 hits, een paspoort met twintig visa vanwege optredens over de hele wereld, memorabele sets op onder meer Global Gathering, Tomorrowland, Gatecrasher, Privilege Ibiza en Trance Energy. Maar wat ik eigenlijk zeggen wil: First State heeft een nieuw artiestenalbum!
Sander van Doorn - Dusk Till Doorn
vrijdag 3 september 2010
Al de tweede compilatie van de hand van Sander van Doorn dit jaar. Na zijn Trance Energy cd is het nu een dubbelaar die hij speciaal voor zijn eigen concept 'Dusk Till Doorn' mixte. Luister en geniet, SvD in full effect!
Sinds een jaar of drie kent het Welcome to the Future (WTTF) concept een jaarlijkse festival editie, voorbouwend op de vertrouwde, gelijknamige feesten in de Amsterdamse Studio 80. 'Man voor de toekomst' Boris Werner draaide de gelijknamige compilatie in elkaar.
Pacha - Ibiza Classics
donderdag 19 augustus 2010
Wie graag nog eens wat klappers van vroeger wil horen is bij ‘Pacha - Ibiza Classics’ aan het juiste adres.
System F - Champions
zondag 15 augustus 2010
Ter ere van het 11-jarig bestaan van de System F track ‘Out of the blue’ werd de remixcompetitie ‘FC System F’ opgestart. Het winnende elftal maakt ondertussen furore in de stadions. We namen een kijkje bij de selectie.
Hardstyle The Ultimate Collection stond ooit garant voor vooruitstrevend werk en het nieuwste van het nieuwste. Dit is de laatste tijd jammer genoeg een beetje verloren gegaan en de laatste release van 2009 en de eerste van 2010 gingen verloren in de grote massa aan overproductie. Beat Providers werden uitverkozen om de twee cd's van de tweede editie in 2010 aan elkaar te mixen.
Bloomingdale 2010
donderdag 22 juli 2010
Traditiegetrouw brengt beachclub Bloomingdale ons deze tijd van het jaar hun jaarlijkse compilatie. Deze keer is de cd zelfs uitgebracht in samenwerking met het Engelse Defected label.
Max Graham - Radio
maandag 19 juli 2010
Vijftien jaar na de start van zijn carrière is daar dan eindelijk Max Graham's eerste artiestenalbum. 'Radio' is een verzameling persoonlijke gemoedstoestanden die hij graag met ons wil delen. Was Max de afgelopen tijd nu wel of niet om te genieten?
Cavo Paradiso 10 - Definitions
maandag 19 juli 2010
Cavo Paradiso, een club gevestigd op het Griekse eiland Mykonos, voert al 17 jaar lang een ware zegetocht. De grootste DJ’s hebben hier achter de draaitafels gestaan en de club is afgelopen jaar als twaalfde geëindigd in DJ Mag’s verkiezing van beste club op aarde. Om de bekendheid van Cavo Paradiso te vergroten worden er ook geregeld mixcompilaties uitgebracht, dit jaar verzorgd door Satoshi Tomiie en Matthias Tanzmann.
Robert Hood - Omega
donderdag 8 juli 2010
Robert Hood geldt als één van de grondleggers van minimal techno en heeft inmiddels een imposante carriere achter de rug. Onlangs verscheen zijn nieuwste album 'Omega', waarvoor Hood inspiratie haalde uit de in 1971 verschenen sciencefiction film ‘The Omega Man’.
Matt Darey - Nocturnal
dinsdag 29 juni 2010
Matt Darey's vermaarde radioshow Nocturnal kreeg recentelijk een tweede, tastbare release. Met deze uitgebrachte dubbelaar sleept de gelouterde Engelsman je persoonlijk de late uurtjes door.
Bob Sinclar - Made In Jamaica
woensdag 16 juni 2010
Bob Sinclar komt met een nieuw en verrassend album. Geen nieuwe housesounds maar oude hits in een reggae jasje. Staat dat jasje goed?
John Askew - Rediscovered
woensdag 9 juni 2010
Na 2 albums levert niet zozeer tranceheld John Askew zelf maar zijn naaste vakbroeders de inhoud van zijn nieuwe album af. Rediscovered is een re-interpretatie van al zijn werk op zijn Discover labels, persoonlijk en in stijl aaneengeregen door de snelle en kundige mixheld zelve.
Rexanthony - Drag Me To Hard
maandag 7 juni 2010
Wie had ooit gedacht dat de man achter de hardcore klassieker 'For You Marlene' een hardstylealbum uit zou brengen?
De Winter Music Conference(WMC) ligt al een tijdje achter ons en levert altijd een hele stapel compilaties op. Strictly Rhythm doet dit jaar ook een duit in het zakje en komt met 'Strictly Miami 2010'.
John Dahlbäck - Mutants
zaterdag 22 mei 2010
Ondanks zijn nog jonge leeftijd van 24 jaar, heeft de Zweed John Dahlbäck er al een flinke succesvolle carrière opzitten. Hij bracht twee artiestenalbums uit, scoorde vele hits, toerde over de hele wereld en is eigenaar het Pikadoll label. Een volgend hoofdstuk in deze carrière is zijn nieuwe label en gelijknamig compilatie 'Mutants'.
Trance Legends
zaterdag 22 mei 2010
Zo nu en dan trek je de hedendaagse sounds even niet meer en belandt je weer in die onvermijdelijke nostalgische bui. Om de naar vroeger hunkerende trance fans wat naslagwerk te besparen, brengt Cloud 9 Dance een verzameling aan belegen en bewezen trance klappers uit onder de naam Trance Legends.
Defected Most Rated Miami 2010
maandag 19 april 2010
Onlangs vond de Winter Music Conference weer plaats in Miami. Zoals te doen gebruikelijk verschijnen er rondom dit festijn de nodige compilaties, Defected Most Rated Miami 2010 is er hier een van.
EnTrance presents High Contrast
dinsdag 30 maart 2010
De Poolse trance scene staat al een tijdje in lichterlaaie. Begin maart jl. mocht het Nederlandse High Contrast label er het vuurtje nog verder opstoken op het daar alom bekende EnTrance evenement. Nu de fik daar voor eventjes gedoofd lijkt, kunnen wij Nederlanders met deze dubbelcompilatie gelukkig toch nog op gepaste manier nasmeulen van Rank 1 en Jochen Miller.
Carl Cox, Global Underground en Black Rock Desert... drie elementen die gezamelijk alleen maar goeds voort kunnen brengen.
The Shapeshifters hebben de nieuwe compilatie voor Summadayze gemixt. Twee CD's vol met kwalitatieve house muziek waar iedereen mee uit de voeten kan.
Aan de imposante line-up van Trance World, bestaande uit Signum, Aly & Fila, Sean Tyas, John O'Callaghan, Robert Nickson, M.I.K.E., Agnelli & Nelson en Tatana, voegt Armada voor deel 9 de Noorse dj en producer Ørjan Nilsen toe. Zijn we daar blij mee? Of kijken we een beetje Noors?
BT - These Hopeful Machines
maandag 22 maart 2010
Vier jaar na het meesterwerk ‘This Binary Universe’ komt BT met ‘These Hopeful Machines’. Zoekt hij het op deze opvolger nog steeds in de experimentele muziekstukken, of pakt hij het op zijn nieuwe album wat toegankelijker aan?
De catalogus van Armada Music kent aardig wat compilatieseries maar kennelijk nog niet genoeg, want met ‘The Sound of Now 2010 volume 1’ lanceert Armada wederom een nieuwe reeks. Wij zochten voor je uit of deze nieuwe compilatie van toegevoegde waarde is.
Prins Thomas - Prins Thomas
zondag 14 maart 2010
De Noorse producer Prins Thomas is een van de grootste namen in het cosmic disco-circuit. Dat zijn talenten echter verder gaan dan enkel dit genre maakt hij op indrukwekkende wijze duidelijk op zijn debuutalbum.
Het Renaissance label staat altijd garant voor kwaliteit en verfijnde muziek. De laatste release van het label welke we besproken hebben was de sublieme compilatie van Hernan Cattaneo. Naderhand heeft onder andere M.A.N.D.Y. nog een compilatie mogen verzorgen binnen de ‘The Mix Collection’. Uit dezelfde serie verscheen onlangs de bijdrage van de Braziliaan Gui Boratto. Renaissance en Boratto, als dat niet genieten wordt?
Ripperton - Niwa
vrijdag 12 februari 2010
Ondanks dat Ripperton al een flinke poos meedraait en vele producties heeft uitgebracht, ontbrak een studioalbum nog aan de discografie van de Zwitser. Daar is nu verandering in gekomen, want op het Green label van Joris Voorn en Edwin Oosterwaal brengt Raphael Ripperton ons zijn debuutalbum ‘Niwa’
System F - Out Of The Blue 2010
dinsdag 9 februari 2010
Het is natuurlijk geen echt album, maar wel een dusdanig bijzondere release dat ik 'm toch een review waard vind. Een uur muziek van System F, zou ik dat zomaar onbeschreven kunnen laten? Nee. Dat past niet in mijn systeem.
Airscape - Now & Then
donderdag 4 februari 2010
Johan Gielen's alias Airscap is terug, van nooit echt weg geweest, met een bijzonder album. De orignele klappers en nieuwe tracks van Airscape vormen samen 'Now & Then'
DJ Yellow is een producer die al jaren meegaat. Al in het begin van de jaren negentig was hij actief als producer en labelmanager. Samen met twee vrienden brengt hij sinds 2008 tracks uit onder de naam Mindz Kontrol Ultra en eind 2009 is een studioalbum uitgebracht op het label Plastic City.
Activa - This World
dinsdag 26 januari 2010
De plaat is al een tijdje uit en eindelijk wisten we de hand te leggen op een recensie-exemplaar. Gelukkig maar, want het debuut artiestenalbum van Activa ‘This World’ is het bespreken meer dan waard!
Supperclub - Seduction27 dec 2010
T4L - Biogenesis27 dec 2010
Traversable Wormhole Vol. 1-5 (The Digital Album Version)19 dec 2010
Aly & Fila - Future Sound of Egypt Vol.16 dec 2010
Mr. Oizo & Gaspard Auge - Rubber Soundtrack22 nov 2010
DJ-KiCKS - Apparat22 nov 2010
Hardwell presents Revealed Volume 120 nov 2010
John O'Callaghan - Subculture 201014 nov 2010
Moonbeam - Space Odyssey25 okt 2010
Second Identity - The Album25 okt 2010
Russell G - Protocol22 okt 2010
Watergate 07 - Mixed by Lee Jones22 okt 2010
Defected Most Rated Ibiza 201018 okt 2010
Röyksopp - Senior15 okt 2010
Project Hardcore.nl 201015 okt 2010
Toolroom Knights - Mixed by Mark Knight 3.09 okt 2010
Painbringer - The Power Within1 okt 2010
Hardstyle The Ultimate Collection 2010 Vol. 328 sep 2010
Nightmare - The Anthems22 sep 2010
First State - Changing Lanes14 sep 2010
Sander van Doorn - Dusk Till Doorn3 sep 2010
Welcome to the Future 2010 - Mixed by Boris Werner1 sep 2010
Pacha - Ibiza Classics19 aug 2010
System F - Champions15 aug 2010
Hardstyle The Ultimate Collection 2010 Vol. 29 aug 2010
Bloomingdale 201022 jul 2010
Max Graham - Radio19 jul 2010
Cavo Paradiso 10 - Definitions19 jul 2010
Robert Hood - Omega8 jul 2010
Matt Darey - Nocturnal29 jun 2010
Bob Sinclar - Made In Jamaica16 jun 2010
John Askew - Rediscovered9 jun 2010
Rexanthony - Drag Me To Hard7 jun 2010
Strictly Miami 2010 - Mixed by Karizma & Eddie Thoneick2 jun 2010
John Dahlbäck - Mutants22 mei 2010
Trance Legends22 mei 2010
Defected Most Rated Miami 201019 apr 2010
EnTrance presents High Contrast30 mrt 2010
Global Underground 38: Black Rock Desert - Mixed by Carl Cox27 mrt 2010
Summadayze 2010 - Mixed by The Shapeshifters24 mrt 2010
Trance World 9 - Mixed by Ørjan Nilsen24 mrt 2010
BT - These Hopeful Machines22 mrt 2010
Armada presents The Sound of Now 2010 volume 119 mrt 2010
Prins Thomas - Prins Thomas14 mrt 2010
Renaissance: The Mix Collection - Gui Boratto5 mrt 2010
Ripperton - Niwa12 feb 2010
System F - Out Of The Blue 20109 feb 2010
Airscape - Now & Then4 feb 2010
DJ Yellow presents Mindz Kontrol Ultra26 jan 2010
Activa - This World26 jan 2010