Partyflock
 

Rauw bromance weekend in mei

gepubliceerd door , op
Rauw
24 april 2012
FeestRauw · Bromance
Datumvrijdag 11 mei 2012
LocatieTrouwAmsterdam
FeestRauw · Bromance
Datumzaterdag 12 mei 2012
LocatieTivoli
Rauw komt op het tweede weekend van mei met een topprogrammering. Opperhoofd en resident dj Joost van Bellen is het weer gelukt: uit Parijs komt het meest hotte label van het moment Bromance met niemand minder dan Brodinski en Gesaffelstein. In Trouw gaat ook de Verdieping open met Wannabeastar, Nima Tahmasebi / NT89 en TWR72 die draaien onder de vlag van de Barkersbar. Rauw is dus terug in Trouw in mei!

Bromance is het label van Brodinski en Gesaffelstein, twee redelijk nieuwe namen die al eerder op Rauw stonden maar in de tussentijd zijn doorgebroken als wereldsterren. De beide heren zijn nog maar nauwelijks te boeken en wonen een groot deel van hun tijd in de USA. Omdat ze in april en mei terug zijn voor wat gigs in Europa hadden ze het voor het uitkiezen: Rauw stond bovenaan hun verlanglijstje. Verwacht futuristische house van het allerhoogste niveau: sexy, uiterst dansbaar en vooruitstrevend. De muziek van Bromance is dreigend en tegelijk vrolijk, emotioneel of juist gemaakt met een koud hart als van een robot. Het is bij ieder nummer gegarandeerd kippenvel, stuk voor stuk prachtige producties gemaakt en gedraaid door mannen die weten hoe het moet. En dat die mannen niet onknap zijn, maakt het buiten een lust voor het oor ook een lust voor het oog.

In Trouw zet Rauw de verdubbelaar in en wordt de Verdieping open gegooid. Daar zal boekingsbureau Barkers vier van haar artiesten laten draaien. De alom bekende female-trouble dj Wannabeastar, het strakke techno-house duo TWR72 en een van de grootste beloftes voor de aankomende tijd: Nima Tahmasebi / NT89. De Italiaan Nima Tahmasebi / NT89 maakt furore met zijn remixen en wordt gezien als de allerbeste Italiaanse producer van 2012.

Joost van Bellen draait natuurlijk op beide nachten. De beelden op het scherm zijn zoals altijd van het Berlijns-Utrechtse collectief JPech. Het wordt dus een dubbel dubbel-op Rauw weekend in mei. Haal de dansgympen maar alvast uit het vet, Rauw gaat feesten tot de blaren op je knieën staan.

1 opmerking

Kaaaak! Waarom zit het weekend van 11 en 12 mei al zo bom vol met feestjes:( hier MOET ik heen!