Partyflock
 
Nieuws · april 2012
Fusion of Dance Festival
zondag 29 april 2012
Fusion of Dance Festival gaat weer knallen op 19 mei! Met o.a. Audio Bullys, ROOG, Alex Under, Noisecontrollers, Zatox, Alex M.O.R.P.H., Pavo, Artento Divini, Luna en Michel de Hey zal ook 2012 een onvergetelijk editie worden. Lees in dit bericht meer over de nieuwe area's, line-up en een dikke winactie!
Club Rouge
zaterdag 28 april 2012
Ibiza? Nog een maandje ongeveer. Festivalseizoen? Langzaam begonnen, maar wel nog een beetje koud! Kortom: tijd voor een goede warming up! Op 12 mei zal de Mixx (voormalige Bozzini) rood gekleurd zijn. Die dag zal de eerste editie van Club Rouge plaatsvinden.
Zondag 29 juli 2012 trekt de Metz karavaan naar Hoek van Holland. Voor het tweede achtereen volgende jaar komt Metz in de zomer naar deze vooral bij Rotterdammers geliefde kustplaats. Beachclub Royal aan de Zeekant is ook dit keer weer de locatie waar het gehele Metz circus neer gaat strijken op deze datum.
Derde editie Transistor Rhythm
zaterdag 28 april 2012
Club Up en De De Kring zijn zaterdag 5 mei toe aan alweer de derde Transistor Rhythm editie van 2012. 'Let your heart beat to the Transistor Rhythm'.
Prestige fashion edition
zaterdag 28 april 2012
Future of House komt 26 mei met iets unieks, namelijk Prestige Fashion Edition! Het fabuleuze Prestige concept zal ditmaal in het teken staan van fashion.
Aanstaande zondag 29 april is het weer koninginnenacht en dus tijd voor Queensbass! Voor deze editie heeft Absoluut een line-up neergezet waar zelfs de koningin van zou watertanden!
Zondag om 14.00 uur zal het Nopeisdope spektakel los barsten in de beste Beachclub van Nederland. 'Queens on the Beach' belooft nu al één van de hoogtepunten op de Nederlandse stranden te worden van 2012. De weersverwachtingen zijn top en dat de temperatuur zal stijgen in Beachclub Vroeger staat al lang vast.
Mazzo is weer even terug
donderdag 26 april 2012
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen. De legendarische nachtclub aan de Rozengracht in Amsterdam is niet meer, maar voor de echte liefhebber is er zaterdag 19 mei een onvervalst avondje Mazzo in Studio 80.
Rauw bromance weekend in mei
donderdag 26 april 2012
Rauw komt op het tweede weekend van mei met een topprogrammering. Opperhoofd en resident dj Joost van Bellen is het weer gelukt: uit Parijs komt het meest hotte label van het moment Bromance met niemand minder dan Brodinski en Gesaffelstein. In Trouw gaat ook de Verdieping open met Wannabeastar, Nima Tahmasebi / NT89 en TWR72 die draaien onder de vlag van de Barkersbar.
Honderden mailtjes heeft de organisatie al gehad over Pleasure Island. Pleasure Island gaat echt niet door dit jaar. Er zijn verkoopsites die kaarten aanbieden voor dit jaar. Trap daar niet in, want het gaat niet door. Wel komt er het S.L.A.V.E. TO THE R.H.Y.T.H.M festival ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van B.I.T.C.H. Een heel ander soort festival.
Queensday 2012
woensdag 25 april 2012
Nog een kleine week en dan is het eindelijk weer tijd voor de gezelligste dag van het jaar, Koninginnedag! Dit jaar vier je die het hardst op 'Queensday 2012' waarbij het Oderkerkpark in Etten-Leur van 12:00 tot 23:00 helemaal oranje zal kleuren.
Kiesgrube May Dance special
dinsdag 24 april 2012
Vele gaan los op Koninginnedag, vele anderen sparen hun krachten voor 1 mei, de officiële feestdag in Duitsland. En dit jaar de start van Kiesgrube, hét openlucht dancefeest bij Neuss dat traditiegetrouw een opwindend onderdeel vormt van de 1 mei-festiviteiten.
Op zondag 29 april en maandag 30 april is het weer zover. Dan is het Rodetorenplein wederom dé hotspot van Zwolle. High Energy Events organiseert in samenwerking met Las Rosas een knallende editie van Queendance Zwolle!. Waar vorig jaar iedereen compleet los ging op de vetste beats, hoopt de organisatie dit maximaal met jullie over te doen.
Volgende week is het zover: dan bewijzen we op de heerlijkste house beats onze eer aan de Koningin. Maak je klaar voor een avond om niet snel meer te vergeten! Met twee koninklijke stages, vette visuals, special effects, live artiesten en helden als Nicky Romero, Quintino, The Partysquad, Sidney Samson, Shermanology en veel meer ben je klaar voor Koninginnacht 2012.
Hard-Aholic
zondag 22 april 2012
Het is nog een eindje weg en voor die tijd heeft Hardest Dreams nog een feest geplant staan maar KimSize staat te trappelen om de line up bekent te maken.
House in Motion staat weer voor de deur en de derde editie haalt flink uit met een knaller die nog nooit eerder op Nederlandse bodem is geweest maar wel de rest van de wereld al heeft veroverd met haar sound. Het gaat hier over Marien Baker, de superster dj van Ibiza die met haar stijl al een groot deel van de wereld heeft laten genieten.
'Stel je voor dat er ergens een plek bestaat waar jouw meest geweldige festivalervaringen samenkomen met een non stop progressieve programmering, verdeeld over twee dagen en twee nachten inclusief camping!'
Het is lente! Hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat zaterdag 28 april? Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een vervroegde Koninginnenacht zodat je op Koninginnedag weer fris voor de dag kan komen!
Pleinvrees pakt met Koninginnedag flink uit met een heuze marathoneditie. Niet uit respect voor de Koningin en haar 'bescheiden' salaris, maar als ode aan alle plekken die voor Pleinvrees in 2011 van bijzondere betekenis zijn geweest.
Bij zomer denk je aan festivals. Een geweldige dag samen met je vrienden en goede muziek. Maar dan ken je vast ook die eindeloze discussie over wie er dit keer de BOB is. Dat is nu niet meer nodig, want Partybussen heeft te oplossing: gezellig met de bus!
Roog knalt weer drie uur op Metz
woensdag 18 april 2012
Op 20 mei is het weer zover. Op die dag komt ROOG weer thuis en zal hij HAL4 aan de Maas weer omtoveren tot zijn woonkamer waar iedereen weer kan meegenieten van een drie uur set. ROOG & Metz is een combinatie die al een lange tijd samenwerken en die van elkaar weten wat ze in house hebben.
A-Bomb
woensdag 18 april 2012
Voor het derde jaar op rij zorgt A-Bomb voor een explosief feest in het noorden van Antwerpen. De gevarenzone verplaatst zich dit jaar naar het nabijgelegen Kapellen waar een ruimere bunker werd gevonden, de Eskapade.
Met stijgende temperaturen groeien ook de hoge verwachtingen van een nieuwe zomer en het festivalseizoen dat daarbij hoort. Liefhebbers van elektronische muziek met een gezonde voorkeur voor zonnige aangelegenheden zullen zich hierbij zeker thuis voelen op Kiesgrube, nu al veertien jaar een idyllisch pareltje tussen alle Duitse festivals.
Op zaterdag 21 april wordt in SnowPlanet in Velsen-Zuid een nieuw partyconcept gelanceerd: In2dance. Met de komst van Erick E, Tettero en Rob Boskamp vs Good Old Dave pakt de organisatie meteen flink uit.
Latin Lovers on the Beach
maandag 16 april 2012
Wat doe jij dit jaar met Pinksteren? Nou, Latin Lovers weet het wel! Namelijk op zondag 27 mei vanaf 16.00 uur is er opnieuw een extra en zeer speciale editie van Latin Lovers On The Beach in de tofste locatie van Hoek van Holland: Strandclub Danz!
ITSOTC
zaterdag 14 april 2012
Op 4 mei aanstaande zal de zaal van Café Kerkzicht weer in het teken staan van stevige kicks, overweldigende melodieën en bovenal een opperbeste sfeer: ITSOTC - The Next Generation.
Met een hele dikke dank u wel naar de gemeentelijke vergunningverleners van Amsterdam presenteren Karma Productions, P.King en DJBroadcast opnieuw een P.king op Straat met de beste hoofdstedelijke house en techno.
Het is dan bijna zover, 20 april vind de eerste editie van I'Ncarnation plaats. Alles in en rond i'Varca is nog eens extra goed vastgezet zodat er flink gebeukt kan worden. De laatste voorbereidingen zijn getroffen om er een groot succes van te maken.
Format vanavond in AIR
vrijdag 13 april 2012
April doet wat hij wil. En dat geld ook voor Juan Sanchez die met grootheden Joseph Capriati (Drumcode) en Egbert (Cocoon, live) op de proppen komt. Juan Sanchez mag zelf uiteraard niet ontbreken op vrijdag 13 april. De opwarmer in AIR1 is de Eindhovenaar Makcim.
Terwijl de lente zich schoorvoetend laat zien, brengt Festival deBeschaving de eerste namen van haar dancepodium. En zoals de rijzende ster onder de zomerfestivals betaamd staan ook hier de meest opvallende acts, van extravagante live shows tot DJ's uit de eigen ondergrond.
Drum 'n bass staat in 2012 in het teken van 10 Years of Major League. Op vrijdag 11 mei viert het bekendste drum 'n bass feest van Nederland dit met een exclusief optreden van Andy C: Alive.
Zomerkriebels: de line-up
woensdag 11 april 2012
De dagen worden weer langer en de zon laat zich af en toe al goed zien. Over ruim twee maanden start de zomer. Dit heerlijke seizoen wordt gevierd op zaterdag 7 juli 2012 met de beste nationale en internationale artiesten tijdens het intieme Zomerkriebels Festival. Joachim Garraud 🇫🇷, Nicky Romero, Copyright 🇬🇧, Mauro Picotto 🇮🇹 en The Partysquad zijn enkele van de grote namen...
Preparty Mollepop
dinsdag 10 april 2012
Voor iedereen die niet meer kan wachten op het lekkere weer en Mollepop 2012 heeft Re:Events een oplossing bedacht! Dit is het startjaar van Re:Events, daarom pakken zij extra voor jullie uit en geven zij een lekkere opwarmer voor Mollepop 2012!
De eerste editie van Hardshock Festival is bijna een feit, nog een paar dagen en dan barst het geweld los op de Wijthmenerplas in Zwolle! De opbouw is inmiddels in volle gang, de organisatie heeft er gruwelijk veel zin in en het belooft een uitzinnig festival te worden! Check in dit bericht de indeling van het festival terrein, de timetable en de laatste info!
Op zaterdag 21 april zorgt WeMusic Company, bekend van Red Carpet, er met Wethouse at the Beach voor dat jullie vanaf 14.00 uur los kunnen gaan op keiharde beats!
De kaartverkoop voor de eerste editie van Collective d'Amsterdam Techno matinée is in volle gang. Twee zalen gevuld met de beste underground techno dj's die Amsterdam te bieden heeft. De Undercurrent zal het toneel zijn van dit spektakel dat overdag begint en twaalf uur lang door zal gaan.
Het is tien uur in de ochtend op een kalm ogende zaterdag in april. Den Haag staat op van een roerige werkweek. De meeste inwoners van de hoofdstad van Zuid-Holland genieten van een kop koffie en pakken de rust eens goed beet.
De laatste jaren is er bij Q-dance achter de schermen hard gewerkt aan het bereiken van een belangrijke mijlpaal: Q-dance in the USA. Binnenkort is het dan eindelijk zo ver; Q-dance zal voor het eerst voet op Amerikaanse bodem zetten. 'America, here we come!'
Ultrasonic Festival
vrijdag 6 april 2012
House, eclectic, trance, progressive, hardstyle en techno: niets mag ontbreken op zaterdag 28 juli 2012. Dan barst op de Maarsseveense Plassen de eerste editie van Ultrasonic Festival los. De grootste dj's uit de scene vertegenwoordigen de stroming waar ze voor staan.
Nopeisdope XL official aftermovie
donderdag 5 april 2012
Nopeisdope XL 'cause size does matter' heeft afgelopen 10 maart de Maassilo op haar grondvesten doen schudden. Voor aanvang van het evenement was de bijzondere locatie in Rotterdam al volledig uitverkocht en zodra de deuren opengingen stroomde het publiek snel binnen voor wat later bleek een nacht die iedereen lang bij zal blijven.
Als je denk dat je na zondagochtend op Eerste Paasdag klaar bent met eieren zoeken, heb je het mis. Op zondagavond 8 april liggen er in de Matrixx tijdens XXlerator Easter weer een karrenvracht aan eieren voor je klaar. Maar... hier zitten vijf hele speciale eieren tussen. De gelukkige vinder van één van de vijf gouden eieren verdient twee Emporium tickets!
Escape weet wat jij wilt: een goed feest elk weekend! Even weg uit de sleur en je onderdompelen in een surrealistische omgeving met verpletterende lichten, magistrale visuals, oogverblindende effecten en goede muziek!
Festivaart
dinsdag 3 april 2012
Nederland kent de Achterhoek vaak van de Zwarte Cross. Met 150.000 bezoekers is dit een van de weinige grootschalige evenementen die de Achterhoek rijk is. Daar is sinds Hemelvaartsdag 2011 verandering in gekomen met de komst van een nieuw, uniek en onovertroffen dancefestival: Festivaart!
Line-up Music Republic
maandag 2 april 2012
Het grootste outdoor festival van Rotterdam presenteert met trots haar volledige programma van 2012! Het meest zomerse outdoor dance-event van Rotterdam pakt flink uit met meer dan 40 internationale en nationale artiesten en live acts. De diverse muziekstijlen house, techno, electro, techhouse, hip hop, dupstep en urban zijn verdeeld over vier area's en gaan er op zaterdag 2 juni voor zorgen dat dit festival meteen de mooiste zomerbeleving van 2012 wordt.
Daylight Festival 2012
maandag 2 april 2012
Met trots presenteren EYE4Dance en Focus Events de line-up voor de tweede editie van Daylight Festival. Een selectie van dertig artiesten komt op 14 juli 2012 naar De Stok in Roosendaal.
Na het overweldigend succes van Refresh in het Haarlemse Patronaat brengt Prosperity productions Refresh nu naar het strand van Bloemendaal aan Zee! Ze kunnen met trots melden dat Refresh gehouden gaat worden in de mooiste beach club van Bloemendaal, namelijk Fuel
Uptempo events 2012
maandag 2 april 2012
Na de succesvolle editie van vorig jaar op Queensnight in The Spot in Bussum, komt Uptempo Events terug! Niet alleen in Bussum zullen ze gaan huishouden, ook Amersfoort en Hilversum zullen eraan moeten geloven dat dit een knaljaar belooft te worden
Zeven jaar geleden opende Puurr haar deuren in de Haagse Prinsestraat. Het prachtige pand staat bekend als een hedendaagse moderne lifestyle shop. Puurr was de eerste echte conceptwinkel in Den Haag waar fashion, gadgets, cosmetica, boeken en kunst naadloos in elkaar samensmelten.
Op Koninginnedag vindt in de Melkweg de eerste editie van de nieuwe clubnacht Wired plaats. Deze nieuwe avond gaat een aantal keer per jaar plaatsvinden en wordt dé nieuwe nacht voor house en techno in de allerbreedste zin.
Future of House organiseert voor de derde maand op rij Back 2 the 80s 90s! Ben jij ook zo klaar met de standaard tracks van tegenwoordig en verlang je terug naar de oude tijden van de jaren 80 en 90 vol vette en (toen) vernieuwende muziek?
29 april 2012
Fusion of Dance Festival
28 april 2012
Club Rouge
Earlybird Metz on the Beach Hoek van Holland start 1 mei
Derde editie Transistor Rhythm
Prestige fashion edition
27 april 2012
Timetable en laatste info Queensbass Absolutely Hardstyle
Timetable en laatste info Nopeisdope
26 april 2012
Mazzo is weer even terug
Rauw bromance weekend in mei
25 april 2012
S.l.a.v.e. to the R.h.y.t.h.m festival 16 juni introduceert een nieuwe host
Queensday 2012
24 april 2012
Kiesgrube May Dance special
Koninginnenacht en Koninginnedag vier je in Zwolle
23 april 2012
Timetable en laatste info Super Sunday Queensnight Special
22 april 2012
Hard-Aholic
House in Motion haalt unieke Ibiza house dj aan boord
21 april 2012
Programmering van 8Bahn Area Festival
20 april 2012
Haarlem viert een vroege Koninginnenacht
Koninklijke Pleinvrees in AIR met Koninginnedag
19 april 2012
Met Partybussen naar Housequake Festival
18 april 2012
Roog knalt weer drie uur op Metz
A-Bomb
Seizoensopening Kiesgrube op zondag 22 april
17 april 2012
In2dance pakt uit met Erick E en Tettero
16 april 2012
Latin Lovers on the Beach
14 april 2012
ITSOTC
Twee dagen lang P.King op straat tijdens Koninginnenacht en –dag
I'Varca presenteert eerste keer I'Ncarnation
13 april 2012
Format vanavond in AIR
12 april 2012
Festival deBeschaving presenteert eerste dance acts
Drum n Bass nacht Major League viert tienjarig bestaan
11 april 2012
Zomerkriebels: de line-up
10 april 2012
Preparty Mollepop
Hardshock Festival · timetable en laatste update
9 april 2012
Wethouse at the Beach in Beachclub Vroeger
7 april 2012
Collective d'Amsterdam techno matinée
Den Haag maakt zich klaar voor nieuwe editie Incognito
6 april 2012
America, here we come · Q-dance at EDC Las Vegas
Ultrasonic Festival
5 april 2012
Nopeisdope XL official aftermovie
4 april 2012
XXlerator Easter timetable en eieren zoekactie
Escape doet in april wat jij wil
3 april 2012
Festivaart
2 april 2012
Line-up Music Republic
Daylight Festival 2012
Refresh on the beach in beachclub Fuel
Uptempo events 2012
1 april 2012
Puurr genieten op grote hoogte
Eerste editie Wired op Koninginnedag
Back to '80's & '90's in the Villa